Kiszállok : Az ígéret szép szó......

2021.02.16

A Magyar Humanista szemlélet alapjait 2020 lerakta. 2021-re pedig hazánkban és szerte a világban lettek olyan MAGyarok akik megértették hogy mit is takar ,és mi az amit valóra szeretne váltani.


Mint minden népnek a Magyarnak is vannak egészen egyedi sajátos dolgai.

Legyen szó konyhaművészetről  - Hungaricumokról vagy akár bizonyos sport szegmensek sikeréről,vagy éppen gazdaság/politikai hozzáállásról,és nem utolsó sorban a széthúzás és a nemzetsiratási hoaxhoz való viszonyról.

Az a világtalanság ami jelenleg is  jellemzi a Magyarok mindennapjait az sokkal súlyosabb mint gondoltam, pedig sok mindent lehet rám mondani de azt hogy ne lennék objektív és optimista azt nem.

"A sötét oldal leple reánk borult......."

A rendkívül jól szervezett háttérhatalom (egy maréknyi öltönyös politikus és bankár és) egy kb 500 fős ügynökhálózattal akik mindenhova be vannak épülve mindent kézben tartanak és elérnek amit csak akarnak.

Vesztegetnek, fenyegetnek ,zsarolnak,és Tartuffök módjára férkőznek be azokhoz is akikhez másképpen nem megy!

A 2020-as év tökéletesen bemutatta mindenki számára aki nem egy fogpiszkáló értelmi szintjén van (ez társadalmunk sérült tagjaira nem vonatkozik) hogy az oszd meg és uralkodj politikai fertője még mindig mindent meghatároz a "kis Magyar valóságban".
Magukat keresztényeknek vallók azok vitatkoznak hogy kinek mit jelent a katolicizmus miközben annak köze sincsen a kereszténységhez. Azon vitatkoznak, kinek mit jelent a jog ,az erkölcs, a hit és a szimbólumok ,miközben észre se veszik hogy az idő az úgy megy el mellettük hogy meddő vitáik lecsapódásaként csak még messzebb kerül mindenki a valóságtól aki most a verem mélyén csücsül de ki akarna mászni!

Magukat nemzetinek vallók azon vitatkoznak ,hogy kinél nincsen nagyobb hazafi és hogy ennek fényében melyik oldalnak adják el a szavazati jogukat és mennyiért. Nincsen már egy olyan szervezet sem ebben az országban mely magát ne nemzetiként aposztrofálná, de a jelenünkben is a kuratóriumok és az elnökségek és a vezetői klientúrák nagy része strómanokból és politikai sameszokból állnak akik kilóra pár Ft-ért eladják és megvezetik a saját nemzetüket!

Magukat radikálisoknak nevezők a háttérben azon vitatkoznak hogy ki utálja jobban a cionistákat és a cigányokat miközben nyíltan már a cionista csak simán zsidó lesz a cigány meg csak kisebbségi meg mindenféle mérsékelten pejoratív fogalom mert szó szerint be vannak szarva a hatalomtól és a közvéleménytől.

Magukat szakrálisoknak nevezők azon vitáznak hogy kinek mit jelent a szakralitás. Az egyik királynőt a másik királyt akar ,a harmadik szent korona rendet és tant ,illetve a variációk száma végtelen. Az egyik szerint 1920-ról kellene beszélni a másik szerint 1948-ról a harmadik szerint mind a kettő kuka mert sokkal korábbra kellene visszamenni a dátumok mentén,de amikor felmerülnek dátumok bizonyos helyzetekre akkor már 5-ből 4 ember aki az asztalnál ül teljesen érdektelen dolgokról kezd vitatkozni mert nem értenek egyet valami teljesen bagatell dolgon!

