A Sars-CoV-2 története avagy a Globálvakcina születése

2020.09.05


A COVID-19 ( Corona Virus Disease 2019)

Egy vírusos, légúti illetve légzőszervi megbetegedés, amelyet a SARS-CoV-2 nevű koronavírus okoz.


A WHO jelenleg is hivatalos álláspontja a Covid 19-ről:

A koronavírus által okozott megbetegedés (COVID-19) egy fertőző betegség, amelyet egy újonnan felfedezett koronavírus okoz. A COVID-19-ben megbetegedő emberek nagy többségénél enyhe vagy közepesen súlyos tünetek jelentkeznek, és a gyógyulás speciális ellátás nélkül bekövetkezik. A terjedés módjaiA COVID-19 betegséget okozó vírus elsősorban cseppfertőzés útján terjed, például a fertőzött személyek általi köhögéssel, tüsszentéssel, illetve az általuk kilélegzett levegővel. Ezek a cseppecskék túl nehezek ahhoz, hogy huzamosabb ideig a levegőben maradjanak, így hamar a földre és tárgyak felületére hullanak. Megfertőződhet úgy, hogy belélegzi a vírust, amikor egy COVID-19-cel fertőzött személy közelében tartózkodik, vagy úgy is, hogy vírussal szennyezett tárgy felületéhez ér hozzá, majd a szeméhez, az orrához vagy a szájához nyúl.

who.int


Fogalmi tisztázások


A koronavírusok a lipidburkos RNS-vírusok közé tartoznak. Széles körben elterjedtek az emberek, más emlősök és madarak között, légúti, enterális, máj- és neurológiai betegségeket okozva.

Nevüket elektronmikroszkópos képük alapján kapták, melyen a burokba ágyazott fehérjetüskék a Nap koronájához hasonlóan kitüremkednek a felszínből (a latin corona és a görög κορώνη szavak jelentése: koszorú, virágfüzér, glória, korona). Ezt a kitüremkedő, tüskeszerű morfológiát a vírus felszínén glikoprotein fehérjék alkotják.

Ezek a fehérjék igen változatosak, attól függően, hogy mely gazdaszervezetet fertőz a vírus,vagyis nincsen rájuk semmilyen hatásos készítmény oltás vakcina vagy bármi.

Az embert hét ismert fajuk tudja és tudta eddig megfertőzni.


Négy különböző humán koronavírus folyamatosan jelen van az emberekben vagy is szimbiózisban élünk velük akár csak más fajok az övéikkel:

HCoV-229E(wd), HCoV-OC43(wd), HCoV-NL63(wd), HCoV-HKU1(wd).

Ezek világszerte főleg gyerekeket és időseket fertőznek meg és okoznak megfázásos tüneteket, légzőszervi megbetegedéseket.SARS:

Severe Acute Respiratory Syndrome = "Súlyos Akut Légzőszervi Szindróma"


Általános nevén atípusos tüdőgyulladás!

Amint valaki elkapta a SARS-t, az első tünet a legalább minimum stabil 38 °C-os láz. Az első influenzaszerű nem specifikus tünetek 2-7 nap elmúltával jelentkeznek, szervezettől vagyis immunrendszertől függően.

A tünetek:

Többek között hidegrázás, izomfájdalom, fejfájás, hasmenés, torokfájás, orrfolyás, rossz közérzet és . Ezeket a száraz köhögés, légszomj, és a felső légúti fertőzés követi.

Tehát érthetően:

Aki a Covid 19 nevű atípusos tüdőgyulladásban szenved,az egy speciálisan "létrejött" koronavírus miatt van rosszul!A kezdetek

A 2000-es év egy rendkívüli év volt a földünkön minden szempontból.
A globális háttérhatalom az új évezred indulásával a New World Order (Új világrend) megvalósítása felé egy új fejezetbe egy új korba lépett. 2 év előkészítés után 2000-ben létrejött a Gates alapítvány és vele egy felhívás keringőre minden nagy nemzetnek hogy nem dughatják tovább homokba a fejüket és nekik is el kell kezdeni a biofegyverek és vírusok mélyreható kutatását!


2001-ben a Bill Gates alapítvány megjelent mint az ICOS legfőbb befektetője  és biotechnológiai fejlesztéseket pénzelt. Mind a mai napig nem világos hogy mit is. A szervezetet egyébként olyan királyi családok hozták létre, melyek eltökélt szándékot fejeztek ki a tekintetben, hogy a filantróp mozgalommal melynek az élén Bill Gates ült szorosan együtt működve megvalósíthassanak egy globális "egészségügyi" biotechnológiai és világnépességi programsorozatot.

Az ICOS alapító tagjai:

Belgium -Czech Republic -Denmark-Norway -Finland
Sweden-France -Germany -Italy -United Kingdom
Netherlands -Switzerland

2001.szeptember 11 után létrejött a BARDA mely a jelenlegi globális biológiai vegyi és oltóprogramok egyesítőszervezete lett! A Bush adminisztráció Richard Hachett megbízottal az élen olyan társakkal mint az USA minden létező nemzetbiztonsági és technológiai és gyógyszeripari konszernjei.

A nagy gyógyszerkonszernek minden tőkéjükkel és a Monsanto-val (vagyis a BAYER AG) összeborulva komplex élelmezési  és génmanipulációs globális programokat hírdettek meg. Ehhez pedig csatlakozott a Gates alapítvány is mint világegészségügyi mainstream platform!

Az összes ipari ország beindította az ellen gépezetet és vagy a támogató propagandát; ,Japán, Franciaország, Anglia, Németország, Oroszország mind elképesztő összegeket kezdtek el költeni ez irányú katonai projectekre!


Az 5. Koronavírus

2003 -Guangdongi SARS-Cov (koronavírus)  8000 beteg 800 halott (10%-os hm.)


(A vírus a Betacoronavirus nemzetség Sarbecovirus alnemzetségébe tartozik.)


A kitörés pillanatán még vitatkoznak a szakértők a propaganda szerint 2003. január 11. volt a dátum mások szerint 2002. 12.22

A megbetegedéseket okozó humán koronavírus a természetben cibetmacskákban, nyestkutyákban és egyéb kisemlősökben előforduló állati koronavírusból fejlődött ki.

Vagy is leegyszerűsítve:

Kinyertek macskafélékből koronavírusokat amikkel kísérleteztek majd tesztelték. A Goangdongi tartományban kb 100 millió ember élt akkor és ahhoz mérten kell elgondolkodni a dolgokon! A helyi járványként kezelt és lefolyt dolog nem került ki sehova a világ más részeire pedig Kanton hatalmas központnak számít a globális és kelet ázsiai viszonyokat figyelembe véve!


2003. április 12-én a brit-columbiai vancouveri Michael Smith Genome Sciences Centre-ben dolgozó tudósok befejezték a feltételezett SARS-vírus genetikai szekvenciáinak feltérképezését.

A csapatot Dr. Marco Marra vezette.

A csapat együttműködött a British Columbia Centre for Disease Control és a Winniepegi Nemzeti Mikrobiológiai Laboratóriummal, a Torontói fertőzött betegektől nyert minták felhasználásával dolgozták ki a vírus genetikai térképét.

A térképet a tudósok közzétették, és a WHO fontos előrelépésként üdvözölte a SARS elleni küzdelemben.


