Ahol kérdések vannak ott választ is találni,avagy a számvetés és számonkérés esete a tükörrel és az egóval!

2021.06.02


Mielőtt e cikknek nekifutnál kedves olvasó ,kérlek előbb olvasd el ezeket:

https://www.teerpaakofficial.hu/l/a-dontes-joga/

https://www.teerpaakofficial.hu/l/kiszallok-az-igeret-szep-szo/Egy döntést meghozni egyenlő a felelősségvállalással!

A felelősségvállalással együtt jár a számadás és számonkérés is!


Ez a az én számadásom és számonkérésem......


Mindazok akik régóta "követnek" az utamon amin járok, pontosan tudják hogy mi miért történt,és ha időrendben elhelyezik a szavaimat akkor tisztában vannak azzal is hogy mit sikerült elérni és mit miért nem.  Viszont nagyon sok ember értetlenül áll még mindig az összefogás hiányának helyzete előtt.


Nekik készült e cikk.......


Ahány tábor annyi felfogás,ezen nem lehet változtatni és ezzel nincs is baj.


A baj ott kezdődik :

- hogy azzal a döntéssel amivel elkötelezi valaki mögött magát valaki azt hiszi hogy eldobhatja a felelősséget magáról és számonkérhet bárkit a nélkül hogy ismerné a valóságot!

- hogy ha valaki kérdéseket tesz fel ,akkor azt nem egy megvitatásra alkalmas dolognak tartja egy ember hanem támadásnak.

- ha egy ember a józanság minden határát átlépve egy virtuális valóságban akarja tartani azokat akik bizonytalanok

- ha a személyi kultusz elhomályosítja egy koncepció realitását (már ha van)  és megvalósíthatóságát


A baj ott kezdődik és ér is véget ,ha valaki képtelen minden létező információ birtokában elkezd kifogásokat keresni,pártoskodni,másokat sértegetni,és végül de nem utolsó sorban,úgy védeni egy álláspontot vagy egy embert (akinek hisz bármiben is) hogy abból tekintélyelvű alá és felé rendelő kapcsolatot akar létrehozni!

- ha nem azt mondod és csinálod amit mi /én akarunk akkor már nem vagy se magyar se ember se semmi ellenség vagy -


A véleményalkotás szabadsága mindenkit megillet sőt el is várt dolog,főképp a mai világban,de az nem mentesíthet senkit a tükörbenézés felelőssége alól és az önmagunknak feltett kérdésektől!


- Vajon mindent megtettem hogy megértsem a másikat?

- Vajon minden lehetőséget megadtam magamnak és a másiknak is hogy megtaláljuk egymásban hogy mi a közös?

- Vajon odafigyeltem kellően a részletekre és számításba vettem e minden információt?

- Vajon elfogulatlan voltam e vagy közbejátszott a személyi kultusz a politika a vallás vagy egy általam túlértékelt külső mondjuk családi körülmény amivel a hatalom zsarol?


és ezek csak a legalapvetőbb kérdések....de van még bőven és egyre súlyosabbak....


Vajon az elmúlt egy évben mindent megtettem ami emberi hozzáállásomból és erőmből telt hogy támogassam azt vagy azokat akikben látok lehetőséget a tényleges változásra vagy a csak a fotelből lájkoltam meg kommenteltem?


Van min elgondolkodni........


Ha 30 éve nem működik a demokráciának nevezett politika ,akkor nem itt lenne az ideje belenézni a tükörbe elszámolni háromig és kimondani hogy azok akik részt vettek benne alkalmatlanok arra amire kinevezte őket az ország fele?


Miért van az, hogy ha valami nem működik az életünkben ,legyen szó technikai vagy emberi dolgokról ,akkor lépten-nyomon variálunk rajta ,meg akarjuk javítani oldani,de ha az életünket az életminőségünket és az életszínvonalunkat meghatározó minket eláruló politikus pedofil csalókról,radikális hazaárulókról,homoszexuális kokópartikon tobzódó jogászokról van szó akkor nem működik a számonkérés hogy kik és hogyan osztogatják el a mi közvagyonunkat maguk között?!?!?


