A Humanista Egység és a döntés joga!

2021.01.31

A 2020-as év minden magyar ember számára egy különleges év volt és ezzel nem voltunk egyedül. Valami mindenki számára teljesen nyilvánvalóan megváltozott.Előzmény

A mindennapi életünkben a rutinból fakadó semmiségek melyek oly természetesnek tűntek, hogy fel sem tűnt mennyire is fontosak lehetnek ,egyszerre jelentéssel lettek felruházva. A legalapvetőbb emberi jogaink kérdéstől kezdve ,az államformánk értelmezésén át a közegészségügyi normatíváink kérdése, mind mind olyan kérdések lettek melyek mellett már nem lehet elmenni.

Egy éve ilyenkor szembesültünk a Covid 19 nevet viselő betegséggel,melyet a SARS Cov2 nevű vírus okozott,mely Wuhanból indult világhódító útjára.

Sokan sokféleképpen próbáltak meg reagálni a veszélyesnek nevezett vírusra,és arra a helyzetre amit a megjelenése generált Európa területén.

Minden országban az ébredők táborának egy része azonnal átlátta és megértette miről is szól az egész jelenség. Persze az elején még voltak konteózások és olyan teóriák is melyek mentén rengeteg dezinformációt lehetett elhinteni és egy egész médiakampányt meg lehetett valósítani.

A BARDA keretiből (USA tudományos nemzetbiztonság nemzetvédelem) a filantróp mozgalom által (Gates Foundation - GAVI) 2015-ben életre hívott világoltási program a szemünk láttára öltött testet. Mind az a vízió melyet Bill Gates megfogalmazott a reproduktív egészségügyi globális népességcsökkentés jegyében (TED) ,mindaz a riogatás melyet 2017-től folytatott a SARS-al kapcsolatban egyszerre valósággá vált.Én ,aki több mint 10 éve szemléltem és követtem a világ, gazdasági ,politikai és új világrendi, pszihológiai és szociológiai folyamatait,annak felépített szervezetein keresztül,egyszerre rettentem meg lettem dühös és szomorú is.

Úgy éreztem hogy megfenyegettek engem és a családomat. Úgy éreztem az életünkre akarnak törni.

Valahol a lelkem mélyén  tudtam hogy el fog jönni ez a nap ,hiszen évtizedek óta harsogták a filantrópok hogy az elsődleges prioritás számukra a depopuláció ,és ezek kivitelezésére már régen létrehozták azokat a szervezeteket, melyek nyíltan a transzhumanista eugenikai alapokra helyezett új világrendet tűzték a zászlójukra.

A Római klub iránymutatása, a Tavistock institute, a WHO az UNICEF a Világbank, és a világ szabadkőműves-Rotary filantróp hálózata egytől egyig nyíltan állást foglalt az utóbbi 60 évben arról hogy mit is jelent számukra az emberiség.

A hozzájuk "csapódó" Britt Holland Svéd és Spanyol királyi családokról és alapítványi szervezeteikről ne is beszéljünk!2020 márciusára már nem volt egy szemernyi kétségem hogy lezártuk a politikai terrorizmus korát és beléptünk a bioterrorizmus korába.


ok


Ekkor az új világrend info nevű facebook oldalam blokkolása után döntöttem el hogy saját blogra költözöm, és megpróbálom elmondani a szeretteimnek, barátaimnak, ismerőseimnek hogy mi is a helyzet a világban,és mindezt lehetőleg érthetően konteózás nélkül, lépcsőzetesen összerakva, hogy könnyen emészthető legyen, és a hazai és nemzetközi hálózatot mely uralkodik mindenkin, bemutassam úgy ahogy más még korábban nem tette meg.

A Magyar Humanista Egység víziója és tematikája 2018 után ismét előkerült. A korábban elkezdett jogszabálytervezetek kidolgozását elkezdtem újra átnézni és kibővíteni, közben pedig csináltam a bemutató,kérdező,és kritikai liveokat.

