A pandémia neve : Szuicid tévképzet!

2020.03.16

Kedves Barátaim,Ismerőseim,Honfitársaim!


Mélységesen elszomorít az a fajta mentalitás ami teljesen eluralkodott mindenkin,és nem csak Magyarországon,hanem egész Európában és a világon.

Az a fajta közöny, mely az utóbbi bő évtizedben jellemezte a magyar társadalmat a közéleti kérdésekben, a politikai és gazdasági dolgainkban és úgy alapvetően a mindennapi kérdésekben,mára fegyverként fordult ellenünk. És a fegyvert bár nem mi fogjuk,mi a adtuk a hatalom kezébe hogy terrorban tarthasson minket.

Az a fajta abszurd túlélési ösztön ami a magyar valóságot jellemezte az elmúlt 20 évben és az az egocentrikus nyerészkedő hozzáállás,az most duplán sőt triplán fog visszaütni és üt is.

Az a szemellenző amit én és a hozzám hasonlók évek óta próbáltak levenni a magyar társadalom tagjairól,az a jó magyar arrogancia a kishitűség és álszentség miatt sajnos a legtöbb embernél ugyan úgy fennmaradt,hiába igazolták az évek minden kijelentésünket.

Az új világrendet megálmodók és a kezük alá dolgozó 7 millió szabadkőműves sok sok évtizede végzi a munkáját a maga területén. Mindent ennek rendeltek alá.

Soha semmi ami a világgazdaságban a politikában ami megtörtént az elmúlt 200 évben semmi nem volt véletlen. Egyetlen háború, gazdasági válság,és politikai adok kapok és vallási feszültség sem volt a véletlen műve.

Minden szisztematikusan haladt a kijelölt úton.

Ezt az utat a 2000-es évek elejéig ahogy tudták próbálták leplezni illetve próbálta az igazi hatalmi elit az információs forrásokat manipulálni és elzárni a világ elől,de 2006 óta már teljesen nyíltan zajlik minden fronton az országok kizsigerelése a polgárok megvezetése és butítása és tudati és tudatalatti kasztrációja.

A 2000-es évekre már létrejött a földön egy olyan réteg mely képes volt időt energiát nem kímélve a világ tudtára hozni mindazt a folyamatot és struktúrát mely részleteiben hitelesen bemutatta az új világrend hátterében állókat és mindazt amit képviselnek.

15 éve,az utóbbi 10 évben pedig minden korábbinál nagyobb vehemenciával és hitelt érdemlően kapták meg az emberek a szükséges információkat ahhoz, hogy felébredjenek végre abból a rémálomból, amit a globális hatalmi elit a gazdaságon és a vallásokon keresztül az elméjükbe plántált.

Az új világrend felépítési mechanizmusa és évekre előre eltervezett lépései melyek a bolygónk minden lakosát érintik mindig előre tudhatóak voltak.

Mikor évekkel ezelőtt 2014-15-ben elmondtuk hogy 2020-2021 lesz a következő világgazdasági válság kezdete a legtöbb ember csak legyintett. Pedig előre bejelentették.Azt is tudjuk már évek óta hogy ez kb 5-6 évig fog tartani.

Mikor 2019-ben közöltük hogy már az Iraeli kormány bejelentette hogy készül a világgazdasági válságra mely 2021-ben robban ki számításuk szerint akkor is a legtöbben csak értetlenkedtek.

A legtöbbször a hozzáállás a következő volt minden előrejelzésünkre vagy hiteles információnkra az elmúlt 5 évben.

1. Az arrogáns: És akkor mi van?! Mit tudunk tenni ha jön jön leszarom.

2. A szemellenzős: Konteó az egész.Nem lehet megcsinálni amiről beszélsz,ki van zárva hogy azt csak úgy meg lehet csinálni. Az nem úgy működik.

3. Az érdeklődő: Mit tegyünk? Mit tudunk tenni?

4. A beletörődő: És mit tudsz tenni ellene? Semmit.

Nincs több opció. Nem volt több verzió. És az érdeklődőből volt a legkevesebb.


Hosszú évek óta zajlik egy globális átalakulás minden fronton. Hosszú évek óta mutatjuk mindenkinek hogy mire megy ki a "játék" és kik rakosgatják a bábukat,és mindig az esetek 70%-ban az arrogáns és a szemellenzős reakciókat kaptuk a 10% érdeklődő és a 10% beletörődő mellett!