(vagyis 2003 óta a nemzetközi kutatói és virológiai genetikai és biológiai körökben pontosan tudják hogy mivel állnak szemben!)Az útkeresés

A BARDA keretein belül 2002 januárjától kifejezetten a Bush adminisztrácó, katonai és védelmi,valamint biotechnológiai keretekre és kutatásokra tervezett. Így kezdtek el különféle biológiai fegyverekkel kísérletezni a lépfene volt az egyik út mely a többivel együtt vakvágányra futott.

(Erről maga Richard Hachett beszélt 2017-ben akkor már a CEPI vezetőjeként a Deloitte megkereste.)


Ezért új utakat kellett keresniük és így találtak rá az influenzakutatásra és az abban rejlő kiaknázatlan információ mennyiségre valamint kutatási potenciálra!

A kibontakozás


2006-ban összeáll a nagy trumvirátus, Warren Buffett, Bill Gates és Ted Turner!


Warren Buffett a legnagyobb ingatlanmogul az usában a vagyona kb 30%-át ami úgy 30 milliárd dollár fel is ajánlotta a Gates alapítványnak már akkor, azóta ez az összeg majdnem a teljes vagyona 300 milliárd dollárig hízott!


Ted Turner a legvérmesebb népességcsökkentők egyike a világon, aki nyíltan felvállalta hogy mi a céljuk a világélelmezés terén a Monsantoval, és az oltásokkal és egyéb megoldásokkal a Gates alapítvánnyal vagyis a filantróp mozgalommal! Az amerikai teljes médiahálózat egyik ura és feje jelenleg is.

"Az emberek túl sokan vannak és túl sokat fogyasztanak. Ez a gond!"2008-ra már a hírességek és az elit családok sorban álltak az alapítványi kassza előtt és iszonyatos pénzekkel tömték ki azt! Oprah lett az egyik legnagyobb média képviselete az alapítványnak dőltek a híres emberek! Eljött az idő hogy globálisan is nagyüzemben elkezdhessenek nyíltan kampányolni az oltóprogramokkal,és mindenhova eljuttassák a legnagyobb biotechnológiai és pharmakológiai cégek oltóanyagait.

2009-ben indiai Ándhra Prades állam Khammam nevű településén újabb tesztsorozat vette kezdetét ezúttal a Merck nevü vakcinagyártó HPV oltásait adták be 9-15 év közötti lányoknak! Nem tiszta vizet meg takarmányozási és egyéb technológiát vittek ezeknek a nagyon szegény családoknak hanem betegséget és halált! 5 kislány 2 héten belül belehalt az oltásokba és 16.000! megbetegedett részlegesen vagy tartósan! Az oltóanyagokba egyébként meddőséget előidéző alkotóvegyületeket is raktak! A pár hónap múlva a helyszínre látogató aktivisták a helyszínre mentek több száz beoltott gyereket (300) és azok családjait kérdezték meg az oltásokról! 100 olyan fiatal lánnyal találkoztak, akiknél epilepsziás rohamok, súlyos hangulati ingadozások és migrénes fejfájás alakult ki,valamint súlyos vérveszteséggel járó rendszertelen menstruációs ciklusok váltották egymást.

Vadodarában, az indiai Gudzsarát államban másik 14.000 lányt oltottak be ezúttal méhnyakrák elleni szerrel legalább is ez volt a hivatalos propaganda,az igazság az hogy a mai napig senki nem tudja milyen sterilizáló koktélt kaptak a GlaxoSmithKline cégtől.

A rotavírus és a pneumococcus vakcinák hatását is ugyanilyen módszerekkel tanulmányozták Afrikában és Ázsiában, és az emberek már elkezdtek menekülni mert hallották az oltások nyomában járó mellékhatások miatti problémákat!2009-ben a már szétlobbizott világegészségügyi hálózat új szintre lépett és több olyan nemzetközi orvosetikai és emberi normákra fittyet hányó törvényi megoldást is bevezetett vagy módosított melyek mentén a földön vizen levegőben zajló folyamatoknak teret tudtak biztosítani. Érdemes megnézni pl. a Monsanto és a chemtrail propagandát és az azon túlmutató genetikailag turbózott teljes vetőmag koncepciót vagy mondjuk a WHO szabálymódosításokat ect...


2009-ig a WHO csak akkor nevezhetett egy betegséget járványnak, ha három feltétel teljesült:

1. A korokozó eddig ismeretlen kell legyen.
2. A korokozó gyorsan kell terjedjen.
3. A korokozó egy nagyon súlyos betegséget kell okozzon.

2009-után a 3. feltételt kivették a meghatározásból.


2010-re már a komplett WHO a Gates alapítvány kezéből evett ,gyakorlatilag a világélelmezési és segélyszférában teljhatalmat szerzett a hálózatán keresztül! Ekkor mondta el a leghíresebb beszédét amiben nyíltan kimondta amit korábban Ted Turner is csak ő vérmesebben! Bill visszafogta magát.

"A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk."

Jelentem: Ma 7.5 milliárdan élünk és kb 11 milliárd környékén kéne most lennünk az akkori népességnövekedési adatok alapján!


Sikerült neki?!?!?!


2010-13 között tovább folyt a globális program egyre több konteós csoport alakulása mellett beindult a Rockefellerek hálózata és útjára indult egy technológiai transzhumanista zöldmozgalom is.


A feszültség és a megtorpanás

2012- Csád :

Feldühödött szülők akiknek megbetegedett a gyereke halálra köveztek egy iskolaigazgatót aki nagymellénnyel támogatta Gates oltásokat és kötelezte az intézmény tanulóit hog oltassák be magukat! 106 gyerek megbetegedett 40 véglegesen lebénult az oltások miatt!

Természetesen soha egyetlen helyen sem tett semmit az alapítvány hogy orvosi segítséget juttason a beteg gyerekeknek!


Az egyre több visszajelzés és az egyre növekvő ellenállás több országbana és városban egyre nagyobb figyelmet irányított a a filantróp oltókampányra és annak a visszaéléseire.
A 6. Koronavírus 

2012 - Szaudi MERS-Cov (koronavírus) - 1000 beteg 300 halott (30%-os hm.)


(A vírus a Betacoronavirus nemzetség Merbecovirus alnemzetségébe tartozik.)

2012-ben fedezték fel az embert megbetegítő hatodik kórokozót, a közel-keleti légúti koronavírust (Middle East respiratory syndrome - coronavirus, MERS-CoV).

A légúti és gasztrointesztinális panaszokkal járó betegség Szaúd-Arábiában bukkant fel először, ahol 2014 júniusáig 282 ember halálát okozta.

Azóta felbukkant a Közel-Kelet és Észak-Afrika több országában, valamint Európában és az Egyesült Államokban is ÖSSZESEN " 21 ORSZÁGBAN MUTATTÁK KI A FERTŐZÉST!!!!!

A tudósok állították és állítják mai napig hogy:

A megbetegedéseket okozó humán koronavírus a természetben denevérfajtákban, és tevékben előforduló állati koronavírusból fejlődött ki.


