Alapszükségletek, azok szociológiai változásai és hatásai

2020.07.28

A világon számos olyan kérdés van ami fontos az emberek az emberiség jövőjének szempontjából,de mindezen kérdések közül legfontosabb az alapszükségletek kielégítése,melyek nélkül nem lehet élni.

Ez sokak számára teljesen hétköznapi dolog így igazán senki sem figyel oda ezekre. A legtöbb ember még csak tisztában sincsen azokkal a dolgokkal hogy mit eszik iszik mit lélegez be illetve hogy mindennapi szükségleti mutatók hogyan változtak meg az évszázadok és legfőképpen az utóbbi 100 évben.

Mik is azok a létszükségleti elemek:


- Levegő (oxigén)
- Napfény
- Táplálék
- Folyadék (természeti és mesterséges)
- Alvás

- Szaporodás ( fajfenntartás )


Sokak számára máris megkérdőjeleződhet ezen írás elfogulatlansága,jelen korunk technikai fejlettségi viszonyait figyelembe véve,de mivel az emberek a 80% még csak nem is tudja a valós technikai valóság fejlettségét így azt kell mondjam hogy határozottan cáfolható az elfogultság.

A mai ember számára a felsorolt létszükségleti elemek ma már az úgynevezett vegetatív életszínvonalhoz elegek,legalább is ezt állítja a megkérdezett emberek 90%-a!
Mindenki azt mondja hogy ezek annyira természetes velejárói az életnek hogy ma már a pénzt teszik első helyre!

Azért ez elgondolkodtató......úgy gondolják ma az emberek hogy ha pénz van akkor van energia, akkor van étel ,akkor van jólét, és mivel vegetatív szükségletek felett van minden ami élvezeti cikknek számít ma már,így a normális életszínvonal alapja csak is a pénz.

Ez persze bizonyos mértékig morálisan elfogadható álláspont,mind addig amíg fel nem tesszük a kérdést, hogy mi szabunk e korlátokat az élvezeteknek vagy már azok irányítanak e minket. Illetve hogy mennyiben változtak meg a kulturális és egyéb napi szórakozási formák illetve ma már mit tekintünk élvezetnek ill. értéknek. A második és talán legfontosabb kérdés az pedig az hogy ez a hedonista életvitelre való törekvés milyen áldozatokat követel a környezetünkre nézve beleértve az energiaforrásokat és állati és humán viszonyokat.

A harmadik kérdés pedig ami felmerül az nem kisebb rendű mint hogy, azoktól a mindennapi értékektől való elfordulás mint a létszükségleteink megvédése, miért jutottunk el odáig hogy jelen korunkban többet költünk rájuk mint valaha, és mégis minőségileg szó szerint minden létező formában hagyjuk hogy mérgezzenek eladósítsanak minket.

....Gondoljuk csak végig.....

Az emberek az ősi civilizáció kultúrái mind harmóniában éltek a bolygón és csak azt és annyit vettek el a környezetüktől amennyi feltétlenül fontos volt! Erre a legjobb példa az ősi indián kultúrák. A telepesek megérkeztéig olyan elképesztő fejlettségben éltek a mai technikai vívmányokat leszámítva,hogy közegészségügyi szempontokat figyelembe véve ma se tartunk sehol hozzájuk képest.

Akkoriban és most is a technikai fejlettségünkkel azonosítottuk,azonosítjuk kulturális fölényünket. Miközben a valóság az,hogy akkor is és most is, betegebb szennyezettebb egészségtelenebb környezetben éltünk és élünk mint azok az ősi földlakók és mai követőik!


Az amerikai felfedezők kézirataiból:

"A civilizált Amerikát barbár európaiak lepték el. Az indiánok gyönyörű, tiszta városokban éltek, mezőgazdaságuk és kereskedelmük virágzott. Nagy hangsúlyt fektettek a személyes higiéniára és kultúrára. A mosdatlan, barbár telepeseket csak az arany érdekelte. "
"Miközben az európaiak szennyezett városi folyókból ittak vizet, hatalmas csatornák szállították Amerika vizét friss forrásokból. A leglenyűgözőbb látványt azok a kereskedelmi területek nyújtották, ahol épületfát, cserepeket és egyéb építőanyagokat adtak és vettek, csakúgy, mint a zöldséges-gyümölcsös utcák, ahol mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, mézet, mogyorókrémet és csokoládét lehetett venni . A színes ruházatot viselő lakosság személyi tisztasága és higiéniája, a szappanok, illatosító szerek és leheletfrissítők pazar használata megdöbbentő volt."


"A Földön található legcsodálatosabb város. Ötször akkora, mint London vagy Róma. Hatalmas tornyok és épületek emelkednek ki a vízből. 60.000 ragyogó ház, milyen tágasak és milyen jól meg lettek tervezve, gyönyörű kőfalakból és cédrusfákból és más illatos fákból épültek. A város számtalan utcája és sugárútja olyan tiszta és rendben tartott a nagyszámú lakosság ellenére. Csatornák bonyolult hálózata metszi keresztül-kasul a várost, mint egy óriási Velence. Csodálatos lebegő kertjeihez hasonló pedig sehol másutt a világon nem látható."


És ez csak egy szelete annak a fejlettségnek és használható tudásnak, amit a magukat fejlett civilizált keresztény embereknek nevező gyarmatosítók elpusztítottak beleértve 100 millió őslakost is!


