Kedves Látogató


Ha úgy tévedtél ide hogy még nem tudtad ki vagyok,illetve nem ismertél korábbról akkor bemutatkoznék.

A nevem Oláh Sándor Imre (OSI) ,Nyíregyházán született és jelenleg is a szabolcsi "fővárosban" élő 39 éves családapa vagyok. Iskoláimat is Nyíregyházán jártam ki,a 8 általánost a Kodály Zoltán falai között,ének-zene szakon,a Könnyűszerkezet-Lakatosi pályát meg az akkori nevén 110-es Szakmunkásképzőben próbáltam abszolválni. A 2000-es évek még épphogy csak elindultak és 3 évre Szolnok lett az otthonom és a Hegedűs T. András Alapítványi Iskola Kollégiuma. Egy kis PC szakma meg érettségi és megannyi emlék lett a jussom. Az iskolás éveket ekkor magam mögött hagytam örökre és 22 évesen elindult a "jómunkásemberi " életem is,ami azóta is tart. 

A tanulás az új impulzusok gyűjtése soha nem fog véget érni az életemben,ezen oldal minden témája is erről szól. Minden amihez kötődöm ,az itt ,az én szemszögemből megtalálható! Legyen szó a buddhizmusról a sportokról amiket szeretek, a költészetről vagy az új világrend kutatásáról. A zene meg a filmkultúra pedig alap.


Az utóbbi években sok vonalon zajlott az életem......


Alapítója voltam a  Fortnite 4 Fun (F4F) nevű baráti gamerközösségnek

Alapítója voltam az Újvilágrendinfó platformnak,jelenleg: nwoinfo.webnode.hu címen elérhető

Alapítója voltam a Pókerzóna nevű (facebook) csoportnak

Társlapítója voltam a CulticCollectors nevü nemzetközi csoportnak azon belül az adistarcatalog nevű project tartozik hozzám és a Funkollectors.

Alapítója voltam a Filmesztétika nevű filmklubnak és a 90's Retro Hungary nevű facebook csoportnak

Alapítója és tulajdonosa vagyok a 2022.08.08-án rajtoló FoolFish Streetwear nevü ruhacégnek,mely limitált szériás saját tervezésű ruhákat fog gyártani.A közösségi médiafelületek használata évek óta jellemző rám aki már ismert az tudja hogy mire számíthat miközben az oldalamon szörfözik majd,aki nem az pedig remélem visszatérő vendég lesz.

Ennek az oldalnak a létrejötte a közösségi korlátozások miatt kellett hiszen eljutottunk a cenzúrázás egy olyan aljas világába ahol a szólásszabadság már nem szent!

Egy olyan embernek mint én, aki hisz a szabad tudat erejében,a kultúrai sokszínűségben, a kommunikáció fontosságában,és abban hogy lehet nyíltan őszintén beszélni bármiről egy olyannak már  a facebook nem tud alternatíva lenni csak legfeljebb egy olyan közvetítő vonal amire ezen oldal tartalmait ki tudom tenni másodlagos tartalomként!


Ha pedig senki nem fog így látogatni a lustasága miatt,nekem akkor is megmarad majd  egy memoárnak mindaz ami sok sok év alatt ide ki fog kerülni!


Remélem sok tartalmas percet tudok majd hozni az életedbe itt  a saját oldalamon!


Elérhetőség:

Facebook.com/teerpaakofficial

mhaosi@protonmail.com


A teremtő áldása kísérjen utadon!