Nemzetünk COVIDegbetegei ébredjetek! Van megoldás!

2020.03.17

A tegnapi cikkemre reagálva bár az arány nem sokat de változott,és többen is kérdezték hogy mi a megoldás. Hogyan reagáljunk,mit és miért érdemes betartani  vagy mit nem.


Az első és legfontosabb dolog hogy ne álljunk be a sorba és ne szálljunk fel a pánikolási vonatra,és ne gerjesszük a folyamatot amit már most is nagyon keményen kihasználnak a gazdasági érdekeltségek és a politika.


A második legfontosabb dolog hogy mindenkinek meg kell értetni és aki egy kicsit is még az eszénél van az próbálja megértetni az emberekkel, hogy azzal ami most megy villámgyorsan kinyírjuk a saját gazdaságunkat a kis és középvállalkozói rétegünket és az elit pont ezt akarja elérni. EZT KELL MEG AKADÁLYOZNI AZZAL HOGY NEM FEKSZÜNK LE A BUTASÁGNAK ÉS A POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI NYOMÁSNAK!

Hagyjátok abba az ész nélküli felhalmozást és vásárolgatást van mindenből elég és lesz is!

Viszont ha tovább folytatjátok ezt a tébolyult viselkedést akkor átbillen a gazdasági mérleg nyelve és kegyetlenül be fogja rajtatok vasalni a világhatalmi elit az utolsó petákig azt amitek van és akkor már tehetetlenek lesztek mert el kell fogadnotok a gazdasági nemzetközi jogi normatívákat és asemmiből teremtett virtuális kamatos kamattal terhelt megváltó valutát! ÉS MEGINT A BANKOK NYERNEK MINT A LEGUTÓBBI VÁLSÁGON ÉS A HÁTTÉRHATALMI ELIT!


Tudatosítsátok mindenkiben hogy azzal ami most megy a saját gazdaságunk hóhéraivá váltok és egy nemzetet gyilkoltok le ,morálisan erkölcsileg és anyagi értelemben is!

Nincsen szükség semmivel sem nagyobb óvintézkedésre mint egy normális kemény influenzajárvány esetén.

Ezt a a vírust úgy tervezték meg hogy szervezettől függően egy két hét a lappangási idő és gyors lefolyású kifejezetten tüdőszövetre specializálódott kombináció legyen.

A vírus viszont nem elég életképes nem elég agresszív ahhoz hogy gyorsan ledöntsön egy egészséges vagy mondhatjuk átlagos embert.

Amiatt, hogy kifejezetten a tüdőt kell tudnia megtámadni vagy is oda kell bejutnia, már eleve hátrányban van egy önmagára és környezetére egy cseppet is odafigyelő átlagember szervezetével szemben.

Ha a vírus bejutna a szájba vagy a nyelőcsőbe onnan gyakorlatilag nagyon hosszú idő alatt lenne képes lejutni a tüdőbe! Ha valaki fél óránként vagy maximum óránként iszik egy kis folyadékot a vírus egyszerűen lemosódik a gyomorba és elpusztul!


A nagy dózisban szedett c-vitamin (a lehető legtisztább formáról beszélek) min napi 1000mg már eleve ad egy instant védelmet.


A normális alapvető! higiéniás protokollokon kívül semmi másra nincsen szükség!

Ha valaki szeretné magát pluszban biztosítani forró kamillás gőzt inhaláljon két naponta az gyakorlatilag a teljes tüdőben kipusztít mindent és fertőtleníti azt.

A vírus nem bírja hosszútávon a nagy meleget pár óra alatt elpusztul stabil 30 fok felett!Vagyis ha be is kapnánk mint egy átlagos influenzát amire az esély jelenleg az esély 220.000:1-hez!!!

 (Az átlagos influenzajárványkor az esély 200:1-hez!)

Akkor is az általam írott dolgokat betartva vagy be se jut a tüdőbe vagy ha bejutott a gőz és a C-vitamin egyszerűen megöli!Kérlek titeket ne üljetek fel a politikusoknak a gazdasági érdekeknek!

Hagyjátok abba a pánikolást!

Hagyjátok abba az esztelen felvásárlást!

Hagyjátok abba egymás ijesztegetését és frusztrálását!


És végül azt is mondhatnám első sorban:

Hagyjátok abba a magyar gazdaság szisztematikus kicsinálását! Az egy dolog hogy totál analfabéták vagytok a közgazdasághoz és a jelenlegi politikához de ne legyetek a saját nemzetetek hóhérai!


Van megoldás!


Úgy hívják élet! Éljétek az életeteket félelem nélkül szeretettel és odafigyeléssel és rengeteg pozitív gondolattal és HITTEL! Mert a gondolat teremtő erővel bír a HIT pedig hegyeket képes megmozgatni!


Minél több negativitás gyűlik fel bennetek és minél jobban kiszolgáljátok a jelenlegi háttérhatalom érdekeit annál mélyebbre fogtok süllyedni ti is,érzelmileg anyagilag mindenhogy.

És az egész országot magatokkal rántjátok!


Ha most megmutatjátok a világnak hogy a magyar embereket nem lehet megtörni és nem lehet az életüket irányítani mint a birkáknak,akkor az nem csak egységteremtő erőt fog mutatni hanem valós gazdasági hatásai is lesznek!

Nem munkahelyek ezrei fognak megszűnni hanem pont ellenkezőleg!


Mondjatok ellent a kormányzati és uniós propagandának és éljétek az életeteket ! Tartsátok be azt a minimális dolgot amit amúgy is egy normális átlagembernél alapvető dolog és minden sokkal jobbra fordul!"Magyarország ébredj fel a kómából kérlek!"-DSP