Nem volt cél se konkrét terv arra hogy mi is lesz vagy legyen mind azzal a koncepcióval ami a fejemben munkált. Ösztönösen csináltam a személyes érintettségem okán minden liveot és úgy csinálom ma is.

Augusztusban a világoltási háttérismertető CEPI COVAX GAVI fémjelezte videók után egyre világosabb lett az út számomra hogy merre is szeretnék elindulni. A kezdetek óta a fejemben lévő koncepciót vagy is az információs csatornát melyen mindenki megtalálhatná az igazi háttértartalmi embereket blogokat írott és hanganyagokat valamint videó anyagokat,már írott formában is meg tudtam alkotni.

Tudtam merre akarok indulni de nem volt adott hozzá semmi. Hétvégi ,munka melletti videókörutas megoldásokban gondolkodtam heti egy minőségi videós beszélgetéssel.


A kezdet


Szeptemberre lett 20 olyan ember aki kifejezte támogatását ők lettek a MAG akikhez szépen lassan elkezdtek csatlakozni egyre többen (Kanadai-Német-Orosz-Spanyol-Angliai-Szlovákiai magyarok is)  és biztosítottak a támogatásukról és vállaltak több hónapos elkötelezettséget hogy létrejöhessen mindaz a valóságban is ami az addigi videóimban benne volt.

Kötelezettséget vállaltak és közösséget vállaltak velem és avval a szemlélettel melyet képviseltem. Egy olyan szemlélettel mely még nem öltött alakot mert nem tudott alakot ölteni.

De az alap melyet a Hunaizmus rakott le az olyan szilárd hogy már csak kivitelezők kellettek.

Megkeresni mindazokat, akik képesek függetleníteni magukat mindentől ami megoszt minket ,olyan lehetetlen küldetésnek tűnt amihez képest a film is csak egy sétagalopp.

De minden kezdet nehéz addig amíg az ember nem találkozik olyanokkal személyesen akikkel 2 perc után megérteti magát és egy hullámhosszon vannak.

Lupócz Zoltánnak , Mátyás Róbertnek és Geri Tibornak ,és annak a rengeteg megkeresésnek és nehéz sorsú magyarnak akik megkerestek és feltették a kérdéseiket ,vagy  támogatásukról biztosítottak ,vagy csak megosztották félelmeiket gondolataikat, nem lehetek elég hálás. Ráébresztettek arra hogy az általam felvázolt koncepció, a tényleges nem csak rendszer de paradigmaváltás szempontjából is kivitelezhető!

Rájöttem hogy nem vagyok egyedül.

Persze minden indulás tele van eséssel is és ahhoz hogy el tudjak indulni ahhoz mélypont is kellett. Szeptember 16-án el is jött a mélypont de az a rengeteg üzenet szeretet és sok kicsi anyagi támogatás ami érkezett felém kijelölte az irányt. A MAG kérésére az én anyagi támogatásom stabilizálódott és hónap végére már biztos volt hogy el fogok tudni indulni hogy megkeressem a hasonló gondolkodású embereket és felvessem az egység koncepcióját.

Szeptember végére megszületett az a video a HUN TV keretein belül amiben kapcsolódni tudtunk Dr. Tamasi Józseffel (belgyógyász-népegészségügy-Orvosok a tiszánlátásért) és be tudtuk vinni a köztudatba a globálvakcinázás a kényszeroltás fogalmát és az orvosi nézetek mellett a 97-es EÜ. törvény körüli visszaélésekre is rá tudtam világítani.

Az adás után a több száz állandó nézőről több ezerre váltottam rövid idő alatt és a kis MAG elkezdett kicsírázni.A támogatásukról biztosítók száma elkezdett szépen lassan emelkedni.

