A 3. hullám margójára

2021.05.22

Sajnos azt làtom így 8 hónap megfeszített túra és munka utàn, hogy a politikai hàttéralkuk és nyomàsgyakorlás jó úton van ismét a győzelem felé,hogy sikeresen újra és újabb éket verjen a globálvakcinaellenesek és az alkotmányos vàlsàggal szembesítők közé.

A szakràlisokról a spirikröl és a vallàsosokról ne is beszéljünk. A jogászok elparologtak, aki még nemzeti gondolkodású és érzelmü, azok pedig azok azon versengenek ki a "nagyobb magyar" vagy patrióta vagy nemzeti, miközben gyakorlatilag a végtelenségig lecsupaszított állàspontjuk annyi, hogy menjen Orbán és ne jöjjön Gyurcsány. De e mögé az állítás mögé ugyan úgy hatalom jatékszerekent felvonulnak a cionista (angloizraeli) politika sakkbábui mögött ,vagy éppen szólóban szidnak mindenkit akivel csak egy kicsit is nem értenek egyet ,még ha sokkal több mindenben egyezik is az állàspontjuk.

Mindenki azt àllítja hogy egyezik a végcélunk.

De ez hazugsàg.

Csak az alap egyezik.

A politikai pártok céljait tudjuk tudtuk mindig is. A globalvakcina ellenesek és alaptörvény ellenesek táborai pedig egytől egyik kifejezték hogy nem akarják a megszorításokat a jogfosztást de ettől egyik tábor se ment tovàbb.

Az pedig egyet jelent.

Vagy időhúzásra játszanak hatalom szolgàlatában (vagy direkt vagy tudalanságból) az egység ellen ,vagy egyszerűen nincsen alternativàjuk amit fel tudnának kínálni ahogy eddig se tette senki.

Szerintem nem bonyolult a dolog.

Mindenkinek a maga terepén meg volt és van az esélye hogy hozzátegyen a paradigmaváltàshoz.

De az több mint beszédes, hogy ha egy egyszerű humanista ember kér egy egyszerű dolgot magàban vagy többed magával ,akkor azt nem teszik meg az emberek személyeskedések mentén. Ha viszont én nem tehetek meg valamit akkor rögtön az jön hogy te nem akarsz összefogást.

Ez egyszerűen önző és kirekesztő erkölcstelen politika!

Semmi köze a mellérendelő együttműködő összefogàshoz!

Ez csak arról szól hogy kényszerítsétek az embereket hogy egyet értsenek veletek még ha ahhoz nekik nincs is kedvük olyan formàban ahogy ti azt szeretnétek!

Ennyire sötétségben tartották és tartják a nagy vàltozàst akarók a jelenlegi tàboraikat.

Mindenki változást akar meg nem akar politizálni ,és mégis azt teszi ,csak nem làtja hogy mennyire meg lett vezetve, és milyen szinten 2022 be és az új világrendbe és az 5 éves globàlvakcinàzàsba gazdasági válságba tart! Olyanok mondanak véleményt és ítélkeznek sajàt embertàrsaikról honfitàrsaikról olyan közösségekben amelynek a nézeteit sosem ismerték és meg sem próbàltàk megismerni. Olyanok veszik a bàtorsàgot kifejteni a véleményüket akik egy fűszálat nem raktak keresztbe az elmúlt egy évben azért hogy tényleg legyen egység vagy összefogàs.

Ki mire fogta éppen rà.


Vàrok Trumpra.

Vàrok az idegenek Ashtarék meg mindenki máshonnan majd felszabadít

Vàrok a titkos szervezetekre melyek már 15 éve felszabadítási folyamatban vannak mert a háttérhatalom (Cabal )már az utolsókat rúgja

Vàrok a Gesara projectre

Vàrok Jézusra

Vàrok Jahvera

Vàrok Krishnsra

Vàrok a megvilàgosodásra

Vàrok meglàtom mire mennek az orvosok

Vàrok valakire hátha jogilag fellép és sikerrel jár

Vàrok egy régi vagy új pàrtra

Vàrok amíg nem jön valaki akivel levezethetem a frusztrációimat ha kell agresszív formàban

Vàrok egy új vezetőre akinek tetszik a kinézete vagy a stílusa


És még ki tudja ki mire vàr....