A magukat jogfolytonosságot és jogi anomáliákat vizsgálóknak tartók legtöbbje, olyan múltbeli dátumok mentén kardoskodik ,ami a jelenünket meghatározóknak vagyis a fiatalságnak és a 40 alatti generációnak gyakorlatilag semmit nem jelent! És nem csak azért mert sose foglalkoztak igazán a múlt dolgaival ,hanem azért mert már 20 éve nyíltan egy virtuális világba vannak terelve amiben minden ami régi az elavult és életidegen!

Ezért egyszerűen képtelenek megérteni hogy még ha az amit képviselnek rendben is van de akkora szakadék tátong a generációk között tudatossági szinten hogy azt egyszerre átugorni nem lehet! Ezért nem volt az elmúlt 15 évben se megfelelő támogatottság soha az igazi nemzeti egység koncepciója mögött.

És kezdetnek az itt felsorolt körök mindegyike szegről végről kapcsolódik egymáshoz! Ezek a körök évek óta bizonyítják hogy, igen is sokan vannak, és a véleményükre amire mindenki szart rá az nélkülözhetetlen és fontos eleme lenne egy nagy Egység létrehozásának!

De egyik se bizonyította be hogy amikor a legnagyobb a szükség akkor tényleg igaz Magyar, igaz Hazafi, és igazi hittel élő EMBERI EMBER! Egyik se bizonyította be, hogy ő azt keresi ,hogy ki legyen egy  vagy több személyben az aki élére tud/képes állni egy nagy Valódi NEMZETI Egységnek!

Többet értek a múlt kérdései és történései mint a jelenben történt nemzethalálunkat előre vetítő globálvakcinázási és nyílt hazaárulási folyamat megállítása!


A politikai lózunkgok csak addig működnek amíg el lehet "békeidőben " hitetni a tv-t néző lélekben és tudatban megfásult (agymosott) emberekkel hogy van választás. Abban pillanatban azonban hogy névvel arccal fel kell vállalni ezrek tízezrek és milliók előtt hogy mi is a valóság ahogy most eljött mindenki számára az idő,úgy érdekes módon mindenki elkezdi félteni a nevét a karrierjét az életét vagy éppen az aktuális állását!

SZÉGYEN!


Egy hiteles ember az All in szituációban is mindent betol középre annak fényében hogy pontosan tudja hány százalék esélye van nyerni!

Én 50-50-re betoltam!

Abban a helyzetben amiben most van az országunk az pontosan egy olyan helyzet ami 50% siker 50% nemzethalál helyzetben van!

Van aki képes ezt felismerni és belátni van aki nem!

Van aki képes feldolgozni szavak súlyát van aki nem!

Van Magyarországon kb 5000 ember aki szerint 9.5 millió Magyar kishazánkban és 5-6 millió hazánk határán kívül nem érdemli meg a tisztes békés életet. Ők mindent elkövetnek kezükben tartva a hatalmi hálózatot fenntartó és biztosító szervezeteket a médiát és minden közvagyonunkat.

De hatalmuk olyan ingatag amilyen kevesen vannak!


Tisztességesen BÉKÉSEN jogilag rendezetten ez a népünkön élősködő külföldi szervezetek és elitista hálózat irányítása alatt álló politikai rendszer egy pillanat alatt száműzhető lett volna csak EGYSÉGBE KELLETT VOLNA VERŐDNIE MINDENKINEK POLITIKA ÉS VALLÁSI ÉS FAJI KÉRDÉSEK NÉLKÜL!

A kéz kezet mos elve helyett a kéz kezet fog elvén kellett volna minden létező bármilyen szervezetnek csoportnak egymás felé közeledni a vezetőknek pedig minden követ megmozgatni hogy mihamarabb egy hatalmas MAG-ban lehessen látni mindazokat akik tényélegesen elkötelezettek egy rendszer és egy teljes paradigma váltás iránt!


Vannak olyan igaz mondások amik soha nem változnak!

Amilyen egy ország vezetése olyan a nép is!

A gonosz hatalmon maradásához pedig nem kell más csak hogy a jók ne szóljanak semmit!

Higgyétek csak azt hogy egyedül vagytok a jó szándékotokkal az emberségetekkel a nemzettudatotokkal!


