Közös lónak túrós a fa..a!

2019.10.14

Sokan nem értik mi történt!?

Egy hírös szabócsi tírpák mondás szerint, a közös lónak túrós a fa..a!
Hát ez történt kedves honfitársaim!


Az emberek egy része nem felejt, a másik része túl fiatal hogy képben legyen, a harmadik része pedig egyszerűen abnormális, félelemben élő a hazáját magasból leszaró, embertársai és a jövő nemzedékének kárán élősködő féreg.

Hát ez történt.....

Mi akik nem felejtünk pontosan tudjuk hogy mik voltak a politikai pozíciók. Létezett anno egy MDF és egy MSZMP bázis mely megalapozta a magyar demokráciának nevezett fertőt és a saját keltetőikben kinevelték és bevezették a köztudatba az új generációs politikusokat! (Egyetemek,kollégiumok)

A kétezres évekre a lélekrohasztó politikai fertő elért mindenhova mikor a Fidesz és a mögötte álló MDF-esek létrehozták magukból a Jobbikot (ELTE/Bibó kollégium) és a hozzájuk verődő nacionalista ,ultra,neonáci gyűjtőtábort és egy alulról szerveződő mozgalomnak egy PATRIÓTA jobboldali KERESZTÉNY mozgalomnak próbálták beállítani,akik a Fidesz ellen meg mindenki ellen vannak!

A nép több mint 25 %-a be is kajálta ezt az aljas manővert és elhitték hogy egy Soros pénzen kreált Fideszes MDF-es látszatellenzéki mozgalom majd megoldást fog hozni! azt észre se véve hogy európa szerte megcsinálták ezt több országban is direkt európai nacinalista mozgalmakként ,hiszen nem volt ki ellen harcolni ágálni!!!! A baloldal mindig is gazdasági nem ideológiai alapon működött és "harcolt" mint a jobboldal.

A legnagyobb ellenzéki (baloldali) kivéreztetés tovább bővült a DK majd az egyéb Szdsz utódmozgalmakkal mint a Momentum,LMP és hasonlók politikai jelszava az maga volt a globalizmus és alapjukat és politikai illetve anyagi muníciójukat ismét csak a Jobboldali és globalista keltetőkből kapták!!! A Soros Foundations alapítványrendszerei és a Bibó kollégium és egyetemi beágyazódások ismét kineveltek( a Fidesz és a Jobbik után) egy "politikai" defektet és egy erkölcsi nívót ismeretlen fogalomként kezelő elitista egyetemista réteget amely sznobizmusból és nyerészkedésből vagy önként dalolva vagy birkaként vezetve de eladja az országot bármikor!

És ezek után elérkeztünk a NER-hez!
Egy olyan utat végigjárva amiből elloptak és kispóroltak mindent amit lehetett.

Egy olyan úton érkeztünk meg a jelenbe ahol :
A Fidesz egyetlen egységbe tömörülve megosztottság nélkül megkent megfélemlített zsarolt és kérdés nélkül a jog segítségével eltiport mindenkit aki ellene ment!
A baloldalnak/ellenzéknek nevezett,politikai szereplők nem csak az identitásukat de a gerincüket is elvesztették. És nem a Fidesz által kreált harcban hanem az egymás elleni harcban amit végig a Fidesz és a NER kontrollált!

A Fidesz elvégeztette a munkát a Jobbikkal amire kellett...
(polgárháborús szindróma, Gyurcsánybuktatás, és végül a teljes Jobboldali politikai berendezkedés és hatalmi rendszer megszavazása és kiépítése)
...és a keresztény - nacinalista szakadás létre is jött a "párton belül"!

Vona elvitte a Jobbikot baloldali néppártnak aki még most is próbálja eljátszani az igazság bajnokát aki minden oldalt utál, de gyakorlatilag a Fidesz megfosztotta őket minden létjogosultságuktól hiszen a patrióta nyuggerek átmentek a Fidesz táborba és velük ment a komplett 64 vármegyés ultra radikalista mely az ő alapjuk volt. Arról nem is beszélve hogy egy radikális konzervatív pártból hirtelen lett egy mindenkivel frigyre lépő globalista uniós baloldali szemléletű néppárt kezdemény vagy csíra. Ezek után mit lehet még mondani?!?!
A baloldali érzelműek között pedig ember nincs aki ezen manőverek után elhisz nekik bármit is!?!?! - Ha van akkor az menjen sürgősen orvoshoz mert biztos hogy nem normális és beszámítható!