És az ehhez hasonló ősi tudást hordozó népeket és szemléletüket,szisztematikusan kiírtottuk mára,hogy átvegye a pénz központú szemlélet, a bölcsesség és harmónia szerepét.
Minden amit mára az ember létrehozott az a keresztény egyháznak és az Angol és egyéb királyi családoknak és a velük összefogott bankárdinasztiáknak köszönhető!

Senki másnak!

Jelen korunkra pedig eljutottunk oda hogy minden ami létszükségleteink alapját képezi haldoklik és méreggel telik meg nap mint nap. Technológiai fejlettségünk olyan magas fokán ahol most vagyunk harmóniában egészségben és jólétben élhetne mindenki, itt a földön vagy már akár a holdon is!mégis a földön 2 milliárd ember éhezik vagy szomjazik nap mint nap miközben pedig az ő felettük álló dolgozó kis és középrétegen pedig mindössze 6000 ember vállalata és tőkéje élősködik. Ezt nevezzük gazdaságnak!


Elhitették az emberekkel hogy minden fontosabb, mint azok az értékek melyek sok ezer évig jólétet biztosítottak minden ember számára. Nem érdekes az hogy évezredekig civilizáltan jólétben éltek ősi népek harmóniában a földjeiken mindaddig amíg a gyarmatosítás és vele a betegségek a pénz fogalma az anyagiasság fogalma le nem igázta őket?

Vegyük sorra az elemeket:


- Napfény:

Mindennek az alapja...A földi élet alapja....Nem hiába minden ősi nép egybevágóan a Napistent imádta!
Ha nincsen napfény semmi sincsen.....A nap működésébe nincsen beleszólásunk illetve annak hőingadozási ciklusaiba így csak is alkalmazkodhatunk hozzá....Amit ma globális felmelegedésnek nevezünk az valójában 10% ban köszönhető az embernek és 90%-ban a nap ciklikus tevékenységének! Ezt lehet vitatni de minden kétséget kizárólag 800 világelit tudományos szakember bebizonyította! (természetesen minden eszközzel megpróbálják ezt hitelteleníteni)


- Víz (folyadék,természetes és mesterséges)

Sokan úgy tekintenek a vízre mint az élet alapjára,és azt is tanítják hogy pár nap után egyszerűen kiszáradunk és meghalunk ha nem jutunk folyadékhoz vízhez....A Föld 70% VÍZ...Az emberi test min. 70% VÍZ!...ha nélkülözzük a vizet az emberi halál leggyorsabb természetes halálhoz vezető oka lehet!
....Ennek érdekes módon teljesen ellent mond az a tény hogy a mai technikai fejlettségünk mellett (tengervízből ivóvíz) a víz problémája kellene hogy legyen a legutolsó probléma ami felmerül mégis mára a legégetőbb vészhelyzetet a tengerek szennyezetsége jelenti!
A szennyezés mértéke minden emberi képzeletet felülmúl. A Globális nagyvállalatok halászata és tengeri szemétlerakása olyan méreteket öltött az utóbbi 50 évben amit már a tenger ökorendszere nem bír pótolni...ráadásul mindennek amit kifognak a 20% át visszadobják mert beteg vagy elpusztult vagy csak nem a kihalászni kívánt fajhoz tartozik legjobb esetben pedig túl kicsi a mérete!
A járulékos pusztulás mellet ami igazán megdöbbentő adat lehet még hogy minden más országok vizéből kihalászott állomány a nyugati világ élelmezését szolgálja ,a helyi halászokat és embereket kizsákmányolja és tönkreteszi,ráadásul mivel hosszú ideig kell szállítani és tárolni az élelemnek szánt árut azt út alatt folyamatosan vegykezelik azokat!
Mikorra pedig a nyugati nem tengeri tehát természetellenes fogyasztási országokba kerül egy eladási termék azokat multivállalatok vásárolják fel és újabb 20-35% közötti selejt illetve kidobott étel lesz a folyamat vége!
Mindent összevetve a végeredmény az lesz hogy mérgezett szennyezett alapanyagok hagyják el a tengert, ha még nem azok, akkor kezelik őket és a végén a teljes amortizáció illetve járulékos veszteség valójában majdnem 50% !
Ez annak fényében hogy a nyugati civilizált fejlett társadalmak élik fel a föld beleértve a tengeri készleteket 2/3 is miközben a kizsákmányolt tengerek országaiban éheznek és szomjaznak az emberek,ez igen elgondolkodtató.....


- Levegő :

Sokak számára fel sem tűnik de valójában amit belélegzünk és annak minősége nem csak úgy van,és ami legfontosabb nem korlátlan! Minden a földön zajló légköri és földfelszíni folyamat a föld természetes ökoszisztémáján alapszik,illetve a napfényen mely eljut a földre! A tengeri áramlások az erdők mérete a tecnikai változások a humán és állati készletek száma stb... ezek mind befolyásolják azt amit levegőnek hívunk!
Jelen korunkra eljutottunk oda hogy az utóbbi 100 évben már az emberek tulajdonképpen bőven túllépték azt a határt a levegő szennyezésében amit a bolygó eltud viselni, ezáltal képtelen megtísztítani saját légkörét.
Mára kijelenthető hogy tiszta levegőt kizárólag a magas hegységekben illetve az esőerdőkben lehet szívni sehol máshol a bolygón!
A szennyezettség mértéke területenként változó de elmondható minél "fejlettebb" iparosodottabb egy terület annál magasabb a szennyezés mértéke!
A bolygó ökorendszere és területi klímaváltozásai annyira komoly degeneratív viszonyokat mutatnak hogy gyakorlatilag az emberi beavatkozások következtében már most egy közepesen fejlett város lakossága is több 100% ban mérgezettebb levegőt szív be mint 500 évvel ezelőtt és ez exponenciálisan romlik!
A levegő tisztaságán múlik ezenkívül még egy másik ha nem a legfontosabb dolog is,ez pedig a napfény természetes megszűrése!
Mivel a levegőt mérgezzük,így a természetes növényzetet és a földjeinket is megmérgeztük, életre hívva számos ismeretlen életformát illetve azok mutálódást,és ami a legfontosabb, ezek ellen védekezésből természetellenes mesterséges biológiai és kémia anyagokat melyek tovább degenerálják és mutálják mindazt ami az emberi lét másik alapja az étel,illetve annak alapanyagai!


