Operatív propaganda avagy a Hazaárulás "tudománya"

2020.11.03

A legtöbb ember szemében a doktori címeket viselők valamiért ember feletti embereknek vannak tekintve. Ők magukról azt hiszik hogy tévedhetetlenek és doktori titulusuk kiváltságokkal jár számukra és hitelt ad a szavuknak. TÉVEDNEK!

Eljött az idő hogy elszámoljanak mindazért amit elkövettek és jelenleg is elkövetnek a népünkkel szemben a tudományos címükre hivatkozva!2020.01.07-el a Vuhani szakemberek kiadják a teljes anyagukat a világ összes platformjának a szekvencaitérképeket és mindent amit tudnak ezt Wang Cse kínai tudományokért és technológiákért felelős miniszter mondta el 2020.03.07A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzset Magyarország Kormánya 2020. január 31-én alakította meg, kormányhatározattal.[1] Fő feladata a 2019. decemberében kitört COVID-19-pandémia magyarországi kezelése és külföldi terjedésének elemzése és értékelése.

Az operatív törzset Pintér Sándor belügyminiszter és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere vezeti.

Dr. Müller Cecília mb. országos tisztifőorvos, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetője
Papp Károly rendőr altábornagy, a BM közbiztonsági főigazgatója, volt országos rendőrfőkapitány
Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány
Dr. Kiss Attila r. dandártábornok, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatója
Dr. Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa
Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója
Dr. Takács Tibor r. vezérőrnagy, a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ (TIBEK) főigazgatója
Dr. Gondos Miklós főorvos, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója


02.06 Jankovics István interjú


Jankovits István a PTE virológiai kutatásokért felelős vezetője és a WHO kapcsolattartója 02.06-án adott interjújában megerősíti Wang Cse szavait.

"Amikor kiderült, hogy egy genetikailag új, eddig ismeretlen vírus kezdett az emberek között cirkulálni, a kínai közegészségügyi rendszer a nemzetközi szabályozás alapján kérte a WHO-tól a járványügyi helyzet kiértékelését. A vészhelyzetet azért hirdették ki, mert a vírus nagyon gyorsan terjed Kínában és az ázsiai országon kívül is. A vészhelyzet annyit jelent, hogy minden országban létrehoznak egy epidemiológiai szakemberekből álló stábot, amely meghatározza a koronavírus okozta helyzetre adandó lépéseket, illetve jelenti az aktuális járványügyi helyzetet a WHO-nak. Az így kialakított nemzetközi figyelőrendszer háromhavonta újraértékeli a globális járványügyi helyzetet, és szükség esetén újabb intézkedéseket hoz."


Mi az hogy 3 havonta? Hetente kéne teljes minden országra terjedő adat feldolgozást csinálni! Ez nevezi valaki szakértelemnek ? Ha minden országban van felállított stáb direkt ezért, mint a tudósi kör plusz operatív törzs katonai támogatással és politikai háttérrel akkor mégis miért nincsen szakértelem és kellően gyors reagálás és tájékoztatás??

"Sem a járvány kiindulópontját sem az eredeti vírusgazdát nem sikerült azonosítani"

"A vírusok terjedési képességét az úgynevezett reprodukciós indexük alapján határozzuk meg. Az esetek halmozódása és szóródása alapján kiszámolták a koronavírus reprodukciós indexét is, 2,6-ra jött ki,az influenzavírus reprodukciós indexe 1,8-1,9 körül van, a nagyon fertőző kanyaróé viszont 20. A koronavírus a közelébe nem jár jelenleg is 1,5!"

Érdekes hogy a 2015-ös Amerikai Kanyarójárványnál senki nem kiáltott pandémiát. Kérdem én miért?

"Ha nagyon sietünk, akkor is körülbelül 3-5 év alatt lehet kifejleszteni a védőoltást. Ha sikerül kifejleszteni egy olyan szert, ami a kémcsőben hatékonynak tűnik a vírus ellen, akkor is végig kell csinálni az állatkísérleteket, majd a humán fáziskísérleteket, amelyekkel megvizsgálják a szer toxicitását, valamint a védettséghez szükséges dózist az emberi szervezeten belül."

Eszerint kipörög a vírus, mire lesz ellene oltóanyag?

"Ez könnyen elképzelhető. Noha vannak olyan vakcina-előállítási protokollok, amelyek segítségével nagyobb veszélyhelyzetek, hatalmas világjárványok esetén a fejlesztő kihagyhat egy-két lépést, gyorsabban kap engedélyeket, de 2 év alá még ezekkel az engedményekkel sem csökkenthető a folyamat."

"A legfrissebb reprodukciós modellezés alapján 85% teljesen tünetmentes! Az interjú pillanatában a halálesetek több mint 65%-a idős korban lévő vagy krónikus betegségekben, vérnyomás ,cukor, szív, tüdő problémákkal élő. ect.."


Február 23.-Operatív Törzs
Soron kívüli tájékoztatást kér az operatív törzs az olasz hatóságoktól a járványügyi helyzetről, a váratlanul megnövekedett észak-olaszországi koronavírus-gyanús esetek miatt.
Határlépési egészségügyi szűrést rendel az Észak-Olaszországból érkezőkre is


2020.02.24.- OT

Új eljárásrendet alakítanak ki az észak-olaszországi járvány miatt a WHO és az ECDC ajánlásai szerint.


2020.03.04. Az operatív törz bejelenti az első magyar fertőzöttet!


2020.03.07
Izrael bejelenti hogy tudják a megoldást a vakcina előállításához mindent tudnak és mindenük adott!


2020.03.08.
Dr. Sándor Zsuzsa (Ügyész/Bíró) a jogról

"Ha valaki Bill Gates-ezik vagy zsidózik az szimplán ostoba vagy antiszemita, de nem büntethető!"


2020.03.08 - Operatív Törzs

Az operatív törzs látogatási tilalom bevezetését javasolja a kórházakban és a szociális intézményekben. Az országos tisztifőorvos a javaslatot elfogadta, így az ország területén valamennyi fekvőbeteg-ellátást végző és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményben elrendeli az intézkedést. Kivételt képeznek a különösen méltányolandó esetek. Az intézkedést határozatlan időre hozza.


2020.03.10
A Kormány 8,7 milliárd forintot biztosít az operatív törzs számára, amelyet javaslataik alapján használnak fel.

Az komoly... mire kell kiskosztümre vagy mire? Majd 9 millárd forint azért hogy néha ki állnak a mi adónkból fizetett tv-ben hogy elmondjanak valamit amit a tudomány képviselőinek a szavai alapján pár katona meg politikus megvitat!? Hűtlen kezeléstől kezdve hivatallal való visszaélésig van pár vádpont ami megállja a helyét!

Az operatív törzs tételes elszámoltatását szeretném látni!


2020.03.11

A WHO világjárványnak minősíti a koronavirust!

Igen kedves olvasó! Hivatalosan a Koronavírust és a nem a SARS CoV2 névre keresztelt koronavírus által kiváltott Covid 19 névvel ellátott tünet eggyüttest vagyis betegséget hanem a koronavírust!

Ahhoz hogy pandémiát lehessen kikiáltani ahhoz két tényezőnek kell teljesülnie,és kizárólag a WHO jogosult megállapítást tenni!
Új kórokozónak kell lennie mely fertőz és a fertőzési folyamatnak több kontinensen kell létrejönnie! Ennyi elég függetlenül a fertőzési indexmutatótól vagy éppen a betegítési viszonyszámtól!