érthetően:

Nem tevékben található koronavírus fajtákkal kísérleteztek hanem a denevérnek és a tevéknek valahogy sikerült közös nevezőre jutni összekeverni a testükben fellelhető koronavírus fajtákat és ezt egy tevének ráragasztani egy emberre aki ezt tovább adta!

A betegség elsődleges tünetei a láz, hidegrázás, fejfájás, száraz köhögés, nehézlégzés, izomfájdalom. Előfordulhat torokfájás, orrváladékozás, szédülés, émelygés, hányás és hasmenés, hasi fájdalom. Súlyossága az enyhétől egészen a komoly, életveszélyes tüdőgyulladásig, akut légúti szindrómáig (vagyis tünetegyüttesig) terjedhet.


A mélypont


2013 januárjában már végképp világossá válhatott a világ számára hogy az emberek nem kérnek a Gates család "filantrópiájából"!


A Pakisztáni emberek már tudták mi vár rájuk és gyerekeikre így az oltást felügyelőket agyonlőtték!

Februárban pedig Nigériában menekültek a családok a hír hallatán hogy jön az oltóprogram és ott is egy fegyveres csoport kivégezte az alapítvány embereit!
A sorozatos botrányok és a média burkon is áthatoló ellenzéki hangok hatására visszafogottabban és csendesebb stílusban végezték tovább a programokat.


2013-ban a WHO kijelenti hogy valószínűleg a következő nagy járványt a földön a koronavírus fogja okozni! És mindenki aki e téren dolgozik a világ minden országában, kezdjen el sürgősen azon dolgozni, hogy minél nagyobb tudásra tegyünk szert erről az ismert 50 fajból álló vírustörzsről.A szervezeti alapok


A 2014-es Ebolakrízis mely Guinea-ban betegítette meg az embereket,majd végül Sierra Leone-ba és Libériában is pusztított,valahogy újra azt a látszatot keltette hogy jobb oltásokat vinni (ismeretlen koktélok képében) a legelmaradottabb régiókba a nincsteleneknek, pár millió dollárért ,földművelési ,és minden olyan berendezés helyett mely a létminőséget javítja munkát teremt, és ami a legfontosabb közegészségügyi szempontokat figyelembe véve, egy új szintre érve,technikailag megakadályozná az ilyen helyzetek kialakulását.

A BARDA feje Richard Hachett is természetesen mint a pandémiás krízisek startégája a helyszínekre ment hogy koordinálja az eseményeket,melynek az lett az eredménye hogy megszületett a GAVI víziója arról hogy hogyan is lehetne magasabb szintre emelni a filantrópságot.

A  járványok elleni küzdelem a nyugati ember számára ha nem is ismeretlen fogalom de teljesen más szintet képvisel fejben mint egy afrikai ország lakosainál.

A járványok valóságát meg kell láttatni és értetni az emberekkel,ehhez pedig kellet egy partnerség mely megmutatja.2015-ben felbukkant Usa-ban egy kanyarójárvány,senki sem értette hogy vagy miként is volt ez lehetséges de azonnal országos propaganda indult! A világ nagy része valószínűleg nem is hallott róla. És mi volt a reakció? Hát nem vizsgálat!

Nem is kerestek ok okozati összefüggéseket! Azonnali oltási program volt a válasz melyet természetesen a Gates alapítvány folytatott le egy komoly propaganda keretében hiszen neki a spájzban akadt rögtön kész oltás és persz a GlaxoSmith-nél nem is volt akadály a gyártás !

Mikor már lecsengőben volt az Ebolakrizis  Bill a New York Timesnak azt nyilatkozta hogy az ebolánál is sokkal veszélyesebb fenyegetés jöhet hamarosan! Persze Gates azonnal megindította az újabb oltási propagandáját hogy az Ebola ellen is be kéne oltani mindenkit valamint felhívta a figyelmet arra hogy egy kanyaró ebola kombinációra is meg van a megoldás mint opció!


2015. június 19-én a brit kormány által és a GAVI által finanszírozott Pirbright Intézet szabadalmat nyújt be a Corona vírushoz!


2016-tavaszára a Gates alapítvány oltókampánya körüli problémák csak nem csitultak kellően így  egy újabb kísérletbe fogtak hogy tompítsanak minden negatív hangot! Az rászorulóknak élő állat szállítmányokat juttat Afrikába! Mivel az oltások elől menekültek az emberek így közvetlenül speciális oltóanyagokat az állatokba injektálták mielőtt az éhes szerencsétleneknek adták.Megszületik a CEPI ötlete a Bill és Melinda Gates alapítvánnyal ( GAVI ) a globális oltásra.  2016.09-én
A Rockefeller alapítvány a Catham House-al a királyi családdal az élen valamint az indiaiakkal megalapítja a CEPT-t és világoltási kampányt hirdetnek komplett protokollal és vakcinával . Az alapítók között olyan nevek vannak még mint Bill Gates,a Norvég királyi család és india részéről Laksmi Mittal India leggazdagabb embere a Goldman Sachs igazgatótanácsának a tagja.

Minden tudományos "szaksajtó" és a média természetesen a CEPI-vel volt elfoglalva így semmilyen hatása nem lett ennek a publikációnak.

2017 január 30-án napvilágra került és hivatalos dokumentációval támasztották alá az EBIOMEDICINE forrásából hogy a Morgensen nevű kísérleti gyógyszer segítségével ki tudták mutatni hogy a WHO engedélyezte DTP oltás mely szamárköhögés / Diftéria és hasonló dolgok ellen készült a Bill Gates Alapítvány megbízásából és a GlassoSmith és a Merck készítette őket,

az afrikai és indiai társadalomban több embert öltek meg mint amennyi az adott betegségeket elkapta és belehalt!


Az Afrikai tanulmány szerint a halálozási arány a beoltottak között 10x volt pl a lányok körében, és jelenleg napjainkra csak az indiai beoltott lányok közül 100.000 szenved az oltások utóhatásaitól!

Továbbá a gyermekbénulás elleni oltókampány ( Polio) fojamánya lett az is hogy sokszorosára szaporodott a gyermekbénulásos esetek száma!

Mikor a tanulmány után kérték az oltóanyag visszavonását akkor a WHO azt megtagadta!

A DTP oltáskampány már az utóbbi években is folyamatosan folyt és jelenünkben is folyik a Rotary Club hálózat finanszírozza!

2017 januárjában Davosban a résztvevők el is mondják egy fórum keretében hogy ők azért álltak össze és léptek szövetségre hogy egy globális vakcinát megpróbáljanak kidolgozni.

Erről hogy ez az összefogás hogyan jött létre 2017 májusában Richard Hachett adott interjút Michael Dumiaknak:

Koalíció (CEPI) gyorsan halad. A koalíció ötlete a 2014-2015 közötti legnagyobb és legutóbbi ebolajárványból fakadt.

Melyek a CEPI stratégiái, és úgy érzi, szükség van-e arra, hogy gyorsan megmutassa a nyilvánosságnak vagy az adományozóknak (világelit), hogy a koncepció működik?

Nagyszerű gyors sikereket lehet elérni,ha el érjük őket ,és jobban meg tudjuk vizsgálni a megvalósítási lehetőségeket. Ehhez meg kell néznünk a pályázati felhívásra beérkező oltóanyag jelölteket is,most kapjuk fogjuk látni őket először.

Milyen típusú oltóanyag-fejlesztő csapatot képzel el a CEPI-re?

