Oltószerek vs. természetes proteázgátlás

2021.03.29

Sokan sok országban sokféleképpen próbálják meggyőzni az embereket az oltás szükségességéről. A legtöbb ország követi a gazdasági kényszerítési protokollt hogy azon keresztül oltsák le 5 év alatt többször is a nemzetüket. A Magyarország nevű fantomállam, alkotmányostól ,kormányostól ,ellenzékestől, a tudósok hadától egészen a médiahálózat minden résztvevőjéig ugyan ezt a sémát követi,szerződéseket kötve a GAVI-val a CEPI-vel és az Európai Tanáccsal hogy miként is kell teljesen kivéreztetni a magyar gazdaságot és a magyar népet.

A pandémia kezdetén és még 7 hónappal ezelőtt a tudomány hivatalos jelszava (az ok okozati elvek felmutatása után  és a vírus teljes ismeretére hivatkozva ) a proteázgátlás volt!

Mára ez a jelszó nincs oltás nincs szabadság lett!


Egy évvel ezelőtt tettem közzé mindenki számára hogy mire is van szüksége egy embernek az immunrendszernek ahhoz hogy természetes úton meg tudja védeni magát mindenfajta betolakodóval szemben mely fehérjeszálakon (proteázok) keresztül fertőzhetnek mint pl az összes koronavírus fajta és minden influenzavírus fajta.


Az itt felsorolt lehetőségek nem csak megelőzik hanem képesek megakadályozni a terjedését a szervezetben a vírusnak valamint pusztítják azt!!!

Zöld tea:

Quercetin és Epigallokatechin-gallát tartalma miatt nem csak vitalizáló és frissítő hatása van de konkrétan pusztítja a vírust!

Forskolin (indiai csalán) C22H34O7 :

Táplálékkiegészítőként lehet beszerezni kizárólag a 100%-os a hatékony minden más az kuka! Elsődlegesen természetes étvágycsökkentő vagyis diétázáshoz ill. betegeknek kiváló lábadozási időszak alatt. A legnagyobb hatás érdekében a napi mennyiséget 2 dózisban érdemes bevenni 8 óra különbséggel. Mellékhatása nincs!

Alpha Cadinol C15H26O:

Hazánkba is könnyen beszerezhető formula például a körömvirág virágából. Élénkítő és görcsoldó, alkalmazzák asztmánál, köhögésnél, álmatlanságnál, szívdobogásnál és szorongásos állapotnál. Gyulladásgátló, antibakteriális, fertőtlenítő hatású.

Nyírfakéreg:

A betulin nevű hatóanyaga miatt az Oroszok egyik legtöbbet kutatott természetes immunerősítő növénye. A legnevesebb kutatóik bizonyították hogy elképesztően hatékony immunerősítő szer. Megerősíti a szervezet saját védekező képességeit a betegségekkel szemben,megkönnyíti és felgyorsítja a betegségek lefolyását és segít megelőzni a szövődményeket.

Összetevői mint a Betulin semlegesítik a szervezetbe került káros szabadgyököket, melyek előidézik a szervezet idő előtti öregedését,immunhiányos állapotot idéznek elő,továbbá elősegítik a szív- és érrendszeri,onkológiai és más betegségek kialakulását. A szervezetre káros szabadgyökök a külső környezetből kerülnek be a testünkbe, a hosszan tartó napsugárzás következtében,cigarettafüst, kipufogógázok, növényvédőszerek, tartósítószerek és szintetikus gyógyszerkészítmények által. Növeli a szervezet oxygén felhasználását.

Pozitív hatást gyakorol az erekre,növeli az érfal rugalmasságát,javítja a vérkeringést.

Csökkenti az allergiás tüneteket,mint a szénanátha és a bőr-kiütések,a vírusok és baktériumok szaporodását gátolja!

Csökkenti a káros mutációk előfordulását a sejtekben.

Megelőzi a rákos sejtek kialakulását.

A kínai virológiai intézetben napi 2000mg-jával szedték! Kínai tesztek bizonyítják hogy öli a vírust!

C-Vitamin (aszkorbinsav): min. 1000mg naponta!

Igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra)

Természetes köptető,és teljeskörű gyulladáscsökkentő! gyomorsavcsökkentő!

Kihat a mellékvese működésére és regenerálja azt!

Ha autoimmun betegségünk van, vagy Arthiritszben, lupusban vagy épp szklerodermában szenvedünk akkor arra is hatékony.

A kínai kormány virológiai intézeteiben mindenki ezt szedte! Kínai tesztek és kutatások bizonyítják hogy sejtvédő hatása egészen extra hatékonysággal bír!Magnézium Klorid ( MgCl2 )

Kizárólag a legtisztább megoldásban jöhet szóba! sejtvédő hatása van mely nagyon erős.

Enyhítheti az izomfájdalmat a görcsöket, segítheti a megfelelő izomműködést. Hangulatjavító, nyugtat stressz esetén, fokozhatja az egészséges bőrszövetet képződést.

A vöröshagyma a gyömbér és az oregánó egyaránt azon hatásos étrend elemek melyek szintén komoly hatást gyakorolnak a vírusos testre és a megelőzésben is nagyon hatékonyak!


Röviden:

Napi 2x pohár zöld tea

Napi 1000mg c vitamin

Inhalálás 2 naponta kamillával

Egy kis magnézium klorid

Egy kis édesgyökér

Egy kis Nyírfakéreg

Ha diétázol is akkor pedig egy kis forskolin is!

A témában Zoli a "Felemelkedés" csatorna tulajdonosa készített egy kis videót is!A tudományos közeg és a média talán legnagyobb bűne a magukat orvosoknak vallókkal együtt a jelenlegi helyzetben hogy soha nem beszélnek és beszéltek a megelőzés fontosságáról! A természetes lehetőségekről és azon több 100 éve használt megoldásokról melyek eddig minden értelmes felnőtt ember számára maguktól értetődőek voltak. Évszakoktól függően évszázadok óta van egy természetes tudat alatti és tudatos hozzáállásunk is a természeti kincsekhez és a természeti elemekhez. A napfényhez a vízhez a sporthoz a mozgáskultúrához az alapvető jó minőségű zöldségekhez gyümölcsökhöz stb.

Régen egy orvos megbecsültsége akkor volt a legnagyobb a hírnevével együtt ha kevés betege volt! Ma a gyógyszeripari lobbi mely az orvosokat presszionálja és kenegeti ,azokat emeli a köztudatba és azokat támogatja, akik a megfelelő mennyiségben a megfelelő számú betegnek juttatják el a "támogatott" készítményeket!

A vírusok és baktériumok paraziták gombák és egyéb organizmusok mindig is az életünk részei voltak!