Azért ez önmagában is komoly kérdéseket vet fel!


2020.03.11 - Merkely Béla interjú

Merkely Béla Péter (Budapest, 1966. június 28. -) magyar orvos, kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora (2018-), a Magyar Tudományos Akadémia doktora.


"A 22-24 éves korosztály szinte veszélytelen ,ha megfertőződnek akkor is csak enyhe lefolyás alakul ki náluk. A fő veszélyt ezen korosztály mobilitása jelenti mely az idősebbeket veszélyezteti!"

Akkor mégis minek nyitottuk újra az iskolákat és a teljes oktatási rendszert beleértve a tanárainkat és a diákokat a gyermekeinket miért kényszerítettük bele egy áldatlan állapotba? Miért kellett felhasználni a tanárokat és az intézményeket a szülői közösségek megfélemlítésére? És miért kellett kitenni a gyerekeket egy olyan dolognak mint az általános intézményi maszkhasználat melyről a WHO is kimondta hogy nem megfelelő védelmi eszköz és hosszú távú viselete egészségkárosító?


2020.03.11 - Lockdown 1

Az operatív törzs javaslatára a kormány különleges jogrendet, veszélyhelyzetet rendelt el Magyarország teljes területére

Március 11-én Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy a Kormány döntött az országos veszélyhelyzet bevezetéséről. Az egyetemeken felfüggesztik az oktatást (távoktatásra állnak át), a négy legfertőzöttebb országból (Kína, Irán, Olaszország és Dél-Korea) senki nem jöhet be Magyarországra, csak a magyar állampolgárok. szlovén és az osztrák határon visszaáll az ellenőrzés, ezekből az országokból nem érkezhetnek vonatok, buszok és repülők az országba. Az utazási tilalom területéről hazatérő magyaroknak automatikusan 14 nap karantén lesz kötelező. A zárt térben tartandó, legalább 100 fős rendezvények, köztük például a színházi előadások megtartása tilos, az 500 főnél nagyobb kültéri sporteseményeket zárt kapuk mögött tarthatják meg.

Tíz akciócsoport jött létre:
Koronavírus Oktatási Akciócsoport
Vezeti: dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár
Feladata: a digitális oktatás infrastrukturális és szakmai és szakmai előkészítése, feltételeinek biztosítása

Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport
Vezeti: dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter
Feladata: Magyarország működéséhez szükséges állami és nem állami gazdasági társaságok azonosítása, felügyelete, az esetleges átvételhez szükséges előkészületek elvégzése.

Nemzetközi Koordinációért Felelős Akciócsoport
Vezeti: Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkár
Feladata: A többi koronavírussal érintett állam védekezési és intézkedési gyakorlatának vizsgálata, nemzetközi tudásbázis létrehozása

Kommunikációs Akciócsoport
Vezeti: Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár
Feladata: A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kommunikáció megtervezése

Rendkívüli Jogrendért Felelős Akciócsoport
Vezeti: Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter
Feladata: A világjárvány és negatív hatása elleni fellépés érdekében szükséges veszélyhelyzeti jogi szabályozások megalkotása.
.
Koronavírus Pénzügyi Akciócsoport
Vezeti: Varga Mihály pénzügyminiszter
Feladata: A védekezés és a világjárvány miatt szükséges új államháztartási rend megalkotása
.
Gazdaság Újraindításáért Felelős Akciócsoport
Vezeti: Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter
Feladata: A koronavírus-járvány magyar gazdaságra gyakorolt hatásainak ellensúlyozása.
.
Határellenőrzésért Felelős Akciócsoport
Vezeti: dr. Balogh János országos rendőrfőkapitány
Feladata: A határátkelőhelyek koronavírus-világjárvány-helyzetének megfelelő működtetése
.
Mobil Járványkórház Létrehozásáért Felelős Akciócsoport
Vezeti: dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka
Feladata: A kórház felépítésének érdekében szükséges intézkedések végrehajtása.
.
Koronavírus Kutató Akciócsoport
Vezeti: az EMMI miniszter által kijelölt személy
Feladata: A betegség elleni gyógyszerek és gyógymódok kifejlesztése.
megjegzés


A különleges jogrend egy olyan jogi visszaélés melyben az eleve 2/-os hatalommal bíró kormány további visszaélésekre ad lehetőséget a politikai és gazdasági résztvevőknek!

A fent említett akciócsoportokról ,azok tagjairól és munkájáról az OT-hez köthető dolgairól ez idáig senkit sem tájékoztatott a kormány!

Amint kimondta a kormány a jogi tényállást azonnal minden politikai oldal és szereplő elkezdett visszaélni a helyzettel!


Az országos vészhelyzet kihirdetésével a települések polgármesterei jogosítványt kaptak a közösségük ügyeiben egy személyben eljárni, közgyűlési jóváhagyás nélkül is, ezt a járvány leküzdése érdekében megteremtett hasznos lehetőséget azonban, némelyik választott polgármester nem feltétlenül járványügyi intézkedések végrehajtására használta. Polics József, Komló fideszes polgármestere, aki egyedül fogadta el a városi költségvetést, majd döntött arról, hogy a veszélyhelyzet végéig megvonja az ellenzéki többségű képviselők tiszteletdíját. Ács Rezső, Szekszárd fideszes polgármestere szintén egymaga fogadta el a települése költségvetését, majd visszaállította korábbi fideszes kabinetjét.[743] A XI. kerület DK-s polgármestere, László Imre ugyanekkor egy parkolási és egy médiacéget alapított a testület megkerülésével, Karácsony Gergely pedig megemelte több fővárosi cég vezetőjének fizetését. Michl József, Tata fideszes polgármestere pedig a képviselő-testületet mellőzve, széles körű lakossági tiltakozás ellenére luxusszálloda-építést engedélyezett az Öreg-tó partján.
Rovó László orvosprofesszor, a Szegedi Tudományegyetem rektora, valamint a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika igazgatója annak ellenére nem vonult önként otthoni önkéntes karanténba, hogy a szintén fertőzött Ausztriából utazott haza, csak az után, hogy produkálta a fertőzés tüneteit. A közben eltelt időben a rektor bejárt az általa vezetett klinikára, sokakkal találkozott, ráadásul még operált is, miközben rektorként az egyetemi Coronavirus Ügyi Operatív Bizottságot is vezeti, amely a klinikák és egyetemi intézmények védelmi intézkedéseit hivatott meghatározni és azokat betartatni. A rektor később közleményt adott ki, amiben elismerte a történteket,az ügyet végül minden fajta fenyítés megrovás figyelmeztetés nélkül lezárták!

ect....


2020.03.15

Meghal az első magyar a Sars cov2 által kiváltott covid19 névvel illetett tünet együttesbe vagy annak szövődményébe vagy fene tudja miben....a hivatalos álláspont szerint koronavírusban....teccikérteni?!2020. 03.16. Lockdown 2

Bezárják az iskolákat és tantermen kívüli digitális munkarend lesz bevezetve, az Oktatási Hivatal március 14-én déluán közreadta az első módszertani ajánlását. 14-én jelent meg a rendelet, amely a bíróságokon rendkívüli ítélkezési szünetet rendelt el.

