Magyarország választ?!

2018.03.13

Van egy kérdés ami választ kíván a nemzet részéről!

Eltelt újabb 4 év és megint kezd minden média felületet és emberi lelket megmérgezni a politikai és gazdasági elit koncepciózus hazudozási oszd meg és uralkodj című showműsora.

A haza élharcosai Fidesz-KDNP(vatikáni nemlétező háttérirányítás)-Jobbik úgy szétszakadt ahogy elő volt írva,Vona elment balközépnek a régi alapbázisa a nacionalisták az ultrák a neonácik a 64 vármegyések ect...kijelentették hogy Vona áruló lett ezért 100x-os erővel fogják kicsinálni és éljen a FIDESZ!

Morvai Krisztina EP képviselő szintén csattanósan elküldte a Vona féle kompániát melegebb éghajlatra és a FIDESZ támogatására szólított fel minden igaz hazafit és jobbikost és kérte hogy a meneten mindenki legyen ott!

A magyar köpönyeg forgató szabadkőműves elit is bár külön vonalon de azért erőlteti a maga startégiáját továbbra is.
Megindultak a szokásos baloldali ígéret áradatok a nyugdíjasok felé és minden fórumon megy a Lázári mindent lehet mert választás van effektus.

A választáshoz közeledve az elmúlt ev dolgaival ha számot vet mindenki racionálisan akkor láthatja hogy semmi se változott!
A fizetések nem nőttek a közbiztonság nem javult.                                                                       Az oktatás nívója a kevés ám tartalmas anyag helyett továbbra is a diákok mentális kifacsarásán dolgozik az igazság kimondása helyett.                                                                    Az egészségügy romokban.                                                                                                             Az államadósságunk egy fillért se csökkent csak nőtt!
Nem is kicsit.

30 évre eladósítottuk magunkat Paks-al ahelyett hogy megújuló energiába fektetett volna a politikai vezetés.
(és ez csak egy a sokból)

Furcsa lelkületű a magyar ember.
Nagyon hajlamos a szenilitásra ha a saját tudatlanságát kell hirdetnie,és a legrosszabb hogy még büszkén is képviseli a "saját" álláspontját.Természetesen a mutogatáson kívül és a hazug sajtón és médián keresztül kapott töredékinformációkra hivatkozva.

Minden fórumon jól megmutatkozik a politikai elit gátlástalansága hogy hogyan is manipulálja az ostoba manipulálható embereket.
És a legrosszabb hogy az emberek már képtelenek felemelt fejjel előre tekinteni kétkedni olvasni kutatni,majd érvelni és kulturált hangnemben tisztességes párbeszédeket kezdeményezni.

Amilyen a politikai elit olyan a nép is.

Ez a mondás örök igazság marad.És a jelenünkben ez újfent bizonyságot nyert!

Ez a választás nem létezik és soha nem is létezett.

A legtöbb tudatlan ostoba állampolgár kötelességének érzi hogy védje a hazug elitet attól függetlenül hogy egy kicsit elgondolkodna az utóbbi 8-12-20 éven és annak politikai gazdasági vallási szociológiai és egyéb összefüggésein.

Ez úton szeretnék minden jóérzésű választópolgárhoz intézni egy kérdést!

Ha az olyan emberek mint Stumpf István és hasonlóak a Fidesz-KDNP hatalomra kerülése után MINDENT 2/3-OSSÁ TETTEK!
akkor mégis milyen emberek azok akik ellenzékből bármit is ígérnek?

Ha mind a két politikai oldal összes pártját ugyanazokból a szabadkőműves páholyokból igazgatják és ugyanazok finanszírozzák akkor ki is van átbaszva a palánkon?

Így van kedves polgártárs!

Most talán jó kérdés lett feltéve....amire esetleg neked kéne választ adni a politikai fertőben való lubickolás helyett.

Hogy lehet az hogy Fideszes KDNP-s MSZP-s Jobbikos MDF-es politikusok a képernyőn "pocskondiázzák" egymást miközben ugyanazon szabadkőműves páholy tagjai!

Hogy lehet az hogy ezek a magas rangú emberek esküt tettek hogy minden körülmények között csukva marad a szájuk és mindent alárendelnek a kőművességnek az új világrendnek és annak az a alkotmánynak ami a sajátjuk és ami felülír minden törvényt!

Van min elgondolkodni......amíg az elit röhög a markába...

Ez a választás nem létezik és nem is létezett soha.

Aki hatalmon van az a szabadkőműves egyezmény alapján 60-40%-ban mindent szétoszt! Mindent amit a nép nyomorán kerestek meg!

Ez a választás két dologról szól!

A hazugságról hogy bármin is lehet változtatni,mert nem lehet a 2/3-ad miatt és ezt minden értelmes ember tudja. És a migránskérdésről.

Ennek a választásnak semmi köze a temető fele félúton térden kúszó egészségügyhöz!

Semmi köze a szociális háló anomáliájához és az esélyegyenlőtlenség felszámolásához.

Ennek a választásnak semmi köze a minőségi magyar föld és vízkészlet újra felosztásához az agráripar és termelés hazai kiszolgálásához az éhezés megszüntetéséhez.

Ennek a választásnak semmi köze a velejéig korrupt gazdasági szakszervezetek felszámolásához és a globális multik kizsákmányoló munkaetikájához és annak a megszüntetéséhez!

Ennek a választásnak semmi köze a velejéig romlott közbiztonsághoz és az azt "felügyelő" és ellenörző testület konstans visszaéléseihez és a politikai elit felé irányuló kihasználásról!

Ennek a választásnak semmi köze a NATO tagsághoz az ENSZ-hez,és az Európai Unió-hoz tartozó nemzetünket megnyomorító arcátlan politikai színjátékhoz.

Ennek a választásnak semmi köze nincsen az elmúlt 20 év hazai politikai morális és erkölcsi leépüléséhez és annak folyamányához hogy mit tettek az országgal azok a pártok akik 4 évente ugyanazt a műsort adják elő megrendelésre!


Ennek a választásnak egyetlen dologhoz van köze:

A migrációs válság mögé eltemetni mindent ami számít kis hazánknak és az embereket teletömni hazugsággal és lehetetlen igéretekkel melyek soha nem lesznek betartva!

Hogy miért?

Mert az új világrend mindenek előtt .