-Táplálék

Elöljáróban talán annyit érdemes rögtön elmondani hogy jelenleg az emberiség 90% nem jut olyan tiszta ételhez melyben szándékosan ne lenne valamilyen az emberi testre káros méreganyag!A legtöbben most biztosan azt mondják hogy ilyet állítani kész félrevezetés és hazugság..... Sajnos ez a valóság,és teljes mértékben évtizedek óta dokumentálva vannak az ehhez tartozó adatok!
Egy természetes tiszta légkörből jövő éghajlati csapadék, illetve tisztavizü öntözés ,egy éghajlatnak megfelelő földkészleti állati trágyázással karöltve olyan természetes és egészséges táplálékot biztosít az embernek és állatoknak amilyet ma már egyszerűen csak a kizárólagos biogazdálkodások tudnak felmutatni.
Amit ma már az emberek tápláléknak hívnak az valójában kémiai biológiai és vegyi monopóliumok (mint pl. Monsanto és más élelmiszeripari vállalatok) mesterséges végtermékei,melyek globálisan hatást gyakorolnak a föld teljes földkészletén keresztül minden termelőre és felvásárló multivállalatra!
Ma a föld összes kapható árucikke beleértve ételt italt gyümölcsöt és minden egyebet mindössze 10 globális multivállalat kezében van,melyek kb 20 kisebb élelmiszeripari konszernt és egyéb termékgyártót birtokolnak!

A valóságban bármelyik ágát is vesszük a termelési szektornak ruházat étel vagy elektronika...valójában nem léteznek konkurens vállalatok! Nincsen olyan hogy a Samsung-nak konkurenciája az LG vagy bárki más...ugyan így van ez az élelmiszergyártóknál is! A Nestlének nem konkurenciája a Milka....Ezeknek a vállaltoknak a tulajdonosi háttere és fő döntéshozó tanácsainak a tagjai mind ugyanazok az emberek illetve vállalati lobbycsoportok! Ugyanaz a baráti társaság!
A világ összes termékéért felelős vállalatokat kb 5000 ember birtokolja és irányítja karöltve minden ország politikai elitjével!!A jelenlegi árupaletta egy élelmiszer multivállalatnál igen egyszerű összetételű,min 50% GÉNMÓDOSÍTOTT KUKORICA ehhez jönnek különböző tartósító anyagok,érlelésgyorsító anyagok, állagjavító anyagok ,színezékek,és ízfokozók stb...!

Csak hogy mindenkinek világos legyen:

Valójában génmanipulált kukorica és szója alapú mesterséges kémiai vegyületekkel,mérgekkel felturbózott és különböző módokon szervírozott és elnevezett anyagot etetnek velünk!


Rögtön felmerül a kérdés...mik is ezek az adalékok mérgek illetve hozzáadott anyagok...
Mielőtt bármit is leírnék hozzá kell tennem, felvilágosításnak nem riogatásnak szánom azok számára akik erről nem tudtak.....
nézzük legelőször is a két legfontosabbat aztán pedig a többit........

1.Aspartame- (Aszpartám)

Erről az anyagról érdemes azt tudni hogy jelenleg nem lehet már olyan rágógumit illetve édességet illetve üdítőt venni sehol a földön egyetlen marketban se amiben ez az anyag ne lenne benne,valamilyen mértékben! A földön kapható élelmiszerekben mindenben aminek köze van az édességipari alapanyagokhoz azokban mindenben benne van!

Mi is az aszpartám?
Az aszpartám nem más mint az E-COLI baktérium fekáliája! Úgy jön létre hogy toxikus mérgekkel más ipari termékek lebomló szemetével etetik a baktériumtenyészeteket és a végeredmény egy többszörösen szennyezett fekália!
Ezt az anyagot az 1970-es évektől kezdve háromszor is megkísérelték kivonatni illetve beszüntetni de nem sikerült mert politikai törvényekkkel nyomták el a lehetőségét!
A szerrel valós majomkísérletekben minden tesztalany amely elért egy bizonyos toxikológiai szintet rákos lett vagy különböző daganatos elváltozások jelentkeztek náluk illetve idegrendszeri károsodás...emelt dózisnál pedig halál!

Egy hivatalos EU Uniós kimutatásában is szerepel mint az Aspartame mellékhatásai kiegészítve a következőkkel:

Mellékhatások:
kisebb születési súly
korai szülés
vetélés
daganatos megbetegedések
Leukémia
látóideg károsodás
stb....