Majd jött a Filantróp mozgalmat és a globálvakcinázást bemutató háttérbeszélgetős videónk. A video youtube-ra kerülése pillanatában Szeptember 28-al megszűnt munkaviszonyom és ahogy bezárult az az ajtó kinyílt a lehetőség egy hosszútávú folyamat megindításához. A videó több csatornára került ki egyszerre és 5 nap alatt elérte a  100.000-es nézettséget.Biztossá vált hogy az októbert végig tudom csinálni illetve ha a támogatói ütem megmarad akkor a novembert is.

Az október, az egyre gyarapodó tábor miatt, és az utazások miatt a felvilágosításról ,és a konteós tábor lebontásáról próbált szólni minden fronton.

Folytatás


Én a folyamatos személyes és nézői videókkal, és a globális folyamatoknak és a szereplőknek a feltárásával ,és egy teljes paradigmaváltáshoz szükséges koncepció bemutatásával próbáltam előre haladni míg a "DOKIK" az országot járva próbáltak minden tőlük telhetőt megtenni azért,hogy lebontsák a falakat és teljesítve esküjüket, az életünk védelmében felvilágosítsanak mindenkit aki nem látott tisztán.

Október elején olyan erővel csapódott a vércseppes teszt a köztudatba hogy a kormány 48 óra múlva személyesen a parlamentben Orbán Viktoron keresztül reagált és próbálta menteni a menthetőt! Sajnos az egészségügyi szektor megkenhető orvosi rétege miatt és a tudatlan vagy félő kiszolgáló tábor révén ez nem lett elég ahhoz hogy száműzzük a hazug WHO és Operatív propaganda alapját a PCR teszteket az életünkből.

A hónap vége felé közeledve, tavasz után ismét egyre több szó esett egyre többször és különböző megvilágításból,arról a tényről hogy az Alaptörvénynek nevezett "alkotmánynak" tartott NER jogalap érvénytelen és hogy a Globálvakcinázási folyamat egy nyílt és bizonyítható hazaárulás mely ellen minden MAGYAR embernek kötelessége fellépni!

Ráadásul ez a folyamat bizonyítható!


Tudományos és jogi szempontból is ,minden kétséget kizáróan bebizonyíthatóvá vált ,hogy az Operatív Törzs a WHO utasításait betartva,szorosan együtt működve a Magyar Kormánnyal és az MTA pár tagjával ,élen MERKELY BÉLÁVAL és SZLÁVIK JÁNOSSAL ,folyamatosan adatokkal éltek vissza ,azokat hamisították ,a nagy nyílvánosság előtt mindennaposan önmaguknak ellentmondóan keltettek pánikot vagy éppen intettek nyugalomra, és ezek mellett hétről hétre részt vettek egy ordas hazugság propagálásában (járvány van) hogy a kormányt kizárólagos hatalomhoz segítsék, hogy az be tudja tartani a  CEPI-vel a COVAX-al az UNIO-val és a WHO-val kötött globálvakcinázási szerződéseket,hogy az említett szervezeteket finanszírozó GAVI (Gates alapítvány és filantróp mozgalom) végrehajthassa a Globálvakcinázási depopulációs és deproduktív egészségügyi programját 2025-ig!


November elsején 35.000 emberrel tölthettem élőben azt az estét amelyben be tudtam mutatni hogy a magát tudományos elitnek tartó "lángelméink" miként is állnak a Magyar néphez annak egészségéhez a politikához és a járványpropagandához.

Az egész hónap a további utazások és egyeztetések és a lehetséges megoldások kereséséről szólt. Egyre többen értették meg a rendszerváltást kiabálók közül, hogy mind az amit a Magyar Humanista Egység képvisel és szeretne elérni az magában hordozza mindenki érdekét és gondolatát. Legyen szó emberi, alkotmányos, egészségügyi és társadalmi jogokról,és nem utolsó sorban a tudományos felelősségvállalásról.