Március 16-án az országgyűlésben napirend előtti felszólalásában Orbán Viktor újabb intézkedéseket ismertetett. Éjféltől az összes nem magyar állampolgár előtt lezárják a határokat, és minden rendezvényt betiltanak. Az éttermek és a kávézók csak 15 óráig lehetnek nyitva.2020.03.19

A leghalványabb becslés szerint 75.000 influenzás van magyarországon, és havi szinten a jelenlegi csúcsidőben a lábon kihordás aránya 1 hét! (fertőzési arány: 200:1-hez! A hivatalosan is bizonyított Koronavírussal fertőződött polgáraink száma 70 fő! (fertőzési arány: 130.000:1-hez)2020.03.19

Március 19-én a Magyar Közlönyben megjelentek a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei. Varga Mihály pénzügyminiszter a Magyar Bankszövetség (MBSZ) képviselőivel. A különböző minisztériumoktól 1345 milliárd forint került átcsoportosításra, míg az összes pártnak járó támogatás fele, a multinacionális láncok kereskedelmi adója, a pénzügyi szektortól elvont 55 milliárd forint és a gépjárműadó eredetileg az önkormányzatoknak szánt része kerül ide.

eközben a tv-ben :)

Müller Cecília:

"Az utolsó órákban vagyunk a tömeges megbetegedés felé!"2020.03.21

Napvilágot lát Andrew Kaufman Exosome teóriája. Emiatt megszületik a "tudományos közegekben" a vírustagadók fogalma! Köszönhetően a Sárkányfajelmélet  atyjának David Icke-nak.2020.3.21 - Prof. Dr Jakab Ferenc interjú


Jakab Ferenc (Marcali, 1977. január 1.) magyar virológus professzor, a Koronavírus-kutatási Akciócsoport vezetője a 2020-as magyarországi COVID-19 járvány idején. A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar tudományos dékánhelyettese, a Szentágothai János Kutatóközpont tudományos titkára és az intézményben működő, legmagasabb (BSL-4) biobiztonsági szintű virológiai laboratórium vezetője. 2020. szeptembere óta az MTA doktora!

"Sikerült meghatározni egy magyar betegből a szekvenciatérképet . Megvan a vírus genomja!"


Rendben nagy az öröm. És mi van a kínai adatokkal és mindenki máséval? Van hasonlóság? Eltérés? Ha igen miben? Esetleg ugyan az volt pontosan? A Beteg életkora és neme? Volt neki bármi más betegsége is? Megúszta az esetet vagy belehalt?2020.03.22 Prof. Dr. Szlávik János - Kormányzati tájékoztató!


Megerősíti Jankovis Imre 02.06-ban adott interjújában elhangzott állításokat az idősekre és a halálozási mutatókkal kapcsolatban! Szlávik János az Operatív Törzs orvosi feje! Hematológiai és infektológiai szakember szakterülete a trópusi betegségek.

"A kórházba került emberek 65%min. enyhe vagy közepes tünetekkel kezeljük!"

Vagy is sima influenzával ami miatt még csak kórházba se kell menni! Vagy is akik bekerültek azok más betegség miatt kerültek be!"

"Kb. 20% az aki súlyos tünetere vált és azoknak egy része kényszerül intenzív ellátásra és esetleg lélegeztetésre ami önmagában is súlyos rizikófaktor!"

Itt maga mondta el hogy aki bekerült a kórházakba vagy a diagnosztikai rendszerbe az 1000 emberre vetítve,min. 650 enyhe vagy tünetmentes sima influenzában is szenvedett.
A fennmaradó 350 közepesen súlyos lázas influenzás állapotban volt komoly izomfájdalmakkal ect...ennek a 350-nek a 20%kb..(vagy is lehet kevesebb) szóval kb....Ez olyan tudományos...ami 70 embert jelent azoknál volt ténylegesen szükség kórházi beavatkozásra és ezeknek is csak egy szelete került intenzív kezelés alá! Vagy is aki kórházba került és ott is kellett maradnia az technikailag nem az influenza lefolyása miatt kellett hogy a kórházban maradjon hanem mert már eleve volt valamilyen időskori vagy krónikus betegsége és az együttes tünetegyüttes miatt kellett kezelni!

Vagy is röviden az egészségügyi készenlét és kényszerintézkedések az elmaradt intézkedések és kezelések nem voltak indokoltak a háziorvosi hálózat kiiktatása mind felesleges és hamis volt mert ezer ember helyett kb 10 el kellett volna foglalkozni a többi az egyszerűen kezelhető lett volna és most is kezelhető lenne háziorvosi megoldásban.

"Nagy előrelépést jelent az otthon gyógyulás. Az aki koronavírusos az NEM KELL hogy kórházba vonuljon! 2 hét lábadozás az otthon megoldott! Az idősek a legveszélyeztetebb korosztály"

Aki korábban is influenzás volt az nagy arányban koronavírusos is lehetett akkor se kellett kórházba menni .Ez a közönséges influenza és táppénznek hívják ! Van gond nem kicsi! Gyakorlatilag ki van jelentve hogy már fennáll a nyájimmunitás!

Aki meg kórházba került valaha is bármi miatt egyszer se lett tesztelve a velünk élő 4-re se, a Sars CoV 1-re, se a Szaudi Mersh-re! Most bezzeg hogy minden haldoklót is letesztelünk persze hogy ott lesz a dolog ráadásul eleve mindenki covidosnak van nevezve az pedig nem a vírus hanem egy gyűjtőfogalom! Akkor mi szükség volt és van mindenre, jogfosztásra, stigmatizáslásra, és kényszerítésre mely kimeríti a BTK-t ami a kormány részéről most is megy a te segédleteddel mint kormányzati szakértő és az operatív törzs tagja?


03.23  Müller Cecília
"A napokban Magyarország átléphet a tömeges megbetegedések szakaszába.2020 március vége WHO bejelentése alapján a halálozási arány 3%Március 11-22-e között:

959 tünetmentes ember szűrése 12 pozitív esetet (1,3%) mutatott.

Tünetmentes embereket minek tesztelni?

Március 26-án már a 250-et is meghaladta az azonosított fertőzöttek száma, és ugyanekkor lépte át a 8000-et az akkreditált tesztek száma is. (2,7%)

Ha nem vagyunk betegek, a maszk viselete még káros is lehet!Lockdown 3 - az idősek védelmében!

Március 27-én hirdették ki, hogy másnaptól április 11-ig kijárási korlátozások lépnek életbe az egész ország területén. Mindenki csak alapos indokkal (például munkavégzés, vásárlás) tartózkodhat lakóhelyén kívül, az üzletekben pedig 9 és 12 óra között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak, máskor csak a legfeljebb 65 évesek.

Március 29-án hozták nyilvánosságra, hogy a nagymágocsi idősotthon nyolc ápoltja koronavírussal fertőzött.

Március 30-án az érdi Szent József Idősotthon 90 lakója közül egy fertőzött személyt azonosítottak.

Március 30-tól a kórházak élére úgynevezett kórházparancsnokok kerültek, akik fő feladata az, hogy segítsék az intézmények készlet- és erőforrás-gazdálkodását. Orvosszakmai kérdésekben sem döntéseket nem hozhatnak, sem javaslatokat nem tehetnek.