Soha nem féltünk tőlük mert tudtuk hogy mi mit tud okozni és hogyan kell azt kezelni illetve megelőzni!

A koronavírusokról már ami az emberi fajhoz tartozik 4 fajtáról már 1965-ben komoly orvosi szaklapokban és tudományos folyóiratokban publikáltak! Mire elértünk 2020-hoz és a Covid 19-hez már bőven 1 milliárd emberben volt benne valamelyik koronavírus és évszázadok óta kering szezonfüggetlenül az emberek között ,természetesen a téli időszakban hatványozottabban ezt hívjuk influenza szezonnak minden évben!

A WHO 2013-ban elmondta hogy mindent tudunk a koronavírusokról és az emberi 4 mellett 50 állatit is számon tart a tudomány, de a világ leghíresebb virológusai köztük Judy Mikovits aki a CIA 4-és 5 szintű laborjaiban vezető kutató volt elmondta hogy ezek nem tudnak oda vissza vándorolni emberről állatra vagy állatról emberre természetes úton lehetetlen!


Már gyerekkorunkban a legalapvetőbb tézis orvosi megerősítéssel ,hogy minden fejlődő kisember szervezete olyan hamar találkozzon minden lehetséges betegséget kiváltó elemmel amilyen gyorsan csak lehet,és azt gyűrje le magától hogy később ha újra találkozik vele legyen természetes immunitása!

"Apa szedd ki a gyereket a sárból!" - " Gyerek játszik majd megunja"

"Az nem cukorka hanem tyúkszar fiam" - Nahh már mind egy....

"A Krisztáék fia is himlős lett tudod amelyik bent lakik a faluba és évfolyamtársa a kicsinknek." - Nosza akkor vigyük és szólj a többieknek is"

Egy órája az esőben focizva: "Gyere be most már mert átáztál és megfázhatsz"

Télen a mínusz 12 fokban alsó gatyáig átázva miután déltán 1 -től este 6-ig szánkóztunk: "Apa Anya hagy maradjunk még egy órát"

És lehetne sorolni a mocskosabbnál mocskosabb fertőzőbbnél fertőzőbb és betegségeket kiváltó megoldásokat amikbe minden gyereknek része volt az elmúlt sok 100 évben. Isten tökéletes teremtése tökéletes szelekciós folyamatokkal látta el az életünk minden területét beleértve a környezetet is!


A természetes immunizálás vagy is oltási folyamat már a kínai és japán és indiai orvoslásban sok száz évvel ezelőtt ismert volt. Több fajtáját ismerte és követte az emberiség attól függően hogy melyik területen élt. A legalapvetőbb a megelőzés volt,vagy is ha már ismerték hogy mi mire használható és milyen jótékony hatása van akkor éltek vele és kész. Ha valakin esetleg kijött tartósan vagy átmenetileg egy olyan tünet mely az életminőség romlásához vezetett akkor vagy szakaszosan adagolták ugyan azt a szervezetbe (betegségen kívüli időben ) amitől az rosszul lett vagy úgynevezett overdose terápiát alkalmaztak. Az annyit tesz hogy nagy dózisban kitették az embert a betegítő elemnek és a szervezetére bízták hogy legyőzze!

Senki nem használt mesterségesen előállított szereket!

A legtöbb mai ember mindent megtesz hogy lerombolja a testi egészségét hogy aztán siránkozhasson amiatt hogy őt senki nem menti meg! A legrosszabb az egészben pedig az hogy sok korombeli 30-as és 40-es Magyar ember visszasírja a 15-25 évvel ezelőtti állapotokat hogy akkor még minden természetesebb volt,de mégis minden nap ezt a rendszert táplálja és pusztítja önmagát!


A jelenlegi maszkhordással és elszigeteltséggel és önként vállalt rabszolga mentalitásunkkal olyan rácsok nélküli börtönt építettünk magunknak hogy a felhatalmazott börtönőreink (politikusok) kényük kedvük szerint tesznek minket még betegebbé még szegényebbé és még kiszolgáltatottabbá.

A gyermekeink immunrendszere egyszerűen olyan visszafordíthatatlan folyamatokon megy keresztül ami hosszú távon felmérhetetlen károkat fog mutatni! Az emberi immunrendszer tökéletesen megad minden védelmet hiszen arra a környezetre lett optimalizálva amiben élünk és ahhoz alkalmazkodik.

Ha kivonjuk az elemeket melyek ellen és azokat felhasználva kell hogy fejlődjön az emberi létforma, akkor az triplán vissza fog ütni a szerves és szervetlen világon keresztül,és olyan betegségeket fognak előidézni ,mely már lehet hogy ismert évek vagy évtizedek vagy esetleg századok óta és idáig kezelhetőek vagy gyógyíthatóak voltak,de a szervezet ha sokáig nem találkozik a természetes behatásokkal akkor elveszíti az emlékező és reagálóképességét is ezáltal sokkal súlyosabb állapotba kerülhetünk!

(Erre rengeteg orvosi kutatás van nemhiába sok sok évtizede tudtuk és tudjuk hogy mit miért tettünk és hogyan éltünk és neveltük gyerekeinket)

Orvosi Kutatások százai mutatták már be hogy a természetesen anyatejen nevelkedett majd minőségi táplálkozásra átállt gyermekek önvédelmi rendszere milyen erős egy nem  anyatejes vagy nagyon rossz minőségben étkező gyerekhez képest. Azokról a tanulmányokról nem is beszélve melyeket a világ vezető egyetemeinek tudósai készítettek az elmúlt 100 évben arról hogy az elmaradott régiók nyomorában élő oltást soha nem kapottak és az oltottak arányában milyen immunrendszeri különbségek vannak!

A modern semmilyen természetes anyagokat nem tartalmazó oltások hosszútávú káros hatásairól is nem egy nobel díjas tudós írt már nagyon komoly munkákat!

Szülők százezrei köztük jómagam is láthattam és megélhettem és élem jelenleg is hogy milyen hatásai vannak a kötelező oltásoknak egy fejlődő kis gyermekre akinek mindene megvan és semmire sincsen szüksége az anyatejen kívül és szereteten kívül!


És 2020 márciusa óta sok magát felnőtt Magyar Embernek valló humanoid még is elfelejtette mit is jelent az egészség a család a szeretet a hit!

Elfelejtette mindazt a kormány és az operatív tudományos propaganda miatt ami emberré tesz minket!

Elfelejtette mit jelent szülőnek lenni!

A félelemmel teli embert bármire rá lehet venni! Mert minden félelemben élő embernél van egy pont amikor bárkit és bármit feláldozna és bármit elhisz a hatalomnak csak hogy ne kelljen tovább félnie!