Én meg 20 kisemberrel a hàtam mögött elindultam hogy megismerjem még jobban a magyar valósàgot. Hogy talàlkozzam és kapcsolódjak mindenkihez aki csak egy kicsit is tenni szeretne a vàltozasért és hajlandó félretenni egót politikàt vallàst faji kérdést és mindent ami megoszthat! Rakjuk össze amink van minden ember és ötlet számít. Üljünk egy asztalhoz mindannyian és mutassuk meg hogy a felszálló madàr az nem csak egy csuhàs víziója volt anno. Tegyük meg amit lehet a többi màr nem rajtunk múlik. Tegyük meg emberileg, erkölcsileg, jogilag, tudatosan, szívből és lélekből. Mert a hatalomnàl ott van a média a jog és a mi pénzünk amiből ellenünk működtetnek egy rendszert!

Igen àm de ha mind összefogunk mindentől megoszthatjuk őket!

A sorsunkat a kezünkbe kell venni mert a hatalom sorsa a mi kezünkben és nem lehet tovàbb ràbízni olyanokra mint akik az elmúlt 30 évben politizáltak.

Vissza kell vennie a magyarságnak mindazt amit elvették tőle!

A döntés igazi szabadsàgát és a valódi népképviseletet!

És ezt úgy hogy saját maga csinálja meg politikamentesen függetlenül!

 Ezért indultam el hogy ehhez a programhoz mely ezt az utat képes alternatívaként felmutatni az embereknek ez létrejöjjön.Semmi másért!


A programhoz minden van ami csak kellhet,minden adott csak fel kéne vàllalni mindenkinek hogy félretesz mindent és elengendi mindaztazt ami eddig nem működött, és életében először a jövőt nézi és a gyermekei jövőjét! Eltelt 8 hónap és én tudomàsul vettem, hogy 2022 -től, a nagyobbat ígérő politikàtól ,a frusztràciok levezetését szorgalmazóktól vàrjàk a legtöbben a megoldàst a valódi gondolkodàs és hatékony cselekvés helyett. A pàrtokrácia billogja oly menthetetlenül égett bele a magyar néplélekbe és tudatba hogy a személyi kultusz àpolàsa minden egyes magyar életét megér cserébe számotokra.

Én nem hibàztatok senkit. A lelkiismeretem és a kezem tiszta. Amilyennek indultam olyan is maradtam. A humanizmus útján jàrtam és fogok jàrni a továbbiakban is.

Büszke vagyok arra hogy odáig is eljutottam amíg:

-hogy találkozhattam minden vezetőnek tartott emberrel

-hogy nap mint nap sok 100-an megtiszteltetetek a leveleitekkel hozzàszólàsaitokkal és beengedtetek az életetekbe és megosztottátok velem sorsotokat

-hogy biztattatok

- hogy konstruktív kritikàkkal próbáltatok segíteni

- hogy anyagilag is mindent megtettetek ebben a szörnyen nehéz világban és teszitek mindezt elvàràsok nélkül a cél eléréséért pontosan tudva hogy mit miért tesztek

-hogy megőriztétek hiteteket és a légy különb mottónkat betartjàtok


Mindenkinek minden egyes Magyar embernek tartozzon bàrhova, pàrtoskodjon most bàrki mellett, csak a szívből jövő tiszteletemet tudom kifejezni, és csak remélni tudom ,hogy egyszer megbékéltek magatokkal és meglàtjàtok a valósàgot.

Egy nyelvet beszélünk egy vérből valók vagyunk! Először emberek màsodszor Magyarok vagyunk és harmadszor nekünk kell önfinaszirozási alapon megteremteni a saját függetlenségüket és visszavenni mindazt békésen ami megillet mindannyiunkat!

A Magyar Humanista Egység nem enged az alapelveiből és abból a paradigmaváltàsi gondolatiságból ,hogy mindig mindenki előtt nyitva a szívünk a tudatunk és a karunk.

Aki akar csatlakozhat bàrmilyen módon! Emberileg szakmailag erkölcsileg anyagilag tudatilag lelkileg. A döntés joga a tiétek!A Magyar Humanista Egység nem màs mint egy készreformálàsi lehetőség mindenki szàmàra, hogy elkészülhessen a paradigmaváltàs programja.

Eddig se volt màs, és ezutàn se lesz màs!!!!

Mindegy ki hogy próbàlja meg mocskolni az én nevem vagy a mozgalom tagjait. Ennek indult és ezután is és azért fogunk tenni azokkal akik tenni akarnak ,hogy megvalósuljon mindaz ami most lehetőség.