Higgyétek csak azt hogy a helyzet megoldhatatlan.A Magyar Humanista Egység víziója és koncepciója mindig is világos volt!


1. Mutassuk be az embereknek hogy ez egy hosszútávú globális folyamat (NWO-új világrend) ami zajlik és azon belül a Magyarságnak mik a lehetőségei.

2. Mutassuk be a Globálvakcinázás teljes hátterét, és értessük meg a Magyarokkal, a jogi ,gazdasági és politikai összefüggéseket ,és azoknak a folyamatban elfoglalt időrendi megvalósulását és várható hatásait! (kényszeroltás (nanobot) - FEMA protokollok /politikai és gazdasági átrendeződés - pénz és valuta project ,polgárháború szindróma - gazdasági válság)

3. A Globálvakcinázás kapcsán mutassuk meg az embereknek hogy ami zajlik az nem csak egy szimpla hazugságpropaganda,hanem kifejezetten HAZAÁRULÁS! ami pedig nem évül el és teljes vagyon elkobzást és életfogytiglani elzárást von maga után! (jelenleg min. 22 vádpontban bizonyítható a kormány és az operatív törzs HAZAÁRULÁSA+ pár MTA tag és Egyetemi sleppjeik !)

4. Ha a nép megértette végre hogy nem csak joga de KÖTELESSÉGE is fellépni a hatalom kizárólagos birtoklói ellen!(hazaárulás) akkor mutassuk meg hogy milyen mechanizmus mentén tudja megtenni úgy hogy az ne sértsen emberi jogokat méltóságot és tisztességes keretek közt menjen le!

5. Ahhoz hogy ez megvalósulhasson szükség lett volna egy nagy EGYSÉGRE! Olyan együtt gondolkodó ismert /közismert emberekre akik nem a politika/személyi vagy a vallási vagy a faji kérdések mentén vitatkoznak hanem azt keresik Egymásban hogy mi mentén kapcsolódjanak össze és mit tudnának bármiben is megtenni azért hogy megtörténjen a valódi rendszerváltás és vele együtt a Paradigmaváltás is!

6. Tegyük láthatóvá a koncepciót először azoknak akik megkeresnek vagy akiket megkeresünk! Gondolkodjunk együtt finomítsunk és optimalizaljunk a folyamat lehetőségein és keretein.

7. Ha kész a koncepció akkor mondjuk el EGYSÉGBEN az embereknek hogy miből választhatnak annak mi lesz a következménye és mit tegyenek ha támogatják a paradigma és rendszerváltást! Természetesen elmondva hogy mit kapnak mindazért cserébe a ha bizalmat szavaznak mindannak amit felkínálunk! (KEREKASZTAL)

8. Megszervezni fizikálisan és logisztikailag is hogy az emberek egyszerre országosan kifejezzék azt hogy a Hazaárulásnak következménye van és hogy békésen mit képviselnek és hogy 2022-re készülve váltják le a hatalmat vagy gyakorlatilag azonnal ha az nem mond le és adja át a hatalmat!

9. Elinditani egy olyan külső platformot (HUNWEB) mely újra alkotja a világhálóval való viszonyát a magyarságnak! Mely egyben olyan gyűjtőhelye lett volna minden Magyarnak szerte a világban akik érinthetetlenül maguknak finanszírozzák meg mindazt a keretet ami visszaadja nekik mindazt az életet/egészséget, tudatosságot, technológiát ,életvezetést amire mindannyiunknak szüksége van.

10. A döntés joga elvén az Istentől kapott szabad akarat elvén "Minden hatalom a népé" elvén ki kell kiáltani meg kell alkotni (úra kell alkotni) egy valódi népképviseleti államformát és kizárólag (alkotmányozás) vegytiszta érthető jogi normatívákra felhúzva egy teljes gazdasági és tudományosan megalapozott programot kell letenni az asztalra melyet a legrátermettebb szakemberek csoportjai koordinálnak le a prioritásoknak megfelelően minden megyében!Ez volt az elképzelés ez volt a nagy Egységbe vetett remény alapja hogy ezt megpróbáljam/juk összehozni max. 6 hónap alatt! 2020.08-ban indult el a történet,mindössze egy 20 fős nézői MAGgal a hátam mögött.