Ez vegytiszta pszihológia mely a beilleszkedési (szocializáció) és parancskövető (rabszolgatudat) mentalitásból és oktatásból fakad. (Milgram kísérlet ect...de több tucat pszihológiai kísérleti anyag és bestseller van a piacon a témában híres kutatóktól!)A pénz mint adósság az adósság mint oltás!


Az a félelem ami jelenleg a tudatlanságból és az évtizedek óta tartó programozásból és oktatástudatból fakad teljesen megbénította és mentálisan kasztrálta ezt az országot és a népünket!

Az elmúlt 20 év adóssággeneráló politikája odáig vezetett hogy a magyar családok 2/3-a minimum a következő 5 évre 1/3-a a következő minimum 10évre el van adósodva!

Ez az adósság készteti most arra hogy dolgozzon rabszolgaként éhbérért és kézzel lábbal elfogadjon mindent a hatalomtól hogy megmaradjon a munkahelye.

Az nem számít hogy az oltások hátrányai most már bizonyíthatóan túlmutatnak az előnyökön

Az nem számít hogy egy teszteletlen hosszútávú hatástanulmányok nélküli szert akarnak 2025 végéig a föld  7 milliard emberébe beleszúrni!

Az se számít hogy aki be van oltva az ugyan úgy fertőződhet és fertőzhet mint egy olyan aki nincsen beoltva

Az se számít hogy a mellett hogy a hátrányok túl mutatnak az előnyökön az oltás védettségét se tudják garantálni csak jó esetben 3 hónapra és ezek után ősztől úgynevezett ismétlő oltásokra lesz szükség!

Az se számít hogy már 2020.decemberében bejelentette a CEPI vagyis a globális vakcinázásért felelős irányítói szervezet hogy önfelépítő nanobotos oltást terveznek 2021 végére illetve 2022 elejére!

Az se számít hogy januárban és februárban bejelentésre kerültek a mutációk miatt a MIX and MATCH (keverékoltások) illetve az ALL in ONE vakcina!

Az se számít hogy előre vetítette (21.02) Bill Gates majd (21.03) megerősítette hogy 2022-ben a mutációk miatt vagy más megnevezett vírusok miatt egy sokkal halálosabb világjárvány jöhet és ezért van szükség a sok különböző vakcinára!

https://www.teerpaakofficial.hu/l/a-kovetkezo-pandemia/?fbclid=IwAR0fnJOW_0SN0VGm5o3SMgjcutL62-Ob11nnvSpXGUD-_dIxQc0N6Xq_SG4

Az se számít hogy 03.18-án már azt is bejelentette a világoltás vezetője hogy belélegezhető vakcinázási technológián dolgoznak! És elmondják hogy hivatalosan 2021 márciusától elindítanak egy 5 éves globális oltási programot!

https://cepi.net/news_cepi/cepi-and-university-of-hong-kong-expand-partnership-to-develop-intranasal-covid-19-vaccine-candidate/?fbclid=IwAR1xtMnHD_SSR1khSKxoZo2UYzlFo7RX_-za0n6GCbrx4i09DTx9NF9TeCQ


Úgy látszik semmi se számít.....


A hatalomnak semmi se számít csak a WHO-nak a CEPI-nek és az UNIOnak a  nemzetünk kiárusítása.

A politikának semmi se számít csak a 2022-es kamuválasztás

Az orvosoknak semmi se számít csak az egzisztenciájuk

A jogászoknak semmi se számít csak a hatalom akarása

A  katonáknak és rendőröknek semmi sem számít csak a túlélési ösztön de az bármi áron bárki élete árán
Az a  menekülés a valóság elől amit az emberiség nagy része képvisel jelenleg az tesz minket is megalkuvóvá! Az adósság rabszolgamunkássá tette a föld lakóinak nagy részét akik persze már szeretnének menekülni abból amit vállaltak illetve amibe a pénzhatalmi elit kényszerítette őket de már az adósság miatt nem tudnak!

Ezt az adósságot pedig most le kell róni méghozzá egy globális eutanáziai folyamatban!

Adós vagy ?

FIZESS!

Nem vagy elég zöld gondolkodású?

FIZESS!

Nem hiszel a tudománynak?

FIZESS!

Igaz hívő vagy bárhova is tartozz?

FIZESS!

Csak egy font hús helyett most már minden hiba és felvett törlesztendő összeg egy ember élet!


Mindenkinek fizetnie kell!

Az új világrendben nincsen helye az időseknek a betegeknek a nonkomformistáknak a szellemi és testi fogyatékkal élőknek!

ÉS nincsen helye azoknak akik nem alkudnak meg a transzhumanista vízióval és az áltudomány képviselőivel és gazdasági monopol érdekeivel!A fizetőeszközök!
Pfizer-BionTech és Moderna


Összetétel:

Hydroxy Butil

Az ALC-0315 ((((4-hidroxi-butil) -azándiil) -bisz (hexán-6,1-diil) -bis (2-hexil-dekanoát)) a BioNTech SARS-CoV-2 vakcinájában (BNT162b2) használt lipidkeverék alkotóeleme. és Pfizer lipid nanorészecskék képződéséhez. Az ALC-0315 egy fiziológiás kationos szintetikus szintetikus lipid, amelyet más lipidekkel együtt lipid nanorészecskék (LNP).......

A lipid nanorészecskék (LNP-k) a klinikailag legfejlettebb nem vírusos géntovábbító rendszerek. A lipid nanorészecskék biztonságosan és hatékonyan szállítják a nukleinsavakat, túllépve a genetikai gyógyszerek kifejlesztését és alkalmazását akadályozó fő akadályon. A genetikai orvoslásnak számos különféle alkalmazási területe van, mint például a génszerkesztés, a vakcina gyors fejlesztése, az immunonkológia és a ritka genetikai és nem gyógyszeres betegségek kezelése; mindezeket általában a nukleinsav-szállítási hatékonyság akadályozza. Nukleinsav lipid nanorészecske A lipid nanorészecskék számos előnyt kínálnak a korábbi lipid alapú nukleinsavbeviteli rendszerekkel szemben, beleértve: • Magas nukleinsav-kapszulázási hatékonyság és erős transzfekció • A szövetekbe való jobb behatolás a terápiás szerek szállítása érdekében • Alacsony citotoxicitás és immunogenitás Ezek a tulajdonságok teszik a lipid nanorészecskéket kiváló jelöltekké a nukleinsav szállításhoz. Az első RNAi gyógyszer (Patisiran) lipid nanorészecskéket használ, és az FDA jóváhagyta 2018-ban.