Hogy lehet az hogy egy pár ember ebben az országban, pár ezer ember  támogatásával a háta mögött már azt hiszi hogy mindegy mit tesz a továbbiakban csak az a megoldás és csak az a jó?


Hogy lehet az hogy amikor a legnagyobb a szükség ,akkor vágja el lassan minden magát vezetőnek tartó ember /mozgalom a párbeszéd lehetőségét egymással,és a legérdekesebb hogy a táboraik még  ráadásul folyamatosan kikezdik egymást miközben mindenki egységért kiabál?!?


Lehet nem elég nagy az a tükör vagy csak nem álltatok bele elég időre és gondoltátok végig a kérdéseket...


És hogy mi a legfőbb kérdés ilyenkor?


MIÉRT


- kifogásból (nincs elég időm tudakozódni)

- hazugságból (nincs időm gondolkodni)

- félelemből (mi lesz ha ....)

- megalkuvásból ( talán ha ezt még megteszem a hatalomnak akkor minden helyrejön)

- Személyeskedésből (nem tetszik a képe a neve ahogy mondja)

ect.....


Eltelt bő egy év és mindenki eljutott odáig, hogy a politikai járványpropaganda áldozata lett ,és az ország újra két fele szakadt de nem csak politikailag hanem most már újabb két vonalon.


 Jobb vagy Bal

Oltott vagy Oltatlan

Alkotmányos válságkezelő vagy Globálvakcinaellenes


A baj viszont ott van, hogy nincsen jobb meg bal csak az elit van meg a nép ,és az elit propagandája vezetett minket a politikán keresztül az oltott oltatlan válsághoz. És az a két tábor mely szegről végre összeforr és megoldásért kiabál mégis eljutott oda ahol most van.


Az elmúlt egy év alatt nem egy lehetőséget teremtettek meg minden tábor képviselői hogy felmutassanak megoldásokat és együtt gondolkodásra és cselekvésre hívják fel a közösségeket.


1. Az Orvosok a Tisztánlátásért (Pócs Alfréd,Tamasi József.Lenkei Gábor,Gődény György) 9.11-el utcai megmozdulással is nyomatékosították hogy a tájékoztatás mellett hajlandóak utcára vonulni és orvosi alapon fórumokat szervezni és tájékoztatni a globálvakcinázást övező politikai visszaélésekről,legyen szó magáról a vírusról PCR vizsgálatokról vagy maszkkérdésről!

2. Ekkor már én is útra keltem a sok havi tájékoztatás után hogy megpróbáljam megkeresni azokat akik szeretnének változtatni,természetesen a globálvakcinázással kapcsolatos dolgok és a humanista elvek és a programunk alapjait kommunikálva.

3. Miután decemberben a Geri Tibor fémjelezte Szabadság Mozgalom nyilvánosságra hozta nyilatkozatát már tulajdonképpen minden alap kész volt ahhoz hogy tovább lehessen lépni,hiszen ekkora már volt kapcsolat a Rendszerváltókat tömörítők között a MATT között ,a Humanista Egység között, az orvosok között a Népszuverenitás között több szakrális csoport között,csak úgy mint a civil jogi utat járók vagy járni akarók között valamint kutatók között.Gyakorlatilag vagy így vagy úgy de mindenki kapcsolódott már egymáshoz.


December legvégére minden adott volt hogy létre jöhessen egy kerekasztal hogy egyeztessük hogy ki mit is szeretne és ahogy sokszor hangoztatta mindenki nézzük meg mit tudnánk együtt csinálni ,de nem jött létre.

Nyilván felmerül a kérdés hogy miért?!

A válasz egyszerű: Voltak akik úgy gondolták hogy még nem jött el az ideje egy ilyen fórumnak és ötletbörzének és az egységes álláspontra helyezkedésnek és egymás programjának a megismerésének.Ezek után mindenki a maga útján járt tovább én pedig közeledtem a februárhoz és az utam végéhez.