Mind az a 30 kérdezz felelek és több tucat video mely a globálvakcinázás kapcsán készült és azokban elhangzott 12.01-re mindenki számára világosan bebizonyította hogy minden amit előre jeleztem az pontosan úgy meg is történt a valóságban. Mindenkinél hamarabb reagálva ,hitelesebben és részletesebben feltárva a probléma okát és arra megoldást kínálva,kerestem és vártam azokra akik hajlandóak mindent félretenni az egység megszületéséért.

Csak azt tartottam magamban amit a kerekasztal miatt és az önfinanszírozó rendszer kiépítése miatt kellett. Mindig mindenki számára nyitott voltam és tartottam magam ahhoz amit mind a mai napig képviselek és azt amiben hiszek!

NEM ÉN SZÁMÍTOK!

HANEM A PROGRAM AMELYHEZ AZ EMBEREKET KERESEM,MELY KIKEZDHETETLEN, ÉRINTHETETLEN, ÉS OLYAN GARANCIÁLIS PERSPEKTÍVA, MELYRE HA A NÉP RÁBÓLINT AKKOR MEGSZÜLETIK PILLANATOK ALATT ,A MINDENT ELSÖPRŐ EMBERKÖZPONTÚ ,A TEREMTŐVEL A FORRÁSSAL (ISTEN) ÉS A FÖLDDEL EGYENSÚLYBAN ÖSSZHANGBAN ÁLLÓ PARADIGMAVÁLTÁS!

EGY ESZMÉT NEM LEHET MEGÖLNI!

Egy folyamat részesei vagyunk!

Az új világrend 2030-as bevezetésére törekvő transzhumanisták,eugenikusok,politikusok és gazdasági szereplők mind elkötelezettek.

A Humanista Egység üzenete az üzenetem a kezdetektől fogva világos volt!

Tárjuk a Magyar emberek elé mindazt amit sose láttak!

Tárjuk eléjük mindazt amiről eddig csak sejtették hogy létezik ,vagy lehetséges, és emiatt konteóztak meg az összeesküvés elméletek és a politika  feneketlen vermében voltak!

Tárjuk fel mindazt az ideológia és szociológiai ok okozati összefüggést mely elvezetett minket a megosztottságba,amíg az elitnek ugyanaz az út a dőzsölésbe a visszaélésekbe és a hazaárulásba vezetett!

Tárjuk fel a Magyar embereknek hogy mit jelent a tudatosság,a hagyomány , a szakralitás,a valódi technológia és az egészség!


Az új világrendre melyet 200 éve építenek sokféle módon lehet reagálni.

De választ csak egyet lehet adni!

Nem kérünk belőle!


A döntés joga mindenkit megillet,de ha eleve nem tudtad hogy mi közül kéne döntened,ha eleve nem tudtad hogy más alternatíva is van akkor miről is döntöttél valójában?

SOHA SEMMIRŐL!

Ha nem ismered mi is az igazi mentális és testi egészség és azt hogyan lehet mindenféle gyógyszer nélkül oltások nélkül elérni vagy fenntartani,és nem ismered a technológiákat és nem vagy tisztában a pénz és a gazdaság fogalmával akkor hogyan is mondhatod hogy látod a valóságot és megfelelően tudsz dönteni?!

SEHOGY!

Ez a felismerés késztetett mindarra amit teszek.Ezért csináltam mindent és csinálom ameddig tudom mert hiszek benne hogy meg lehet teremteni mindazt amiről beszélek!

Napról napra jönnek azok ,akik mindenféle önös érdekek, nyerészkedés és hátsó szándék nélkül részt akarnak ebben a folyamatban venni, és szeretnének hozzájárulni egy igazi ,valódi népképviseleti társadalom kialakításához ,melyben az ősi keveredik a modernnel ,a hit az egészséggel, és amiben nem az ember szolgálja a technológiát hanem az szolgálja a békét és az igazságosságot és a gyarapodást az elnyomás helyett!