A sor iszonyatosan hosszú...Ha most azt kérdezed magadtól .....de hát vannak élelmiszeripari törvények ilyet nem lehet csak úgy megcsinálni....akkor közlöm neked hogy az ilyen nagyvállalatok pénzelik az olyan pártokat mint amilyenek a mi kis hazánkban is vannak és maguk a cégek jogászai irják meg az országok számára hogy mik azok a szintek melyek szerintük nem károsak és vagy ill. egészségesek..jelenleg ezeket a törvényeket pedig az EU parlamentjén fizetett politikai szakemberek verik keresztül hatalmas lobbypénzekkel!!


Édesítőszer:

A legtöbb ember például azt hiszi hogy a cukor helyett jobb az édesítőszer?!?!
Ideje lenne gondolkodnia mindenkinek...Az édesítőszer az nem más mint egy kémiai anyag mely azt az érzetet kelti hogy a kapott termék édes lesz!! Se több se kevesebb...nem természetes anyag növény vagy bármi organikus hanem egy mesterségesen laboratóriumban létrehozott izesitősav melyben olyan mérgek is vannak mint az aspartám! Az édesítőszerekkel végzett kutatások során kiderült hogy azok az egyik legveszélyesebb idegmérgek a földön és hosszú távon LEUKÉMIÁT OKOZNAK!


Kóla:

A kóla nem más mint egy hihetetlenül veszélyes és mérgező savkoncentrátum melyet
1: 1 000 000 higítanak hogy fogyasztható legyen! Aktív hatóanyaga a foszforsav,egy átlagos szöget 4 nap alatt felold! A foszforsav kálcium oldó, így az emberi szervezetből is kivonja a kálciumot legfőképpen a csontokból!
Ha valaki véletlenül ennél kisebb higításban kapná meg a Colát az szétégetné a nyelőcsövét és belső szerveit! Eredeti sűrített állapotában bármilyen fémen keresztül eszi magát amit csak ismerünk!A Coca Cola feltalálója egy patikus volt vegyész aki nem üditőt akart kitalálni mint ahogyan azt állítják hanem egy nagy lebontóképességű vegyületet amelynek nagyon olcsó az előállítása!

Hivatalos Felhasználási területei ipari tisztítószer!

ipari lerakódások például rozsda tisztítására használják nagy autóvállalatok....
más vállalatok pedig különböző toxikus vegyületek olaj alapú szármozékok vér és egyéb káros anyagok lebontására!

A COCA Colában például egy időben még cocacserje kivonatot is tettek nagyon kis mértékben hogy még nagyobb függőséget okozzanak! Mikor ez kiderült kivonták belőle!
És ez csak kettő olyan dolog ami életünk szerves részé vált és teljes propagandatámogatást élvez. Ha minden olyan terméket ide akarnék irni amiben előfordul ez a veszélyes szennyezőanyag akkor oldalakat lehetne teleírni.Egy rövid mondatra meg kell még említenem a gyorséttermeket:
Jelenlegi kutatások összegzésekből 100% os biztonsággal kimutatható hogy HALÁLOS MÉREGADALÉKOK ÖSSZESSÉGE MINDEN TERMÉK MELYET ÁRULNAK! Minden összetevőt izt állagot laborokban kísérleteztek ki és a valóságban semmilyen nemhogy jótékony de még semleges hatású összetevői sincsenek!Bármit amit árulnak tele van aszpartámmal különböző szilikomaradványokkal fluoriddal kezelt vízzel hígítják illetve szennyezett jéggel az üdítőket!A jégkockák génkezelt szennyvíz tisztaságúak! A húsnak nevezett valami ami a pogácsában van olyan vegyületekkel vannak tele hogyha 5 hónapig napi 3 szor csak gyorséttermi pl MC Donalds-os kaján élne valaki vagy azokat ennéd egyszerűen belehalnál! 150 Nap alatt egy teljesen egészséges emberrel végez az étel! Kimutatták hogy máj és vesekárosító adalékok illetve ,ahogy írják azonosíthatatlan adalékok vannak a burger húsban! Kimutatták hogy vannak olyan vegyületek több ételtípusban is amelyek önmagukban nem károsak viszont bizonyos elemekkel keveredve többszörösére növelik a daganatos és idegrenceri károsodást és függőséghez vezetnek!

2. Fluorid ( és szármozékai)

Natrium fluorid
Sodium fluorid stb....

Mindegy hogy van írva a lényeg hogy elképesztően erős idegméreg!
Az aluminium gyártás egyik mellékterméke és azért teszik bele sok mindenbe hogy megszabaduljanak tőle mert potenciálisan veszélyes hulladék és megsemmisítése vagyonokba kerülne!

Hatásai:
Homloklebenyi funkciók károsodása
Sterilizálódás terméketlenség
meddőség
idegrendszeri károsodások
szervműködési zavarok
Alzheimer kór felgyorsulása
Bőrszöveti károsodás
stb....

Már a Náci haláltáborokban is alkalmazták ivóvízbe keverve hogy idegi károsodást okozzanak vele és ellenállóbbá engedelmesebbé tegyék a munkásokat!
Jelenleg mindenben ami folyékony és alkotórészként hozzáadható mindenbe belekeverik! Víz üdítők sörök fogkrémek stb....

