A szeparátorok és az uszítás lélektana!

2020.03.21

Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban hogy hogyan bánik az elesettjeivel!


Friedrich Nietzsche übermensch elméletének korát éljük.  A vala élt egyik legnagyobb koponya volt a filozófia és a szociálpszihológia területén,nem is csoda ha fő munkája az új világrendi übermensch elmélet kidolgozása volt.

Ha valaki egyszer nekiugrik az életművének biztos hogy mély nyomot fog benne hagyni,és ki merem jelenteni hogy az se mindegy hogy mikor találkozik az írásaival.

Ha túl fiatalon mondjuk 20-as évei elején kapja el az embert nagy valószínűséggel egyszerűen nem fogja megérteni miről is szól valójában, illetve a világhatalami háttérismeretek és Nietzsche életútjának ismerete nélkül pedig biztos hogy teljesen félre fogja értelmezni és képes lesz esetleg még olyat is állítani hogy a valaha volt legnagyobb filozófus és gondolkodó. És mindezt a szó legnemesebb értelmében. Azonban ha valaki már komoly köröket lefutott a szociológia a pszihológia és az új világrendi háttérhatalmi körök megismerésével akkor még mindig lehet hogy a legnagyobbnak fogj hívni de már teljesen más értelemben.

Nietzsche-ből írja a legtöbb pszihológus és filozófus hallgató a szakdolgozatát részben vagy egészben. Ez tény és globálisan kell érteni. Olyan hatása volt és van jelenleg is annak amit papírra vetett, hogy az bizonyos szinten még ha sokan nem is tudnak róla de meghatározza az új világrendért tevékenykedők gondolkodását és az emberi fajhoz való hozzáállását!

Azok akik pedig hatalmon vannak jelenleg is az országok élén, mind kulturális mind média mind tudományos értelemben,azok számára az übermensch elmélet minden szempontból meghatározza a követendő ideológiát.

És nem is restek szisztematikusan egy országot is szétszakítani azért hogy elérjék a célt.

A célt ami az Orwelli és Huxley féle Új Világrend.

Amiben nincsen helye a betegeknek, az időseknek a gyengéknek az elesetteknek, a gazdaságilag életképteleneknek és nem kiaknázhatóknak ,és a gondolkodóknak.


A gondolkodás a hatalomra nézve a legkárosabb!


Minél jobban idomított ,kényszerített és vagy sakkban tartott egy polgár annál engedelmesebb lesz és annál könnyebben el fogja fogadni amit a hatalom diktál!

Ha a beidegződéseket a társadalmi feszültségeket betetőzzük az izolációs illetve szeparációs folyamatokkal, akkor pedig megadjuk a végső kegyelemdöfést is, mind az egyénnek mind a nemzetnek melyben végre akarjuk hajtani az ember magasabb szintre való hozását. Mind erkölcsi mind anyagi mind fizikai mind mentális szinten!

Az első és legfontosabb hogy ki kell alakítani egy érzelmi és gondolkodásmenti szakadékot minden generáció között. Egyre feljebb kell vinni az ingerküszöböt ,lejjebb az életszínvonalat,és kommunikációs színvonalat.

És miután elérted azt hogy a fiatal utálja az iskolát a tanulást a politikát a közéletet, vedd rá hogy ne csak érzelmileg de fizikálisan is elszigetelődjön a családi egységtől és a közösségi gondolkodástól.

Az oszd meg és uralkodj elv alapján a lehető legkisebb szeletekre kell szabdalni egy társadalmat, mert a társadalom egészére a legnagyobb hatást gyakorló jogi pénzügyi és egyéb döntéseket csak akkor lehet ellenállás nélkül elfogadtatni,ha több generáció alatt sikerül elmélyíteni a társadalmi különbségeket pont annyira hogy mindenki a másik csoportban pártban munkahelyben beosztásban ect...lássa azt ,aki nem hagyja hogy az egyén érvényesülni tudjon akár önállóan vagy a saját csoportjával mellyel azonos ideológiát vall.


Ez mára hazánkban eljutott odáig hogy:

A "keresztény" utál mindenkit aki nem az de még azt is aki kereszténynek mondja magát de nem az ő szektájában van.

A fiatal utálja az időseket mert ahogy Nietzsche is mondta " a társadalom terhére vannak".

A szegény utálja a jómódban élőt.

A gazdag megveti a szegényt pedig belőle él.

Az emberek nagy része utálja a munkáját és csak a megélhetési kényszer miatt csinálja.

A fiatalok utálják az iskolákat mert úgy érzik hogy nem tudást kapnak hanem tudálékos használhatatlan információkat,olyan mennyiségben ami megemészthetetlen!