2020.12. hónapjához érve már világos tényként kellett kezelni a kialakult propaganda fényében hogy 3 út létezik a paradigmaváltás felé!

1. A személyi kultusz és a politikai oszd meg és uralkodj alapján a nép elvisel mindent ,elnéz mindent a jelenleg is hazaáruló regnáló FIDESZ-KDNP kormánynak ,és azt 2/3-al leváltja normális PÁRTstruktúrális keretek között 2022-ben ehhez 4 millió szavazatra lenne szükség minimum.Ehhez az egység létrejötte és kinyilatkoztatása után a népnek kell kimondania hogy nem kíván előrehozott választást és így akarja lerendezni a dolgot!

2. Mindenki felismeri és megérti hogy a hazaárulás a legsúlyosabb bűn amit csak el lehet követni így a népnek el kell távolítania a regnáló politikai hatalmat mindazért amiért külföldi szervezetekkel összefogva visszafordíthatatlan és anyagilag is súlyos károkat okozott a nemzetünknek! Ezért nincs türelem és várakozás az egység kinyilatkoztatása után a nép kifejezi fizikálisan is megjelenve hogy el akarja távolítania hazaárulásért a politikai elitet!

A békés átmenetnek két megoldása lehet amiből az egyikkel én sose számoltam mert az számunkra bukás lenne az lenne a maga a nemzethalál!.

a, Összejön az egység és garanciális programot, egy új perspektívát egy pontosan dátumozott világképet mutat fel a magyar népnek teljeskörű tájékoztatással! Felkínálja a kormánynak és kollaboránsainak a békés átmenetet és a jóvátétel esélyét, egy átmeneti kormányzás felállításához mely 6 hónap alatt kidolgozza a teljes már meglévő gazdasági jogi normatívákat mindannak a fényében amiről eddig beszéltem vagy is a feltárásról!

b. Az erőszak és a becstelenség vagy a megalkuvás és beletörődés útja,melyben továbbra is az elmúlt 30 év politikai és gazdasági maffiapolitizálása és a neoliberális oligarchinizmus kiszolgálása és az új világrend kiszolgálása lesz a cél.


MINDENÜNK ADOTT!

CSAK NEM TUDJÁTOK HOGY ADOTT MERT RAJTAM KÍVÜL MÉG SENKI NEM MONDTA EL NEKTEK! MINDENRŐL AMIRŐL AZT HISZITEK HOGY NEM LÉTEZIK HOGY NEM LEHETSÉGES ÉN ARRÓL MEGBIZONYOSODTAM 4 HÓNAP ALATT AMIÓTA ELINDULTAM,ÉS MÉG MOST IS MINDEN NAP TAPASZTALOM! MINDEN AMIT ELMONDTAM A MUNKANÉLKÜLISÉGRŐL AZ EGÉSZSÉGRŐL A TECHNOLÓGIÁRÓL AZ ÉLETSZÍNVONAL ÉS MINŐSÉG NÖVEKEDÉSÉRŐL AZ MIND VALÓSÁG ÉS LÉTEZIK!


Az a változás amit a Magyar Humanista Egység képvisel az nem egy 4 évente kitöltendő bianco csekk! 30 Éve bianco csekkeket töltögettek ki! Soha nem kaptatok csak ígéreteket melyeket a kisebbik rossz elvén értékeltetek.

A Humanista Egység AZ MAGA A GARANCIA!

Nem köti semmi ami valaha kötötte a politikát a gazdaságot és az ismert szektorokat,mert azokon felül áll!

250 szakemberrel és egy max 50 fős összetartó és vezetői csapattal 1 éven belül dupla életszínvonalat 5 év múlva 400%-os gazdasági gyarapodást és felmérhetetlen életminőség egészségminőségi javulást tudunk garantálni nem 9 millió hanem 15 millió Magyar számára is!