Az Eötvös Károly Intézet állásfoglalása szerint a miniszteri rendelet alkotmányellenes, mert az élethez, az emberi méltósághoz, vagy az egészségügyi ellátáshoz való jogot sérti, és noha ezen jogok sérülése alapvető morális problémákba is ütközik, Káslernak nem is lett volna joga így rendelkezni a hatályos magyarországi törvények alapján.[785] Sokakat felháborított az is, hogy a miniszter egy később vele készített interjúban letagadta azt, hogy ő adta ki az utasítást a kórházi ágyak 'felszabadítására', mondván szerinte ez az orvosok döntésén alapult, ezért a felelősség is az övék. A Magyar Orvosi Kamara visszautasította Kásler szavait, a Magyar Helsinki Bizottság pedig pert helyezett kilátásba az EMMI-vel szemben az eset kapcsán. Az intézkedésről az ENSZ is kérdéseket tett fel levélben Szijjártó Péter külügyminiszternek, aki válaszában visszautasította a szerinte bíráló megkeresést.

Az operatív törzs egész áprilisban a nyugdíjas és idősotthonokra támaszkodott pcr tesztek eredményeire hivatkozva statisztikázott,szinte nem volt nap hogy ne azzal jöttek volna hogy ennyi koronavírusost találtak itt ennyit ott. Jellemzően zárt intézményekről van szó sem az ott dolgozók sem az ott lakók nem találkoztak korábban senkivel aki bármilyen szempontból behozhatta a SASRS cov 2-t!

Egyszerűen csak megjelent....és sorban mindegyikben!Milyen operatív törzs az és milyen virológia és logisztikai megoldás hogy azonnal nem tudjuk kimutatni hogy melyik intézménybe kim mikor hogyan hozta be a Sars CoV2-t?!?!

És én nem koronavírusrokról beszélek!03.30

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz a WHO feje:

Aki nem beteg ne viseljen maszkot!04.03 -Müller Cecília

A tömeges megbetegedés nehezen elkerülhető

04.04
A tömeges megbetegedés küszöbén vagyunk

04.08

Nehezen elkerülhető a tömeges megbetegedés már magyarországon


Kérdezem én: Hetekig 3 naponta nagy nyilvánosság előtt pánikot és félelmet kelteni melyik törvényi keretet meríti ki? Ráadásul úgy hogy minden adat és tudományos megjegyzés és kinyilatkoztatás azt mutatja hogy kifelé megyünk lassan a történetből!

Jelentem BTK 337!

Ráadásul megfontolt szándékkal folytatólagosan és bűnszervezetben elkövetve!2020 04.13

Bill gates elmondja hogy minden országnak meg kell győznie minden lakosát hogy szükséges az oltás, a BBC intrjújában megerősíti hogy 7 milliárd embert kívánnak beoltani és hogy sok intézkedést meg fognak hozni. Az országok le fogják zárni a határaikat ect...


04.13 - Jankovics István interjú

"2 cég kezdte el tesztelni embereken a koronavírus elleni oltóanyagot"

Kérdem én melyik ellen? - tudományosak és korrektek voltunk megint mi?

"12-18 hónap múlva működőképes lehet. Egy átlagos vakcina fejlesztése 4-5 év is lehet de akár 10 évig is eltarthat a Bukási arány 93%!"


Az első a biztonság a nem lehet ártani jelmondat nagyon fontos. Lehetnek mellékhatások ez egy uj kórokozó és ilyen vakcina eddig nem létezett!

Vagy is elmondta hogy egy új típusú oltószerrel állunk szemben.


2020.04.14 - Jankovics István interjúk

"Célegyenesben vagyunk hogy megtaláljuk a koronavírus ellenszerét és mindenki más is ezen dolgozik velük együtt"


04.14
A járvány után újraéledő kínáról Salát Gergely és Jankovits értekezik:

* Egyes értesülések szerint kínából a járvány egy újabb hulláma indult el,hogy lehetséges ez?

"Ez a vírus egy új földlakó nem ismerjük minden tulajdonságát. "

(Azt hittem a korábban elmondottak alapján már mindent tud mindenki a WHO platformjának köszönhetően ráadásul már olyan vakcinakutatás folyik pont amiatt mert mindent tudnak hogy embereken kezdtek kínában kísérletezni!


" A koronavírusra akár egy hét múlva már lehet működőképes vakcina"

Rendben melyik fajra? Nemrég még 18 hónap volt kijelentve?


04.17 - Müller Cecília


Lassan belépünk a tömeges megbetegedések időszakába!

Kérdezem újra ez mit merít ki jogilag?


04.20 Jankovics István interjú


*A WHO több projectet is indított hogy adatokat gyűjtsön a vírusról a mutációkról és a genetikai állományról,az adatgyűjtésben az ön által vezetett labor is részt vesz.

A legfontosabb most megismerni a kórokozó genetikai anyagait vagyis a genomját. Minden járványnak vége van egyszer csak kérdés hogy nyájimmunitás útján vagy egy oltóanyaggal!

*Amíg nem lesz védőoltás addig időről időre kénytelenek leszünk karanténba vonulni?

Sajnos igen

Kérdezem én mit valósított itt meg megint Jankovits elvtárs? amikor a félretájékoztatás az izgatás fogalmát vesszük?


04.21 Jankovics István interjú


"Ez a járványos vírus nem olyan fertőző mint pl a 2003-as Guangdongi sars."" Ez jó hír...Viszont gyorsan terjed ez rossz hír..."

Csak mondom: Helyi járványként kezelték le egy 100 milliós kereskedelmileg kiemelt tartományban kínában és 8000 fertőzöttre 800 halott jutott 10% halálozási mutatóval és senki nem kiáltott pandémiát!

"Most alakul ki egy egy specifikus immunválasz a vírusra Magyarországon a járvány csúcsa előtt vagyunk."

* Mit jelent ez az immonológiai válasz?

- " 5-6 nap alatt a bejutott vírus olyan mennyiségre szaporodik hogy tüneteket okoz,kinél milyet,hol súlyosabb hol enyhébbet. Ezt követően elkezd dolgozni a szervezet és az elsődleges immunválasz során megtermeli a fehérjéket és egyéb szükséges anyagokat.

Az immunreakció második fázisában memória sejteket termelünk azért hogy ha újra találkozunk ugyan azzal a betolakodóval akkor egy sokkal enyhébb vagy akár tünetmentes lefolyást érhessünk el!"

Mondom én:
A nyájimmunitás s min. szintje 60% De ha eleve 85% gyakorlatilag immunis vagyis tünetmentes vagy enyhe sima influenzaszerü tüneteket produkál mint a velünk élő másik 4 koronavírus esetében akkor eleve nem lehet járványról beszélni! és eleve fent áll a nyájimmunitás!

"Azt gondolom újra kell indítani az életet de bizonyos területeket az egészségügynek folyamatosan monitorozni kellene!"

Mik a lehetőségek?

* 2 féle teszt van
1. a légutakban ki tudjuk mutatni a vírus genetikai anyagát
(mit ha még most sem tisztázott hogy az 100%-osan mi is az?)
2. Immunválaszt utat vagy is hogy átestünk e a fertőzésen (antitest)
3. Korai és késői ellenanyag teszt melyet most kezdtünk el vizsgálni! Ha megfelelő minőségűek a tesztek akkor nagyon hatékony képet adhatnak! (Antigén)

Az ön által sokat emlegetett nyájimmuntás az mi is valójában?