Az a szisztematikus népbutítás, az az oktatás,családzüllesztés,médiabefolyás és politikai fertő mely megmérgezte az emberek elméjét a globalizmus eszméjével, és a nyugati kapitalizmus látszatdemokráciájával,olyan mérhetetlen károkat okozott az emberek tudatában ami rosszabb bármilyen vírusnál.

Az emberiség döntő többsége mára egyszerűen tudathasadásban szenved. Egy olyan tudathasadásban, melyet a vallások felett állók és a pénzrendszer felett állók hoztak létre a média felhasználásával.

Az Illuminátusok 1876-ban szövetségre lépett a szabadkőművesek rendjével és nyíltan kimondták hogy egyetlen királyság vallás és ország sem menekülhet meg a tervük elől. A terv elől mely nem más mint az új világrend. Egy globális kormány. (ENSZ) Egy haderő (Nato) .Egy világvallás. (korábbi cikkeimben ott van pontosan pontokba szedve hogy hogyan akarják elérni az új világrendet)


A bolygót gazdasági és területi szinten 3 részre kell osztani:

Kelet: Kínai vezetés Ausztrál befolyással (vagyis Britt) Már csak pár simitás van hátra

Közép: Európai egyesült államok létrehozása (unió) Orosz vezetéssel (Britt befolyással)

Nyugat: Amerikai egyesült államok (Észak- Közép és Dél Amerika valamint Kanada egysége) Gondolom mondanom se kell hogy az USA az jelenleg is Britt befolyás alatt áll.


Ezek már mind készen vannak ahogy kell, Európa tisztázatlan terület még de már nem sokáig.

2014-ben már elkészült a doktrina az egy világvallásról, a föld összes vallásának a képviselője Kazahsztánban a nap piramisában már alá is írta majd mindenki be is ment a Vatikánba hűségesküt tenni a pápának hogy továbbra is az Anya szent egyházát szolgálják!

A 2000-es évek elején 2002-ben amikor még mindenki 2001 .09.11-el van elfoglalva földünk egyik legnagyobb hipokrita filantrópja meghirdeti a globális védelmi programját majd az oltási programot is. Ezzel egyetemben a Monsanto bejelenti hogy kiterjeszti a globális génmaniulációs programját és az élelmezési és takarmányozási technológiákat pedig immunológiai alapokon viszik tovább!

2002-ben beindul a mára csak keleti offenzívának nevezett nagytakarítás az amerikaik és európai szövetségesei által. Sorban takaritják el hamis zászlós hadműveletekkel azokat az útból akik ellenállnak a a zsarolásnak és a gazdasági terrornak.

2002-ben kínában a kormány elereszti az első Koronavírust lokális kísérletben. 8000 beteg 800 halott.

A NASA bejelenti hogy a bolygó rohamosan túlmelegszik ezért beindítja a Chemtrailezést a Monsanto-val közösen és bárium és aluminium alapú koktélt fog az atmoszférába juttatni hogy visszaverjék a fényt.

A már 1997-ben az unió és az ENSZ elé terjesztett tanulmányok az úgynevezett európai olvasztótégely víziójáról azonban nem kezdődhettek el egy gazdasági válság nélkül.

Ez 2008-ban el is jött. Hatására a politikai és gazdasági paletta átrendezését szépen le is zavarták a hatalmasok egymás között minden országban ahol kellett.

2008-ban a Bill Gates fémjelezte Sertésinfluenzát ráeresztik Mexico-ra.

2012-ben Szaud Arábia ereszti a saját népére a Koronavírust hogy leteszteljék az ő klímájukon a hatását. 1000 betegre 300 halott jutott! ezek a tesztek egyébként a lefolyási sebesség miatt és a lappangási idő manipulálása miatt kellettek.

2012 után a stagnálás végén a növekedés kezdetén beindult a nyugati propagandagépezet teljes mellszélességgel.

2014-től beindul a média kampány és elkezdődik az olvasztótégely hadművelet földön vízen levegőben. Gazdasági politikai és média platformokon.

A szétbombázott szétzilált közel-keleti és Afrikai országok képében a nagyhatalmak fegyvert nyomnak az európai polgárok fejéhez a médián keresztül.

És az emberek elfordítják a fejüket és azt mondják  : Úgy sem meritek meghúzni a ravaszt!

Erre a hatalmasok azt mondják: Oké nyertél itt a fegyver tedd el!

