A Fotelforradalomárok és a valóság avagy egy kiirthatatlan gondolat esete

2020.11.18

Hajnal óta folyamatosan ugyan az a gondolatmenet ismétlődik a fejemben és egyszerűen nem tudok szabadulni tőle.Gondoltam leírom szokás szerint.Eszembe jutott az Eredet c. film egy részlete.

"Melyik minden paraziták legmakacsabbika?A vírus,vagy a bélféreg? A Gondolat! Kiirthatatlan és igen ragályos. A gondolattól ami egyszer beférkőzött az agyunkba szinte lehetetlen megszabadulni"

Sok gondolat születik meg sok információ miatt nap mint nap. És ezek a gondolatok a helyett, hogy egyre közelebb vinnének minket egymáshoz, egyre messzebb sodornak a valóságtól.
Az Egoizmus a külön utak és a "közösségi" virtuális gondolkodás ideje lejárt,és a gondolat mely összeköt mindenkit mégse tud testet ölteni a valóságban.

A gondolat melynek a mentősök szirénáinál is hangosabban kéne a tudatban megszülnie azt a húsba és lélekbe maró érzést ami egysége szólítja a magyarságot még mindig csak a "nem hiszem el","félek" és "semmit se tehetünk" szintjén létezik és az utolsó levegővételért kapkod!Mindenki változásért kiabál. Ki ezért ,ki azért szeretne változtatni a maga kis valóságán.

Beszűkült tudattal, két kattintásra sem képes fotelforradalmárokként, önjelölt jogászok orvosok közgazdászok médiaszakértők filmesztéták és még ki tudja hány fajta szakértők sorakoznak a virtuális világ meghasonlott mocskában,azt képzelve hogy a véleményük fontos.

A gondolat fejedben az hogy számítasz, hogy a véleményed fontos annak a politikusnak, celebnek, ismert embernek vagy a média valamelyik platformjának, teljesen elfeledtette veled azt a nagy igazságot, hogy minden szavad és kattintásod ahogy te magad is csak egy a valóságtól elszeparált pénztermelő és pénzt generáló számadat vagy!

Az a jóleső érzés amit a hovatartozás gondolata ébreszt benned miközben lájkolsz egy videóklippet vagy egy kommentet vagy postot,az fedi el benned az igazi tettrekészséget!

Minden egyes lájkkal és elpazarolt kattintással, sok éve semmit nem teszel, csak embereknek juttatsz pénzt a reklámcégeken keresztül,így kitermelve újabb és újabb egoista celebritásokat, akik majd polgárpukkasztóan viselkedhetnek, amiken pedig te magad vagy mások tovább gerjesztve az indulatokat kommentháborúkat vívhattok a valóságtól távol eső jelentéktelen kérdésekről,így kerülve bele abba a tudatállapotba,amiben elhiszed magadról hogy a véleményed fontos!

És mindaddig amíg te e gondolat bűvöletében egy virtuális világban éltél és élsz a politikai és gazdasági elit szisztematikusan kiforgatott mindenedből!

A munkaerődet eladta más nemzeteknek,a multiknak kilóra eladta már az unokáid megélhetését is,a földet a talpad alól mely az egész nemzetünk jóléte és alapja kellett volna hogy legyen már kiárusította és privatizálta!

A gondolat pedig hogy vannak még olyan "radikális" emberek akik vissza akarják kapni az egészséghez a családhoz a döntéshez az élethez való jogukat,olyan mértékben rémiszt meg téged,hogy inkább leszeded a tükröt is a falról nehogy bele kelljen nézned és elismerned hogy már nem arcon kéne köpnöd magad hanem bokáig lehányni.


Bele se mersz gondolni milyen lenne az életed ha csak egyszer is azt tennéd amit szeretnél és nem azt amit diktálnak!

A gondolat, hogy a virtuális világban mindig ki tudod mondani amit gondolsz következmények nélkül, olyan képzelt biztonságot épített köréd melyből már csak akkor van kiút, ha olyan szinten döntesz össze magadban és magad körül mindent amiből már nincsen visszaút!