Úgy gondolom, hogy számos különböző modell létezik arra vonatkozóan, hogy miként hozhatja össze a szükséges szakértelmet. Tudom, hogyan közelítettük meg ezt a BARDA-nál, és rengeteg beszélgetést folytattam a [Bill & Melinda] Gates Alapítvánnyal, hogy megértsem, hogyan csinálják. Beszéltem néhány partnerrel az iparban, és folytatom a beszélgetést másokkal.

A CEPI nagy előnye, hogy nagyon nagy vakcinapartnerei vannak. (MERCK,GlaxoSmith,Pfizer,Astra Zeneca, ect...)

Hogyan közelítheti meg a partnerségek kiépítését a koalíció céljainak megvalósítása érdekében?

Aláírtunk egy emlékeztetőt a WHO-val [Egészségügyi Világszervezet], és létrehoztunk egy partnerségi fórumot és egy közös koordinációs csoportot a különféle érdekelt felekkel való kapcsolattartásra. A CEPI küldetése szoros munkakapcsolatokat igényel az ipari partnerekkel és koordinációt az upstream finanszírozókkal. A koordinációnak olyan ügynökségekkel és szervezetekkel kell történnie, amelyek felelősséget vállalhatnak az esetleges oltások készletekért és telepítéséért a vészhelyzet esetén. A legismertebb partnerségi modell az amerikai kormány közegészségügyi sürgősségi orvosi ellenintézkedéseinek vállalata, amely lehetővé teszi az orvosi termékek fejlesztésének koordinálását a termék életciklusának teljes spektrumában, az alapvető felfedezéstől a szállításig.

A CEPI jelenlegi küldetése/célja ,vakcinák kifejlesztése járványos vagy járványos potenciállal rendelkező új fertőző betegségek ellen.

Azt mondanám, hogy a BARDA évek során elért sikereinek egyik kulcsa a küldetéshez való nagyon ragaszkodás volt.

Van néhány példád?

Az egyik aláírt amerikai program kísérlet volt egy rekombináns védő antigén lépfene vakcina kifejlesztésére - egy új generációs vakcina.

Ez a program nem sikerült. Megtanultuk a küldetésünket.

Az amerikai kormány nagyon sikeresen haladt az influenza elleni oltások gyártási technológiáival. Abban az időben, amikor az Egyesült Államok influenzaprogramja 2005-ben elindult , még nem voltak jóváhagyott sejtalapú vakcinák, és természetesen nem engedélyezett rekombináns influenza vakcinák sem.  Nagy partnerek voltak velünk.Bill Gates kampánykörútra megy és a teljes 2017-et végig riogatással töltötte, havi szinten verte a tamtamot hogy valami közeleg és a kormányok nem tesznek semmit amit szerintük mindegyiknek kéne! A világjárvány és a koronavírus mint kifejezés többször is előkerült!
Ensz -Nato -Unio -Unicef -WHO mindenkinek be kell lépni össze kell fogni és az országoknak is be kell fektetni a közelgő veszélyhelyzet miatt..
2017.06 -  A Bilderberg ülés fő témái

1. Globalizáció mentén az ENSZ alapítók geostratégiáját hogyan hozzák egy tető alá ,és ezen belül hogyan valósítsák meg a Trump adminisztrációt és gazdasági normatíváit!
2. Online felületek szabályozása a propaganda fényében internetes fake news

3. Transzatlanti kereskedelmi egyezmények és együttműködésekA Gates kampánykörút fényében sok országban elkezdtek különböző vakcinázási befektetésekkel és fejlesztési tervekkel előállni,köztük mi is azonnal reagáltunk ,és a kormány bejelentette hogy terveket kell készítenie.


A gates felhívás eredményeként:
2017. 09 Richter vakcina központ Debrecen 46 milliárdos project

2018. 03. 21

Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora egy múlt évi előadásában kitért arra, hogy az egyetem, a Richter Nyrt. és a Fluart Innovative Vaccines Kft. közös kutatási programja keretében létrehozza Közép-Európa első úgynevezett sejtvonalalapú biotechnológiai oltóanyaggyártó kísérleti üzemét, amely megalapozhatja a tervezett nemzeti oltóanyaggyár építését. Hozzátette, hogy

Magyarországon állíthatják majd elő a többi közt az influenza elleni vakcinákat, mégpedig olyanokat, amelyek többféle influenzavírus ellen védenek, akár tíz éven keresztül is.

2020. június 10

Debrecenben innovációs központ fog épülni a vakcinagyártás mellett ,és mindezt  úgy hogy az MIT technologies testvérintézményeként fogják megvalsítani.


A politikai térfeleken ahogy a WHO-nak is meg kellett tennie az átalakítások és törvények módosítást úgy természetesen a Banki világnak is reagálnia kellett a közelgő dolgokra. A központi világrendi kormányzáshoz elkerülhetetlen a világbank és az unió viszonya így elkerülhetetlen volt a fiskális rendszer hatalmi törekvéseinek megfelelni!

A nemzetállamokban való gondolkodás ideje lejárt,hiszen egy globális válság felé haladunk és ezért mindenkinek össze kell fogni hogy ezt elkerüljük.

2017.12.13!
Európai Unióról szóló Lisszaboni Szerződés 21. cikk második bekezdése szerint :

Az Unió közös politikákat és tevékenységeket határoz meg és hajt végre, és a nemzetközi kapcsolatok minden területén magas szintű együttműködés kialakításán munkálkodik annak érdekében, hogy előmozdítsa egy erősebb többoldalú együttműködésen és a világ felelős kormányzásán alapuló nemzetközi rendszer létrejöttét."

"Az Európai Központi Bankkal konzultálni kell a hatáskörébe tartozó valamennyi jogi aktusra (rendeletekre, irányelvekre, határozatokra és ajánlásokra) irányuló javaslattal, továbbá valamennyi nemzeti jogszabály-tervezettel kapcsolatban, és a hatáskörébe tartozó területeken véleményt terjeszthet elő."


2018, november 08-án
Bill Gates bejelenti hogy a következő pandémia koronavirus miatt fog bekövetkezni


2018. november 20-án
Jóváhagyják A Bill és Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott Pirbright Intézet kérelmét

A koronavírust szabadalmaztatják és regisztrálják az Európai Szabadalmi Hivatalban, EP3172319A1 számon. A szabadalmat a Pirbright Intézet birtokolja.


Az európai uniós hivatalos közlemény!

Ha Ön szabadalmaztatja találmányát, ezáltal kizárólagos jogokat szerez felette, melyek korlátozott időtartamra, rendszerint 20 évig érvényesek. A szabadalmaztatott találmányon alapuló termékeket vagy eljárásokat más személyek nem állíthatják elő, nem hasznosíthatják, nem kínálhatják megvételre, nem értékesíthetik és nem importálhatják. A szabadalom tulajdonosaként Ön ideiglenesen engedélyezheti másoknak a találmány hasznosítását szabadalmi licenciaszerződés alapján, illetve értékesítheti szabadalmát. A lejárt szabadalom nem újítható meg.A propaganda utolsó fázisa

2019. 09.27

A Johns Hopkins Bloomberg Közegészségügyi Iskola és a Világgazdasági Fórum valamint a Gates alapítvány együttesen pandémiás gyakorlatot szervezett New Yorkban, amelyen politikai döntéshozók, tisztviselők, vezetők voltak jelen és az egészségügyi szakemberek együtt dolgoztak egy szimulált koronavírus-kitörés esetén a teendőkről!