Kórokozó ürítési folyamat során létrejött populációs mutatószám ez min 60%!


04.21 Jakab Ferenc interjú

Három különböző ponton végzett kutatásokat a Prof. Dr. Jakab Ferenc vezette kutatócsoport az elmúlt időszakban a Szentágothai János Kutató Központban. Ezek közül talán a legfontosabb a lehetséges hatóanyagok további vizsgálata. Továbbá a vírusminták genetikai állományának meghatározásán túl megkezdték azt a vizsgálati folyamatot, aminek során a betegek vérében termelődött antitesteket tudják mérni.

Ekkora már nem antitestek méricskéléséről volt szó hanem 99-os hatékonyságú WHO által jóváhagyott klinikai tesztekkel bizonyított vércsppből kínált megoldásról!


04.23 Jakab Ferenc

kifejtette, hogy munkatársaival több mint 310 hatóanyagot tesztelnek, ennek jelentős része, 226 újonnan szintetizált vegyület. A professzor közölte, sikerült szintetizálni Magyarországon az influenza és ebola ellen is alkalmazott favipiravirt, és elkezdődött a klinikai kipróbálás folyamatának előkészítése.

Ok akkor szólnék a hogy 2019 dec.13 óta nem kell a favival semmit se kezdeni mert azóta be jegyzett cucca who nál!ATC-kód: J05AX27


Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ igazgatója, a SE Egészségügyi Közszolgálati Kar dékánja előadásában kitért arra, hogy a megbetegedések száma analóg képet mutat a társadalmi mozgás hálózatának a modelljével.

Mint mondta, a kutatók a mobilszolgáltatók cellaadatait elemezve a mozgás és otthonmaradási mutatókat vizsgálták, a mozgásindex az intézkedések bevezetése óta csökkenő képet mutat országosan, de volt olyan időszak, hogy egyes területeken kiugróan növekedett ez a mutató, ilyen jelenséget tapasztaltak Veszprém és Somogy megye üdülőkörzeteiben.

Vagy is elmondták hogy adatokkal élnek vissza ezeket elhallgatták a nagy nyilvánosság előtt és a legszebb hogy ezzel maguk mondják hogy a meghozott intézkedésekkel egyenes arányban csökkentek a fertőzési mutatók! Vagy is egy olyan helyzetben amikor mindenki passzív otthon van ha ki is lép akkor betart ja a maszkhasználatot akkor kérdem én mégis miről beszélünk? Hogy lehet az hogy állítólag drasztikusan nő a fertőzöttek száma miközben a kontaktálások a béka segge alatt vannak hetek hónapok óta mindenki betart mindent amit kell és ott a maszk is!?!?! Kérdezem én akkor ha igazat mondanak akkor mit ér a maszk meg a távolságtartás? Svédországban sehol semmi se maszkozás se semmi akkor ott már az egész nemzetet le kellett volna terítenie ennek a dolognak. Nem fura?

Ha használ a maszk minek a távolságtartás? Ha a távolságtartás használ minek a maszk? Ha mindkettő használ minek a lockdown?

Szerintem jogos a kérdésem

Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem matematikusa elmondta, munkatársaival olyan, a járvány várható terjedését előrejelző komplex modellt készítettek,

A modell segítségével vizsgálták, milyen következményekkel járhat a korlátozások lazítása. A számítások azt mutatják, drasztikus különbséget jelent, hogy a jelenleg 1 körüli reprodukciós ráta - vagyis az, hogy egy fertőzött, hány embernek adja át a kórokozót - hosszú távon 1,2 vagy 1,3 körül alakul. Az előbbi még kezelhető, a magasabb arány már az egészségügyi rendszer túlterheléséhez vezethet - hangsúlyozta az egyetemi docens.

Érdekes a sima influenza 1,8-2-es rátával bír és soha nem volt egészségügyi krízis ebből minden évben a háziorvosok 10 ezrével táppénzelték és kezelték a helyzetet. A szövődményesek és krónikus betegek ezrével haltak meg a kórházakban minden ilyen időszakban! Akkor ez mi ha nem hazugság és Riogatás? Jogilag felelni kéne ezért nem?

Röst Gergely közölte, a modellek szerint egy közepesen lefojtott járvány sem hozza el a nyárimmunitáshoz szükséges 50-66 százalék közötti átfertőzöttséget. Az, hogy ne lépjük túl az egészségügy kapacitásának korlátait, és kialakuljon a tömeges immunitást - védőoltás nélkül - nem érhető el csupán a társadalmi kontaktusok csökkentésével. Kombinált stratégiára van szükség,

Ezúton közölném a tisztelt docens úrral hogy a nyájimmunitást már letudtuk és azt pont úgy lehet elérni a leggyorsabban ha mindenkin hagyjuk keresztül menni a dolgokat, illetve Jankovits elvtárssal folytasson már egy megbeszélést e tekintetben hogy mégis mennyi az annyi és mégis mi az a 85%-os jelenlegi mutató ami szerint ennyi magyar már most is immunis vagy csak enyhe vagy semmilyen jelek nincsenek ha elkapják!


04.24 Merkely Béla

Nincsen tömeges fertőzés!

Érdekes egy hónapja heti többször is azt hallottuk Müller Cecília szájából hogy egy két napra vagyunk a teljes összeomlástól és a a totális fertőzési hullámtól! Egy hete nem volt hogy utoljára is elmondta "lassan belépünk a tömeges megbetegedés időszakába! Mindezt úgy hogy Jankovits István is azt szorgalmazta hogy lassan vissza kell térni a lockdownból és eleve csökkenő tendenciát mutatnak egész európában és nálunk is a számok!


26850 pcr tesztet futtatunk le 2,7%volt fertőzött koronavírusra. De ezek az adatok nem mérvadóak nem tekinthetőek pontosnak!


OK de melyikre? Hol vannak a bizonyítékok és a teljes tudományos kimutatás korra nemre krónikus vagy akut lefolyású már meglévő betegségekre? Az adatok nem pontosak pedig laboráns klinikai környezetben történtek meg olyan szakemberekkel  "zseniális tudósokkal" mint aki te vagy! Ez a tudomány Ez a pandémia ezek a számok és e za hitelesség?


2020.04.26
Kína kiadja a hivatalos jelentését : lezártnak tekinti a Sars Cov2 néven jegyzett koronavírus fajra vonatkozó orvosi rendelkezéseket a járványt helyi szinten lezártnak tekintik!2020.04.26 - Bill Gates interjú

" Az emberek úgy csinálnak mintha lenne választásuk de nincs választás.A normális élet akkor fog helyre állni ha az emberek nagy részét (nyájimmunitási határ 65%) beoltottuk"

Ez 5 milliardban van most meghatározva és a CEPI a COVAX portfólios és koordinációs munkájának bejelentése értelmébe 168 országgal 300 laborral és több mint 100 pharmakológiai multitrusttal kötött egyezményük alapján ez a szám biztosítva van!2020.05.01

A WHO feje bejelenti hogy 2. hullám és 3. hullám is lesz!