Gondolkodjunk együtt! Érezzünk együtt !Cselekedjünk együtt !

Mindenkinek akit csak megismertem az elmúlt egy évben,sok sikert kívànok, és a telefonszámom változatlan legyen szó bárkiröl ! Népünk felemelkedését nem vàrhatjàtok senkitől csak is magatoktól és semmi sincs ingyen mindenért fizetni kell!

Kérdés mit vagytok hajlandók àldozni a szabadsàgért?

Szeressétek egymàst!


Kapcsolódjatok a forráshoz,földanyához és egymáshoz! Ébredjetek!


Ideje visszatérni a valóságba ,és egy olyan alternatív rendszert építeni,mely nélkülözi a kapzsiságot a megosztottságot a háborúkat és az egyenlőtlenségeket.

Ideje újragondolni és újraalkotni az életünk minden szegmensét,figyelembe véve mindent ami emberi és mindent ami ISTENI.

Ideje lenne újra teremteni, mert jelenleg a Magyarság is csak egy reagáló nép a sok között,és elszenvedője a politikai és vallási megosztottságnak.

Álljatok bele a tükörbe és gondoljátok végig mit jelent számotokra az élet!

Nekünk Humanistáknak az élet a kapcsolódásról és a teremtésről szól,és az életünket az univerzális törvények keretein belül próbáljuk élni minden nap, ahogy csak szellemi vagy testi erőnkből telik.

Az értékrend amit vallunk egyszerű:

A humanizmus 5 alapelvét figyelembe véve és az Oviédói egyetemes emberjogi egyezmény alapján

Semmilyen kollektív,illetve tudományos érdek sem lehet olyan jelentős hogy háttérbe szorítsuk az emberi lény individuális jogosultságát"

a jelenlévők elfogadták és kijelentették hogy a Magyar Humanista Egységben betöltött bármilyen nemű munkájukat az egyetemes törvények alapján kívánják korlátozni/segíteni és a személyes döntési szabadságuknál fogva érvényesíteni és szabályozni.

Ezek a következők:

1. Szabad akarat törvénye

2. ok okzat törvénye

3. Lehetőség törvénye

4. Vonzás törvénye

5. Egyensúly törvénye

6. Egyéni felelősség vállalás törvénye

7. univerzalitás törvénye (Egység törvénye)

8. Bűntetés és jóvátétel törvénye

1. A szabad akarat törvénye biztosítja az emberi létforma alapját.

Mindenkit megilletnek, egyetemlegesek, senkitől sem vehetőek el. Az alapvető emberi jogokon belül vannak abszolút jogok, amelyek semmiképpen nem korlátozhatóak. Ezek olyan általános követelmények, amelyeket mindenkinek tiszteletben kell tartani, és amellyel szemben nincs helye más szempontok mérlegelésének. Ilyen pl.: az emberi élethez és méltóságvaló jog, a kínzás tilalma, az embertelen, megalázó bánásmód tilalma, a szabadsághoz és személyi biztonsághoz való jog, ember jogképességének az elismerése, lelkiismereti és vallásszabadság, ártatlanság vélelme.

(Ezt minden európai állam jelenleg is elismerte és az oviédói egyezményt is ratifikálta így ezen leírt elvek kötelező jogi érvénnyel bírnak jelenleg is minden hazai és nemzetközi jogi platformon!)

Így a földön élő emberek legyenek azok (isten)hittel -(vallás) élők vagy ateisták el kell hogy fogadják vagy az Istentől kapott szabad akarat elvét vagy ha ateisták akkor az Oviédói egyezmény individumra vonatkozó egyetemes kötelező érvényű passzusát.

2. Az ok - okozat törvénye kimondja: hogy minden a hatás visszahatás elvét vagy is a kölcsönhatás törvényét követi. A mennyiben viszont figyelembe vesszük az időt és a ciklikusság elvét úgy megkapjuk a választ a törvényszerűség miben létére. Az emberi létformának is van egy folyamata, egy tesi lelki és tudati görbéje mely valahonnan indul (születés) és valahova tart (halál). Ahhoz hogy ebben a folyamatban ne tudjon időrendi testi lelki vagy tudati visszahatás érvényesülni ahhoz olyan rendszert kell alkotni,melyben mind az egyén mind a társadalom megérti hogy ki kell zárnia a visszahatásokat. A tudatosság a jelenben képes csak megteremteni a cselekvés elvén bármit.