Az esemény időpontját október 16-ra írták ki!

Vuhanban  a 7. CISM világjátékokat  2019.10.15 és 10.30 közé írták ki!

Ez a katonai találkozó mind a mai napig úgy van számon tartva,hogy a Kínai vezetés nyíltan kitart a mellett hogy  ekkor juttatták be az országba magát a sars Cov2 virust. Nem vádoltak meg senkit mivel nem tudják bizonyítani,de katonai vámrendszerek és egyéb ilyen protokollok miatt ez könnyen megoldható volt illetve Vuhan pedig egy technológiai és tudományos központ kínában,így magát a vírus megjelenésével kapcsolatos Vuhanra vonatkozó teóriákat kizárták és támadásnak könyvelték el! Konteózás nélkül ki lehet jelenteni hogy soha nem fogjuk megtudni mi is az igazság e tekintetben de a kínai vezetés megtett lépései őket támasztották alá,ez viszont ha fals alapokon nyugszik ha nem akkor is igaz.


A 7. Koronavírus

2019.11.11 ?-én "elszabadul" a Sars-Cov-2 ismert nevén Vuhani Sars, az általa kiváltott betegség neve pedig COVID19 lett.

2019.12.05 mutatják ki az "első emberi fertőzöttön" hogy mi a probléma tényleges oka és hogy ez egy ismeretlen koronavirus fajta.

Diagnosztikai szempontból a  görcsös szűnni nem akaró köhögéses roham tűnt fel a Vuhani orvosoknak hogy többeknél is ez a tünet megjelent és ez nem normális jelenség egy közönséges influenzánál,hacsak az embernek nincsen már eleve valamilyen szövődményes megbetegedése esetleg valamilyen légúti állandó kezelt vagy kezeletlen panasza..

2020.01.07-el a Vuhani szakemberek kiadják a teljes anyagukat a világ összes platformjának a szekvencaitérképeket és mindent amit tudnak  ezt Wang Cse kínai tudományokért és technológiákért felelős miniszter mondta el  2020.03 elején.Jankovits István a PTE virológiai kutatásokért felelős vezetője és a WHO kapcsolattartója 02.06-án adott interjújában megerősíti Wang Cse szavait.

"Amikor kiderült, hogy egy genetikailag új, eddig ismeretlen vírus kezdett az emberek között cirkulálni, a kínai közegészségügyi rendszer a nemzetközi szabályozás alapján kérte a WHO-tól a járványügyi helyzet kiértékelését. A vészhelyzetet azért hirdették ki, mert a vírus nagyon gyorsan terjed Kínában és az ázsiai országon kívül is. A vészhelyzet annyit jelent, hogy minden országban létrehoznak egy epidemiológiai szakemberekből álló stábot, amely meghatározza a koronavírus okozta helyzetre adandó lépéseket, illetve jelenti az aktuális járványügyi helyzetet a WHO-nak. Az így kialakított nemzetközi figyelőrendszer háromhavonta újraértékeli a globális járványügyi helyzetet, és szükség esetén újabb intézkedéseket hoz."

"A vírusok terjedési képességét az úgynevezett reprodukciós indexük alapján határozzuk meg. Az esetek halmozódása és szóródása alapján kiszámolták a koronavírus reprodukciós indexét is, 2,6-ra jött ki,az influenzavírus reprodukciós indexe 1,8-1,9 körül van, a nagyon fertőző kanyaróé viszont 20."

(Érdekes hogy a 2015-ös Amerikai Kanyarójárványnál senki nem kiálltott pandémiát.....)

"Ha nagyon sietünk, akkor is körülbelül 3-5 év alatt lehet kifejlesztenia védőoltást. Ha sikerül kifejleszteni egy olyan szert, ami a kémcsőben hatékonynak tűnik a vírus ellen, akkor is végig kell csinálni az állatkísérleteket, majd a humán fáziskísérleteket, amelyekkel megvizsgálják a szer toxicitását, valamint a védettséghez szükséges dózist az emberi szervezeten belül."

Eszerint kipörög a vírus, mire lesz ellene oltóanyag.

"Ez könnyen elképzelhető. Noha vannak olyan vakcina-előállítási protokollok, amelyek segítségével nagyobb veszélyhelyzetek, hatalmas világjárványok esetén a fejlesztő kihagyhat egy-két lépést, gyorsabban kap engedélyeket, de 2 év alá még ezekkel az engedményekkel sem csökkenthető a folyamat."2020.03.07 - Izrael bejelenti hogy tudják a megoldást a vakcina előállításához mindent tudnak és mindenük adott!


2020.3.21 - Prof. Dr Jakab Ferenc PTE
Sikerült meghatározni egy magyar betegből a szekvenciatérképet . Megvan a virus genomja!


2020.03.21

Napvilágot lát Andrwe Kaufman Exosome teóriája.

Jelenünkben is a PCR tesztek alapjául szolgáló hatásmechanizmus megértéséhez és elfogadásához két út létezik.

a. Kaufmannak van igaza és nincsen Sars Cov-2 által okozott Covid19 nevű betegség. A PCR teszt magát az exosomeot mutatja ki és ráfogják hogy az maga a koronavirus .(persze bizonyítás nélkül)

b. Van Sars Cov-2 de nem számít az ügyben mert az ellenálló vegyületet vagyis egy folyamatban lévő immunreakciót mutatnak ki a PCR tesztek és nem magát az exosomeot.

Tulajdonképpen teljesen mind egy melyik állásponton vagyunk a lényeg a PCR tesztek hatástalan és alapvetően hamis mivoltára mutat rá ugyan is hivatalosan is kiadott WHO és több tudományos intézet állítása szerint:

A koronavírusos fertőzés igazolására két fajta tesztelés létezik: az egyik a vírusokat mutatja ki, a másik a szervezetben lévő ellenanyagot.

BÁRMILYEN vírus kimutatására viszont csak biológiai labor képes.2020 március vége bejelentése alapján a halálozási arány 3% májusra ez a szám 1%
jelenünkben pedig konteózás nélkül kimondható hogy bizonyítottan 0.06%2020 04.13
Bill gates elmondja hogy minden országnak meg kell győznie minden lakosát hogy szükséges az oltás, a BBC intrjújában megerősíti hogy 7 milliárd embert kívánnak beoltani és hogy sok intézkedést meg fognak hozni. Az országok le fogják zárni a határaikat ect...


2020.04.14 - Jankovitcs István PTE

"Célegyenesben vagyunk hogy megtaláljuk a koronavirus ellenszerét és mindenki más is ezen dolgozik velük együtt"


2024.04.26 - Kína lezártnak tekinti a Sars cov-2 néven jegyzett koronavírus fajra vonatkozó orvosi rendelkezéseket a járványt helyi szinten lezártnak tekintik!


2020.04.26 - Bill Gates interjú


2020.05.01

A WHO feje bejelenti hogy 2. hullám és 3. hullám is lesz!