Elindultam hogy megpróbáljam megteremteni azt a külső platformot ami nélkülözhetetlen,azt a az önfinanszírozó rendszert rajta keresztül amin át a Magyarok visszakaphatják mindazt ami megilleti őket!

Az indulásom pillanatában már több emberrel is kapcsolatban voltam aki valamilyen irányvonalat képviselt és voltak elképzelései hogy milyen elvek mentén mit is kéne megpróbálni hogy sikerünk legyen.


Teltek múltak a hónapok mindenki aki csak egy cseppnyi nevet vagy hírnevet vagy ismertséget szerzett 2020-ban a globálvakcinázási történet miatt az annyira el volt foglalva a saját dolgával hogy közben megfeledkezett arról hogy csak tájékoztatni az nem egy program!

Csak felhívni a figyelmet az nem megoldás!

Mindenki elmondta hogy ő neki nincsen programja de elgondolása van hogy esetlegesen mi mentén kéne élnie a Magyaroknak az életet,de ezek csak újabb kinyilatkoztatások álláspontok kirakatba tétele!

Nincsen mögötte Egységes Akarat és Népi konszenzus!


Ezen egyéni vagy kis csoportok ......


- orvosok (egészségügy) - 2 felé

- Szakrálisok - 7 felé

- Radikálisok - 3 felé

- Cigányság - 3 felé

- Vallási felekezetek - 2 felé

- Politikai pártok 8 felé (látszat ellenzéki egység 6:2)

- Jogászok - 3 felé

- civilek és szervezetek - annyi felé amennyien vannak


........megoldási tervezetei amik rengeteg ponton egyébként egyezést mutatnak de ha a fent említett személyeskedő - politikai és dátumi problémák felsorolása megy és az hogy kinek mi tetszik akkor mind abból a mérhetetlen tudásból és pozitivitásból ami megvan és meg volt egy NAGY EGYSÉG létrejöttéhez láthatjátok mi maradt!


A SZÉGYENA szégyen mely billogként ráég most mindazokra akik elvakultan agresszióval a szemükben kiabálták rám/ránk (akik megpróbáltunk valamit elérni) az elmúlt hónapokban hogy miért nincsen már eredménye mindannak amit egyszerű kisemberként magyar állampolgárként a NULLÁRÓL meg szerettem volna valósítani pár nézőmmel a hátam mögött!

Mindazokra akik engem vádoltak meg hogy nem teszek semmit miközben (nem ígértem senkinek semmit a támogatóimon kívül) olyan csoportoknak a tagjai akiknek a vezetői fele ennyit se tettek egy nagy egység létrejöttéért miközben mind emberi mind anyagi forrásaik nem hogy nem a NULLA felé konvergálnak de egyenesen 100 ezrekben meg milliókban mérhető.

Mindazokra akik egy forint támogatást nem nyújtottak mindahhoz hogy legalább megpróbáljunk létrehozni egy érinthetetlen rendszert de ahhoz volt bőr a pofájukon hogy számon kérjenek meg hátba szúrjanak teljesen ok nélkül pusztán politikai okokból vagy félelemből!

Mindazokra akik saját kicsinyességük és félelmeik miatt a virtuális világban (facebook internet) ragadtak és ott próbálták megkeresni a kifogásaikat.

Minden dátumot hosszú hetekkel hónapokkal ezelőtt előre megmondtam hogy mit miért mire mennyi idő van vagy kell és vagy ez vagy az lesz a vége!

EGYSZER SEM TÉVEDTEM!

Sohasem hitegettem senkit nem hazudtam senkinek és kezdettől fogva volt komplex megoldásom ahogy most is van! (gazdaság struktúra jogi berendezkedés államvezetési struktúra ect...)