Majd bejelenti a hivatalos halálozási mutatókat ami 0.06%

Több országban is megindul a rendeletek lazítása és a karanténeljárások feloldása.Május 4-én Magyarországon is megkezdődött az enyhítés.


Ezzel tökéletesen megmutatva hogy az operatív törzs minden egyes Cilimamától és az egyéb tagoktól elhangzott állítások meglapozatlanok hazugok félelem és pánikkeltőek voltak és több BTK paragrafust oda vissza kimerítettek!2020.05.05 - WHO nyilatkozat!

Aki nem beteg ne hordjon maszkot!2019.06-hóban az Izraeli pénzügyminiszter elmondta hogy Izrael készül egy 2021-ben esedékes gazdasági világválságra.

Minden idők legnagyobb összeomlása küszöbön van 2021 ben világgazdasági válság várható ha ez a dolog tovább folyik ami most megy.Azóta a legfisseb nyilatkozatot ez ügyben maga Alan Greenspen a FED visszavonult feje a villággazdaság keresztapja is megerősítette az economicsnak.05.12 - OT

A tömeges tesztelésre kiválasztott 17 778 ember 49%-át sikerült eddig tesztelni; mindössze két pozitív esetet, illetve 9 olyan személyt találtak, akik korábban már átestek a fertőzésen.05.15 - Jakab Ferenc interjú


HV: Hogy telnek a mindennapjai a koronavírus-járvány kezdete óta?

Rettenetesen fárasztóan. Gyakorlatilag 16-18 órát dolgozom. Fárasztó, rettenetesen. Nem maga a laboratóriumi munka, - hisz az szinte nincs is - hanem a súly, a felelősség.

HV: A Koronavírus-kutató Akciócsoport vezetőjeként milyen feladatot kell ellátnia?

Március 13-án, mikor megkaptam ezt a nemes, ám de rettenetesen nehéz posztot, akkor ugye azt a feladatot kaptam, hogy hatékony gyógymódot és gyógyszert fejlesszünk, ami nem egyszerű dolog. Aki nem kutató, az nem tudja, hogy a kutatás az nem megy egyik napról a másikra, ez hosszú hónapokba, évekbe is telhet.

Kérdem én ha az ország egyik 4-es szintű laborjának a feje vagy és a te munkád az hogy kutass és fejlessz és azokról naprakészen tájékoztasd az államvezetést mely a népet akkor mégis miről beszélünk amikor kutatásról fejlesztésről szavahihetőségről számadatokról és tételesen bizonyított tudományos laboráns eredményekről beszélünk? Jahh én kérek elnézést hogy olyanok nincsenek mert semmilyen szám nem reprezentatív és pontos!05.15 ORBÁN VIKTOR

"A felelős viselkedés most a távolságtartás és a maszk viselése."

Kérdezem én minek? Ha nincs veszély és feloldottuk a kényszerpályás intézkedéseket akkor minek? HA nincs egy számadat se ami pontos lenne és nincsen járvány sem akkor minek? A rendeleti kormányzás alatt csak el lett sinkófálva 1000 milliárd forint......ha másra nem volt jó akkor erre mindenképp elég volt....Május 18-tól országos feloldás a szigorítások alól Magyarországon!


Müller Cecília:

"Aki teheti, térben és időben is tartsa a távolságot."2020.05.20


Kína bejelenti hogy elkezdődtek az első körös oltások embertesztjei  (Zetra)

05.25

Az Oroszok is bejelentik hogy kétvektoros vakcinájuk készen áll, és az első kört már el is végezték és azok hibátlanok lettek.06.08 Merkely Béla Interjú


A 65 év felettieknek az egészségügyiseknek és az idősotthonok dolgozóin ak kötelező lesz
majd hozzátette ő nem támogatja a kötelező oltást és a fiataloknak nem adatná be!

Kérdezem én:
Mi a francról megy a szöveg ha már hónapokkal korábban ki volt mondva hogy a közösségi terekben és az iskolákban a legnagyobb az esélye a fertőzésnek és mivel az a korosztály gyakorlatilag immunis az idősek fertőzésében van nagy szerepük! Akkor nem automatikusan zárva kellett volna tartani az intézményeket? Jahh hogy akkor nem lehetett volna járványt kiáltani meg fertőzést felmutatni mert ahogy korábban ki volt mondva ha minden be van tartva akkor autómatikusan csökkennek a számok és ez minden országban látható volt.


június 15-től a teljes egészségügyi hálózatot újraindítják Magyarországon06.18

Astra zeneca bejelenti gyártjuk a vakcinát


06.18 - A kihírdetett vészhelyzet megszűnt Magyarországon!06.19
Trump bejelenti hogy tárgyalt a biztosítótársaságok fejeivel hogy a prioritásoknak megfelelően minden amerikai megkaphassa az oltást a Warp Speed szövetségi hadműveletben és január 30-ig 300 millió vakcina készenlétben lesz .


06.22 - Merkely Béla interjú

Az eddig szerzett tapasztalatok birtokában már nem állunk védtelenül a járvány második hulláma előtt. A Covid 19-el fog tűnni mivel az influenzavírus folyamatos változásával ellentétben a koronavírus NEM MUTÁLÓDIK!

Érdekes korábban Jakab Ferenc Jankovics elvtárs is azzal jött hogy gyorsan változik.....A világoltás feje Richard Hachett elmondta hogy olyan gyorsan változik a vírus hogy lehetetlen lekövetni!

Az hogy nyáron könnyebben megállítható annak köszönhető hogy a Covid 19 a többi koronavírushoz hasonlóan szezonális!

Tényleg?
A korábban ismert 4 faj ami velünk él mindig is okozott megbetegedéseket télen nyáron és folyamatosan vándorolt emberről emberre és mivel alapvetően évezredek óta velük élünk így van egy természetes immunitásunk nyájimmunitásunk ellenük. Az hogy az időjárás kedvez a terjedésüknek az egy dolog de akkor nem azonnal olyan intézkedéseket kellett volna hozatnia kormánnyal ami megakadályozza a októberre várható és február közepéig tartó felívelést majd január 2 hetétől a kicsúcsosodást? Egyébként meg a covid 19 az nem vírus csak jegyzem meg a Sars CoV2nek hívjuk a szerencsétlent te sarlatán.

A legmagasabb rizikófaktorba tartozókat rendszeresen tesztelni kell..egéssségügyisek idős otthonok alkalmazottai és betegei

ok akkor miért nem teszteltétek és tesztelitek most is a kifejezetten kritikus réteget a leggyorsabb és leghatékonyabb gyorsteszttel mely vércseppből mutatja ki hogy mi van megkérdőjelezhetetlenül?


06.23 - Merkely Béla interjú

Továbbra is fontos a maszkviselés és a távolságtartás mert ezekkel a vírus reprodukciós mutatója 1 alá csökkenhet és a betegek száma fogy majd! a járvány pedig teljesen megszűnik!!!!

Jahh hogy nem a fertőzötteké hanem a betegeké értjük ugye?

Egyébként ekkorra már Magyarországon fel volt oldva a korlátozások....
A legkomolyabb azonban az, hogy ha betartjuk az intézkedéseket ,a járvány teljesen megszűnik, vagy is érdekes módon most már napi ezrek fertőződtek meg úgy hogy mindenki betart minden eddiginél szigorúbb szabályzásokat és még a sok retardált azt is hagyja hogy elvegyék a legalapvetőbb istentől való szabad akaratot, a vélemény nyilvánitást a gyülekezési szabadságot és minden egyebet!