3.A lehetőség törvénye kimondja: hogy minden emberi lényt ugyan az a bánásmód és lehetőség illeti meg a boldogulásra,ha viszont nem él vele akkor az nem mentesíti az egyént a visszahatástól!

A lehetőség törvénye a humanizmus egyik alappillére. Jelenkorunk társadalmi egyenlőtlenségei az 1. törvény eltorzulása miatt van. A tudományos és vallási világ vezetői a titulusaik mögé bújva megalkottak egy olyan illúziót hogy egy embernek csak akkor lehet normális (sikeres) élete ha elfogadja és kötelező érvényűnek tekinti az ő parancsaikat.A jobb élet reményében pedig az emberek maguk felé helyezték ezeket az uralkodó kasztokat és nézeteiket.Ezzel a felfogással gyakorlatilag azonnal lemondva a szabad akaratról és és az egyetemes elvehetetlen emberi jogokról!(rabszolgaság)

4. A vonzás törvénye kimondja : hogy azonos minőségű emberek között tud csak létrejönni olyan minőségű kapcsolat mely képes a materiális világban a teremtésre! Az hogy az alkotási folyamat mekkora változásokat tud generálni annak pedig csak a tudat szab határt!

5. Az Egyensúly törvénye kimondja hogy a spirituális fejlettségnek és a materiális fejlettségnek egyensúlyban kell lennie. A fékeknek és ellensúlyoknak mindig kötődnie kell a materiális világban az erkölcshöz a hithez és a szív hangjához!

6. Egyéni felelősségvállalás törvénye kimondja: hogy a szabad akarat elvén a lehetőség törvényének elvén és a büntetés és jóvátétel elvén,minden embernek fel kell vállalnia az egyéni felelősséget mindazért amit kimond ,cselekszik egyszóval megteremt!

7. Az Univerzalitás törvénye (Egység törvénye) kimondja hogy: az aki betartja az emberi létforma mindegyik törvényét az eléri a teremtői szintet a materiális világban.

8. A Büntetés és jóvátétel törvénye kimondja : hogy a büntetés kiszabása mindig visszahatás nélkül kell hogy megtörténjen. Emberi életet nem olthat ki ember! A jóvátétel lehetősége pedig mindenkit megillet. A jóvátétel lehetősége kegyelmi szolgálat. Az emberélet kioltására nincs jóvátétel minden más esetben a megfelelő kegyelmi szolgálat és társadalmi jogfosztás elvét kell alkalmazni.

Bárki aki egyet ért bármelyik ponttal is az már tud hozzánk csatlakozni.

Mi hiszünk abban hogy a Humanizmus útja egy olyan lehetőség mely a 8 univerzális törvénnyel együtt képes olyan rendszert alkotni/teremteni melyben minden Magyar ember megtalálhatja önmagában a HITét,az élete értelmét, a kiegyensúlyozottságot ,vagy ahogy sokan mondják az utat.

A humanisták nem hiszik, hogy bármely politikai párt képes lenne valós változásokat elérni. Ezért, míg a hagyományos pártok megelégszenek azzal, hogy a választások alkalmával megpróbálják megnyerni a még részt vevő választók többségét, egy Humanista azon munkálkodik, hogy minél több embert tegyen aktívvá a döntéshozatalban, és nemcsak választóként, de humanista vagy független jelöltként is.

A humanizmust mint életszemléletet ,mint filozófiai irányzatot, egy bizonyos aspektusból szintén kifacsarták mint a legtöbb ma is létező meghatározást. Ezek a szélsőségek a fundamentalizmus mentén tenyésznek és burjánzanak,de egy igazi humanista sohase lehet fundamentalista még ha legtöbb esetben bizony radikális gondolatiságot is képvisel.

Egy Humanista minden tevékenysége, a választások közötti időtartamban is, arra irányul, hogy megteremtse a véleménynyilvánítás igényét és lehetőségét, tüntetések, fórumok, népi kezdeményezések és népszavazások révén.

Egy Humanista nem a hatalomra törekszik, ezért nem köt politikai alkukat, nem lép választási szövetségre más pártokkal, és nem változtatja meg az álláspontját néhány szavazat elnyerése érdekében.

Egy Humanista elsődleges céljának a mentalitás megváltoztatását tekinti, azt, hogy a társadalom széles rétegei kezdjenek el bízni a saját megoldásaikban, valamint önkéntesen és szolidárisan cselekedni.

Egy Humanista elve az hogy egy ország népének a legfőbb gazdasági és politikai lépésekről magának kell döntenie és ezért kollektíven vállalnia kell a felelősséget.