......képezhetnek. Ezek a nanorészecskék elősegítik a terápiásán hatásos nukleinsavak, például oligonukleotidok vagy messenger RNS felvételét mind in vitro (Az in vitro (latin, "az üvegben") kifejezés arra a kísérleti technikára utal, amikor a kísérleti folyamat nem az élő szervezetben, hanem azon kívül, ellenőrzött körülmények közt zajlik le, például kémcsőben vagy Petri-csészében. ) , mind in vivo.

N-ditetradecylacetamide

Az Egyesült Államokban a Kaliforniai Környezetvédelmi Ügynökség felvette az acetamidot a karcinogén ill. öröklési rendellenességet okozó anyagok listájára


polyethylene glycol (PEG)

A polietilénglikolok (PEG) vagy a makrogolok poliétervegyületek, és széles körben alkalmazzák adalékként a gyógyszeriparban, a kozmetikában és az élelmiszerekben. Esetleírás Beszámolunk egy kaukázusi betegről, aki több gyógyszerrel is visszatérő súlyos allergiás reakciókat tapasztal. Az anafilaxia kiváltó okának azonosítására kiterjedt diagnosztikai munkát végeztek, beleértve a bőr szúráspróbáit, az intradermális teszteket (IDT) és a kettős-vak orális provokációt. A jelen esetben az additív polietilénglikollal szembeni túlérzékenységet egy IDT megerősítette, amely immunoglobulin E-függő mechanizmust javasol a reakció okaként. Következtetés A rejtett molekulákkal, például a makrogollal szembeni életveszélyes túlérzékenységi reakciók alul diagnosztizálhatók. Azonnali típusú PEG-túlérzékenységről számoltak be, egyre gyakrabban. Fel kell hívni a figyelmet a PEG allergén potenciáljára, és a megfelelő termékcímkézés elengedhetetlen a PEG által közvetített túlérzékenység megelőzéséhez.

hexyl decanoate

Mesterségesen előállított vegyi anyag

A hexil-dekanoát a szerves vegyületek zsírsav-észtereként ismert osztályába tartozik. Ezek egy zsírsav karbonsav-észter-származékai.

A hexil-dekanoát nagyon hidrofób molekula, gyakorlatilag nem oldódik (vízben) és viszonylag semleges.

PubMed: Különböző aszkorbát-származékok karcinosztatikus hatása az alifás láncrész-struktúrákkal összehasonlítva: Kombinált hipertermia és csökkent normál sejtekre gyakorolt ​​citotoxicitás. PubMed: Alkil-észterek szintézise kutinázzal miniemulzióban és szerves oldószeres közegben. PubMed: Jelek és jelek a csípős méhek toborzási viselkedésében (Meliponini). PubMed: A megnövekedett élesztő alkohol-acetil-transzferáz és -észteráz aktivitás hatása a bor és a párlatok ízprofiljaira. PubMed: Hexil-dekanoát, az első nyom feromon vegyület, amelyet egy csípős méhben, a Trigona recursában azonosítottak. PubMed: A megnövekedett élesztő-alkohol-acetil-transzferáz aktivitás hatása a bor és a párlatok ízprofiljaira. PubMed: A citokróm b5 hatása a zsírsav omegára és az (omega-1) hidroxilezésre, amelyet a nyúl vese kéreg mikroszómáinak részlegesen megtisztított citokróm P-450 katalizál.

(DSPG)

Anionic 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphoglycerol 

A disztearoil-foszfatidilkolin (DSPC) egy foszfatidilkolin, egyfajta foszfolipid. Használható liposzómák előállítására , és a SARS-CoV-2 vakcina adjuváns emulziója. 2005 óta létezik

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168365918306072

Az inhalációs területen az olyan lipideket, mint a tojás-foszfatidilkolin (PC), az 1,2-disztearoil-sn-glicer-3-foszfokolin (DSPC) és a dipalmitoil-foszfatidil-kolint (DPPC), általában biztonságosnak tekintik (GRAS), amely anyagokat tartalmaz amelyek endogének a tüdő számára és lokálisan jelen vannak nagy mennyiségben. Valójában PC, DSPC és DPPC használható liposzómák képződésére, amelyekről ismert, hogy elősegítik a gyógyszer-visszatartási idő növekedését és csökkentik a gyógyszerek toxicitását beadás után. Sajnos a publikált szakirodalmi útmutatás ezen lipidek, mint inhalációs készítményekben használt gyógyszeres segédanyagok biztonsági értékeléséről és a forgalomba hozatali engedély iránti kérelemről nagyon korlátozott. A cikk célja a DSPC tüdőbe történő beadásának lehetséges toxicitásának áttekintése. Figyelembe véve a levegő és vivőanyag-kontrollok alkalmazását számos inhalációs toxikológiai vizsgálatban, valamint a negatív genotoxicitási és reprodukciós toxicitási eredményeket, úgy gondolják, hogy a DSPC használata biztonságosnak bizonyult a tüdőbe történő beadáshoz.

Japan toxicológiai intézet


kálium-klorid

(más néven Sylvite, KCl vagy káliumsó) káliumból és klórból álló fémhalogenid só. Szagtalan és fehér vagy színtelen üvegtest kristály megjelenésű. A szilárd anyag vízben könnyen oldódik, és oldatai sószerű ízűek.

A kálium-klorid (KCl) egy alkálifém-halogenid, melyet a kálium és a klór alkot. Tiszta állapotban szagtalan, fehér színű, vagy színtelen kristályokat alkot. Az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban és a vegyiparban széles körben alkalmazzák. A természetben megtalálható ásvány a szilvin, nátrium-kloriddal keverve pedig szilvinitet alkot. A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben Kalii chloridum néven hivatalos.

A kálium-klorid a természetben szilvin formájában található meg, a szilvinitből pedig kivonható. A salétromsav, a kálium-nitrát, vagy a sósav előállításának melléktermékeként, jelentős mennyiségben keletkezik.

A kálium a szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, bevitelére legalkalmasabb a kálium-klorid. Általában ételbe keverve juttatják be a szervezetbe alacsony koncentrációban. A konyhasó helyettesítésére is alkalmazható nagyon szigorú feltételekkel és nem mindenki számára, kellemetlen, savas íze van, ezért általában konyhasóval keverve szokták használni.

A szervezetben a kálium-nátrium arány állandósága nagyon fontos, szerencsére a szervezet sokféle mechanizmussal képes ezt az arányt állandósítani, de az élelmiszerekkel bevitt túlzott nátrium mennyiségre figyelni kellene. A magas nátriumszint emelkedő vérnyomást, hiperaktivítást, kiszáradást okoz, míg a magas káliumszint süllyedő vérnyomást, izomgyengeséget és részben ezek ellensúlyozásaképpen fokozott szívműködést eredményez.