Ekkor újra felmerült a lehetősége egy február 25-én tartandó kerekasztalnak ,de az általam már sokat emlegetett minden táborba beépült megosztó elemek ekkora már igen komolyan kifejtették hatásukat. Egyre több lett a személyeskedő és támadó hangnem amit a táborokban egyszerűen a buborékban lévők nem tudtak és vagy nem akartak kezelni.

Napvilágot látott az orvosok egy olyan cikke rólam hogy nekem el kell számolnom azzal hogy pénzt kérek és hogy tisztázatlan a hátterem.Mindez megspékelve egy videósorozatból kiragadott pár mondattal ami teljesen elferdítette a valóságot! Gyakorlatilag szemenszedett hazugság volt! (És még mielőtt támadásba lendülne bárki ez amiket írok csak a színtiszta igazság semmi támadás nincsen benne visszanézhető minden videóm és a reakcióm is amiben továbbra is minden tiszteletemet kifejeztem)


HA még ez nem lett volna elég a Geri Tibor is folyamatos támadás alá került és a csoportokban megindult egyfajta aknamunka minden csoport megosztására és egymás ellen uszítására kifejezetten személyeskedési elveken.


Én lettem a csóró pénzkéregető és/majd dk ügynök

Geri Tibor - Gyurcsány ügynök

Bertalan Attila  - jelenlegi nemzetbiztonságis ügynök

Gődény Gyuri -  politikai pártban gondolkodó cionista kormányügynök

MVSZ - Fideszes sameszmozgalom

MSZ - fideszes sameszmozgalom

MATT - baloldali ügynökhálózat

Népszuverenitás (Hajnal Jani) - kormányügynök

Nemzetegyesítők - fidesz sameszmozgalom

Szakrálisok - ahányan vannak annyi módon veszekednek dátumok meg a korona mentén

Ekkor a február 25. is meghiúsult!


Mire márciushoz értünk már túl voltunk több az orvosok és a Rendszerváltók által szervezett megmozduláson és mindenki járta tovább a maga útját de ugyan akkor mindig öszértünk!

A Magyar Humanista Egység válaszúthoz ért hiszen lezárult a 6 hónapos körút ,és döntést kellett hoznom hogy milyen megoldások mentén menjünk tovább, hogy megpróbáljuk létrehozni a paradigmaváltáshoz szükséges egységet és annak a programját valamint az ahhoz szükséges anyagi feltételeket!

A mellett hogy próbáltam eleget tenni  folyamatos megkereséseknek a videós formában már meglévő tájékoztatásnak újra elkezdtem dolgozni a jogi utak keresésén.

Ekkor lépett színre a Korona igazsága civil polgárjogi kezdeményezés.


A csoport koncepciója egyszerű volt. Külföldi mintára próbáljunk meg összeállni akik ahányan vagyunk és ki mit tud jogilag hozzátenni a különböző megoldási lehetőségekhez az tegye hozzá. Több jogi megoldás is felmerült a Nemzeti jogvédő iroda fémjelezte kísérletben. Rengeteg anyag gyűlt össze és a vége az lett a folyamatnak hogy bár megszületett egy beadvány rajta az összefogást felmutatókkal, köztük az enyémmel a Pócs Alfrédéval és a Tamsai Józsefével is érdekes módon a végén megrekedtek a folyamatok nem csak jogi de anyagi majd emberi vitákon.


A csoport kettéválása után és azóta is működik ,jelenleg is igen aktívan ,Civilek a tisztánlátásért és Koron Igazsága csoportként a civil polgárjogi beadványok sorát nyújtják be! (Támogassátok ha tudjátok minden formában)


A Szabadság mozgalom és az MVSZ közös nyilatkozata újabb teret tudott kapni a  www.magweb.org által és megszületett a "mindenki által várt" összefogás.


Legalább is ezt hittük...............


Dr. Pócs Alfréd mint az MVSZ tagja és az Orvosok a Tisztánlátásért szövetség tagja Geri Tibor a Szabadság Mozgalom részéről és jómagam megtettük azt a lépést amiről úgy hittük hogy áttörést hozhat a közgondolkodásban és véget vethet a kialakult mutogatásnak melybe a vezetők kerültek és mindenki számára világossá válhat hogy a Globálvakcinaellenesek és az Alkotmányos rend visszaállításáért küzdők egy platformra kerülhetnek.