A mozgalom tagjai saját életüket, személyes fejlődésüket és saját mentalitásuk megváltoztatását nem választják el társadalmi céljaiktól.

Egy Humanista szemléletű ember legelső és legfontosabb alapelve az hogy az emberi élet szent,és EMBERI lényként nem helyezi magát semelyik embertársa felé vagy alá. Nem támogat semmilyen életellenes megmozdulást és elutasítja az erőszakot és párbeszédre törekszik a fundamentalista irnyúltságu képviseletekkel minden szinten,hogy megteremtse a közös jogi normatívát és a mentén a békés együttélés feltételeit!

A Humanizmus második legfontosabb alaptétele a közös gondolkodás ,az hogy mindenkivel meg lehet találni a közös pontot és e mentén kell megközelíteni minden emberi kapcsolatot. Vagyis szükség van egy gondolatiságra egy alapra mely biztosítja hogy az emberek indulatok nélkül politika és vallások nélkül mindenféle jogi csűrcsavarok nélkül egy egységes gondolkodás mentén eszmét cseréljenek és megoldásokat dolgozzanak ki a közösen megállapított cél elérésének érdekében!

A harmadik alapelv a tolerancia

Jelenkorunk PC gender-transzhumanista és ál-antifasiszta neoliberális bolsevizmusában az emberek már nem tudják mit is jelent maga a tolerancia valójában. De ez is a megosztottság miatt van. Egy toleráns ember zászlójára nem olyan hangzatos kampányok vannak tűzve mint a fent említett ideológiailag kifacsart torzszülött "politikai" háttérmozgalmak,hanem az élni és élni hagyni!

Az igazi tolerancia az egy humanista ember számára nem más mint egy közös jogi konszenzus mely kimondja hogy a törvény mely a népfelség elve szerint kiszab egy büntetést az mindenkire egyenlően vonatkozik! Nincs se pénz se hatalom se jogászkodás se elitista politika! Csak a törvény!

A negyedik alapelv hogy egy ember igazsága nem lehet mindenki igazsága! Ezért a szólás és vallásgyakorlás és hitéleti szabadság joga megkérdőjelezhetetlen minden körülmények között! A gyakorlatok azonban nem okozhatnak semmilyen kárt senkiben aki nem ugyan azt az értékrendet követi. A vallása vagy hite mindenkinek a saját dolga nem élheti meg csak is magán vagy általa fenntartott közösségekben.

Az ötödik alapelv az tisztán és világosan kimondja hogy egy olyan ember aki e életszemléletet képviseli, annak felül kell emelkednie minden olyan nézeten, mely abszolút igazságokat fogalmaz meg bármelyik olyan szegmensben mely globálisan vagy országosan kihat az emberiségre. Az emberi tudás az mindenkié kell hogy legyen, nem lehet egy vallási, gazdasági, politikai vagy tudományos alapon szerveződött párté vagy szervezeté sem!


Nincsen olyan hogy lehetetlen csak hit és elszántság kérdése. Aki tényleg szeretne változtatni a jelenlegi helyzeten és szeretne egy olyan Magyarországot amiben úgy és olyan módon élhetünk ahogy mi gondoljuk az keressen meg minket.A magwebre az előregisztráció már folyamatban van.

www.magweb.org


Központi csoportunk :

https://www.facebook.com/groups/mhemhun


Személyes oldalam a liveokkal és tartalmakkal:

www.facebook.com/teerpaakofficial


Személyes blog:

www.teerpaakofficial.hu


Regionális csoportjaink:

MHEM 1.RÉGIÓ (Pest,Nógrád megye)


MHEM 2.RÉGIÓ(Borsod, Heves, Szabolcs, Hajdú-Bihar megye)

https://www.facebook.com/groups/295003128922871


MHEM 3.RÉGIÓ(Bács-Kiskun, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok,Csongrád,Tolna megye)

https://www.facebook.com/groups/499219774828771


MHEM 4. RÉGIÓ(Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom megye)

https://www.facebook.com/groups/1859483110884092


MHEM 5.RÉGIÓ(Győr-Moson-Sopron, Somogy, Zala, Vas megye)

https://www.facebook.com/groups/332558924878155


MHEM 6.RÉGIÓ( KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAROK)

https://www.facebook.com/groups/1173750326398109


A Teremtő Áldása és nemzetünk Békessége mindannyiunk Jóléte!