Ugyan az MAGYAR EMBER vagyok aki 20 ember támogatásával elindult 6 hónappal ezelőtt hogy valóra váltsa a Humanista Egységbe vetett elképzelését közben pedig semmi mást nem hallottam a közegemen kívül csak hogy miért nincs már ezzel meg azzal összefogásod.

Nem hallottam mást csak személyeskedést és kifogáskeresést meg az hogy nekem ez a  véleményem meg az elgondolásom,és nem azt hogy csináljuk ezt meg azt együtt!

Egyszerűen derogált elfogadni a tényt hogy jött egy kis senki akinek van kész terve és az meg is valósítható.

A terv nem éppen sétagalopp de egy paradigma váltás az eleve nem az! Hit kell hozzá tudatosság és szív semmi más!TOVÁBBRA SEM FOGOK POLITIZÁLNI,VALLÁSI ÉS FAJI KÉRDÉST CSINÁLNI A HUMANISTA EGYSÉGBŐL.

AMIT VÁLLALTAM A TÁMOGATÓIMMAL SZEMBEN AZT MINDIG BETARTOTTAM!

NEM VAGYOK PÁRTTAG,EGYETLEN BEJEGYZETT SZERVEZET SEM MOZGALOM TAGJA.


Mindenhez idő kell pénz és energia befektetés!

Viszont mindenki szerint kevés az időnk.Pénzünk együtt annyi van amennyit csak akarunk bőven sok is. Még az is meg lenne hogy program is van.

Minden Magyar Ember aki Globálvakcina ellenes és a jogtiprások ellen van és nem akarja tovább a kényszerintézkedéseket az nem vár és várt másra mint egy tiszta világos és békés alternatívára ami mögé oda tudna állni!

De ehhez vezetők kellenek!

EHHEZ EGY EGYSÉG KELL ahhoz pedig mindenkinek mindent félre kell tenni!

HA vezetők nem tudnak felül emelkedni a kicsinyes dolgaikon akkor hogy várjátok ti el hogy Egység legyen?

Ha a vezetők féltik az életüket vagy bármit akkor mégis milyen elvekről és hitről beszélünk?

HA egy vezetőnek nincsen komplex terve akkor az milyen vezető?Akkor annak milyen "követői" vannak?


Bármi is vezessen el oda hogy egységbe verődjenek a Magyarok (a jövőben)  a valódi Egység nélkül és egy egységes tudati út nélkül olyan pusztítást és rombolást fog véghez vinni ami szintén egyenlő a nemzethalállal.NINCS ALTERNATÍVA mert VAKOK VEZETNEK VILÁGTALANOKAT!


Aki azt mondja hogy neki van, az kizárólag a politikai keltetők (tudatos vagy megvezetett) növendéke vagy egy jelenleg is regnáló álellenzék vagy kormánypárti stróman! A politika már javában egy olyan 2022-es választásra készül ami eleve elvetélt ötlet. Mindenki aki oda készül az ezt pontosan tudja csak erről nem beszélnek!

A kormány és az operatív törzs már most elkezdte trenírozni a magyarok tudatát a mutációs politikai manőverezésekre és arra hogy egy virtuális kattintásra kényszerítse a népet,mindamellett továbbra is fenntartva a nemzet megmentői státuszt!


A globális oltóprogram vezetői már decemberben bejelentették hogy a mutációk miatt elkezdték az úgynevezett nanobotos oltások tesztelését. Bill Gates januárban bejelentette hogy hamarosan jönni fog egy halálosabb törzse a koronavírusnak és e miatt fel kell készülni a vakcinázási lehetőségek felülvizsgálatával. ÉRTSD: oltásismétlések és új vakcinák bevetése!

A nanobotos oltásokat jelenleg is fejlesztők már nyár végére ígérték az első bevethető vakcinákat tesztelésre !
A globálvakcinázás azaz a világoltási program hivatalosan is 2025-ig fog tartani vagy is 24 legvégéig 25 elejéig!