Amikor én arról beszéltem sok sok videómban hétről hétre hogy vannak dolgok amik folynak a háttérben és vannak dolgok amikről nem beszélhetek akkor egy olyan folyamat és rendezőelvről beszéltem melyben a szereplők státuszának tisztázása mellett egy összetett folyamatot összetettségében kell kezelni és ez nem egy olyan gyors dolog mint amire egy átlag ember gondol a fotelből kommentelve!

Nem az a kérdés hogy mit hisztek ,hogy mennyit tudtok arról amit tanultatok,hanem hogy felismeritek azt és elfogadjátok hogy semmit sem tudtok valójában és semmi nem az aminek jelenleg látszik! És egy úttal ki is jelentitek hogy készen álltok hogy megkapjátok mindazt ami megillet titeket!

Egy ország vezetéséről és kialakításáról csak egy hitetlen és tudatlan ember mondja azt hogy a diplomás jogászokon és közgazdászokon kívül más nem alkalmas!

Azok akikre ti támaszkodtok akiknek adtok a szavára mint diplomás közgazdászok és jogászok és orvosi és katonai vezetők,azok 30 éve is és most is kilóra eladtak titeket és ez nem hit kérdése, ezt 20 vádpontban minden létező módon tudom bizonyítani sokad magammal!

Az elmúlt hetekben és hónapokban azon dolgoztam hogy 2020.12 hónapjára létrejöjjön egy kerekasztal melyben ott van mindenki aki ténylegesen érdekelt a paradigmaváltásban egózás nélkül,és hajlandó félretenni a személyes és bármilyen meggyőződését annak  érdekében hogy létrejöjjön egy kinyilatkoztatás (felhívás) egy Nemzeti Egységről egy garancialevéllel hogy mi az Egység minden szereplője milyen tisztséget töltünk be az átmeneti kormányban mely megalkotja a megfelelő koncepció mentén a teljes programot és visszaadja a hatalmat és a valódi népképviseletet és az alkotmányos rendet és az alkotmányozást a Magyar népnek!

Ahhoz hogy ez a kerekasztal létre jöjjön és megmutathassam elmondhassam minden szereplőnek a teljes koncepciót minden részletében és ebbe beleillesszünk mindenkit aki nem akar hatalmat nem egózik aki nem politizál ahhoz minden adott volt.

Geri Tibor és jómagam megállapodtunk abban hogy a kerekasztal és a Humanista Egység gazdasági/jogi alapon egészségtudatos és szakrális elemek mentén kell hogy egybe olvadjon és felmutassa azt az alternatívát amire mindenkinek szüksége van. Újra kell definiálni a jelenkorunk torz világképében és földrajzi körülményeiben a Magyarok Világszövetségét, a Magyar Földhöz fűződő viszonyokat és egységtudatot,mindazt amit az MTA és politikai pártoskodás  elnyomott eltussolt!

Megállapodtunk hogy mi az Egység létrehozásban vagyunk érdekeltek és az átmeneti kormányzás egy egy kis elemeként a struktúra megszervezésében akarjuk kivenni a részünket abban amihez értünk.Nem akarunk hatalmat se pénzt se pozíciót,mi a program mellé szeretnénk a megfelelő embereket!

Ez a mai napig nem változott. Mi a mai nappal is azért keltünk fel és holnap is azért fogunk hogy ez a koncepció testet ölthessen!

Sem ő sem én soha nem rejtettük véka alá hogy van számunkra 3 olyan ember

( Dr.Pócs Alfréd - Dr.Horkovics Kováts János - Patrubány Miklós)

akik mögé illetve alá dolgozva képzeljük el az átmeneti kormányzás létrejöttét! De ezek az emberek olyan szerények hogy szintén nem akarták elvállalni a tisztségeket illetve nem voltak tisztában még azzal hogy miért is van minden szereplőnek szüksége a kerekasztalra és arra hogy leüljön velem illetve leüljünk egymással!