És elkezdődik az alvó sejtek betelepítése minden országba. Elkezdődik az iszlám fundamentalista réteg üzleti és menekültügyi betelepítése. És mindenki azt hiszi hogy minden renben van mert elhitették vele hogy ő dönthet.

Eltelik újabb 2 év és a politikai támogatási rendszerek és alapítványi hálózatok teljesítik amit kell megteremtenek minden létező platformot hogy a már beérkezett réteggel takarózva elkezdhessék a polgárháborús övezetre való átállítását európának.

2015. június 19-én a brit kormány és a Bill Gates által finanszírozott Pirbright Intézet szabadalmat nyújtott be a Corona vírushoz!Erre 2016-bana Bilderberg tanácsban 4 évet határoztak meg. Ez se volt meglepő hiszen mindig 4 éves ciklusban terveztek és évenként már csak a részleteket vitatták meg.

2017-ben javában folyik a közel-keleti vallási és gazdasági terror Kína pedig szépen csendben a világ első számú nagyhatalma lett. Igaz nem lett kimondva sehol nyíltan de ekkor már ő volt a legnagyobb szuperhatalom! Természetesen Bill Gates a Kazár cionista globalista maffia embere semmi másból nem állt ki egész évben mint hogy arról affektált hogy ők már tudják hogy elkerülhetetlen egy hamarosan kitörő világjárvány.

2018 november elején Bill Gates bejelenti hivatalos sajtótájékoztatón hogy Koronavírus járvány várható!

2018 November 30-án az európai szabadalmi hivatal zöld utat ad a Pirbright intézet Koronavírusára és bejegyzi a EP3172319A1 számon!

Ekkor aki egy kicsit is követte az új világrendi dolgokat érezhette hogy valami nagyon nem stimmel. Az eljárási folyamatot ismerve biztos volt hogy 1 év jönni fog a pandémia. De ha 2020-21-re van tervezve a gazdasági világválság is

 (amit elvileg kisebb európai polgárháborúk miatt a nemzetközi jogra hivatkozott eljárásokkal akartak elérni)

akkor ezt mégis hogy akarják levezényelni?!?!


Európa elárasztása duplájára kapcsol sebességben. Egyre több országban lázadoznak az emberek de a média teljes kussolása mellett a politikai elit támogatásával féken tartja az indulatokat a nemzetközi porondon.


2019. október 18.

A Johns Hopkins Bloomberg Közegészségügyi Iskola és a Világgazdasági Fórum valamint a Gates alapítvány együttesen pandémiás gyakorlatot szervezett New Yorkban, amelyen politikai döntéshozók, tisztviselők, vezetők voltak jelen és az egészségügyi szakemberek együtt dolgoztak egy szimulált koronavírus-kitörés esetén a teendőkről!


2019.11.11-én szabadon engedik Vuhanban a vírust melyet decemberben mutatnak ki az első 50 emberen!


2020 januárjának végére teljesen nyilvánvalóvá vált hogy elindult az új világrend végső fázisa. Rájöttek hogy már nem tudják jobban elárasztani európát amennyien kellettek már bejöttek. A polgárháborúkra hiába adták meg az esélyt és hiába kezdték el suttyomban felfegyverezni a szélsőséges csoportokat egyenlőre mindenki kivár.

A gazdasági válságra viszont szükség van, anélkül nem lehet meghozni a már korábban ismert jogi és gazdasági reformokat,amik nélkül pedig nem tud létrejönni sem az emberek fejében az egységes világ és jog sem semmi.

Ezért biztosítéknak elindították a vírust ami meghatározza a Patkány évének a változásait minden szinten.

A médián keresztül 10x akkorának állítják be a bajt mint amekkora (pánikkeltés)

Erre hivatkozva a nemzetközi joggal:

1. Gazdasági válságot idéznek elő a multikonszernek eljátszák hogy nem tudnak elég dolgot előállítani ezzel mesterségesen felverik az egekbe az árakat.

2. A válság alatt leértékelődött papírokat a legnagyobb érdekeltségek fillérekért felvásárolják ezzel bekebelezve minden piaci résztvevőt aki képtelen erőből átvészelni a bajt.

