Csak egy Egészségügyis nézői e-mail az elmúlt hétről!

2021.04.20

Kezdésnek magamról csak annyit hogy több mint húsz évet húztam le a hazai egészségügy két szektorában is de felmondtam. Nincsen doktori diplomám alattuk dolgoztam. Jelenleg sem vagyok oltva.


Nem vagyok oltás ellenes és tőlem senki se várja el hogy az legyek. Én hiszek abban hogy az oltások ha megfelelő elveken és megfelelő mennyiségű idő alatt készülnek el akkor igen is szükségesek bizonyos esetekben. Példának okáért az utazásokhoz szükséges oltásokat tudnám felhozni. Nem egy ilyen oltást kaptam a távol és közel keleti útjaim miatt,és soha egyiktől sem lett semmi bajom. Gyermekeim megkaptak minden kötelező oltást ahogy én is ,és még a környezetemben se lett ezektől sem senkinek semmi baja.

December eleje óta követem az ön csatornáját, és sokat gondolkodtam azon,hogy írjak e önnek ,és elmondjam e, hogy engem mint szakmabeli embert mi késztetett arra hogy felmondjak.
A jelenlegi helyzet számomra nem csak szakmai kérdés hanem hit kérdés is. Én keresztény magyar emberként a Biblia sorait tartom életem vezérfonalának.

Ön azt mondta a decemberben készített videójában, hogy egy keresztény ember elvből vissza kellene hogy utasítson minden nem természetes beavatkozást a tökéletes teremtés elvén.

Én evvel vitatkoznék.

A tökéletes teremtés elvét követve a fejlődés elméletét is elő kell venni. Márpedig mi emberi lények folyamatosan fejlődünk illetve megkaptuk a fejlődés lehetőségét. Persze csak korlátozott mértékig de tudunk fejlődni. Az hogy ez mikortól számítva természet ellenes az már nyíiván más kérdés,lehet róla tudományos vagy teológiai vitákat is nyitni.

De nem azért írtam most hogy e kérdésről vagy felvetésről vitázzak önnel,hanem azért ,mert az ön által is többször hangoztatott proteázgátlás lett az a dolog ami engem is elvezetett a megoldáshoz illetve a felmondáshoz is.

Ha egy vírus megtámad egy embert, annak immundrendszere működésbe lép, felismeri a behatolót,azonosítja,majd megtámadja, vagy is az agy megpróbálja semlegesíteni a támadót. Teszi mind ezt úgy, hogy az addig megélt évek természetes behatolóit megjegyezte ,azok összetételeit megjegyezte és e ként viszonyul az új támadókhoz, illetve a mutációkhoz,vagy az ismétlődő támadásokhoz. Ez tény.

A jelenlegi globálvakcinázási folyamatban (ahogy ön fogalmaz) az AD5-ös és AD26 -os vektorvakcinák (mindenki aki nem a Pfizer és Moderna) valamint a Pfizer és a Moderna mRNS vakcinái sem a természetes emberi védelmi mechanizmusok mentén és azok segítése elvén működnek.

Én evvel is vitatkoztam még január elejéig de azóta nem vitatkozom. Az ön unszolására utána néztem minden vakcinának és azok tényleges működési elvének.

Akkor beszéltem több közvetlen és közvetett egészségügyis kollegámmal (ORVOSK IS) is ezekről a vakcinációs megoldásokról ,és azt kellett látnom hogy az esetek nagy többségében magamra maradtam.

És fel kell hogy világosítsam önt és az ön nézőit is, hogy ez nem szimpla emberi butaság, vagy tudatlanság, vagy félelem, ami miatt a kollegáim, vagy volt kollegáim belemennek ebbe a jelenlegi oltási műveletbe.

Ez egy pszihés önvédelmi mechanizmus.

Az egészségügyben dolgozók elhitték magukról hogy ők tényleg BÁRMIT IS TEGYENEK AZ SEGÍT AZ EMBEREKNEK ÉS GYÓGYÍT!
Ezért most, hogy meg vannak vádolva az orvosok akik sakkban tartják az egészségügyi rendszert,a kiszolgáló klientúra az oktatásból fakadó hiearchiai függőségét próbálja leplezni.

Miután végignéztem az ön oltásokról szóló videóit és magam is utána jártam ezeknek az úgynevezett új technologiás oltásoknak és szó szerint végig olvastam az elmúlt két hónap alatt a teljes CEPI anyagot ami csak kint van az oldalukon, azt kell hogy mondjam és üzenjem minden magyar embernek, hogy önnek van igaza még ha csak félig is.

Ön azt mondja hogy ezt valaki vagy a számok alapján nézi racionálisan előny hátrány szemszögból vagy a tökéletes teremtés elvén ha igaz hitü.

Én pedig azt mondom hogy ez jelenleg nem racionális matematikai vagy hit kérdése hanem kizárólag technológia kérdése!