Ha például az üdítőkről Sörökről ásványvízről baby ételekről beszélünk illetve az alumíniumos illetve műanyag palackos termékekről akkor itt a mérgezés még erősebb és hatékonyabb ugyanis ezek az italok összetevőiknél fogva nagyon minimálisan de oldják a műanyagot illetve az aluminiumot ami halálos az emberi szervezetre illetve a műanyagban lévő Biszfenol A nevű idegmérget is kioldja ami legalább ugyanolyan veszélyes mint az aszpartám ha nem rosszabb!!
Rengeteg egyetemi kutatás és anyag van arról hogy a fluorid higitása még
1: 1 000 000 hoz is csontrákot idézhet elő
Azt hogy mennyi termékbe van jelen még csak megtippelni sem lehet mindenki olvassa el hogy mit is vesz meg! de azt érdemes tudni hogy a termékek 60%-án fel sem tüntetik! egyes kutatások szerint a világ teljes élelmiszeripar által előállított termékeinek kb 60%-ban!


Nézzünk pár adalékot melyek elvileg azért vannak az ételben hogy azok jobbak legyenek!:

Kálisó-
Sejtlebomlasztó hatással bír,idegrendszeri károsodást okoz ,vérsűrűsítő és immunrendszergyengítő, keringési rendellenességet okoz,

Cukor - Savasítja az emberi testet

E925 Klór - Halálos gáz >Idegméreg Az élelmiszer iparban hajtógáz és védőgáz a vizbe keverve meg "tisztítószer"

E285 - Borax-(nátrium tetraborát) Tűzoltó adalék, tisztítószer

E508 - Káliumklorid - halálos injekciók egyik összetevői

E621 - Nátrium glutamát - és glutamát fajták --- Szervkárosító májra hat ill gyomorra

E339 - Nátruim foszfát -a foszforsav nátriummal alkotott sója!
Aluminuimipari oldószer illetve hatékony zsíroldószer

E103 Kriozin- - színezőanyagként van feltüntetve illetve besorolva de idegméreg már elvileg be is van tiltva!

E127 - Eritrozin - Sejtfestésre használt anyag

E120-E132 - Kárminsav - Vegyi úton előállított festékanyag

E173- ALUMINIUM - Halálos méreg

E211 Nátrium benzoát- Tartósítószerként alkalmazzák valójában allergén anyag

E215 - Nátrium etil parahidroxibenzoát - allergén anyag

E238 - Kálcuim formiát - Vízhajtó anyag tartósítóként használják

E230 Bifenil - veszélyes méreg : régebben hővezetőként alkalmaztak. Számos más anyagot is készítenek belőle, mint például rovarölő-szereket, optikai fehérítőket, és műanyagokat.

E400- E404 Alginsav (és változói)- Veszélyes vérmérgezést elősegítő anyag- Papíripari és textilgyártási alapanyag kiszáradás ellen használják tartósítószerként az ételekben, . Felhasználják továbbá víz és tűzálló anyagok gyártásakor, zselésítőanyagként, valamint a vérben oldott állapotban lévő mérgező fémek megkötésére (a túl sok alginsav bevitele meggátolhatja a vas és egyéb nehézfémek felszívódását, mert leköti azt így trombózist okozva vagy felületi sérülések gyors elfertőzédését okozva).

E510 - Ammónium klorid - forrasztandó felület megtisztításához szokták alkalmazni
a gyógyszeriparban elsősorban Ph instabilitás esetén használják
befolyásolja nyálkahártya működést !ételekben savanyúságot vagyis ízérzetet stimulálnak vele

E511 Magnézium klorid - Textilgyártás papírgyártás Cementgyártás alapanyaga
Ételben szilárdsági szintek eléréséhez használják hashajtó és vízhajtó hatású szer

E512 - Ón klorid - PLA nevű műanyag előállítása során katalizátorként használják,a higany és az arany kimutatására is hasznosítják. Az ételekben stabilizátorként tüntetik fel maximum beviteli mennyisége szabályozott de határérték vizsgálat hivatalosan nincsen!

E513 - Kénsav - A kénsav vegyipari alapanyag, emellett a laboratóriumban is gyakran használják. A kénsavat műtrágyagyártásra, mosószergyártásra, festékgyártásra, gyógyszergyártásra és robbanószerek gyártására is használják. Emellett kénsav az ólomakkumulátorok töltőfolyadéka. Az ételkulturúbán csak étkezési savként ismerjük...Vízelvonó hatása van!

E519 - Réz szulfát - hasonlóan mérgező hatású, de a szervezetbe a tápcsatornán keresztül nehezen kerül be. A gyomorba bejutva hányást okoz. Halálos adagja 8-12 gramm. A réz-szulfátot élelmiszerek esetében elsősorban az ásványianyag-tartalom növelésére, csomósodást gátló anyagként, valamint tartósítószerként alkalmazzák!

E520 - Aluminium szulfát - Ivóvíz tisztítására nagy mennyiségben alkallmazzák! Talajjavítóként, a talaj PH értékének csökkentésére alkalmazzák, savas hidrolízise miatt. Az építőiparban vízzáró anyagként, valamint a beton kötését gyorsító anyagként alkalmazzák.
Ételeinkbe szilárdító anyagként használják májkárosító hatású

E521 - Alumínium-nátrium-szulfát -  Aluminium szulfátból állítják elő
Élelmiszerek esetén elsősorban növények feldolgozása során alkalmazzák, mert növeli a növényi rostok szilárdságát. Savanyúságot szabályozó anyagként, valamint csomósodást gátló anyagként is alkalmazzák (lisztek esetén). Elsősorban savanyúságokban, lisztben, liszt alapú készítményekben, valamint sajtokban fordulhat elő.
Alumínium tartalma miatt veszélyes anyag továbbá ugyanazokat a hatásokat gyakorolja a szervezetre mint hasonló nevű társai vagyis a májműködésre hat!