Jogotokban áll mindenről tudni! Viszont az hogy ti mit képzeltek bárkinek a személyéről az teljesen irreleváns hiszen nem tudtátok mi folyik illetve folyt a háttérben.


A döntés joga a tiétek!


A decemberi kerekasztal nem jöhetett létre de most már mindenkinek színt kell vallania hogy képesnek érzi e magát ,érettnek találja e magát arra, hogy egy nép élére álljon és végrehajtson egy tudatos, egészségcentrikus,szakralitással átitatott,a teremtő tökéletességébe vetett rendezőelvet figyelembe vevő emberi léptékű a Magyar nép érdekeit képviselő programot!

A népnek pedig világos kell hogy legyen hogy a fent leírtakból választhat hogy milyen megoldás mentén szeretné ha az egység létrejönne és megtenné a nép felhatalmazásával mindazt ami ide le van írva!


Mindaz ami összeállt az én kútfőmből és mások kútfőjéből abban nincsen politika nincs párt nincs személyeskedés csak is egy olyan rendezőelv mely felülír mindent és optimalizálja népünk minden értékét annak fényében hogy mérlegeli a tényleges lehetőségeket!


El kell válnia az ocsúnak a búzától!


Nem mehetünk tovább egymás mellett!

Kihasznált Orvosok

Megalkuvó Jogászok

Átvert Radikálisok

Kisemmizett Cigányság

Elnyomott igazi Tudósok

Tiszta lelkű Spirituálisok

Elbújt Hagyományőrzők

Ellehetetlenített igazi Gyógyítók

Jogfosztott tanárok

Megbecstelenített Rendőrök és Katonák

Szakszervezetekben elnémított kétkezű munkások

Sehova sem tartozott és tartozó független gondolkodók,a választásokban soha részt nem vevők szótlan beletörődők!


Leendő kerekasztal résztvevők!

és...

Ti mind akik ezt olvassátok!


Van és volt megoldás!

Van és volt terv!

CSAK TI KELLETTEK ÉS A SZAVATOK ÉS A TETTEITEK!


A jelenlegi tényállás a következő:


1.

Orbán Viktor és pártszövetsége a Fidesz-KDNP program nélkül nyert 1.7 millió szavazóval 2/3-ot amivel teljesen kimerítette a parlamentaritás kereteit és az elmúlt 10 évben az országunkból a köztársaságunkból az Alkotmányos kereteinken belül egy virtuális oligarchinikus államot épített fel melyet Magyarországnak nevezett el!

Ez önmagában is hazaárulás volt és mindenki aki ehhez hozzájárult az bűnpártolást követett el!


2.

A Covid 19 járványra hivatkozva melyet a WHO kiáltott ki 2020.03.11-én a Fidesz-KDNP nyíltan beismerve hogy külső parancsokat és utasításokat tart be,és titkosított paktumokat írt alá a világoltás vezetőivel! amikkel ismételten elkövette a hazaárulást!

A vészhelyzet kihirdetésével különleges jogrendet szavaztatott meg magának melyben rendeleti kormányzással a hatalom kizárólagos megszerzését is megvalósította végleg száműzve a parlamentáris kereteket!

A rendeleti kormányzás alatt az OT és a MTA pár tagjával és a felállított orvosi és szakértőinek nevezett csapatokkal a háta mögött és azokra hivatkozva,napról napra csorbította minden létező jogi kategória és definícó területét kezdve a legalapvetőbb nemzetközi / uniós és hazai ember és alapjogi törvényeket!

Sok ezer milliárdos kárt okozott sok 10 ezer embert és családot fosztott meg az elvehetetlen jogaitól és kényszeritett bele egy olyan helyzetbe amire bizonyíthatóan semmi szükség nem volt! Mindezt természetesen Alkotmány ellenesen!


3.

A Globálvakcinázás az aktív globális eutanáziai program már elindult és a 3. hullámmal folytatódni fog 2025-ig amíg le nem oltják a föld lakosságának min. 2/3-át!