Március óta minden környezetemben lévőnek felhoztam az általam felállított magyarázatot arra, hogy mi is a baj a jelenlegi helyzettel, és ez az igazi oka annak amiért önnek írtam a proteázgátlás miatt. (Legalább 50 emberrel beszéltem, és mondtam el az álláspontom, 2 ment oltatni a többi azonnal megértette a példát ezért bátorkodtam írni)
Ön is próbálta már elmondani hogya proteázgátlás lényege mi is de lehet hogy nem tudta elég tisztán elmondani hogy mi a valódi probléma.

1.
Ha egy vírus megtámad egy embert, annak immundrendszere működésbe lép, felismeri a behatolót,azonosítja,majd megtámadja, vagy is az agy megpróbálja semlegesíteni a támadót. Teszi mind ezt úgy, hogy az addig megélt évek természetes vagy természetellenes vagy is mesterségesen előállított behatolóit megjegyezte ,azok összetételeit megjegyezte és e ként viszonyul az új támadókhoz, illetve a mutációkhoz,vagy az ismétlédő támadásokhoz.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.

2.
A Sars Cov2 néven ismert bétakoronavírus családba tartozó influenzát okozó replikáns RNS vírus ,szövődményes esetekben Súlyos Akut Légzőszervi Szindrómát vagy is tüneteggyüttest képesek előidézni,ami nem más mint egy komplex légzőszervi gyulladási folyamat. Kezdve a tüdőn át a légutakig és a nyirokrendszerig. De ezt képes okozni minden más influenzavírus is attól függően milyen gazdatesre talál. A Replikáns RNS vírusok legfőbb sajátossága hogy a gazdatesthez idomulnak és fejtik ki a hatásukat a lehetőségeikhez mérten ezért nem lehet rájuk oltást készíteni. A szakma több mint 40 éve keresi a megoldást de már 20 éve belátták hogy nem lehet rá készíteni semmilyen egységes vakcinát.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.

3.
Miben más a Sars Cov2 által kiváltott influenza mint a korábban ismert influenzának nevezett tüneteggyüttes?
90%-ban teljesen azonos!
A külömbség egyes tünetek lefolyásnak erőssége vagy időtartalma.
Például:
Az általunk influenzának nevezett megbetegedés, amit korábban is legalább 25%-ban koronavírusok és azok mutációi okoztak,csak egy két max 4-5 napig jártak íz és szagvesztéssel, ez a mutáció jelenleg 14-20 napig is szervezettől és kezeléstől függően képes megtartani ezt a tünetet! Virulenciája még az új mutációknak sem nagyobb mint a normál influenzának. Ráadásul a mutációk fejlődése és megjelenése átlagosan 2-5 év! Lásd.: 2015-2017-2019 Magyarországi influenza időszak ás influenza járvány adatait! Ezek mind azért voltak kiemelkedően magas számokkal tűzdelt évek mert mind mutálódott influenzavírusokkal tűzdelt időszakok voltak.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.


4.
Az 1. pont értelmében, a jelenlegi Sars Cov2 ha természetes módon jut be az emberi szervezetbe mint korábban bármelyik létrejött mutáció,akkor a szervezetünk megteszi amit tud (állapottól függően),felveszi a harcot és kisebb vagy nagyobb tüneteggyüttes vagy is szindróma kíséretében átesünk a szokásos éves influenza időszakon.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.

5.
A jelenlegi oltások egyike sem a gyengített Sars Cov2 vírust próbálja bejuttani klasszikus oltás formájában az emberi testbe hogy az a természetes mechanizmusok mentén elvégezze a semlegesítési folyamatot illetve az 1.-es pontban foglaltakat.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.

6.
Az 5. pont értelmében felmerül a kérdés hogy akkor mi is ez a jelenlegi oltás,és hogyan működik?

a.)
A Pfizer és a Moderna oltószere a fertőzési folyamatot elősegítő fehérjeszálak (proteázok) egy darabkáját juttatja be az emberbe. Vagy is nem maga a teljes vírus jut be hanem a vírust felépítő információhalmaz egy apró szegmense. Ezeket a koronáknak hívott fehérjeszálakat az influenzavírusok azért engedi ki hogy rajtuk keresztül vigyék be a sejtjeinbe az információt.
Minél többször és minél több információt képesek átadni minél rövidebb idő alatt, annál nagyobb lesz a szaporulat, annál nagyobb lesz a szervezetünk részéről a természetes immunreakció, és az 1.-es pont értelmében megtörténik egy folyamat, ezt hívjuk betegségnek, mely szervezettől függően tart ameddig tart.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.

b.)

Az összes többi oltószer legyen szó bármelyik Adeno vakcináról szintén nem teljes értékű gyengített Sars Cov2 vírust juttat be természetes emberi megoldásban.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.


A probléma és a megoldás hasonlat:


Áll pár kisgyerek és áll velük szemben egy felnőtt ember. A játék célja az összehangolt támadás kivitelezése.