A fotelforradalom az nem más minta valóságtól és saját magadtól való félelem!

A gondolat hogy részese legyél valaminek ami mindent lerombol és újraalkot ,annyira megrémít, hogy fel sem fogod hogy nincsen senki ellened! A virtuális sztrádán állandóan megy a kiszorítósdi, az előzés a versengés és a megfelelési kényszer benzinével van töltve mindenki autója.

Ehhez szoktál hozzá és azt hiszed mindig harcolnod kell az igazadért, hogy kűzdened kell azért a celebért és a látens politikus szarkupacokért vagy a veled elhitetett nézetek mellett vagy ellen. Minden nap egyre hangosabban kiabálod a véleményedet az internet útvesztőjében remélve hogy a hétköznapi kiábrándultságodban más is osztozik majd veled és együtt köpködhetitek kritizálhatjátok mindazokat akik tükröt tesznek elétek és a foteletek elé!

De a valóság egészen más!

Egy maréknyi pár ezres jól szervezett öltönyös hazaáruló politikus, gazdasági és tudományos szakember, karöltve a jogásztársadalom szennyeslelküivel,áll szemben mindannyiunkkal!


A valóság az hogy a fotelforradalmárok vagy megalkuvásból vagy félelemből vagy szimplán tudatlanságból de cinkosai lettek ennek a maréknyi embernek aki a népünk megosztásán munkálkodik már évtizedek óta!

Minden ország vezetése és hatalmi elitje minden eszközt megragadva próbálja ellehetetleníteni mindazokat akik tükröt tartanak számukra és egységbe hívják mindazokat akik békességben félelmek nélkül akarnak tisztességesen élni!

Mindaddig amíg meg nem jelenik olyan attitűddel egy nép az utcán és egy olyan világos és nyílt üzenettel amilyennel meg kell a jelen helyzetben addig nem fog változni semmi!
Mindaddig amíg egy videó mely az igazságot mondja az meg tud ijeszteni vagy embertelen gondolatokra és cselekedetekre tud késztetni és nem a megoldásra való törekvést gondolatát ülteti el benned addig a félelem fog irányítani!

A félelemben élő embert pedig bármire rá lehet venni!

Mindenkinél van az a pont amikor már nem akar tovább félni és akkor jön el az a pillanat amikor megszűnik létezni az emberi ember!
Amikor megszűnik a tudatosság a szív és a lélek szava!

Egy maréknyi pár ezres jól szervezett öltönyös hazaáruló politikus, gazdasági és tudományos szakember, karöltve a jogásztársadalom szennyeslelküivel holnap is azért fog felébredni és dolgozni mert el akar jutni az új viágrendbe és ezért bármit feláldozna!

Engem téged időst gyereket mindenkit!

Az Egoizmus a külön utak és a "közösségi" virtuális gondolkodás ideje lejárt,és a gondolat mely összeköt mindenkit mégse tud testet ölteni a valóságban.

Hamarosan eljön a pillanat, amikor a gondolat melynek a mentősök szirénáinal is hangosabban kéne hogy a tudatban megszülje azt a húsba és lélekbe maró érzést ami egysége szólítja a magyarságot már nem az utolsó levegőért fog kapkodni,hanem a döntése és a szabadsága jogaiért fog kiállni!

Nem maradt semmim csak ez a gondolat.....

De ezt nem is akarom elűzni mert hiszem azt hogy sok 100 ezren tudják és egyre többen érzik hogy bár oly sokan vagyunk oly sok félék,de 3 dologban egyek vagyunk!

Emberek vagyunk
Magyarok vagyunk
És a döntésünk joga a miénk!

A döntés joga a miénk, a családunkról az egészségünkről a hitünkről és az országunkról is!

A döntés joga miénk a Magyar népé legyen szó globális vakcinázásról vagy a politikusok elszámoltatásáról!


És legvégül álljon itt a zárógondolat:

Minden hatalom annyit enged meg magának amennyit a nép enged neki!

Gondoljátok végig!

Ti mennyit engedtek még?