Ennek fényében kijelenthető hogy a gazdasági és politikai oszd meg és uralkodj járvány és pschioterror tovább fog folytatódni ahogy eddig is volt.


A kérdés hogy azok akiknek össze kellene borulni mindent félretéve, politikai alkudozások és hatalmi játszmák nélkül,és ti akiknek e mögé fel kellene sorakozni ti véget vetettek e ennek ami most van de legfőképpen annak az új világrendi törekvésnek ami népünket érinti?! 


A döntés joga a tiétek!

Senki nem dönthet helyettetek!

Együtt csak is Egységben lehetünk képesek túllépni saját magunk korlátain és a jelenlegi fasiszta diktatúra korlátain.


A Pió atya által vizionált  kalitkába zárt madár még él és kiengedhetitek!


HA képesek vagytok elengedni minden beidegződéseteket ami megkötött benneteket és kalitkába zárt akkor mind az amit leírtam és 80%-ban már a háttérben kész van azt az a 250 ember 6 hónap alatt megformálja és mindent visszakaphattok ami Emberré és Magyarrá tesz titeket!


De ha azt nézitek hogy mi volt és nem azt hogy mi lehetne akkor elvesztünk!

És ez szól mindannyiótoknak!


Kihasznált Orvosok

Megalkuvó Jogászok

Átvert Radikálisok

Kisemmizett Cigányság

Elnyomott igazi Tudósok

Tiszta lelkű Spirituálisok

Elbújt Hagyományőrzők

Ellehetetlenített igazi Gyógyítók

Jogfosztott tanárok

Megbecstelenített Rendőrök és Katonák

Szakszervezetekben elnémított kétkezű munkások

Sehova sem tartozott és tartozó független gondolkodók,a választásokban soha részt nem vevők szótlan beletörődők!

Leendő kerekasztal résztvevők!

és...

Ti mind akik ezt olvassátok!Én csak egy vagyok közületek és Egységet szeretnék! Tisztességes életet szeretnék élni a családommal a szeretteimmel.

De amíg azt nézitek hogy hogy hívnak hogy nézek ki és nem vagytok hajlandóak egy asztalhoz ülni vagy az asztal mögé állni azzal a programmal amit csak együtt vihetünk végig addig holnaptól kezdve bármit is mondjatok vagy tegyetek a világ minden Magyarja számára aláírjátok minden szavam és 2022-re készültök nem a Paradigmaváltásra!


Nálam minden egybe van ahhoz hogy megtörténjen aminek meg kell! Nem kérek semmit csak azt hogy vegyétek elő a humanista éneteket és viselkedjetek úgy mint egy EMBER!


Nem ti vagy én számítok hanem az hogy felül emelkedtek e az emberi mivoltotokon a tudati gátjaitokon és képesek vagytok e arra hogy fáklyák legyetek ebben a sötét jövőt felvázoló világban,mindenféle megváltókomplexus nélkül!

A hit megvéd és hegyeket mozgat kérdés hogy miben hisztek és mitől reméltek védelmet!

A vezetőknek ki kell fejezni a jövőbe vezető hitet a népnek pedig ki kell állnia megvédeni önmagát és azokat akik megteremtik nekik mindazt amit sose tapasztalhattak meg!


Olyan erőtök van hogy Március 15 legkésőbb augusztus 20-ra felállhat mindaz az új kormányzás amit itt megfogalmaztam! Mindenünk megvan!

Rajtatok múlik!Ha önmagatokban nem látjátok meg a fényt akkor világtalanok maradtok!


A változás elindult nem tudjátok megakadályozni!

A kérdés már csak az hogy megcsináljuk magunknak lassan vagy villámgyorsan mindannyian együtt! Kifejezve aláírással anyagi lehetőséggel vagy fizikálisan megjelenve ott ahol kell Békességben Szeretetben EGYSÉGBEN!A teremtő áldása kísérjen mindenkit!