A kisgyerekek egyszerre megtámadják a felnőttet hogy ledöntsék a lábáról. A kisgyerekek a karjukon keresztül a kézfejükön és ujjaikon keresztül elvégeznek bizonyos információ átvitelt attól függően hogy éppen ütnek simogatnak vagy szét akarják rajtad tépni a ruhát vagy ki akarják nyomni a szemedet vagy csak éppen csiklandoznak hogy feladd a védelmedet.

Attól hogy előveszel egy kiskést és minden gyerek karjából kivágsz egy darabot attól csak csökken a támadás intenzitása de alapvetően folytatódni fog tovább.

Ha pedig az oltásokat vesszük alapul hogy azok csak ezeket a darabkákat tartalmazzák akkor az milyen támadás?

Mi ellen kellene védekezni?

Nem a sok kisgyerek egységes támadása ellen leszünk védve, hanem a sok gyereknek csak az egyikére vagy is hogy ne nyomja ki a szemünket! Igen ám csak valaki másnál ugyan ez az információ már a simogatás ellen fog reagálni a harmadiknál alapbetegségek és állapot miatt meg a csiklandozásra vagy az ütésre!

Ezeket hívjuk mellékhatásoknak!
A mellékhatások azok degenerált immunválaszok a szervezet részéről!

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.

Minden betolakodónak van egy természetes immunreakciója amit kivált, de azt csak úgy tudja kiváltani a szervezet részéről ,ha az egységesen fel tudja mérni a benne rejlő fertőzési képességet és megbetegítő faktorokat.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.


Amennyiben a szervezet csak részinformációt kap egy betolakodóról akkor a válasz is csak részleges lesz és nem arra fog irányulni amire kell ,ráadásul mivel teljesen új fajta immunreakciók soráról ,vagy is mellékhatási lehetőségekről beszélünk ,ezért különösen nagy gonddal kéne eljárni a vakcinák megalkotásánál és sok éves hatástanulmányoknak kellett volna rendelkezésre állnia.

A természetes immunreakció az nem vált ki degeneratív melléhatásokat hanem az akut tünetekkel jár és azok a tünetek a szervezet küzdelmi reakcióit mutatják, illetve annak a következményei! És ezek a megjelenő immunreakciók kizárólag a pillanatnyi egészségügyi állapotnak a függvényei.


Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.


Az immunológia és a virológia alaptörvényei kimondják és az orvoslás alapvető szabálya az hogy egy kellően felkészült szervezetre egyetlen fertőzőképes organizmus se úgy hat mint egy eleve gyengébb vagy beteg szervezetre.


Az emberek által ismert influenza és annak lehetséges szövődménye a kétoldalú tüdőgyulladás mindig is megelőzhető és kezelhető volt természetes úton. A koronavírusok mutálódása miatt pár évente, a földrészek és a kultúrai és éghajlati viszonyok miatt, pár évente mindig voltak kiemelkedően magas megbetegedési és halálozási mutatókkal bíró influenza szezonok.


Minden influenza szezonban a tényleges laborban kimutatott influenza esetek száma az összbeteg állomány 20-30%-át tette ki mely egybe vág a jelenlegi koronavírus mutatókkal is.

Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.


A koronavírusok és azok mutációi ellen is az emberiségnek teljes nyájimmunitása van és volt.


Ez orvosilag hitelesített és elfogadott tény.Ezért léptem ki.

Semmi másért.

Ez a jelenlegi vakcinázás nem természetes úton zajlik, és jelenleg egyetlen vakcina sem képes az ön által felvetett proteázgátlást megvalósítani ,a felhasznált és alkalmazott technológia miatt, illetve nem arra szolgál.

A kiváltott immunreakciók sora olyan rövid vagy hosszútávú mellékhatásokként jelentkezhetnek melyek a normál influenza eseteit figyelembe véve teljesen természetellenesek!


Számomra mellékes az hogy ki milyen filozófiai vagy politikai beállítottság mentén mit állít a sajtóban vagy a tv-ben. Én szigorúan orvosi és szakmai szempontból beszéltem a kollégáimmal és a köreimben lévőkkel is.

Nekem nem érdekem sem az oltás sem az hogy bárki ne oltsa be magát.

Én hiszek az ön által tökéletes teremtésnek nevezett folyamatban és a fejlődés folyamatában is.

Engem még az sem érdekel hogy nanobotos oltásokat terveznek a jövőben, és azzal a technológiával akarják megakadályozni a betegségek kialakulását. Ha bebizonyosodik hogy ténylegesen nem jönnek létre a kapcsolódáskor soha a proteázszálakon keresztül a fertőzések az influenzavírusok esetében akkor be is oltatnám magam.

De ez a jelenlegi oltás nem erről szól. Nincsen benne se megelőzés se kezelés se immunfejlesztés.Köszönöm ha végig olvassa ,tudom sok levelet és üzenetet kap. Kérem a nevemet semmilyen esetben és a munkahelyeimet ne tüntesse fel ha bármilyen módon megemlítené a soraimat. Megköszönném ha reagálna esetleg egy válaszlevélben a további feltett kérdéseimre.


Köszönettel: ............................ N.....................

2021.04.07