Felelősségvállalás?!? - Kösz nem!

2019.10.29

"Ne azt kérdezd, hogy mit tud érted tenni a hazád, hanem azt, hogy te mit tudsz tenni a hazádért" - JFK


Amíg a hazánk=NER=Buta szolgalelkű nyugdíjasréteg és nyerészkedő korrupt politikai elit addig semmit!

A válasz kiábrándító akár csak a valóság társadalmi szerepvállalásról meg elszámolásról szó sem lehet!

Azért tagadja az idősebb generáció a hibáit és azt a mérhetetlen kárt amit okozott,mert a beismeréshez nincsen meg az alázat a jóakarat, csak a túlélő ego.Nincsen meg bennük az együttérzés a saját utódaik felé. Nem tudják mi az hogy felelősségvállalás. Nincsen meg bennük az az intelligens érzelmi hozzáállás hogy be tudják ismerni, hogy az utóbbi 30-35 évben az MDF/MSZP-ből kinőtte magát a külföldi tőke csecsén egy olyan politikus és gazdasági oligarchiai réteg mely minden ízében függ a külföldi tőkétől és hatalmi struktúráktól,és nem utolsó sorban függ a saját maga által épített üzleti alapon összeverbuvált slepptől és annak a jogi útvesztőitől! És ebből az állapotból már senki nem mer és nem is akar kilépni,mert tudja minden résztvevő hogy ha kilép kicsinálják, vagy olyan mocskosan jönne ki az egész történetből hogy egy életre elvesztené a "közvélemény" előtt azt a befolyást amit korábban gyakorolhatott.

Senki se szeret tudatlannak tűnni,így felelősségvállalásról se lehet soha szó az idősebb generáció részéről,főképp hogy a nagy részük tudat alatt egyszerűen kommunista,még ha legtöbben nem is tudják a szó igazi jelentését csak a politikai hozadékát az utóbbi 50 évnek.

Az elit politika és gazdaság tele van aljas új világrendért tevékenykedő szabadkőműves jogásszal közgazdásszal orvosokkal, egy világképpel melyben csak ők vannak a gazdasági érdekek vannak meg a nép akitől mindent elvesznek!... Mindent. Földet vizet levegőt és amikor már semmi nem maradt akkor jöhet az állami titulus minden egyes polgártól!

Mert valaki vagy egy egyszerű polgár ,egy ember, egy kód egy cikkszám, vagy egy állampolgár aki felelős önmagáért akinek vannak elvárásai akinek van felelősségérzete a jövő generációi iránt! Vagy egy megvezetett birka akiről nem csak időnként a gyapjút hanem folyamatosan a bőrt is le lehet nyúzni,vagy egy tudatos fogyasztó aki felismeri végre a valóságot és tesz a saját és családja boldogulásáért.

Az igazság az hogy már annyit hazudtak ennek a birka nemzetnek hogy már semmit se képes elhinni és az oszd meg és uralkodj elv elsöpör mindenkit teljesen nyíltan az útból a jogi strómanhálózatokkal és az oligarchikus vamzerekkel együtt. Egy teljesen szürreális diktatúrában élünk egy olyan világban ahol ha felfele nem nyalsz lefele meg nem taposol,és nem adod el a lelkedet az elitnek és az általuk preferált új világrendi nézeteknek ,akkor élhetsz úgy mint a feudalista rendszerekben a parasztok. Ha meg ráveszed magad és beállsz a sorba és kézzel lábbal kikaparod magadnak a sikert a biztos anyagi alapot, akkor nyugtathatod majd magadat azzal hogy a családodért teszel mindent,de attól még te is egy kiszolgáltatott lelkileg megnyomorított népnyúzó leszel.

A lényeg hogy mindenki veszítsen. az állam polgár a titulusát,a strómanok meg a lelküket így mindenki irányítható és kiszolgáltatott mindenhogy ahogy csak lehet!


Magyarország=NER

NER= Kersztény ideológia
NER= Strómanhálózat
NER= közpénztolvajlás
NER= szavazatvásárlás "külhoni magyarokkal"
NER= illegális betelepítés
NER= elcsalt választások
NER= kokainos kurvapartyk
NER= alacsony bérek
NER= 230%-os benzinadó
NER= kilóra vett nyugdíjasok
ect.......

Nincsen egy pozitívum se amit ez az ország fel tud mutatni mint társadalom, mint nép!

"Ne azt kérdezd, hogy mit tud érted tenni a hazád, hanem azt, hogy te mit tudsz tenni a hazádért" - JFK

Amíg a hazánk=NER=Buta szolgalelkű nyugdíjasréteg és nyerészkedő korrupt politikai elit addig semmit!

sajnos......