NEM FOGNAK MEGÁLLNI AMÍG A FÖLD LAKOSSÁGÁNAK A 60-65%-át le nem oltották!Arra vártok hogy kiengednek hogy újraindul a gazdaság és a hitelcsapda megment benneteket bármitől is?


TÉVEDTEK!

1. HA nem vagytok beoltva gazdasági protokollok mentén lesztek kényszerítve nem politikai megoldásokkal! ( van oltás van munka)

2. HA kis csoportokban ellenállsz akkor polgárháborús szindróma miatt rád vezényli a hatalom az erőszakos megoldásokat  katonaság/rendőrség! Statárium

3. HA kisebb akár több ezres  csoportok a hazaárulásért el akarják számoltatni a kormányt és erőszakhoz folyamodnának az alkotmányos rend ellen intézett támadásért és puccskísérlet miatt erőszakkal is leverhetik őket! statárium

4. HA viszont továbbra is megmaradnak a korlátozások akkor előbb utóbb vagy polgárháború lesz vagy gazdasági világválság! A világválság miatt pedig gyakorlatilag megszűnik a pénz létezése mindent elszámolnak a bankok és virtuálisan újra osztanak a rengeteg károsultnak fel fogják ajánlani hogy mondj le a vagyonodról a tartozásod fejében és fogadd el az eus alapbért (létminimumbér) és minimálbért. Ezzel végleg rabszolgaságba téve magad és teljes kontroll alá!

4/b. HA most szándékosan tönkretett vállalkozóként felnyalod a hiteleket, 2024-ben az életedért és a családod életért fogsz küzdeni ezt garantálom mert a világválság miatt semmid nem fog maradni!

5. HA ezt a 2021-et véghez viszik rajtunk ezzel a gazdasági és oltásprogrammal akkor már mindent véghez fognak tudni vinni!
És ti mégis 9.5 millióan féltek 5000 öltönyöstől?!


És ti mégse vagytok hajlandóak lemondani a politikai a vallási a személyeskedő a faji és egyéb dolgaitokról?!?


És ti meritek magatokat nemzetinek hazafinak magyarnak és isten félő/hívőnek és EMBERNEK nevezni?Én szégyellem magam helyettetek is.......A hatalom szemében csak humán erőforrások és közjószágok vagyunk ,értéktelen kiaknázható egyesek és nullák  sorozata!

Számukra mi mind egyek vagyunk csak mi magunk számára vagyunk különbözőek!


És ti nap mint nap bizonyítjátok hogy nem véletlenül tartanak titeket annak aminek!


Nem láttok túl a kedvenc tv műsoraitokon

Nem láttok túl a napi híradó vagy reggeli Balázs show féle mentális kasztráción

Nem láttok túl a Dr.-i rangok és címek álságos világán

Nem láttok túl a vallási felekezeteteken belül folyó  "szent könyvekbe" forgatott  bigottságon

Nem láttok túl a politikai pártok hangzatos ám de megtévesztő krumpli és új világrendi propagandáján

Nem láttok túl már a mai napon sem mert nem láttok túl azon a beszűkült kalitkán amibe bele lettetek kényszerítve illetve sok esetben magatok vállaltátok mert elhittétek az elmúlt 30 év hazugságait!
Az a társadalmi átrendeződés az a tudatosodási folyamat és az a transzhumnaista vízió amit az új világrend építői meg akarnak valósítani az már párhuzamosan elindult!

Semmit nem tehettek hogy megállítsátok! Még most csak a kezdetnél járunk!

Semmi sem dőlt még el még mindig változtathattok rajta ha akartok!

A döntés joga a tiétek!

Bármit bárhogyan megtehettek de ahhoz fel kellene ismernetek azokat az embereket akik megérdemlik a bizalmat mert le tudnak tenni valami olyat számotokra ami ténylegesen és gyorsan okoz életminőségbeli javulást.