Majd bejelenti a hivatalos halálozási mutatókat ami 0.06%

Több országban is megindul a rendeletek lazítása és a karanténeljárások feloldása.


A gazdasági hatásmechanizmus

Christine Lagarde az IMF feje

2019.06-hóban az Izraeli pénzügyminiszter elmondta hogy Izrael készül egy 2021-ben esedékes gazdasági világválságra.

2020.05.05 - IMF nyilatkozat!

Minden idők legnagyobb összeomlása küszöbön van 2021 ben világgazdasági válság várható ha ez a dolog tovább folyik ami most megy. De ők készenlétbe helyeztek minden ország számára egy keretösszeget ez Magyarország esetében 35.000 milliárd forint .


Azóta a legfisseb nyilatkozatot ez ügyben maga Alan Greenspen a FED visszavonult feje a villággazdaság keresztapja is megerősítette az economicsnak.2020.05.20

Kína bejelenti hogy elkezdődtek az első körös oltások embertesztjei kínában. (Zetra)


05.25

Az Oroszok is bejelentik hogy kétvektoros vakcinájuk készen áll, és az első kört már el is végezték és azok hibátlanok lettek.


06.18

Astra zeneca bejelenti gyártjuk a vakcinát


06.19

Trump bejelenti hogy tárgyalt a biztosítótársaságok fejeivel hogy a prioritásoknak megfelelően minden amerikai megkaphassa az oltást a Warp Speed szövetségi hadműveletben és január 30-ig 300 millió vakcina készenlétben lesz .


Az ellentmondás

A PTE virológusai élükön Jankovits Imrével és Jakab Ferencel a hónapokig tartó félrebeszélő propagandájuk csúcsára értek és ezzel együtt romba döntötték minden reputációjukat. Jankovits Imre olyan tudományos kijelentést tett amivel végleg bizonyították hogy januártól kezdve minden szavuk hazugság volt.

"Még nincs vakcina és egyenlőre nem is tudjuk mit kellene tenni "


Boldogkői Zsolt az MTA tagja az ATV-ben történt 8 szemközti vitaműsor keretében a CSATT-ban az elmúlt hónapok eseményeit e tekintetben csak úgy véleményezte:

" Az utóbbi időkben sokan mondtak olyat ami meglapozatlan volt meg amit nem kellett volna DE ILYEN A TUDOMÁNY!"
07.30 Astra zeneca hivatalos igazgatói nyilatkozat!

Az Astra zenaca termékbiztosítási védelmet kapott azoktól az országoktól melyekkel megállapodása van! Ez akkor 25 ország volt. A biztosítási kifizetések komoly problémákat vetnek fel!

emlék: Trump warp speed művelet a biztosítók fejei után

Ez egy különleges szituáció melyben mi vállalatunk egyszerűen nem vállalhat felelősséget ha a vakcina 4 éven belül megmutatja a mellékhatásait!


Mit mondott a BBC-s interjuban Bill Gates? Mellékhatások lesznek? - Lesznek de azt el kell fogadni.

És ki az Astra Zeneca oltások felett álló legnagyobb hatalmi csoport? Hát a Morgan csoport! A CEPI és ki annak a jelenlegi feje? A fehér ház az amerikai kormány tanácsadója és pandémiás szakértője!

vagy is értelmezzük:

Az Astra a Moderna a Pfizer a GlaxoSmith ect. vagyis a szövetségi amerikai rendszerben létrehozott oltási egyezmény alapján a teljes amerikai kontinenshálóra ezek a cégek 2 milliárdos vakcina állományra tettek kötelezettséget és tehetik ezt úgy hogy a legnagyobb biztosítóktól és banki konglomerátumoktól védelmet kaptak a 2005-ben elfogadott PREP törvénynek köszönhetően és ez most már másik 25 országra is érvényes! Az hogy kikre azt nem árulta el se Dobber Se Lief Johnson de mivel Magyarország is azt jelentette be hogy Orbán megrendelte így valamilyen módon garantálnia kell az Astra számára hogy megvédi őket!


A megvilágosodás pillanata

08.02
Az Astra zeneca ,Zetra(kína) ,PFizer, kiadják az első körök eredményét melyek 40-50-%os megbetegedést okoztak a teszteltek körében.

A Kínai Zetra elmondta hogy 50%-os megbetegedés sorozatuk volt ezért két dózisú vakcinára álltak át és igy már le tudták felezni a problémákat. Az Astra Zeneka ésa Pfizer is 40% -os buktát könyvelhetett el.

A kialakult tünetekről és a kutatási eredményeikről nem adtak részletes felvilágosítást!

Richard Hachett (képen) A Globális világoltás vezetője a CEPI feje a következőket mondta erről!


"TÖRTÉNELMI KUDARC"


A történelmi kudarc ellenére az Orbán Viktor fémjelezte kormány az összes politikai párt aszisztálása mellett berendelt 5 millió darabot " az első" vakcinából melyről elmondása szerint "nem számolhatunk azzal, hogy világos értékelést kapunk"


A 08.07-én adott interjúja pillanatában nyívánvaló volt hogy nincsen első meg második vakcina hiszen az Astra Zeneca felel egész európáért és mi mint európai ország a GAVI -n keresztül ő tőlük vettünk! Az hogy ez mennyibe került nekünk azt se tudhattuk meg mind a mai napig de a hivatalos árazás min. 100$-os árral kell számolni/db ez úgy 300 milliárd forint amiből a teljes egészségügyi hálózatnak egy évig máris dupla bért lehetne adni.

A fenti nyilatkozat egyébként kimeriti a hazaárulást a gondatlan veszélyeztetést és még 2 másik vádpontot!


A magyar oltási protokoll

08.11 - Dr. Mészner Zsófia PHD

Lesz e kötelező oltás?

"Magyarországon nem mindenkinek lesz kötelező az oltás viszont jöhet olyan politikai intézkedés amikor ez megváltozhat!"


Nos jelenleg már tudjuk hogy a világ minden országában egységes nevezőre helyezkedett a világoltási tudományos közeg és ugyanazon elvrendszer mentén fogják az oltásokat beadni mindenhol.

1. Egészségügyi dolgozók (kötelező)

2. Időskori ellátásban résztvevő intézmények lakói és alkalmazottai valamint az egészségügyi hálózatban bármilyen módon érdekelt résztvevők. (kötelező)

3. Szüleink Nagyszüleink vagyis az idős szép és hajlott korúak (első körben választható másodikban nem)

4. Gyermekeink (kötelező)08.13 - Richard Hachett interjú

A cepi és covax dél koreával 2 milliárd oltásra kötött szerződést

(Az interjú részletesen elérhető a cepi honlapján)

Az interjúban elmondja hogy a  Cepi felügyeli a világoltást a GAVI a kutatás fejlesztésben érdekelt és a Covax pedig a gazdasági normativákért és a portfólióért felel a WHO pedig a stratégia felügyeleti szervként a politikai dolgokkal is foglalkozik.!


Vagy is elismeri hogy ez egy globális oltóprogram !


A hatékonyság kérdése


08.21
Hivatalos CEPI interjú a világoltásról a Reutersnek (Melani seville)

HOgyan lehet megállapítania sikert a covid vakcina kérdésben?