E541- Nátrium aluminium foszfát - Nagyon veszélyes méreg, Elsősorban élelmiszeripari adalékanyagként alkalmazzák, melyhez alumíniumból, foszforsavból, és nátrium-hidroxidból állítják elő. A savas formáját elsősorban pékáruk alacsony hőmérsékleten történő sütése során, sütőporként alkalmazzák, míg bázikus formában emulgeáló hatása miatt sajtokban fordulhat elő. Maximum napi beviteli mennyisége szabályozott. A benne található alumínium megzavarhatja a kalcium és a foszfát beépülését a szervezetbe.

E577 - Kálium Glukomát - veszélyes fémmegkötő anyag

E626-E629 - Guanozin-monofoszfát - Ízfokózóként használjuk ételekben,immungyengítő hatása van illetve felerősíti a keringési vérképzési és léguti rendellenességeket is valamint allergia fokozó

Az E700-as jelű Antibiotkum szekciót kihagyom mert alapvetően a gyógyszeripar végtermékeit veszélyes alkotóelemeit és melléktermékeit tartalmazza illetve olyan gyógyítókészítményeknek nevezik ezeket melyek minden valóságalapot nélkülöznek! Semmilyen hivatalos vizsgálat sincsen ezekről az antibiotikumoknak nevezett kémiai anyagokról azokat mind a gyógyszerkartellek állítják amiket tudunk róluk! Egyes nem hivatalos független laborkísérletek viszont azt állítják róluk hogy elenyésző mértékben vannak jelen az ételekben viszont más anyagokkal kombinált hatásaikról semmit nem tudni így hivatalos tesztek nélkül nem ajánlják senkinek a legcsekélyebb fogyasztásukat se! Példának okáért egy antibiotikumok mellékhatásait érdemes elolvasni egy gyógyszeres papíron!

E900- E990 - Tartósító és fényező anyagok gázok hajtóanyagok térfogatszabályzók
Pl.:
E904 - Sellak - Ételekben fényezőanyagként van jelen de a valóságban a gyógyszeripar mellékterméke allergiás reakciókat válthat ki immunrendszergyengítő
De hatása lényegében az összes 900-as produktumnak ugyanaz!
Az az igazság hogy jelenleg az ismert élelmezésben és előforduló adalékok viszonyában a legtöbbről (E900-990) semmilyen hivatalos kimutatás nincsen illetve a feléről még csak elérhető adatok sem lelhetők fel!
Amikről fellelhető bármi is azokról általában ipari viszonylatokban beszélnek és hasznosításukról nem élettani hatásaikról!

Ez az adathiány E1000-től felfelé megjelölt adalékok esetében pedig 100%-os!

Az itt felsorolt E jelzésű adalékok mind mérgek és ezek csak töredékei a valóságban használatos ilyen formán jelzett adalékoknak,ugyanis E1520 ig vannak hivatalosan jelölve!
Vannak kutatások melyek szerint mindössze 25% uk hatékony és kell is az embernek az összes többi azonban mellékterméke valamilyen folyamatnak és veszélyes hulladék melyeknek megsemmisítése vagyonokba kerülne viszont 3 milliárd ember táplálékába elrejtve ezer tonna szám lehet megszabadulni és újrahasznosítani őket!

Az itt felsorolt dolgokhoz hozzájárul még az is hogy már évek óta alumíniumvegyületekkel nap mint nap permetezik az embereket kondenzcsíknak hazudva! Ezt a folyamatot ma már csak Chemtrail-ként ismerik! A hivatalos magyarázat az hogy a globális felmelegedés miatt a nap fényét amennyire csak lehet vissza kell verni ,és mivel az Aluminium az egyik legjobb fényvisszaverő anyag így ezért használják ezt az anyagot! A valós ökológiai hatása azonban katasztrofális! Az Aluminuim minden vegyülete formája származéka rendkívül veszélyes az emberi szervezetre és minden élő organizmusra mert sose ürül ki!

És mielőtt kétségek merülnének föl egy igaz e nézzen fel mindenki az égre és láthatja mindenki hogy az ég már sose kék hanem szürke és annak az árnyalatai illetve hogy szétterülő felhőszerű horizonttól horizontig terjedő csíkok keresztezik az eget!

És ha most azt kérdezed hogy ez kinek és miért jó akkor mondom egy szó MONSANTO! Már most 3 éve jelezték hogy kész egy génmódosított kukorica és vetőmag arzenáljuk van mely ellenáll az aluminium és egyéb szennyező anyagoknak minta Barium és társai!..Ezek után rakd össze a képet!


Alvás

Az utolsó alapszükségletekhez értünk. Számomra ez rész azért vált érdekessé mert amennyire meghatározó kérdés a mindennapokban éppen annyira közömbösek az embereknek!
Az alvás valójában az életminőségünk szempontjából a víz illetve folyadék bevitel mellett a legfontosabb szabályozható tevékenységünk,mely alapvetően kihat az életünkre,legfőképpen pszihés állapotunkra! Ha valakitől hosszú időre megvonjuk az alvást akkor nagyon komoly idegrendszeri és szervi károsodási folyamatok indulnak el aminek a vége halál! Ma is sok vita van arról hogy mennyi az ideális alvásmennyiség és hogy ez koronként életciklusonként hogyan változtatható optimálisra. Jelenleg is sok kutatást végeznek a világon különböző intézmények az álomkutatásra és az asztrális síkok használatára különös tekintettel! Ez nem meglepő hiszen mára világosan kimutatható hogy az alvásnak több fajtája van.
Mély alvás- ilyenkor nincsen semmi csak rövid de rendkívül regeneráló teljes kikapcsolás. Ebben a fázisban aludva 4-5 óra alvás is elég hogy valaki fitten és kipihenten ébredjen.
Álom fázis (önkéntelen dimenzió váltás): ilyenkor az egy bizonyos tartományban működik tovább...nem alszunk mélyen..ált.7-9 óra szükséges a regenerálódáshoz de a testi és mentális igények ezt kitolhatják 10-12 órára is!

