A koronavírus ellen is van gyógymód!

2020.03.24

Az itt felsorolt lehetőségek nem csak megelőzik hanem képesek megakadályozni a terjedését a szervezetben a vírusnak valamint pusztítják azt!!!


Zöld tea:

Quercetin és Epigallokatechin-gallát  tartalma miatt nem csak vitalizáló és frissítő hatása van de konkrétan pusztítja a vírust!

Forskolin (indiai csalán) C22H34O7 :

Táplálékkiegészítőként lehet beszerezni kizárólag a 100%-os a hatékony minden más az kuka! Elsődlegesen természetes étvágycsökkentő vagyis diétázáshoz ill. betegeknek kiváló lábadozási időszak alatt. A legnagyobb hatás érdekében a napi mennyiséget 2 dózisban érdemes bevenni 8 óra különbséggel. Mellékhatása nincs!


Alpha Cadinol C15H26O:

Hazánkba is könnyen beszerezhető formula például a körömvirág virágából. Élénkítő és görcsoldó, alkalmazzák asztmánál, köhögésnél, álmatlanságnál, szívdobogásnál és szorongásos állapotnál. Gyulladásgátló, antibakteriális, fertőtlenítő hatású.


Nyírfakéreg:


A betulin nevű hatóanyaga miatt az Oroszok egyik legtöbbet kutatott természetes immunerősítő növénye. A legnevesebb kutatóik bizonyították hogy elképesztően hatékony immunerősítő szer. Megerősíti a szervezet saját védekező képességeit a betegségekkel szemben,megkönnyíti és felgyorsítja a betegségek lefolyását és segít megelőzni a szövődményeket.

Összetevői mint a Betulin semlegesítik a szervezetbe került káros szabadgyököket, melyek előidézik a szervezet idő előtti öregedését,immunhiányos állapotot idéznek elő,továbbá elősegítik a szív- és érrendszeri,onkológiai és más betegségek kialakulását. A szervezetre káros szabadgyökök a külső környezetből kerülnek be a testünkbe, a hosszan tartó napsugárzás következtében,cigarettafüst, kipufogógázok, növényvédőszerek, tartósítószerek és szintetikus gyógyszerkészítmények által. Növeli a szervezet oxygén felhasználását.

Pozitív hatást gyakorol az erekre,növeli az érfal rugalmasságát,javítja a vérkeringést.

Csökkenti az allergiás tüneteket,mint a szénanátha és a bőr-kiütések,a vírusok és baktériumok szaporodását gátolja!

Csökkenti a káros mutációk előfordulását a sejtekben.

Megelőzi a rákos sejtek kialakulását.


A kínai virológiai intézetben napi 2000mg-jával szedték! Kínai tesztek bizonyítják hogy öli a vírust!

C-Vitamin (aszkorbinsav): min. 1000mg naponta!


Igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra)


Természetes köptető,és teljeskörű gyulladáscsökkentő! gyomorsavcsökkentő!

Kihat a mellékvese működésére és regenerálja azt!

Ha autoimmun betegségünk van, vagy Arthiritszben, lupusban vagy épp szklerodermában szenvedünk akkor arra is hatékony.


A kínai kormány virológiai intézeteiben mindenki ezt szedte! Kínai tesztek és kutatások bizonyítják hogy sejtvédő hatása egészen extra hatékonysággal bír!

Magnézium Klorid ( MgCl2 )

Kizárólag a legtisztább megoldásban jöhet szóba! sejtvédő hatása van mely nagyon erős.

Enyhítheti az izomfájdalmat a görcsöket, segítheti a megfelelő izomműködést. Hangulatjavító, nyugtat stressz esetén, fokozhatja az egészséges bőrszövetet képződést.


A vöröshagyma a gyömbér és az oregáno egyaránt azon hatásos étrend elemek melyek szintén komoly hatást gyakorolnak a vírusos testre és a megelőzésben is nagyon hatékonyak!


Röviden:

Napi 2x pohár zöld tea

1000mg c vitamin

Inhalálás 2 naponta kamillával

Egy kis magnézium klorid

Egy kis édesgyökér

Egy kis Nyírfakéreg

Ha diétázol is akkor pedig egy kis froskolin is!


NINCS AZ AZ ISTEN HOGY LEDÖNTSÖN EZ A VÍRUS (vagy bármelyik másik) HA MEG EL IS KAPOD A SZERVEZETED EGY KÉT NAP ÉS ENYHE INFLUENZÁS TÜNETEK MELLETT MEGÖLI (vagy azonnal)!