Túladagolás

Túlzottan nagy mennyiségű kálium elfogyasztása halálos lehet. Szájon át a szervezetbe kerülve az LD50 értéke 2,6 g/testsúly-kg patkányban, 2,5 g/testsúly-kg tengerimalacban és 1,5 g/testsúly-kg egérben. Ez azt jelenti, hogy az egyedek felénél ez a mennyiség halált okoz. Intravénásan ez az érték jóval alacsonyabb, már 30 mg/testsúly-kg[1] mennyiség is kamrafibrillációt okozva szívmegálláshoz vezet. A halál beállta után a kálium túladagolás nem kimutatható, mert a sejtekből szövetszétesés kapcsán felszabaduló nagy mennyiségű kálium mellett elhanyagolható az a mennyiség, ami a szívmegállást okozta.

 • kálium-kloridot legnagyobb mennyiségben műtrágyaként használják fel, ugyanis a növények növekedési ütemét nagyban befolyásolja a talajban található kálium mennyisége

 • a KCl-t a vegyipar is nagy mennyiségben használja elsősorban kálium-hidroxid és kálium előállítására.

 • a gyógyszeriparban is alkalmazzák

 • egyes országokban vizes oldatát a halálraítélteknek méreginjekció formájában adják be.


monokálium-foszfát

(MKP) (szintén kálium-dihidrogén-foszfát, KDP vagy egybázisú kálium-foszfát) a KH2PO4 képletű szervetlen vegyület. A dikálium-foszfáttal (K2HPO4. (H2O) x) együtt gyakran használják műtrágyaként, élelmiszer-adalékanyagként és pufferanyagként. A só gyakran a dikálium-sóval, valamint a foszforsavval kristályosodik.

A Monokáliumfoszfát, MKP, WS minőség kertészeti vízben maradék nélkül oldódó, foszfortúlsúlyos mono tápoldatozó műtrágya. Magas foszfor és klórmentes kálium tartalmú műtrágya, amit indító és starter trágyázásra is használhatunk, de általános a tápoldatozási programok foszfort szolgáltató alapanyagaként. Célirányos kezelésként a gyökeresedés serkentésére és a virágképződés segítésére, illetve a folyamatos foszfor ellátásra javasolt összetétel.

Természetes bevitel természetes formában

A foszfor táplálék útján jut a szervezetbe, a belekből felszívódó, illetve a vesék által kiválasztott mennyiséget hasznosítja. Magas foszfortartalmú élelmiszerek közé soroljuk a gabonaféléket (rozs, búza), a hüvelyeseket (bab, borsó, lencse), a tejtermékeket, illetve a vörös húsokat. A készételek és szénsavas üdítők azonban sok foszfort tartalmaznak, amik hozzájárulhatnak a túlzott foszfor bevitelhez, ezért ezeket fogyasztását érdemes mérsékelni a megfelelő kalciumszint fenntartása érdekében.


Sodium klorid

A só tömege általában 40% nátrium és 60% klorid kombinációja.

Nem szabad nátrium-kloridot szednie, ha valaha allergiás reakciója volt rá, vagy ha a vérében magas a nátriumszint. A nátrium-klorid szedése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, ha magas vérnyomása, vese- vagy májbetegsége van, folyadékretenciója van (különösen a lábai vagy a tüdeje körül), pangásos szívelégtelenség, terhesség preeklampsziája, ha alacsony sótartalmú étrendet tart, vagy ha allergiás bármilyen ételre vagy gyógyszerre. Mondja el orvosának, ha terhes vagy szoptat. Hagyja abba a nátrium-klorid alkalmazását, és azonnal hívja orvosát, ha gyomorfájása, hányingere és hányása, vagy duzzanata van a kezén vagy a lábán. Hívja orvosát, ha tünetei nem javulnak, vagy súlyosbodnak a nátrium-klorid használata során.

Disodium phosphate

A trinátrium-foszfáttal együtt használják az élelmiszerekben és a vízlágyító kezelésben. Élelmiszerekben a pH beállítására szolgál. Jelenléte megakadályozza az alvadást a sűrített tej elkészítésében. Hasonlóképpen a porított termékekben csomósodásgátló adalékként használják. Desszertekben és pudingokban használják, pl. Búzakrém a főzési idő felgyorsítása érdekében, a Jell-O azonnali puding pedig a sűrítés érdekében. A vízkezelés során lassítja a kalciumskála képződését. Néhány mosó- és tisztítószerben is megtalálható.

Koleszterin

A koleszterinszint meghatározásából következtetni lehet a máj működési állapotára. A vér koleszterintartalma cukorbetegség (diabetes mellitus), sárgaság, a pajzsmirigy csökkent működése, vesebetegségek és érelmeszesedés esetén fokozott lehet. A koleszterin lerakódva az erek falában annak rugalmasságát csökkenti, és elősegíti az érelmeszesedés kialakulását. A vizelet üledékvizsgálatakor gyakran találhatók kicsapódott koleszterinkristályok. Csökken a koleszterinszint máj- és fertőző betegségekben, és Basedow-betegségekben (hipertireózis).

Szaharóz - Cukor

Moderna

Mi külömbség a Pfizer és a Moderna vakcinája között?

Gyakorlatilag semmi mert ha még máshogy is hívják a szer egyik összetevőjét ugyan azért felel ugyan azt a mechanizmust váltja ki!

A SARS-CoV-2, a COVID-19-et okozó vírus négy szerkezeti fehérjét tartalmaz, amelyek közé tartozik a tüske (S), a burok (E), a membrán (M) és a nukleokapszid (N) fehérje. A Pfizer és a Moderna vakcinák azonban csak szintetikusan előállított koronavírus tüskegént tartalmaznak. Az S1 és S2 alegységeket tartalmazó SARS-CoV-2 tüskefehérje részt vesz a gazdasejt-felszíni receptorhoz való kötésben a gazdasejtbe való belépés során. A vírus tüskés részét felismeri a gazdaszervezet immunrendszere, amely válaszként antitesteket termel. A Pfizer és a Moderna vakcinák szintetizálják az RNS azon részét, amely kódolja a tüskegént, összekeverik egy mesterséges lipiddel, majd ezt a keveréket az izomba injektálják. Amikor ezt a vezikulát bejuttatják a sejtbe, a test előállítja a tüskefehérjét, amely neutralizáló antitestek előállításával indít immunválaszt. Ezt követően a vírussal való további találkozás után a képződött antitestek képesek megkötni a vírust és semlegesíteni.