Asztrálutazás (irányított dimenzióváltás): Magas tudati szinten lévő emberek képesek rá hogy akár órákig is fent tartsák az állapotot,ekkor az agy egy speciális fázisban működik mint a meditáció során.,valójában minden ember tudattalanul minden 10 álmodásból legalább 2 szer átéli a folyamatot de nem veszi észre a különbséget és később csak DE Ja Vu-ként éli meg a térben és időben megtörtént korábbi dimenzióváltásainak hatásait!

Az asztrálutazásnak van egy szándékos előidézési technikája melyre mindenkinek magának kell rájönni,de ha rájön akkor eléri azt amit ma csak úgy hívunk Megvilágosodás! vagyis szándékos dimenzióváltás! Ezt jelenleg a földön alig pár ember képes megtenni ezeknek a legtöbbje valamelyik kormányhivatalnak dolgozik (látók) vagy nagyon magas tudati szinten élő szerzetes (buddhista hindu stb...)

Az alvásról ma a legtöbb ember úgy tartja hogy annyit alszik amennyit lehet vagy amennyit hagyják vagy amennyire a testének szüksége van. A valóságban azonban tudatában sincsenek legtöbben hogy mentális állapotuk kihat testi folyamataikra és ennek összessége határozza meg mindig a rendszertelen alvási ciklusaikat!
Minél több a negatív hatás mentálisan annál rosszabb lesz a fizikai vonatkozás is és ezáltal exponenciálisan romlik az alvás minősége is,mely hosszú távon fent tartva mentális és szervi károsodásokhoz vezet!


Szaporodás

Mára legjobban propagált és legjobban felépített stratégia lett minden marketingtevékenységben,hiszen az emberben a túlélési és örökítési ösztön bele van kódolva, így a sexuális ingerek összekapcsolása bármivel amit csak akarunk komoly hasznot hoz gazdasági érdekeltségeknek.
Ezzel a felfogással ellentétben a szaporodási tevékenység vagyis a szex a fejlett ősi kultúrákban mindig is a lelki aktivitással együtt volt értendő és egy magasabb célt szolgált,egy olyan testi és szellemi egyesülést mely másképpen elérhetetlen! (Tantra)
Mára viszont értéktelen testi kielégüléssé silányította az emberi kapzsiság és tudatlanság,a helyett hogy egy magasabb lelki kapcsolat megéléséhez vezető lépcsőfokként kezelné!Most hogy végigvettük a dolgokat nézzük mi változott meg és ezeknek mik lettek a következményei mind egészségi mind morális szempontból!
A felsorolt alapvető szükségletek mára teljes átcsoportosultak,és megjelent két elkerülhetetlen tényező is ezeknek a folyamatoknak a kialakulásában.

Az egyik a Vallások a másik pedig a pénz.

Ha végigtekintünk a mai társadalmi normákon, észrevehetjük hogy teljesen elfogadott lett az a négyzet, hogy valaki vagy úgy áll a vallásához hogy megbánom a bűneimet, isten földi felkent emberek által kinevezett helytartójának és azzal el van intézve dolog,vagy szimplán ateista valaki. Az érdekesség viszont az a az egészben hogy a megkérdezettek 80%-a hisz istenben és kereszténynek vallja magát!
Ezzel szöges ellentétben viszont mégis hanyatlik a közerkölcs az értékteremtő gondolatokat felváltották a cybergeneráció korosztályos vaginalizmusai, és ami a legfontosabb, hogy minden olyan hagyomány, mely az alapvető szükségleteket védi mára már teljesen elértéktelenedett.

A legutóbbi világméretű felmérések szerint az embereket mikor megkérdezték hogy szerintük mik a legfontosabb dolgok az életben ezeket a sorrendeket állították fel 70% ban!
Pénz > barátok > szerelem > karrier > egészség >

Azért ez elég elgondolkodtató

...és mi volt régebben?...természetesen a mindennapi alapszükségletek védelme után...mert azok voltak elől ! illetve ha nem voltak elől akkor viszont azok határozták meg a felsoroltakat!
Család > .Közösség > munka > hit = Egészség

Érdekes....ne felejtsük el hogy a sorrendek nem arra vonatkoztak hogy az az alapvető minimális szükségletek felett hanem azokat is beleértve értendők!!!!!!

A mai megkérdezett fiatalok 90%-a azt mondta a hétköznapi kézzelfogható értékek közül a MOBILTELEFONJA van az első helyen!

És miért merül fel a viszont kérdés?..

A válaszadók 80% mondta azt hogy azért mert...A mobiltelefonja határozza meg a családi és baráti kapcsolatait valamint közösségi szerepét!


A megkérdezettek 60%-a mondta azt hogy ő nem internetfüggő de min 3 órát van fent naponta valamelyik közösségi oldalon!

