A döntés éve!

2020.01.02

A múlt arra való hogy elengedjük!
A jövő meg hogy várjuk!
A jelen pedig arra hogy éljünk!


Aki ezeket elfelejti az a saját életét nehezíti meg!
A 2020-as év sem más csak 365 napnyi esély arra hogy,
emberi emberként gondolkodjunk,viselkedjünk,ÉLJÜNK!
365 napnyi esély arra hogy minél több jót cselekedjünk!

Sok éve egy buddhista szerzetes mondta nekem,hogy a boldogságnak egyetlen definíciója van és az a MOST! Mert aki a múltban él annak nincsen jelene és akinek nincsen jelene annak jövője sincsen!

Ha valaki képes a jelenben a mostban élni, és annak pillanatait úgy megélni minden rosszal és jóval együtt ahogy van, akkor elmondhatja magáról az illető hogy él!! Ha viszont nem, akkor elsiklik a valóság felett ,mert mindig valami tükrén keresztül fogja látni azt, így torz képet fog kapni ami torz érzelmeket is fog kiváltani illetve gondolatokat.Vagyis az ember így kerül bele ön önmaga mentális csapdájába,így válik a legtöbb ember önsorsrontóvá azáltal hogy saját maga hozza magát olyan helyzetbe hogy ne tudjon objektív lenni és függjön vagy a múlttól vagy a jövőtől!

2020 globálisan a változás éve lesz! A Fém Patkány éve jön ami egy nagyon hullámzó dinamikájú évet jelent. Nincsen egységes előrejelzés az évre mindenkinek szóval azt felejtsétek el,de alapvetően 2 dologra biztosan számítani kell globális szinten.

1. A glóbuszunk egyik fele nagyon sikeres érzelmileg kiegyensúlyozott évre számíthat mert ők lesznek azok akik végül is alkalmazkodni fognak tudni az idei év kihívásaihoz és hullámzó folyamatosan haladó eseményeihez! illetve ők azok akik már előre felkészültek azokra a dolgokra mik jönni fognak! Ők lesznek a "túlélők" a "gondolkodók" a "sikeresek"

2.A másik fele a bolygónak szintén jó évnek érezheti majd hiszen ha egyeseknek jól megy akkor általában a környezetben lévőknek is jól megy,de ez egy hamis kép!
Az "utazók" a "nyerészkedők" a "kiszolgáltatottak" egytől egyig úgy fogják megélni jóként vagy rosszként az évet,hogy mennyi időt energiát pénzt és materiális forrást tudtak felélni elszívni a környezetüktől a saját fennmaradásuk érdekében!

Még ha jó évnek is fog tűnni 2020 visszatekintve 366 nap múlva a 2021 az a valóságot mellőző emberek számára roszabb lesz mint a 2009 Pedig az ujkori generációk számára az világgazdasági szinten és politikai és vallási szinten is a vég kezdete volt! 2008 előkészítette 2009 -ben tombolt 2010-ben stagnált és 2011-ben vége lett a válságnak! A patkány éve akkor 4 év alatt megváltoztatta a világot!

ÉS idén is megfogja ahogy az elmúlt 1000 évben mindig valamilyen szinten megtette!!

Nyilván kérdezheti mindenki és joggal vetheti fel hogy ebben mi az uj. A bolygó nagy része most is szenved és egy maroknyi ember uralkodik mindenkin szóval mitől lesz ez más év mint a többi?!?!

Hát a döntéstől!

2008-ban a vatikáni családok kirobbantották a világgazdasági válságot. Az megrengette a világot! Változást hozott egy egészen furcs dinamikáju változást és mindenben! Az emberek gondolkodásában a gazdasági jogi és banki szabályozásokban ect...és ezek a folyamatok most 10 évvel később is meghatározzák a bolygónkon élő valóságot! A következő tervezett válság 2021-2027-ig van tervezve! Nem maradt más csak a MOST és a DÖNTÉS!

2008 is patkány év volt!
Ez is az!

Ez az év se lesz mentes a nagy globális változásoktól illetve a folyamatoktól amik a változást előkészítik és generálják a 2021-es évre! Mind a politikában és gazdaságban és vallási világban komoly változások fognak kikristályosodni!

Az egyetlen kérdés amitől mindenki sorsa függ az nem más mint hogy:
Ki kinek fog hinni!

Mi lesz a döntés?!?!

A legtöbben egyszerűen képtelenek a mostban élni,eldobni a múltat a negatív dolgokat,vagy éppen nem félni a mások által előrevetített jövőtől vagy az alá behasalni egyszerű tévképzetek miatt.

Minden egyes lakója Magyarországnak, Európának a glóbuszunknak ,mindegy hogy milyen materialista képzelt nívón él! Pontosan ugyanakkora felelőssége lesz abban hogy mi fog történni a hazájában a kontinensén és a bolygón a következő 10 évben!

HA pedig nem dönt majd akkor mások úgy is döntenek helyette!

2020 a MOST éve lesz!

Döntsetek okosan, döntsetek politika gazdaság és vallás nélkül!

Döntsetek emberi ember módjára ha majd eljön a döntés pillanata,mert az idén mindenki számára vagy így vagy úgy de el fog jönni!

Az hogy kinek miben kell majd döntenie és áldozatot hozni, az a saját látásmódján és a valósághoz fűződő kapcsolatán fog múlni!


Nem számít más csak a szeretet!

Az élet értelme maga az élet! ÉLD!