Funktasztikus - Rezonancia

2020.01.10


Csató Adorján (Funktasztikus /Interfunk / Funk N' Stein)


Azon kevés hazai hip hop emberek egyike akik az underground rap élvonalát képviselik már több mint 20 éve. Zenéi egytől egyig a 90-es évek "csatornareppjeit" és szocidrámáit elevenítik meg. Társadalomkritikái és politikai kritikái ugyan úgy részei a lemezeinek, mint a nyers Boom Bap alapokora rakott beef-diss csatakiáltások, melyek már rég nem csak arról szólnak hogy ő hova is pozícionálja magát a hazai palettán,hanem arról a kesztyűről amit felhúzott a NER csecsén lógó reppelittel szemben.

Legújabb lemeze a Rezonancia avagy a próféta alvilági zarándoklata (A titkos krónika) 2019 decemberében látott napvilágot. 19 dal // 64 perc Az album CD-n is kapható, csodaszép szövegkönyvvel ellátva.

Kihagyhatatlan csatakiáltás a magyar "reppelit" felé, és kendőzetlen politikai és társadalomkritika a 90-es évek minden esszenciájával, melyen olyan beatmakerek működtek közre mint pl.: One Shot aki a magyar beatmakerek között is az egyik legautentikusabb személyiség és legmagasabb színvonalon gyártja a beateket !

Az egész album kötelező kategória és nem csak a műfaj szerelmeseinek!Rendelés és információ: funkcucc@gmail.com

Fellépés szervezés: 06305160370