Globálvakcinaellenesek:  Gyakorlatilag mindenki annak mondja magát

Alkotmányozók: Gyakorlatilag mindenki annak mondta magát + az orvosok részéről bár hárman nem de a legnagyobb tiszteletnek örvendő Pócs Alfréd igen.


Evidens volt hogy egy hét elég lesz hogy a normális életet akarók és az orvosok követői akik elvileg piedesztálon tartják az Alfrédot ,a rendszerváltó mozgalmak melyek hónapok óta skandálták hogy érvénytelen az alaptörvény,a MATTosok a Népszuverenitás ,a Szabadság Mozgalom, a Radikális tábor egy része a Szakrálisok és Spirituális csoportok egy jelentős része mind mind kitölti politizálás nélkül amit kell bízva a közös összefogásban amiért annyit nyavalyogtak.


Tévedtünk......

Az aknamunkások akik nem lettek kiirtva a közegekből nyertek!


Jelenleg messzebb vagyunk egymástól mint bármikor!Tavaly ott tartottunk októberben hogy senki nem akar politizálni csak tájékoztatni és mindenki nyitott az összefogásra. Idén januárban még mindig ott tartottunk ahol tavaly októberben. Márciusban van összefogás mindenki mindenkit támogat elvileg. Május végén meg ott vagyunk ahol most vagyunk!

MINDENKI MEGY A SAJÁT ÚTJÁN ÉS SENKI NEM AKAR MÁR SEMMILYEN EGYSÉGET ÖSSZEFOGÁST HA IGEN AKKOR ULTIMÁTUMOK MENTÉN ÉS NEM PROGRAMOK MENTÉN VAGY BÁRMILYEN KÖZÖS NEVEZŐ ALAPJÁN EGY KÖZÖS CÉLÉRÉRT


Mindenki 2022-re készül és a helyett hogy előrukkolt volna már vagy előrukkolna azzal a programmal amivel már rég elő kellett volna csak a mutogatás és a személyeskedés megy még mindig a táborokban!


Ami ide le van írva és a korábbi cikkeimben van az a színtiszta igazság!

Próbálhatja ezt az elmúlt 8 hónapot bárki bárhogy kiforgatni attól még nekem ott van 2-3 naponta a videóblogom a csatornámon és minden visszanézhető!


És a kérdések továbbra is megmaradtak.........


Hogy lehet az hogy amikor a legnagyobb a szükség ,akkor vágja el lassan minden magát vezetőnek tartó ember a párbeszéd lehetőségét egymással,és a legérdekesebb hogy a táboraik még ráadásul folyamatosan kikezdik egymást miközben mindenki egységért kiabál?!?

Lehet nem elég nagy az a tükör vagy csak nem álltatok bele elég időre és gondoltátok végig a kérdéseket...

És hogy mi a legfőbb kérdés ilyenkor?

MIÉRT

- kifogásból (nincs elég időm tudakozódni)

- hazugságból (nincs időm gondolkodni)

- félelemből (mi lesz ha ....)

- megalkuvásból ( talán ha ezt még megteszem a hatalomnak akkor minden helyrejön)

- Személyeskedésből (nem tetszik a képe a neve ahogy mondja)


vagy netán?!?!?

- Politikai indokbólNA ezért nem lett összefogás és ezért nincsen rá szinte semmi sansz hogy lesz is!Vessetek számot hogy ti mit tettetek meg és bele ebbe az elmúlt évbe! Nézzetek mélyen magatokba majd a gyermekeitek szeretteitek szemébe és válaszoljátok meg nekik hogy miért még nincsen kirántva a hatalom alól a szőnyeg! Mondjátok el először magatoknak aztán nekik hogy ti amikor kellett akkor nem tettétek meg amit kellett!

De én ki kérem magamnak minden nézőm  támogatóm szerettem barátom nevében hogy bárki bárkit is becsméreljen bármelyik táborban is!


Ahogy a tisztelet úgy  számvetés és a számonkérés mindenkinek kijár sőt kötelező!