A magyar társadalom nagy része egyszerűen kivetette magából a fogyatékkal élőket,az ellátási rendszer pedig stigmatizálta őket.

A bankok és a gazdasági érdekek a médián keresztül 3 generáció alatt el tudták érni hogy teljesen érzéketlenül hallgatjuk hogy évi ezer számban lakoltatják erőszakkal  RENDŐRI segítséggel! a bedőlt hiteleseket és a politikailag magukra hagyottakat!

A legtöbb közalkalmazottat utálja az átlagpolgár mint a szart,a közalkalmazottak pedig eljutottak arra szintre hogy most már nyíltan szarnak a népre a kenyéradójukra! A bürokrácia nyíltan a nép ellen dolgozik!

Elvileg mindenki utálja a bankokat mégis akkora a magyar nép hitelállománya hogy 10x becsődöltetheti bármelyik pénzintézet ha úgy akarja!

ect......


És most amikor egy megfelelően nagy válságot akarnak előidézni hogy az emberek elfogadják az új világrendet, akkor mindenki pontosan azt csinálja amit már 100 év alatt  az olyanok mint Nietzsche,Huxley,Bresinski,Orwell,Chomsky pontosan előre megírt.

Az utóbbi 30 évben a precízen előre megírt forgatókönyv alapján mélyítik el a lelki és gazdasági válságot mindenkiben és mindenki körül hogy majd ha eljön az idő felléphessenek megmentőként.

Teljesen megmérgezték az emberek tudatát és sikerült gazdaggal és szegénnyel, egyaránt elhitetni hogy a cél szentesíti az eszközt.

Csak a célban hazudnak hogy mi az!


Az új világrendet akaró világelit és a neki dolgozó szabadkőműves hálózat most tapsikol örömében és jót röhög a markában.

Ennek a blognak a megírásakor Magyarországon eljutottunk arra a pontra HOGY AZ EMBEREK MÁR MAGUK KÉRIK A SZABADSÁGJOGAIK KORLÁTOZÁSÁT és SAJÁT POLGÁRTÁRSAIK STIGMATIZÁLÁSÁT PUSZTÁN A HATALOM ÁLTAL GERJESZTETT ÉS MANIPULÁLT PÁNIK MIATT AMINEK FELÜLTEK!


Ennek a blogbejegyzésnek a megírásakor a magyar nép már ott tart hogy társadalmunk legmegalázottabb és magára hagyottabb rétegének megy neki,a legcsekélyebb gondolkodás vagy empátia nélkül,mert elhitte azt az aljas és hazug propagandát hogy az öregek védelme miatt nincsen már ezreknek állása Magyarországon!


Ennek a blogbejegyzésnek a pillanatában már ott tartunk hogy megszűntek a parlamentáris jogállam keretei,és az eddig a jogászok és a strómanok mögé bújt FIDESZ -KDNP 2/3-a nyílt Fasiszta diktatúrába ment át a vészhelyzet kihirdetésével és előre borítékolható fenntartásával!

A parlament hatásköre JOGI ÉRTELEMBEN MEGSZŰNT! Kizárólagos döntési hatásköre a miniszterelnöknek van egy személyben illetve rajta keresztül az ő hozzá legközelebb álló katonai gazdasági és egyéb "tanácsadóknak"!


Ennek a blogbejegyzésnek  a megírásakor ott tartunk hogy katonák vannak kivezényelve stratégiai intézmények közelébe!


10 év kutatás és sok ezer oldalnyi (pszihológiai, politikai, gazdasági, vallási, Új világrendi) tanulmány és könyv után eljutottam arra a szintre amikor ki kell mondanom amit sokan időről időre mondanak hol beletörődésből hol dühből.

Ez a nép megérdemli a sorsát! És pontosan azt kapja amit érdemel ,azok után ahogy hozzáállt a valósághoz,a politikához a joghoz és mindenhez aminek csak egy kicsi köze is van ahhoz hogy az elit megnyomorította az életünket!


20 éve hazudtok egymásnak és most már hazudtok magatoknak is!


Azok az idősek szép és hajlott korúak akik megalapozták a jelenkor gazdasági alapjait, családmodelljét, érzelmi és értelmi színvonalát az emberi kapcsolatoknak, ma az esetek legnagyobb részében, magányosan ,céltalanul ,átlag alatti egzisztenciális színvonalon tengetik a mindennapjaikat!

Szüleink és nagyszüleink korában még élt a társadalmunkban egyfajta lokális összetartozás. A fiatalok figyeltek az idősekre. A szomszédok figyeltek a másikra és ott segítették ahol tudták.