A Moderna technológiája nukleozidokkal módosított messenger RNS (modRNS) vegyületet használ, amelynek neve mRNS-1273. Amint a vegyület egy emberi sejtben van, az mRNS összekapcsolódik a sejt endoplazmatikus retikulumával. Az mRNS-1273 kódolása a sejt normál előállítási eljárásának felhasználásával indukálja a specifikus fehérje előállítását. Az oltóanyag a tüskefehérje 2P nevű változatát kódolja, amely két stabilizáló mutációt tartalmaz, amelyekben a szabályos aminosavakat prolinnal helyettesítik, amelyet az Austini Texasi Egyetem és az Országos Allergiai és Fertőző Betegségek Intézetének vakcinakutatói fejlesztettek ki. Központ.Miután a fehérje kiürült a sejtből, végül az immunrendszer detektálja, amely hatékony antitesteket kezd létrehozni. Az mRNS-1273 hatóanyag-leadó rendszer PEG-ezett lipid nanorészecske gyógyszer-szállító (LNP) rendszert használ.


Összetétel: • a SARS-CoV-2 tüskeglikoproteint (S) kódoló nukleoziddal módosított hírvivő RNS stabilizálódott prefúziós konfigurációjában;


 • SM-102,

 • Az SM-102 (heptadekan-9-il 8 - ((2-hidroxietil) (6-oxo-6- (undeciloxi) hexil) amino) oktanoát) egy szabadalmaztatott ionizálható lipid, amelyet lipid nanorészecskék képződésére használnak a Moderna COVID-19 vakcinában. Lényegében más néven de ugyan aza technikai megoldás mint a Pfizer.

 • polyethylene glycol [PEG]

 • Koleszterin

 • 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine [DSPC]; Ugyanaz az az anyag mint a Pfizeré a DSPG

 • tromethamine;

 •  Egy nagyon erős drog.metabolikus acidózis (elektrolit-egyensúlyhiány) kezelésére használják. Vese problémákkal kűzdőknek és urémiásoknak súlyosbító anyag.Légzési panaszokkal és allergiásoknak szintén ellenjavallott a szervezetébe vinni mert allergiafokozóként hathat. Terheseknek szopatatósoknak nem ajánlott mert nincsen róla megfelelő hatástanulmány és kimutatás hogy rövid vagy hosszú távú hatásai milyenek mind az anyára mind a magzatra nézve. (FDA)


Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek a trometaminnal, beleértve a vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszereket, vitaminokat és növényi termékeket.

 • tromethamine hydrochloride;

 • acetic acid;

 • Az ecetsav tiszta, színtelen, szerves folyadék, amely a háztartási ecethez hasonló éles szagú. Az ecetsavat különféle célokra használják, többek között nyersanyagként és oldószerként más vegyipari termékek előállításában, az olaj- és gázgyártásban, valamint az élelmiszer- és gyógyszeriparban.

 • sodium acetate;

 • A nátrium-acetát szerves nátriumsó. Acetátot tartalmaz. ChEBI. A nátrium-acetát kémiailag CH3COONa, vízben nagyon jól oldódó higroszkópos por. A nátrium-acetát adalékként használható az élelmiszeriparban, az iparban, a betongyártásban, a fűtőpárnákban és a pufferoldatokban.

 • Szaharóz. -Cukor


 • Mellékhatások:

 • csalánkiütés; nehéz légzés; az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata. Azonnal szóljon gondozóinak, ha: gyenge vagy sekély légzés; könnyed érzés, mintha elájulna; vagy fejfájás, éhség, gyengeség, ingerlékenység, szédülés, gyors pulzus vagy idegesség. Gyakori mellékhatások lehetnek: láz; duzzanat; légszomj érzése; vagy véraláfutás vagy duzzanat a IV tű körül.

 • +
 •  minden ami a Pfzernek is beleértve a sok fajta gyulladásos szimptómától a halálig!

AstraZeneca (Britt-Svéd)


Egy adag (0,5 ml) a következőket tartalmazza: COVID 19 vakcina (ChAdOx1-S * rekombináns) 5 × 10 ^ 10 vírusrészecske
* Rekombináns, replikációhiányos csimpánz adenovírus vektor, amely a SARS CoV 2 Spike glikoproteint kódolja. Genetikailag módosított emberi embrionális vese (HEK) 293 sejtekben termelődik.

Ez a termék géntechnológiával módosított szervezeteket (GMO-kat) tartalmaz.


ezáltal minden itt felsorolt termék szintén!

Egyéb segédanyagok:
L-hisztidin
L-hisztidin-hidroklorid-monohidrát
magnézium-klorid-hexahidrát
poliszorbát 80
etanol
szacharóz
nátrium-klorid
dinátrium-edetát-dihidrát
injekcióhoz való víz

Sputnik V. (Oroszország)


A Gam-COVID-Vac két vektoros vakcina. Mindkét vektor aktív komponense egy módosított (rekombináns) replikációs defektusú, különböző szerotípusú adenovírus (az első oltásnál a 26. és a második oltásnál az 5. szerotípus), amelyet úgy módosítottak, hogy belefoglalja a SARS protein S-expresszáló génjét. -CoV-2. [1]
A többi összetevő (segédanyag) mennyiségileg és minőségileg egyaránt megegyezik a két komponensben.
Trisz (hidroxi-metil) -amino-metán zselésítő anyag E460-as szektor Egyebek mellett a következő termékekben engedélyezett:
• Majonéz, szószok és ketchup
• Desszert és fagylalt
• Halkészítmények
• Sütemény, kekszek, levelestészta
• Csökkentett energiatartalmú élelmiszer
Biztonság: A hidroxipropil-metil-cellulóz veszélytelennek számít.
Mint oldható ballasztanyagot az emberi szervezet nem tudja hasznosítani. Nagyobb mennyiségben enyhén hashajtó hatású.
Nátrium-klorid
Szacharóz - cukor
Magnézium-klorid-hexahidrát - - ipari tisztitószer összetevő mellékhatásai. A legfontosabb - akut és késleltetett - tünetek és hatásokHasmenés, Hányinger, Fáradtság, Hányás, Irritáció
Dinátrium-EDTA-dihidrát (puffer) - E330-as részleg
Poliszorbát 80 - (E433)
Etanol 95%
Víz