07.09 Jankovics István interjú


Még az első hullámon se vagyunk túl!

Jahh azért mondtad hogy enyhíteni kell mindenen és vissza kell térnie az életnek, meg fontos a nyájimmunitás meg hogy 85% eleve immunis. Jahh azért van már egy hónapja nyitva majd minden ország....Ez a kijelentés jogilag nagyon komoly kérdéseket vet vel a hatáskör a félelemkeltés ésfélretájékoztatás szintjén!

A who szerint bizonyíték van arra hogy a koronavírus levegőben is terjed!

Tényleg? .És ez a DR. gratulálok...Először is melyik az ismert 7 -ből vagy 50 -ből?

A WHO hivatalos állásfoglalása:

A COVID-19 ( Corona Virus Disease 2019)

Egy vírusos, légúti illetve légzőszervi megbetegedés, amelyet a SARS-CoV-2 nevű koronavírus okoz.
A koronavírus által okozott megbetegedés (COVID-19) egy fertőző betegség, amelyet egy újonnan felfedezett koronavírus okoz. A COVID-19-ben megbetegedő emberek nagy többségénél enyhe vagy közepesen súlyos tünetek jelentkeznek, és a gyógyulás speciális ellátás nélkül bekövetkezik. A terjedés módjai a COVID-19 betegséget okozó vírus elsősorban cseppfertőzés útján terjed, például a fertőzött személyek általi köhögéssel, tüsszentéssel, illetve az általuk kilélegzett levegővel.

Megjegyzem: Egy erősebb tüsszentés vagy köhögés elérheti a 200 km /h sebességet is vagy is a maszk semmit sem ér mert kijut alóla nehéz cseppek miatt pedig lerakódhat! Ami külön megér egy misét hogy a nemzetközi orvosi mérce a távolságtartásra járványügyi időszakokban 2,5m mert azon belül egy normál köhögés még eléri az embert! illetve egy erősebb kilégzés is!

Ezek a cseppecskék túl nehezek ahhoz, hogy huzamosabb ideig a levegőben maradjanak, így hamar a földre és tárgyak felületére hullanak. Megfertőződhet úgy, hogy belélegzi a vírust, amikor egy COVID-19-cel fertőzött személy közelében tartózkodik, vagy úgy is, hogy vírussal szennyezett tárgy felületéhez ér hozzá, majd a szeméhez, az orrához vagy a szájához nyúl.

Ha egyénre vagy munkahelyre szabottan készülünk elkerülhető lesz a második hullám!
Még nincs vakcina és egyenlőre nem is tudjuk hogy azzal mit kell majd kezdenünk!

 Nincsen vakcina? Az astra már gyártja  és egy fél tucat gyártó az oroszokkal az élen embereken tesztel második fázisban!


07.13 Merkely Béla interjú

szeptemberre érkezhet a második hullám


Négy nappal korábban még arról volt szó hogy elkerülhető a második hullám és a kormány meg mindenki olyan jól végzi a dolgát hogy fel vagyunk készülve és tudjuk az első hullám fényében  hogy mit is kell tennünk!

Júliusban viszont már megjelentek a KSH foglalkoztatottsági számai, melyek szerint százezerrel több lett az álláskeresők száma.

Ki kell mondani hogy sok ezer milliárdos kár érte az országot és sok ember mindenféle segítség nélkül állás nélkül maradt! Ezért pedig a tudomány képviselőit terheli minden felelősség! Akik miatt ez bekövetkezett mint kiderült teljesen oktalanul és jogtalanul! A kormány erkölcstelen hozzáállásáról már nem is beszélve!07.26 Merkely Béla interjú


Magyarországot nem lehet még egyszer lezárni!!!
HA lehűl a levegő a gyerekek iskolába mennek a szülők dolgozni az felgyorsítja a terjedést!

MIVAN?!!?
Vagyis nyissuk ki az országot minden téren hogy hagy terjedjen minden majd utána kiabáljunk az emberekre meg kényszerítsük őket meg hibáztassuk őket amiért nem is hibásak semmiben?

Nem arról volt szó hogy a lockdown hatott és tesztelésre van szükség? De csak a veszélyeztetettek körében? Nem arról volt szó hogy hónapok óta van megfelelő teszt is 15 perc alatt atombiztos? Nem arról volt szó hogy tudjuk most már mire kell készülni és mit kell megtenni hogy elkerüljük a második hullámot? Nem arról volt szó hogy a veszélyeztetetteket a legjobbana fiatalok az oktatás és egyéb intézmények korlátozásával lehet megvédeni? stb....

Erre mint tudományos szakember felszólítod a politikát hogy nem lehet lezárni? Miközben minden bizonyítja hogy eleve nem is kellett volna szeptembertől megtenni a nyitást? És semmilyen szigorításra nincsen szükség és nem is volt?

Ez nagyon komolyan kimeríti a veszélyeztetés fogalmát és a tények elferdítését ami szintén újabb BTK kérdés!07.30 Astra zeneca hivatalos igazgatói nyilatkozat!

Az Astra zenaca termékbiztosítási védelmet kapott azoktól az országoktól melyekkel megállapodása van! Ez akkor 25 ország volt. A biztosítási kifizetések komoly problémákat vetnek fel!

Ez egy különleges szituáció melyben mi vállalatunk egyszerűen nem vállalhat felelősséget ha a vakcina 4 éven belül megmutatja a mellékhatásait!
08.02

Az Astra zeneca ,Zetra(kína) ,PFizer, kiadják az első körök eredményét melyek 40-50-%os megbetegedést okoztak a teszteltek körében.

A Kínai Zetra elmondta hogy 50%-os megbetegedés sorozatuk volt ezért két dózisú vakcinára álltak át és így már le tudták felezni a problémákat. Az Astra Zeneca és a Pfizer is 40% -os buktát könyvelhetett el.

A kialakult tünetekről és a kutatási eredményeikről nem adtak részletes felvilágosítást!

Richard Hachett A Globális világoltás vezetője a CEPI feje a következőket mondta erről!

 "TÖRTÉNELMI KUDARC"


08.07 - Orbán Viktor interjú


A történelmi kudarc ellenére az Orbán Viktor fémjelezte kormány az összes politikai párt aszisztálása mellett berendelt 5 millió darabot " az első" vakcinából melyről elmondása szerint

"nem számolhatunk azzal, hogy világos értékelést kapunk"

A 08.07-én adott interjúja pillanatában nyívánvaló volt hogy nincsen első meg második vakcina hiszen az Astra Zeneca felel egész európáért és mi mint európai ország a GAVI -n keresztül ő tőlük vettünk!  A fenti nyilatkozat a amit a rádiónak adott egyébként kimeríti a hazaárulást a gondatlan / szándékos veszélyeztetést és még 2 másik vádpontot!


08.09 - Jakab Ferenc  interjú


Az Európai Bizottság a napokban megállapodott a Gilead Sciences gyógyszergyártóval, hogy a következő hónapokban az Európai Unió és az Egyesült Királyság betegei számára hozzáférhetővé válik a Veklury® (remdesivir) vírusellenes készítmény. Ez az első, jóváhagyással rendelkező Covid-19 antivirális kezelési módszer. Mi a véleménye, valóban hatásos lehet?