Kifejezhetitek vagy egyszerűen rá is kényszeríthetitek az akaratotokat bárkire akire csak akarjátok mert ti vagytok a nép annyian vagytok olyan erőt képviseltek ami hegyeket tud mozgatni. Bármire képesek vagytok. Egy nap alatt csődbe tehetitek az egész kormányt. Romba dönthettek és építhettek egy új országot egy új államot egy nap alatt!

De ahhoz előbb félre kellene tenni mindent és meg kell értenetek hogy semmi nincsen véletlenül,és a természetes rendezőelvet minél erőszakosabban akarjátok felül írni,annál több erő és energia veszlik el a rendszerben.Én eleget téve az ígéretemnek Február 28-ig lezárom a nagy egységbe vetett könyvem utolsó sorait (MELYNEK MEGÍRÁSÁRA MÁSFÉL HÓNAPOT KELLETT VÁRNOM )ez úton is tolmácsolva minden felmerült résztvevő álláspontját!

MINDENKI VÉGEZZE A SAJÁT DOLGÁT ÉS VÉGZI A SAJÁT DOLGÁT!

AHOGY LESZ ÚGY LESZ!

SE GAZDASÁGI SE POLITIKAI SE EGYÉB PROGRAMUNK AZ NINCSEN,ILYEN OLYAN MEGOLDÁSI TERVEINK /ÖTLETEINK /LEHETŐSÉGEINK VANNAK DE MAJD MEGLÁTJUK HOGY HOGY ALAKULNAK A DOLGOK AZ OLTÁS MEG A TÖBBI TERÉN.

KIMEGYÜNK AZ UTCÁRA HA KELL 100x NEM TUDUNK MIT TENNI ENNYI TELIK,ELŐBB UTÓBB CSAK JÓL IDŐZÍTÜNK ÉS AKKOR EGY LÁTENS KIÁBRÁNDULT HATALMAS TÖMEGBŐL CSAK KOVÁCSOLUNK MAGUNKNAK POLITIKAI VAGY BÁRMI NEVET.

FELVILÁGOSÍTUNK MINDEN MAGYAR EMBERT AHOGY TUDUNK,ENNYI TELIK ELŐBB UTÓBB CSAK JÓL IDŐZÍTÜNK ÉS AKKOR EGY LÁTENS KIÁBRÁNDULT HATALMAS TÖMEGHEZ CSATLAKOZVA CSAK KOVÁCSOLUNK MAGUNKNAK POLITIKAI VAGY BÁRMI NEVET.
Ez van, ez a valóság a cikk megírása közben !

Hiába próbál bárki is  magyarázkodni vagy bármi személyeskedő hangvételt megütni velem vagy bárkivel szemben!

Át kell értékelnetek mindannyiótoknak legyetek bárkik és bárhol Magyarok az egész életeteket a családotok életét a szeretteitekét és mindenkit aki csak egy kicsit is fontos számotokra!
Én szívem minden szeretetével és minden tiszteletem mellett írtam le mindenki felé amit leírtam és bármit amit valaha kimondtam!

De e naptól fogva ígéretemet betartva :

1. A nagy egységbe vetett elképzelésemről lemondok

2. Minden amit támogatás címszóval kimondtam bárki felé is az továbbra is fennáll mindaddig amíg az a petíció kiadvány vagy program vagy terv jó célt szolgál vagyis a rendszer illetve paradigma váltást!

3. A Magyar Humanista Egységnek mivel van kész terve koncepciója és teljes jogi gazdasági és struktúrális programja ami mindenki számára elérhető és a továbbiakban célzottan elérhető lesz így kizárólag erre fogok fókuszálni!

4. Bárki számára aki megkeres továbbra is nyitva lesz az ajtóm szívesen segítek amiben tudok a megadott elvek és keretek mentén!

5. A jogi beadványok elkészítése áttekintése és az esetleges jogi utak kivitelezése ha lesz mögötte népi támogatás akár leghamarabb 6 hét múlva elindulhat! A megoldások és formulák kivitelezése végső simítások alatt van.