CoviShield (india)


etanol,-
szacharóz-A szacharóz maga a cukor.
nátrium-klorid- konyhasó
dinátrium-edetát-dihidrát -E385 - Leggyakoribb funkció Antioxidáns, kelátképző anyag, tartósítószer legfőképpen szószokhoz alkalmazzák
injekcióhoz való víz"
L-hisztidin-hidroklorid-monohidrát, - 2003 óta van engedélyeztetve az anyag mint "tápértékkel rendelkezőadalékanyagok" -legfőbb használati terület lazactenyészeti takarmány és élelmezés illetve halgazdasági élelmezés
magnézium-klorid-hexahidrát- ipari tisztitószer összetevő mellékhatásai. A legfontosabb - akut és késleltetett - tünetek és hatásokHasmenés, Hányinger, Fáradtság, Hányás, Irritáció
poliszorbát 80,(E433) - Emulgálószer élelmiszerekben stabilizáló szintetikus anyag. Az E táblázat e kategóriájának összetevői közül az E430-436-ig az emberi fogyasztás kifejezetten ellenjavallott a Propilén glikol tartalom miatt! illetve az esetleges immunreakciók miatt.Csoport: Étrend-kiegészítő
Típus: Stabilizátor, emulgeálószer
A testre gyakorolt ​​hatás: nem biztonságos
Országokban megengedett: Oroszországban tilos
Jellegzetes:
A polioxi-etilén-szorbitán-monooleát azon stabilizátorok csoportjába tartozik, amelyeket az élelmiszerek viszkozitásának és konzisztenciájának megőrzésére és tulajdonságaik javítására használnak. Az E433 adalékanyag engedélyt kapott az Orosz Föderációban. Egyes források alapján az E 433 kiegészítést óvatosan kell használni. Ez egy vegyi anyag, amelyet sztearinsavból és etilén-oxidból nyernek.. Az E433 adalékanyagot széles körben használják diszpergált olajok és zsírban oldódó aromaanyagok előállítására. az adalékanyag fő felhasználási területei a zsírok és a margarinok előállítása, a zsírok hozzáadása a sütéshez, krém, fagylalt, muffinok előállítása stb..
Magas savtartalmú termékekben az E-433-at habképzőként, zsírokban habzásgátlóként használják. A polioxi-etilén-szorbitán-monooleátot farmakológiai és kozmetikai gyártásban is használják higiéniai termékek gyártásához..
Az emberi testre gyakorolt ​​hatás:
Az E433 megengedett napi bevitele nem haladhatja meg a 15 mg / kg-ot, és egyénileg kell meghatározni. A polioxietilén-szorbitán-monooleátot tilos emulgeálószerként felhasználni az alacsony zsírtartalmú margarinokhoz. Szigorúan tilos az adalékanyagok használata a bébi- és diétás ételek előállításakor. A kiegészítés allergiás reakciókat és a nyálkahártya irritációját okozhatja..

johnson and johnson (USA-Izrael)


A Janssen vakcina egy vírus-vektor vakcina. Ez azt jelenti, hogy vírust használ - ebben az esetben az adenovírusok egyik változatát, amely enyhe megfázás vagy influenza tüneteket okoz az emberekben. A vállalat módosította ezt a vírust, hogy tartalmazza a DNS-t, amely a SARS-CoV-2 vírus tüskefehérjét kódolja. Ez a tüskefehérje a vírus egyik azonosító jellemzője az immunsejtek számára, és a vírus arra használja fel, hogy a sejtjeinkbe meneküljön.
Az adenovírus úgy hat be a sejtjeinkbe, mint egy vírus, mint általában, de ezután a tüskefehérje genetikai anyagát injektálja. Sejtjeink azt csinálják, amit a legjobban tudnak, és elolvassák ezt a DNS-t, hogy másolatokat készítsenek a tüskefehérjéből, amelyek aztán immunreakciót váltanak ki. (Ez a funkció hasonló egy mRNS vakcinához, kivéve, hogy a tüskefehérje előállításának folyamata a DNS-től kezdődik a fehérje transzlációjában az mRNS szakaszában.
Hasonló az AstraZeneca Covid-19 oltójelöltjéhez, amely csimpánz adenovírust is használ a DNS szállítására, amely a SARS-CoV-2 tüskefehérjét kódolja. Ezt az oltást azonban csak két adaggal tesztelték, és az FDA még nem adott ki sürgősségi felhasználási engedélyt.
Janssen rendelkezik hasonló vakcinával az Ebola ellen, amelyet az FDA 2019 végén hagyott jóvá. Az európai szabályozó hatóságok 2020 júliusában hagyták jóvá.
Rekombináns, replikációképtelen Ad26 vektor, amely a SARS-CoV-2 Spike (S) fehérje stabilizált változatát kódolja

Polysorbate-80
2-hydroxypropyl-β-cyclodextrin
Citric acid monohydrate
Trisodium citrate dihydrate
Sodium chloride
Sodium hydroxide
Hydrochloric acid
Ethanol
víz

Sinopharm (Kína)


Összetételére vonatkozó pontos leírás jelenleg nem áll rendelkezésre
A vakcina alkalmazása szigorúan tilos:
A készítmény hatóanyagával vagy bármely segédanyagával szembeni túlérzékenység, illetve ezzel a vakcinával szemben korábban kialakult túlérzékenységi reakció esetén
Olyan személyeknél, akiknél korábban vakcinák alkalmazásakor súlyos mellékhatások jelentkeztek (például akut túlérzékenységi reakció; végtagok, szemek, ajkak, torok duzzanata; légszomj stb.)
Azon személyeknél, akiknél a krónikus betegség nincs megfelelően egyensúlyban, vagy krónikus betegség akut fellángolása esetén, vagy kórtörténetükben túlérzékenység szerepel.
az oltás beadását el kell halasztani, ha a beoltandó személynél láz, vagy egy betegség akut fázisa jelentkezik.
Terhes, illetve szoptató nők.
Az injekció beadásának helyén tapasztalt mellékhatások:
nagyon gyakori: fájdalom
nem gyakori:bőrmelegség, duzzanat, keményedés vagy csomó, bőrkiütés, viszketés;
ritka:bőrkivörösödése
Az egész szervezetet érintő mellékhatások:
nagyon gyakori: fejfájásgyakori:láz, fáradékonyság, izomfájdalom, ízületi fájdalom, köhögés, nehézlégzés, hányinger, hasmenés, viszketés
nem gyakori: szédülés, étvágytalanság, hányás, szájgaratfájdalom, nyelési nehézség, orrfolyás, székrekedés, túlérzékenység
hirtelen kialakuló (heveny, akut) allergiás reakció, aluszékonyság, álmatlanság, tüsszögés, orrgaratgyulladás, orrdugulás, torokszárazság, influenzaszerű tünetek, érzéscsökkenés, végtagfájdalom, szívdobogásérzés, hasi fájdalom, bőrkiütés, bőrnyálkahártya-rendellenesség, pattanás (akne), szemfájdalom, kellemetlen érzés a fülben, nyirokcsomó-bántalom (limfadenopátia)
  hidegrázás, ízérzészavarok, ízérzet elvesztése, érzészavar (paresztézia), remegés, figyelemzavar, asztma, torokirritáció, mandulagyulladás, kellemetlen érzés a végtagokban, nyaki fájdalom, állkapocsfájdalom, nyaki duzzanat, szájfekély, fogfájdalom, a nyelőcső betegségei, gyomorhurut (gasztritisz), a széklet színének változása, szemfájdalom, homályos látás, szemirritáció, látáscsökkenés, fülfájdalom, idegesség, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, vizelettartási nehézség (vizeletinkontinencia), késlekedő menstruációs vérzés.