Egyszerűen másképp szocializálódtak. Az emberi kapcsolatok minősége az sokkal mélyebb volt és sokkal hosszabb időre szóltak mint most.


Az ember társas lény!


És minél idősebb valaki annál jobban felértékelődnek az évtizedes beidegződések,a megmaradt emberi kapcsolatok melyek egy mai fiatalnak másodrangú dolgok.

A magány és a családi kötelékek fellazulása automatikusan magával hozta azt a pszihés folyamatot mely egy bizonyos kor felett már nem a túlélési ösztönről szól vagy a törlesztés éveiről hanem a minden mindegy elvről szól.


És a magyar középkorúak és fiatalok pont amikor a legnagyobb szükség lenne arra hogy felismerjék azt, hogy teljesen kiforgatták őket mindenükből és a nagyra becsült demokráciájukat átvezették egy totális diktatúrába, amiben az állampolgári jogok mint olyanok már nem léteznek ha a trónon ülő és a körülötte állók azt mondják,pont akkor írják alá minden tettükkel az übermensch elmélet legbecstelenebb frázisait és mennek neki annak a generációnak és rétegeknek mely iránt semmiféle empátiát nem képesek már tanúsitani.

A legrosszabb pedig az egészben az hogy akkor amikor pontosan valóra váltjátok a hatalom akarásának mintapéldányai által kreált forgatókönyvet, még büszkék is vagytok a lakájmédia hazugságainak ismételgetése után hogy ti mekkora hazafiak vagytok mert a népet meg az időseket véditek!Az igazság viszont az hogy, szűklátókörüek ,egoisták és hazugok vagytok!


Hazudtok magatoknak is!


Nem az időseket véditek! Hanem a saját frusztrációtokat vezetitek le mert féltek!

Ezt pedig az elit kihasználta!

És most minden követ megmozgattok ha kell tereltek hazudoztok személyeskedtek kommentekben,egyszóval bármit elkövettek csak nehogy beismerjétek hogy elkúrtátok!


Bresinskinek igaza volt!

Chomskynak igaza volt!

Nietzschenek igaza volt!

A Huxley fivéreknek igaza volt!

Orwellnek igaza volt!


És még lehetne sorolni azt a sok embert aki az elmúlt 50 évben papírra vetette hol leleplezve hol propagálva nyíltan hogy az Új Világrend miről is szól, és hogyan kell oda elvezetni az emberiséget hogy meg tudják valósítania az übermensch elméletet.


"A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását."

Chomsky


Ha a beidegződéseket a társadalmi feszültségeket betetőzzük az izolációs illetve szeparációs folyamatokkal, akkor pedig megadjuk a végső kegyelemdöfést is, mind az egyénnek mind a nemzetnek melyben végre akarjuk hajtani az ember magasabb szintre való hozását. Mind erkölcsi mind anyagi mind fizikai mind mentális szinten!


Ti megkaptátok a kegyelemdöfést!


A hatalom elérte hogy elforduljatok mindenkitől és a média manipulációt harsogjátok,fröcsögjetek csak mert sikerült elültetnie a hatalomnak bennetek a félelmet!

A félelemmel teli ember pedig bármire képes hogy megszabaduljon a félelmétől!

Csak idő kérdése és bárkit meg lehet törni!


Hogy miért?

Mert ilyen a pszihológia.....


Egy félelemmel teli embert bármire rá lehet venni!

Bármire!

Titeket már rávettek hogy magatok kérjétek a jogaitok eltiprását!

Titeket már rávettek hogy polgártársaitok ellen és a legkiszolgáltatottabbak ellen forduljatok!


És hol van még a vége?!?!


Még csak most indul be majd igazán az egész folyamat és ti már most birkák módjára rohantok a vágóhíd felé melyről azt hiszitek hogy az a megváltás!

Még csak most indult el az egész pandémiának kikiáltott hazugságkampány és ti már ott tartottok hogy aki nem úgy viselkedik mint ti,hazug és gyáva módon ,az már idióta, bolond, felelőtlen,ostoba és ki tudja még mi!


Mi lesz a következő lépés a pánikolásotok közben?


Kényszerítés?

Lincselés?

Ölés?


A félelem elvette az eszeteket és kiölt belőletek minden emberi tulajdonságot!

Nincs már bennetek semmi együttérzés és racionalitás !

Nincs már bennetek semmi ami egy értelmes gondolkodó lényre emlékeztet aki szociálisan érzékeny és a tudásszomja kielégíthetetlen és cselekszik a bajban és kiáll a jogaiért.Nincs már bennetek semmi amiért érdemes harcolni!