Csak az nem mindegy milyen hangsúlyban milyen stílusban teszi meg azt valaki,és a legfontosabb hogy azután teszi e meg hogy elolvasta mondjuk az itt leírtakat és mondjuk fel is fogta esetleg és elgondolkodott rajta!

Én a magam részéről amit ígértem megtartottam.Mindent megtettem hogy legyen összefogás.Kétszer is összejött. Aki azt mondja hogy nem az egyszerűen hazudik vagy tudatlan !Én számot tudok vetni  és tükörbe tudok nézni azzal a 250 ideiglenes vagy állandó támogatómmal együtt aki megtette amit meg kell és ami bármilyen módon tellett tőle!

Soha nem árultam zsákbamacskát nem keltettem hiú reményeket és nem alkudtam meg. Nem vagyok vezető egy emberjogi szerveződés szószólója vagyok nem lettem más mint aki voltam!

Továbbra sem kell a pénz se a hatalom!

Mindenkit támogattam és ezután is azt fogom tenni minden elvárás nélkül és mutogatás nélkül megtéve mindent ami erőmből telik hogy a globálvakcinázás valóságát eljuttassam az emberekhez és létrehozhassuk a paradigmaváltás programját politizálás vallási és faji kérdések nélkül.


Én már döntöttem hogy mit szeretnék elérni!

Döntsön most már mindenki más is!


Az 5 éves oltási terve az elitnek készen áll a kérdés nem az a továbbiakban hogy a "vezetők" mit akarnak hanem hogy ti emberek mit akartok a "vezetőitektől"?!?!?!?


Tegyétek fel magatoknak a kérdéseket és kezdjétek rögtön azzal hogy ti mit tettetek idáig jogilag erkölcsileg emberileg anyagilag majd ezek után nézzetek szét és tegyétek fel a következő kérdést hogy az elég volt e,elérte e a kívánt hatást vagy jó irány volt e ,és hogy van e benne békesség összefogás szeretet és EMBERSÉG!

Mi lesz a folytatás?

Mi a program? - (Ha van hónapokra előre kéne kérni és látni!!!! Ha nincs akkor miért nincs ha volt eddig is akkor miért nem lett közölve?)

Mit akarsz elérni?


és végül de nem utolsó sorban!!!


MIT VAGY HAJLANDÓ ÁLDOZNI AZÉRT HOGY AZ 5 ÉVES GLOBÁLVAKCINÁZÁSI OLTÓPROGRAM NE MENJEN VÉGBE HAZÁNKBAN (természetesen a jogtiprásokkal karöltve)?


Senki nem dönthet senki helyett!

A döntés az egyenlő a felelősségvállalással!


Mindenki megvan már vádolva mindennel,mindenkit egymásnak ugrasztottak már ahogy csak tudtak de a végén úgy se marad semmi más csak az hogy akikről amit megpróbáltak elhitetni az valóra válik e vagy bebizonyosodik vagy sem.Előbb utóbb úgy is kiderül az ég!


"Örökké nem eshet"


Minden Magyar embernek megvan a lehetősége hogy döntsön a sorsáról. A végső kérdés hogy ki az aki meghozza maga és kitart a döntése mellett vagy ki az aki áthárítja másra!


Egy humanista az egyenlő esélyekben hisz és abban hogy mindenkinek ugyan azok a lehetőségek járnak se több se kevesebb! A függetlenség útját kell járnia minden elkötelezett nemzeti érzelmű embernek.

Az erőszak a lázítás a politika a vallási vagy faji megkülönböztetés és a fundamentalista hangok pártolása kizárólag a hatalmat szolgálja!


Döntsetek belátásotok szerint hogy kit hogyan támogattok és kértek számon az elmúlt egy év fényében.

Én egyszerű kisemberként amit tudtam megtettem,most már rajtatok a sor!

Mindenkinek szívből jövő hála és köszönet mindazért a sok üzenetért és támogatásért amit kaptam!


Maradjatok különbek!

Maradjatok hűek az elveitekhez!

Maradjatok Humanisták!


A messengerem 06.05-el bezár! További elérhetőség a regionális csoportok adminjainál vagy személyes email: mhaosi@protonmail.com