A potenciális jelölteknek a kritériumok alapján történő értékelésekor a kiindulási pont az, amelyet az oltás "céltermék profiljának" nevezünk: lényegében azt, amit látni szeretnénk a vakcina hatékonyságát és biztonságosságát illetően. Ezek a minimális követelmények. Az FDA (az Egyesült Államok szabályozója) ezt a sávot 50% felett a placebóhatás felett állapította meg , és nyilvánvalóan ennél magasabbra lenne szükség.értelmezzük:

Elég ha 55% körüli hatékonyságot fel tudnak mutatni és az onnantól kezdve elfogadható!
Vagyis itt közölték az arcunkba, hogy se felelősségük se semmi, és ahogy lesz úgy lesz ,és azt mindenkinek el kell fogadni mert nincs választás a mellékhatásokat pedig el kell fogadni!


Milyen kritériumokat vesznek figyelembe az oltójelöltekre?


Ez nagyon bonyolult kérdés nagyon nehéz mérlegelni.....Előfordulhat, hogy egy oltás nagyon jól működik a 20 éves korosztályban, de az időseknél nem olyan jól.

Tehát azt kell megvizsgálnunk, hogy kinek próbáljuk megakadályozni a betegségeket, és meg kell győződnünk arról, hogy van-e olyan oltóanyag-portfóliónk, amely megvédi a veszélyeztetett populációkat, amelyek változatosak.

Ideális esetben szeretne egy oltóanyagot, amelyet terhes nőknél alkalmazni lehet, és olyan oltást, amelyet szükség esetén gyermekeknél alkalmazhat, és amely különbözhet egy másik oltástól. Kerülnünk kellene hogy azt a benyomást keltsük, hogy egy oltás mindenre meg fogja adni a választ.


Vizsgáljuk a lehetőségét az és a két fázisu vagy többfázisu oltásoknak hiszen vannak szegényebb országok. Az alacsony jövedelmű és a közepes jövedelmű országokban az egydózisú kampány valószínűleg sikeresebb lesz, mint a kétdózisú rendszer.


értelmezzuk:

Azt mondják hogy azon megy a polémia hogy melyik kezünkbe harapjunk bele mert olyat nem lehet csinálni ami mindenkinek jó,és hogy vizsgájlák a több dózisu folyamatok kivitelezését hogy kit tegyenek kísérleti nyullá.A Covax mint vakcina koordinátor és a háttér

Seth Berkely a GAVI feje

Tedros A. a WHO feje

Richard Hachett a CEPI feje

08.24
Cepi - Covax interjú a portfólióról és a háttérről

Hogy épül fel a portfólió rendszer?

9 jelölt élvezi a támogatást és további 9 et értékelnek

80 önfinanszírozó ország nyújtott be támogatást a Gavihoz hogy a Covax portfólióhoz a kis és közepes költségvetésűeknek támogatást adjon.
Sűrgős nemzeti szerepvállalásra van szükség és együtt működésre van szükésg összesn a Covaxon belül 172 országgal vagyunk kapcsolatban


A CEPI a globális legnagyobb oltási szervekkel megállapodott abban hogy a kormányok bevonását meg kell valósítani rá kell venni gyakorlatilag a kormányokat hogy minden lehetőséggel támogassák az oltószer mihamarabbi legyártását és prioritások szerinti kiszállítását.


Ahhoz hogy a legveszélyeztetetebbeket vagyis az egészségügyi hálózatokat és az időseket mihamarabb első körben le lehessen oltani ahhoz kell hogy az országok elkötelezettségének megerősítése 08.31.ig megszülessen keresztül kell verni ezt a programot! Mert mindenkinek hálásnak kell lennie a Covaxnak és a cepinek hogy mindenkit be akarnak oltaniRichard hachett
A globális oltóprogram feje a CEPI!
Idáig csak magánpénzből 1,4 miliárd folyt be de sürgősen ujabb min 1 milliárdra van szükség

Az oltóanyag portfólió növeli a lehetőségeket,mert a legutóbbi oltójelöltek történelmi kudarcot vallottak!
Vagyis az elsőszámú cél a portfóli növelése .

Mert ez egy globális filantróp szemlélet hogy megvédhessük a legkiszolgáltatobbakat!

A kis országnak elő kell lépni hogy kezelhetővé váljon financiális megoldás.A gavi feje Seth berkely:

Az indiai Gavi Cepi AstraZeneca és Novavax megállapodás értelmében mely hónap elején született le lett kötve 100 milió vakcina indiai földre és ha ez nem lenne teljesen megfelelő akkor ezt a kis jövedelműeknek fogják hasznosítani ezzel biztosítva a további kutatási és fedezeti megoldásokat!

értelmezzük: vagy is azt állították hogy az elmaradott szegény afrikai indiai és hasonló helyzetben lévőkbe fogják a szert beadni. Egy dózisú vakcinaként ezzel gyakorlatilag kisérleti nyulat csinálva belőlük 3dollár/adag áron.

Ahhoz hogy minden a terv szerint menjen kell a filantróp tőke melynek 2 milliárd dollárra kell rúgnia 2021 végre minimum vagyis ő is felszólította ismét az elitet hogy a pakolják be a pénzt hogy amit megígértek azt megvalósíthassák!

A 172 orszég 4.9 milliárd embert fed le
Ahhoz mi mi létrehozhassuk ezt a globális oltási programot ahhoz az országoknak meg kell tenni a szerepvállalási kötelezettségeiket!

vagyis felszólította az országok kormányait hogy kötelezzék el magukat hogy a népükön keresztül verik ezt az egész globális folyamatot!

A krizis akut fázis 2021 végéig fog tartani (ami a második hullám) mire kész kell lennie a who teljes hitelesitésének és engedélyezésének!
43 ország hagyta hogy nyilvánosságra hozzák hogy együttműködnek a Covax-al a Cepivel!

Magyarország kérte hogy titkosan kezeljék további 30+ országgal együtt

Az országok financiális szempontból besorolásba kerültek és ez is titkositva van magyarország szempontjából!


Kérdem én miért? - Ez mit merít ki jogilag?09.01

Trump beszéd:

Helyben hagyott mindent és decemberre már 150 milliót előre hozatott az Astra szeréből  és rekordsebességgel fogják leoltani a nemzetet a Warp Speed hadműveletben. A sorrend ugyanaz mint nálunk.Összeesküvés elmélet ami nincs

09.04 - Cepi Covax interjú

A teljes földi tudományos technológiai logisztikai hálózat keretein belül  (9-9-ről) 321 vakcinajelöltre nőtt  a portfólió!
Kibővítették a covax portfóliót 32 jelöltre! az alap 9 mellé újabb 2 résztvevő is bekerült

34 ország 470 helyszín 280.000 résztvevővel  zajlanak a 2-3 fázis oltásai és tesztjei

Az engedélyezéshez szükséges adatok várhatóan év végére rendelkezésre fognak állni!

Megvannak a korai adataink melyek a jelenlegi gyártók szempontjából mutattak T sejtes megoldásokban is bíztatató válaszokat de még túl korai felmérni a relatív potenciált!

Ajith Shingvi a Loyola ins. feje

Az oltási protokollban a jelenlegi legnagyobb változás az jelenleg a multinacionális vállalatok részvétele! Kína 11 intézetre bővülve és amerika a warp speed operation hadműveleten belül csinálja ezt a programot +3 amerikai meg nem nevezett platformmal a keret jelenleg 10 milliárd dollárt elérte!