Sinovac (Kína)Sinovac (Kína)
Aluminium hydroxide
Disodium hydrogen phospahte
Sodium dihydrogen phosphate
Sodium cloride

Jelenleg a legkisebb hatékonyságú termék a piacon 58%-al.

Az itt felsorolt vakcinák egyikére sincsen szüksége az emberi szervezetnek! Mellékhatásaik 23-73-ig terjednek hosszútávú hatástanulmányok egyikre sem készültek. Minden európai és országos gyorsított jóváhagyásuk az előállító cég adataira támaszkodik azokra kontrollvizsgálatok és se rövid se hosszútávú tesztek nincsenek igazolás képpen! Mindegyik szer ellenjavallott és teszteletlen időseken krónikus betegeken szív ér és légzőszervi betegeknél terheseknél szoptatósoknál és babát tervezőknél!


Egyetlen szer a felsoroltak közül sem rendelkezik minőségbiztosítással és minden gyártó felmentést kapott a mellékhatások felelőssége alól! Az összes gyártó ezt 5 évre kapta meg!

Az AstraZeneca hivatalosan is kiadott közleményében elismerte ahogy a kínai szerek előállítói is hogy ha szerükkel valami gond lenne akkor semmilyen felelősséget nem vállalnak és egyébként nem is kell nekik!

A globális gyógyszerhatósági eljárás a vakcinahalálozás közvetlen időtartamát 28 napban határozta meg! Vagy is ha bárki akár teljesen egészségesen vagy bármilyen alapbetegséggel meghal 28 napon belül az NEM SZÁMÍT OLTÁSHALÁLNAK! Ha azon kívül akkor pedig meg kell vizsgálni hogy volt e fennálló alapbetegség!


A december óta zajló Pfizer és Astra oltások Britt és amerikai következményei tisztán kimutatták az Izraelivel együtt hogy az oltások nyomában fokozódott a fertőzöttség és a mutációk kimutatása méghozzá több 100%-al!

Az időskori halálozások hatalmas mértékben megugrottak az átoltott intézményekben és a 40-60-ig tartó korosztályban a fertőzöttség a mutációkkal és a helyi verzióval valamint a halálozás is több mint 200%-al megnőtt pl. izraelben!

Az EMA és az FDA folyamatosan vizsgálják a jelenleg is folyó globális emberkísérletet és vakcinafejlesztési protokollokat melyeket a GAVI pénzel a CEPI vezényel és a COVAX intézi a logisztikát.

Az összes szer gyakorlatilag ugyan az! Minden gyártó ezt el is mondta magáról hogy 85-90%-ban a szerek mind ugyan azok legfeljebb egy egy anyagot cseréltek le helyetesítettek másikkal de a végeredmény ugyan az!

Minden adeno és minden nano vakcina egy formula alapján készült és 2 fajta szállítóvektort használt mindenki!

Mindegyik vakcina GMO vakcina!
Kérdezem én:

Megéri szembe menni mindazzal amit normális emberi életnek nevezünk?

Megéri szembe menni az Isteni teremtéssel?

Megéri szembe menni az emberi kapcsolatainkkal?

Megéri szembemenni a családunkkal?

Megéri még nagyobb gazdasági nyomorba dönteni a nemzetünket?

Megéri feláldozni a szüleidet a gyermekeidet és a jövőjüket pár politikus és Dr. miatt?

Megéri feladni a lelkiismeretedet a józan eszedet a félelem miatt mert zsarolható vagy az állásoddal?


MEGÉRI?


Nyakunkon a 4. és az 5. hullám és ősztől kezdődik előröl minden!

És addig fog tartani amíg ők meg nem csinálják a kiírt 5 éves programot!


Addig fognak menni amíg teljesen ki nem véreztetik az összes európai nemzetséget és minden országot gazdaságilag meg nem roppantanak hogy mindenki elfogadja az új világrendet ami nem más mint a világgazdaság újra szervezése és transznacionális transzatlanti kereskedelmi hálózat felállítása!!Ezt akarjátok ?

Ezt szánjátok a gyermekeiteknek?A felsorolt vakcinák közül egyik se proteázgátló szer és nem is arra készült és a hatásmechanizmusa se az! Mindegyik GMO vakcina és nem fogja meggátolni egyetlen bejutott vírusnak vagy annak a mutációjának a sejthez való kapcsolódását!


Aki mást állít az HAZUDIK!


Aki hazudik azért teszi mert vagy ostoba vagy tudatlan vagy haszna van abból ha ezek a globálvakcinázási szerek be kerülnek most és a következő években az emberekbe!

Nem szégyen beismeri ha valaki téved!

NE féljetek kimondani hogy elhittétek a hazug propagandát és azt hittétek konteós aki nem azt mondta amit a propaganda!

NE féljetek bevallani magatoknak hogy meg voltatok vezetve!

HA beismeritek hogy egy szisztematikus globális eutanáziai program zajlik és belátjátok végre hogy az "összeesküvés elmélet" hívőknek volt igaza az elmúlt 20 évben azzal nem ostobáknak fogtok tűnni hanem gondolkodó érző embereknek akik visszataláltak a valósághoz istenhez és a földhöz amin élnek!

Még változtathatunk a jövőnkön mi MAGYAROK!

Ébredjetek fel !

Mindenünk adott ahhoz hogy tisztességesen jólétben éljünk a földünkön de ahhoz le kell vetni a rabigát és ellent kell mondani ennek az 5 éves oltási programnak és a politikai színjátéknak és ki kell mondani hogy hazaárulás zajlik!


Meg kell védenünk és vissza kell vennünk attól pár maréknyi gazdasági parazitától és aljas politikustól azt ami a miénk!

A földünket vizünket levegőnket és azt a mérhetetlen gazdagságot mely itt van a talpunk alatt!
Ha ezt az oltási programot végigviszik rajtunk akkor mindent végig visznek!


gondolkodjatok!

Hol van a szívetek az eszetek és a hitetek?

Hol van a gerincetek?


Röviden:

Napi 2x pohár zöld tea

Napi 1000mg c vitamin

Inhalálás 2 naponta kamillával

Egy kis magnézium klorid

Egy kis édesgyökér

Egy kis Nyírfakéreg

Ha diétázol is akkor pedig egy kis forskolin is!


A döntés joga a tiétek!Globálvakcinák vs. Proteázgátlás

Szintetikus vs. Természetes

Kísérleti vs. századok óta bevált

Tudomány vs. Teremtő

Kényszer vs. szabad akarat


NEKED MI AZ AMI KELL?