70% mondta azt hogy naponta maximum 15-30 percet kommunikál a családjával!
35% mondta azt hogy min napi 4 órát tölt valamilyen virtuális játékkal!
70% mondta azt hogy az oktatása színvonala fogja meghatározni a sorsát de igazából nem hisz benne!
45% mondta azt hogy annyit alszik amennyi feltétlenül muszáj vagyis amennyi marad rá!..általában átlagosan 7 óránál kevesebbet!


Vagyis összefoglalva :

A jelenlegi társadalomban élők ...
30 éves kor alatt 70% ban
30-40 közöttiek 55%-a
50 felettiek 40%-a

...úgy látja a valóságot hogy vannak dolgok amik nélkül nem lehet élni ezek a mindenkori alapszükségletek és vannak dolgok amik nélkül lehet de nem érdemes mert jelenkorban ezektől függ minden szerepük a valóságban..

ezek pedig a pénz az internet és a média!

A pénz határozza meg a státuszt, amely viszont a kapcsolatokat, amely viszont a karrierlehetőségeket, amely viszont az életszínvonalat ,amely pedig az egészséget!!

Szóval egyenes arányosságba nézve mindennek az alapja pénz ha az nincsen akkor semmid sincsen igazából!

Erre mondhatnánk azt is hogy No Comment...de akkor lennénk a közönyünkkel valószínűleg a legkárosabbak a környezetünkre!

Régen az emberek státuszát munkájuk minősége adta
Kapcsolataik milyenségét pedig a közösségi értékrend
Az egészségüket a környezetükre és egymásra való odafigyelés
Szerelmi életét a családija szerepe vagy a hite
Anyagi javait pedig ezek összessége!


És ezek után újra a brutális valóság jelenünkben:

"A mobiltelefonja határozza meg a családi és baráti kapcsolatait valamint közösségi szerepét"!

Mára nyíltan ki lehet mondani minden álságosság nélkül hogy nem a technika szolgálja az embereket hanem az emberek azért szolgálják ki a gazdasági igényeket hogy ne érezzék magukat magányosnak hogy legyen státuszuk ,szerepük a mindennapokra és ehhez ma már semmi se kell se család se hit se igazi emberi kapcsolatok se környezetvédelem se morális tartás,csak technika és pénz!

Létrejött egy olyan álkapcsolatokra épülő modern rendszer napjainkra mely egyre jobban elszigeteli egymástól az embereket a családokat,és egyre jobban figyelmen kívül hagyja mindazokat az értékeket melyek nélkül nincsen élet! Nincsen igazi lelki gyarapodás,nincsen mentális fejlődés.


A mai mentális és egészségi viszonyokat talán az jelzi a legjobban hogy a magukat fejlett társadalmaknak nevező országokban:

A válások aránya már 50% vagy a feletti

Az öngyilkossági kísérletek 200 %-al nőttek az utóbbi 10 évben!

A bűnözés és a gyilkosságok valamint a bűncselekmények súlyossága 200 %-al nőtt és elkövetési módjaik már fiatalkorban is sokkal brutálisabbak!

A pszihés rendellenességek sokszorosára nőttek kiváltképpen a 21 év alatti generáció esetében!

Soha ennyi éhező szomjazó ember nem volt még %-ra lebontva a világon!

A sexuális betegségek száma exponenciálisan növekszik!

Az abortuszok és vetélések száma több 100%-al nőtt!

A családon belüli felderített erőszakok száma 200%-al nőtt!

Az alkohol és kábítószerfogyasztás a korábbi átlag 10/3-ról 10/7-ra nőtt a 30 év alattiak körében
Több a munkanélküli ember mint valaha!már vannak olyan fejlett országok mint Spanyolország ahol az átlagos 10%-os értékhatár 3x-osát mérték! Pár éve még a leggazdagabb Eu uniós országok közt volt és 6% os volt a munkanélküliség!

A természeti környezeti hatások emberre gyakorolt negatív hatásai illetve visszahatásai sokkal halálosabbak mint valaha!

A leggyakoribb nyugati halálesetek a szív és érrendszeri problémák valamint az orvosi hatástalanság félrekezelés vagy műhiba!

A testkép és testsúlyzavaros esetek száma mára átlagosan 40%! ez nem vicc..jelenleg a föld nyugati fejlett civilizált lakosságból tízből 4 esetben vagy elhízottak vagy túl soványak voltak a vizsgált alanyok és vagy közösségek!

A fizikálisan jelentkező betegségek száma évről évre nő és súlyosbodik!

STB...STB...STB...

sor végtelen hosszú és sajnos igencsak lehangoló...


A tényeket észre venni de legyinteni rájuk sokkal nagyobb károkozás mint az elképzelhető. Én személy szerint úgy gondolom hogy mindenki vétkes aki inkább elfordítja a fejét,ahelyett hogy tenne ezek ellen a folyamatok ellen! Mert aki annyira korlátolt hogy nem látja a valóságot az csak szimplán biorobottá silányult létforma, de aki már felfogta felfedezte a tényeket és mégse tesz semmit az bűnpártoló!

Azoknak a bűnösöknek a pártján van akik mindenkit megmérgeznek megbecstelenítenek és tönkretesznek minden élőlényt ezen a földön,beleértve a gyermekeinket, a környezetünket bolygónkat melytől függünk,és mindezt kizárólag a hatalomért és a profitért!


Valószínűleg ez a kis összegzés se fog sokat jelenteni annak aki elolvassa de ha már csak 1 ember is felméri a valóságot és sikerül átértékelnie és pozitívvá formálnia akkor már megérte papírra vetnem.