3. Az uniós tagokat egységes fellépés címszóval megfosztják minden önálló döntési lehetőségtől és az ENSZ határozat és a NATO globális felelősségvállalására bízzák ami egyet jelent az új világrend bevezetésével. A globális gazdasági hálót uraló banki és gazdasági multikonszernek lezevarják a fúziós megállapodásokat vagyis újraosztják a világgazdaságot az előre eltervezett folymatokkal együtt melyek a valutákat érintik.

4. Ha közben bármelyik országban ("véletlenül") a helyzet miatt polgárháború robbanna ki akkor életbe tudják léptetni az unós karantént és szükségállapotot amivel az ENSZ és a NATO teljhatalmat kap az ellenőrzött területek felett!!!!

5. Kész is a rabszolgasorba taszított emberek és nemzetek egysége az új világrend melyben a helyzet megoldását természetesen a kirobbantók fogják felkínálni elvileg 2027 ben-ben.


És itt tartunk most!

Mindenki pánikol vagy kussol.

De senki nem gondolkozik el azon hogy mekkora szerepe is van abban hogy idáig jutottunk.

Mekkora a személyes felelőssége és a nemtörődömségének következménye.

Mekkora szerepe van abban hogy a szemellenzősök vagy az arrogánsok vagy a beletörődők táborát erősítette az utóbbi 15 évben amikor minden lehetőségünk mindenre megvolt csak hinni kellett volna az olyanoknak mint jómagam és besorolni mögénk.


Végtelenül elszomorít ez a jelenlegi helyzet.

Az a fajta közöny, mely az utóbbi bő évtizedben jellemezte a magyar társadalmat a közéleti kérdésekben, a politikai és gazdasági dolgainkban és úgy alapvetően a mindennapi kérdésekben,mára fegyverként fordult ellenünk. És a fegyvert bár nem mi fogjuk,mi a adtuk a hatalom kezébe hogy terrorban tarthasson minket.


És a legrosszabb az egészben hogy a fegyvert a hatalom egy ponton ideadta nekünk elterelésből de mi visszaadtuk neki!

Akkor is teszteltek minket hogy az ingerküszöbünk hol van, hová sikerült feltornászniuk.

A jelenlegi helyzetet figyelembe véve, az emberek mentális állapotát a tudatlanságuk mértékét,kijelenthetem hogy pont annyira hogy már észre se vegye a nagy többség hogy újra a fejünkhöz tartották a pisztolyt!

Sikerült elérniük hogy könyörögjünk majd azért a megmentő kézért amiért hálából lemondunk a nemzetünkről a polgári titulusunkról és a szabadságunkról.Az emberi butaságnál nincsen fertőzőbb ezen bolygón és a közöny a legnagyobb méreg a földön! E kettő kombinációja hosszútávon (igaz sok segítséggel) létrehozta azt a szuicid téveszmét melyben ma az egész világ szenved és melynek végén a gyógyszer az Új Világrend lesz!


Jelenleg a bolygón napi 80.000 gyerek hal éhen vagy szomjan!

Jelenleg a bolygón évi 200 millió ember kapja el a maláriát és minimum 1 millió hal bele!

Jelenleg a bolygón 40 millió AIDS beteg él!


A Vuhani Sars vírust mivel nem a kínaiak engedték magukra így a jelenlegi állás szerint 80.000 fertőzöttnél meg tudták állítani és 2800 halottnál akiknek a túlnyomó többsége szenvedett már az időskor valami nyavajájától vagy valamilyen krónikus betegségben!

A rettegett olaszoknál átlépte az 1000-et a fertőzöttek száma és 96%ban 65 felettiek! A halálozási arány a béka segge alatt van még így is!

Nem akarom bagatelizálni a történteket de kérek mindenkit ébredjetek már fel és nézzetek magatokba egy kicsit! Nézzétek már meg hányan halnak meg közutakon infarktusban és agyvérzésben valamint tüdőembóliában évente!!!!?!?!?

Érdekes amikor bejelentik hogy eddig nagyon terjed az influenza már 80.000-en kapták el Magyarországon! és annak a szövődményeibe is 10% belehal akkor senki sincsen megbolondulva!!!

Nem 10 ember hanem 80.000!!! Érdekes akkor miért volt minden rendben a háziorvosi meg kórházi szakrendeléseken?


Nézzetek tükörbe és vessetek számot! ez az év a döntések éve! Mindenkinek el kell döntenie milyen úton akar tovább menni a jövőbe! Senki sem kerülheti el.


Dobjátok el végre a szemellenzőt és tegyétek félre az arroganciátokat és a beletörődést!