6. A Magyar Humanista Egység Március legelejétől kezdve hivatalosan is valamilyen Egyesületi formát fog felvenni ahogy korábban ez meg lett ígérve.

7. A megyeközpontokban az úgynevezett integrációs pontok felállítása szintén március 1-el elindul!

8. A Twichre való költözés hamarosan technikailag is kivitelezhető lesz.

9. A külső platform áprilisban elindulhat programozási dolgoktól függően legkésőbb május elején!
Köszönet nyilvánítás és üzenet!


Először is szeretném megköszönni az elmúlt 6 hónapot mindazoknak akik lehetővé tették hogy elinduljon a Magyar Humanizmus alapja és ami a legfontosabb hogy már most előre megköszönjem azoknak akik a közeli vagy távoli jövőben kinyújtják a kezüket a mi kinyújtott kezünk felé és csatlakoznak ahhoz a programhoz és elvhez hogy visszakövetelik mindazt ami megilleti őket,és egy tisztességes érinthetetlen önfinanszírozó rendszerben kiállnak a saját Magyarságtudatuk egészséges életmódjuk és a jogaik mentén mindent félre téve!


Másodszor szeretném megköszönni a teljesség igénye nélkül:

Lupócz Zoltánnak,Geri Tibornak,Mátyás Róbertnek,Dr. Horkovics Kováts Jánosnak és a HUNTV-nek, Erdei Tamásnak (FIX TV) ,Dr. Tamasi Józsefnek,Dr.Pócs Alfrédnak ,Hajnal Jánosnak ,Bertalan Attilának,Dr. Gődény Györgynek és Dr. Lenkei Gábornak,Bolha Csabának ,H. Zoltánnak,Heffner Attilának és a Spiritual TV-nek, Bene Gábornak,Ilarának (Sacra Hungarorum), Varga Istvánnak,Pongo Zoltánnak ,és minden Bloggernek Vloggernek aki felszólalt az elmúlt egy évben és megpróbált valamit tenni és jelenleg is tesz a Globálvakcinázás és a jogtiprások ellen!

Köszönöm hogy megismerhettük egymást és találkozhattunk,jó egészséget és sok sikert kívánok mindenkinek ahhoz amit csinál és remélem minél nagyobb sikerrel tudjátok megvalósítani amit szeretnétek! A számomat mindannyian tudjátok ha bármi olyan felmerül amiben úgy érzitek hívnotok kell forduljatok felém bizalommal.


Továbbá köszönöm mindazoknak akik teljes anonimitásukat kérve kerestek meg mint üzletemberek, kis és nagyvállalkozók,orvosok-egészségügyisek,vallási csoportok tagjai,Tanárok Iskola igazgatók,Nyugdíjasok,Szociálisan elesettjeinkkel foglalkozók,rendőrök,katonák,marketinges /kommunikációs és banki szakemberek. Ti adtatok erőt ahhoz hogy tudjam jó úton vagyunk,és ha nem térünk le róla még ha sokkal lassabban is de célt fogunk érni mert a Humanizmus az bár el van nyomva a mottónk nem változik!

Legyetek Különbek!


"Egy embertelen világban embernek maradni a legnagyobb kihívás!"


És végül de nem utolsó sorban szeretném az elmúlt hat hónapot megköszönni minden rosszakarómnak mert az ő tudatlanságuk és rosszmájúságuk nélkül bizony nem lett volna alapja a sok sok tudatosságra való hivatkozásomnak."Ki megment egy életet a világot menti meg"


HA nekem az elmúlt 6 hónapban csak egy embert is sikerült megmenteni,a magam videoival vagy mások videoiban együtt működve a Globálvakcinától és csak egynek is erőt adtam ahhoz hogy nemet tudjon mondani a hatalom akarásának és a hatalom kiszolgálásának akkor már megérte amit tettem.MHEM - Elérhetőség: mhem-hu@protonmail.com

Személyes E-mail.: mhaosi@protonmail.com