értelmezzük:

vagyis a felszólitásnak eleget tette az elit mert övék minden létező egyetem korház minden.
Észak Amerika 86 cég lépett be a 33 akadémiai rendszerbe a publikus 6
Ázsia 62 cég
Európa 46 cég

A cégek profilja multinacionális gyógyszergyártó vállalatok!


A cikk teljes terjedelmében megtalálhato a cepi honlapján illetőlega Covax honlapján.

z interjúban továbbá megint megszólalt Melanie Saville és elmondta:

Az alkalmassági kritériumok enyhítése a próbapopuláció kiszélesítése érdekében kulcsfontosságú . Ennek a a számnak a vizsgált közegben reprezentatívnak kell lennie!

Vagyis mindenkit be fognak fogni minden létező korút neműt és fajta betegséggel bírót hogy fel tudják majd mutatni azt hogy ennyire ok a szer. Mert jelenleg orvosi alapon vissza lehet utasítani az oltást ha nincs megfelelően alátámasztott bizonyíték arra hogy az adott betegségben szenvedőre hogy hat majd az oltás hiszen gyógyszereket szed.

Továbbá kérdezem én a tudományos elitünktől mi is az a reprezentatív szám amit nekünk magyarként el kell fogadni?


Ez az oltás egy vadonat új technológián alapul ezért az adatbázis rendkívül fontos hogy az emberek elfogadják.

Vagyis itt elismerik hogy ennek a vakcinának semmi köze semmihez olyan értelemben mint oltás ,mert olyan technológián alapul amit korábban még sose használtak! És persze most se mondja meg a tudományos közeg hogy mi is van valójában nem hogy a népnek de még egy miniszterelnöknek se aki pedig láthatóan nem is kérdez semmit!A cikk elmondja hogy globális vakcinaprotokoll elve alapján az új technológiás oltásokat globálisan egy idősávban vezetik majd be!Boldogkői Zsolt az MTA mikrobiológus szaktekintélye a CSATT c. műsorban:

A tudomány képviselői között nincs vita.

Önök azt mondják hogy ez egy összeesküvés és Bill Gates áll mögötte.

Mind ezt olyan lekezelő arrogáns kontextusban ami nem hogy egy tudományos szakemberhez hanem egy tisztességes emberhez sem méltó!


A cikk továbbá kifejti az ellenállókkal szembeni stratégiát.

A covid elleni tétovázás és ellenállás is felmerült ezért sűrgősen meg kell tervezni és valósítani a globális közösségi szerepvállalási és bevezetés utáni pharmakovigliai rendszert!

vagyis: ha kell erőszakkal joggal törvénnyel a lobbisták hassanak politikára hogy megvalósíthasság a közegészségügyi protokollokat! Vagyis el kell kezdeni egy fajta kényszerintézkedési sorozatot bevezetni hogy megfélemlítsenek mindenkit.


KÉRDEZEM ÉN MILYEN ÖSSZEESKÜVÉSRŐL BESZÉL ITT BÁRKI?

KI HAZUDIK ÉS HAZUDOTT KINEK?

Kérdezem én, mi jár azoknak akik eddig is mint politikusok és magukat tudományos szakembereknek nevezők ilyen anyagi erkölcsi és egészségi károkat okoztak a magyar népnek?


Meddig tűrtök még a semmiért?Nincs itt semmilyen összeesküvés! Egy globális oltóprogram részeként egy jól felépített és megszervezett program részei vagyunk mi is mint mindenki más,és ez a filantróp mozgalom mely sok éve dolgozik a depopulációs geostratégia mentén továbbra is tartja magát a Római Klub által megfogalmazott keretekhez és ideológiához.


Épül az új világrend az utolsó 10 évbe léptünk és nincs már senki akire egyetlen nép is számíthat! Vagy a kezünkbe vesszük a sorsunkat és vele együtt a döntés jogát hogy mi hogyan is akarunk ennek z új világrendnek a része lenni ,vagy az ő szabályaik szerint játszunk tovább és akkor ugyan arra a sorsra fogunk jutni mint majd sok sok nemzet!


Nincs választásunk!


Vagy összefogunk és megtesszük amit mindannyian meg kell tennünk a gyermekeinkért a szeretteinkért  népünkért, vagy együtt fogjuk megélni a Magyarság Nemzethalálát!


Tegyetek félre mindent!

Vallási ,faji,ideológiai,anyagi és politikai dolgot, és vegyétek elő a szíveteket a tudatotokat a Magyarságotokat!

Mindenünk megvan ami csak kellhet ennek a népnek hogy igazságosan jólétben éljünk.

Van csodás kultúránk mely még nem halt ki sokan őrzik!

Van technológiánk is mindenre ami csak kellhet az igazi tudósaink nem szűntek meg létezni csak elnyomták őket!

Tele vagyunk gondoskodó egészségügyi dolgozóval akiket még nem ölt meg lelkileg a rendszer akik tényleg hivatásnak tekintik a munkájukat.

Van elég tanárunk aki képes arra hogy valódi tudást adjon át a rendszeren keresztül és visszavezesse oda a fiataljainkat arra az útra mely tudással és nem tudálékossággal van kikövezve!

Még nem halt ki az igazi nacionalizmus sem csak letért az útjáról az oszd meg és uralkodj politikai megvezetésben.

Megvannak még azok a rendőrök és katonák is akiknek még a szívzörejében ott van az a hang hogy a népet kell szolgálnia és védeni a hazáját!


Mindenünk megvan!

Csak nem látjátok mert a politika a média és saját egótok és nagyra többre vágyásotok és megalkuvásotok elvezetett titeket  teljes értelmi és érzelmi vakságba!

MEDDIG HAGYJÁTOK MÉG ZSAROLNI MAGATOKAT?

MEDDIG NÉZITEK MÉG EL HOGY ELADNAK BENNETEKET MINT A RABSZOLGÁKAT A NEMZETKÖZI GLOBALIS TRANSZATLANTI MULTIKONSZERNEKNEK?

Meddig tűritek még hogy az országok egymás között jogi és banki útvonalakon keresztül folyamatosan adósságban tartanak benneteket ami miatt egyszerűen nem tudunk fejlődni kibontakozni semmilyen téren csak vegetálni?


Nézzetek magatokba jó mélyen!

Keressétek meg ott bent valahol a józan eszeteket és tegyétek fel magatoknak a kérdést!

Tényleg kell nektek ez az oltás?

Kell nektek még ez a hazaáruló politikai és tudományos elit ,mely arrogáns  és hazug tolvaj módjára módszeresen fosztotta ki és rabolta le a népünkről minden földjét vizét levegőjét és adta el a ti munkaerőtöket hitelekért cserébe?


Nincsen semmink nem maradt semmink.

Nincsen tovább hova hátrálni.

A kényszeroltási tervezet kész a világ legtöbb országában már láthatjátok milyen szintre jutottak el a dolgok.

Európa a célpont!
Mi pedig itt vagyunk Európa szívében és ha nekünk végünk akkor mindenkinek vége! HA ezt az oltást keresztülviszik akkor ,elbuktunk mint ember, mint szülő, mint magyar és mint nemzet is!