A Jobbikból megmaradt úgynevezett Jobbik mag ma a Mi Hazánk mozgalomként próbál tevékenykedni de annyit érnek mint anno a Csurka féle mozgalom,magyarán mondva semmit.(1%-3%)

A látszat ellenzéki hálózat kiépítsének sokkal nagyobb szerepe van mint azt sokan gondolnánk. az hogy ne legyen alternatíva az ténylegesen az új világrend kiépítésének alappillére! Évek óta nyílt dolog mindenhol csak egyszerűen az emberek képtelenek felfogni hogy hogyan is működik a politika a gazdaság szemszögéből.
A gazdasági és banki szereplők mind a két oldalt finanszírozzák és ugyanazon szabadkőműves páholyokban születnek a döntések is amikben minden párt képviselteti magát a legfelsőbb szinteken!!
A választás illúzió!
A közös lónak meg túrós a fa..a!

Amikor 2019.10.13-án valaki a szavazólapokra nézett és ténylegesen elgondolkodott azon mit lát akkor...
1. vagy széttépte a picsába az egészet vagy ráírta a kendőzetlen véleményét és érvénytelenül beadta és hazament azzal a tudattal hogy megpróbálták hülyének nézni de nem sikerült. Erkölcsi győzelem, országos veszteség,állampolgári dráma :(
2. A kisebbik rosszra x-elt (már ami szerinte a kisebbik rossz) ,Globalista cionista balodal myely nyíltan uniós és nemzetközi propagátor kontra Tolvaj hazug álkeresztény privatizáló strómanhálózat mely ugyanaz mint az előző baloldal csak másnak játsza el magát mint ahogy a Jobbik tette évekig.
3. El se ment szavazni

És hogy miért pont ezek az alternatívák maradtak?
Mert minden szavazólapon a korábban említett ideológiákat láthatták az emberek!A hazugságot a köpönyegforgatást.
xy FIDESZ _ KDNP kontra xy DK-Jobbik-MSZP -LMP-Momentum-párbeszéd- és vagy valamilyen variácóban az "ellenzéki erők"
kontra "független" (vállakozók strómanok a Fidesz színeiben)

8 év egysége a vele szembenálló megfogalmazhatatlan konszenzusokkal és a gerinctelen megalkuvásokkal és alkukkal olyan emberek és pártok között akik évekig gyalázták egymást annak az érdekében hogy többhöz jussanak a közösünkből vagy hogy több befolyást gyakorolhassanak!!!
Egyszerű két szereplős kiskoalíciók se tudtak hosszútávon egységesen működni a magyar demokráciában pedig ott volt erő lóvé minden ami kell.
Eltelt 25 év 94 óta! De a közös lónak még most is túrós,és a magyar emberek ennek a folyamatnak itták meg mosta választáson a levét!

És nehogy azt higgyétek hogy ez nem volt így előre eltervezve.Ha a politika eleget hazudik éveken át akkor az emberek nem átlátnak a szitán idővel hanem elfordulnak tőle, és vagy senkinek nem fognak tudni már hinni vagyis azt tehet a hatalomban lévő amit akar! Ezt 100 éve tesztelik a nyugati demokráciákban!
Ez puszta pszihológia. ennek a semmi köze az erkölcshöz vagy az ország állapotához,az egészségügyi vagy oktatási normákhoz ,a büntetőtörvénykönyvhöz az igazságszolgáltatáshoz vagy bármihez ami defektes ebben az országban!

Itt megint csak nem volt választás nem volt miről szavazni.

Egy nyílt színen zsaroló terrorizáló rablógazdálkodást folytató jobboldal mely magát Magyarországnak nevezi kontra látszatösszeborulásba menekülő ideiglenes ellenzék a hatalomért amellyel semmit se tudnának kezdeni mert mindenhol minden 2/3-ossá van téve!

Sokan nem értik hogy mi történt tegnap.

Van akik hatalmas győzelemről beszélnek...
Vannak ellenzéki orgánumok melyek azt harsogják hogy megtört a jég...
ect...

Még ha le is lomboz ez bárkit,közlöm semmi nem változott!

Mindenhol van annyi fideszes hogy bármit megvétózzon ha akar! A közös kasszánkból pedig majd úgy is annyit adnak oda ahova akarnak! Ha hajlani fognak idővel a gerincek akkor lesz több lóvé ha nem akkor majd szereznek strómanokat akik szépen lassan kicsinálnak minden ellenlábast és majd akkor jön a független vagy nyíltsisakos ember és a történet bezárul!

Tegnap Magyarországon nem történt semmi olyan dolog amire azt lehetne mondani hogy bármiben is számított volna!

Egy örök érvényű South Park jelenet groteszk komikuma jutott eszembe zárósornak.

Magyarország tegnap választhatott a redvás szendvics és a gennyes tus között !

Egy Fideszi keresztény stróman oligarcha ürülékkel töltött szendvics és a közös ló által "kitermelt" ondóba áztatott jövőnk újraszínezését vizualizáló tus meddő cirkusza volt 2019.10.13-án.
Mind a fejekben mind a szavazólapon!És a jó öreg szabócsi tírpák sajnos nem tévedt a címben szereplő állítással,csak az a baj hogy a Fidesz szerint hazaáruló és a magyar állampolgárságra nem méltó aki nem rájuk szavazott ez meg a fél ország jelenleg!