A remdesivir nem új keletű gyógyszer, annak idején a nyugat-afrikai Ebola-járvány kapcsán fejlesztették ki, ezért gyakorlatilag évek óta ismert szer. Az, hogy a hatékonyságát kutatják a koronavírus-járvány esetében is, abszolút helyénvaló.

NA most.... a Remdesivir megbukott és a WHO hivatalosan is kiadta hogy nem tekinti gyógyszernek és nincs kimutatható hatékonysága!

Jelen pillanatban körülbelül száz fejlesztési projekt fut a világon, és ezek közül négy-öt tart a klinikai vizsgálat fázisában. Valószínűleg ez ezek közül az egyik, és feltételezem, hogy ebben az esetben is megkezdődtek már a klinikai vizsgálatok.

Ez kamu 300 nál is több fejlesztés zajlik a világban és 9+9 ben vizsgálták a megoldásokat.A CEPI és a Covax honalpján minden információ kint van!


08.10 Merkely Béla interjú


A járván második hulláma nem lesz olyan pusztító mint az első!

Szeptembertől több tényező az iskolák kinyitása az időjárás a zárt terekben való tartózkodás mind hozzájárulhat a járvány terjedéséhez főképp ha nem tartják be az óvintézkedéseket!

Csak jelezném tisztelettel hogy augusztus elejéről beszéltünk ekkor amikor is tombolt idehaza a lazítási nyaralási kimozdulási időszak! Ilyen hülyeséget beszélni....nyílt helyeken eleve nem tudunk úgy fertőzni..ha már az iskolákat se nyitottuk volna ki akkor újabb faktort zárunk ki. az óvintézkedéseket pedig betartják az emberek mégse ér semmit! Teszem fel újra a kérdést! KIK A KORMÁNY SZAKÉRTŐI AKIKRE ORBÁN VIKTOR HIVATKOZIK? MERT TUDTUNKKAL ÖNÖK! Ha maguk mondják el hogy mi a rizikófaktor akkor mégis miért nem tartja be a kormány amit kell és miért próbálja a felelősséget az emberekre hárítani?

Ha március óta nyíltan ki van mondva hogy a zárt közösségi helyek a fő lehetséges gócpontok és a nyílt tereken alapvetően nincs baj akkor mégis miért akar a kormány állandó maszkviselést elrendeltetni? Mire kell az oltás mire kell a lockdown?

A második hullám a késő őszi téli időszakra fog esni!

WOW... az első milyen véletlenül pont oda esett és én doktori diploma nélkül elmondtam előttetek hónapokkal hogy ekkora fog esni és ki se kellene nyitni az intézményeket ellenben emberi megoldásokat kéne bevezetni.


08.11
Koronavírus - A WHO egyeztet az orosz vakcina elfogadásáról

A megállapodás továbbra is az ellenőrzéshez kötött feltételeken alapul ami azt jelenti hogy 6 hónapos teszt kell megadott korcsoportra és mindenre majd utána lehet elfogadni mert az unios elfogadás csak akkor lehet meg ha a WHO elfogadja az pedig protokollhoz van kötve ahogyan minden ország oltószere így a 11 kínai is!08.11 - Dr. Mészner Zsófia PHD

Lesz e kötelező oltás?

"Magyarországon nem mindenkinek lesz kötelező az oltás viszont jöhet olyan politikai intézkedés amikor ez megváltozhat!"

Nos már ez előtt tudtuk Richard Hachettől és Donald Trump-tól hogy mi lesz az oltási protokoll! tudjuk hogy a világ minden országában egységes nevezőre helyezkedett a világoltási tudományos közeg és ugyanazon elvrendszer mentén fogják az oltásokat beadni mindenhol.
1. Egészségügyi dolgozók (kötelező)
2. Időskori ellátásban résztvevő intézmények lakói és alkalmazottai valamint az egészségügyi hálózatban bármilyen módon érdekelt résztvevők. (kötelező)
3. Szüleink Nagyszüleink vagyis az idős szép és hajlott korúak (első körben választható másodikban nem)
4. Gyermekeink (kötelező)08.15 - A kormányzati osztogatás

Cserébe a kormány "garázskoncertek" támogatását helyezte kilátásba a Magyar Turisztikai Ügynökség válogatásával, 5,3 milliárd forintos támogatással.Többek közt Demjén Rózsi, Balázs Fecó vagy a Tankcsapda is a támogatottak közé került. A szervezők és előadók számára viszont továbbra sem volt világos, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni ez a támogatási forma. Szentkirályi Alexandra kormányszóvívő augusztus 6-i közleménye szerint a kormány újabb, 2 milliárd 120 millió forintos csomagról döntött a könnyűzenei klubok és a fesztiválszervezők támogatására.
08.19 Jakab Ferenc

Van már egy két ígéretes oltóanyag

eközben...
Müller Cecília tisztifőorvost Államalapító Szent István-emlékéremmel tüntették ki Székesfehérváron augusztus 19-én, a rendezvényen, ahol főleg veszélyeztetett korcsoport volt jelen semmilyen vírusvédelmi intézkedésnek nem volt jele

Az augusztus 20-án megtartott kormányzati rendezvények, a tisztavatás és a Szent István-bazilikában tartott szentmise alkalmával se viselt senki maszkot


08.21
Hivatalos CEPI interjú a világoltásról a Reutersnek (Melani seville)

Elmondja hogy az FDA elv alapján elég ha 55%-os hatékonyságú lesz az oltás.Tehát azt kell megvizsgálnunk, hogy kinek próbáljuk megakadályozni a betegségeket, és meg kell győződnünk arról, hogy van-e olyan oltóanyag-portfóliónk, amely megvédi a veszélyeztetett populációkat, amelyek változatosak.Mert nem tudnak mindenkinek megfelelni szóval el kell dönteniük kiről mondjanak le!


08.24
Cepi - Covax interjú a portfólióról és a háttérről

Hogy épül fel a portfólió rendszer?

9 jelölt élvezi a támogatást és további 9 et értékelnek
80 önfinanszírozó ország nyújtott be támogatást a Gavihoz hogy a Covax portfólióhoz a kis és közepes költségvetésűeknek támogatást adjon.
Sűrgős nemzeti szerepvállalásra van szükség és együtt működésre van szükség összesen a Covaxon belül 172 országgal vagyunk kapcsolatban
A CEPI a globális legnagyobb oltási szervekkel megállapodott abban hogy a kormányok bevonását meg kell valósítani rá kell venni gyakorlatilag a kormányokat hogy minden lehetőséggel támogassák az oltószer mihamarabbi legyártását és prioritások szerinti kiszállítását. Ahhoz hogy a legveszélyeztetebbeket vagyis az egészségügyi hálózatokat és az időseket mihamarabb első körben le lehessen oltani ahhoz kell hogy az országok elkötelezettségének megerősítése 08.31.ig megszülessen keresztül kell verni ezt a programot! Mert mindenkinek hálásnak kell lennie a Covaxnak és a cepinek hogy mindenkit be akarnak oltani

Richard hachett:

A globális oltóprogram feje a CEPI!

Idáig csak magánpénzből 1,4 miliárd folyt be de sürgősen ujabb min 1 milliárdra van szükség
Az oltóanyag portfólió növeli a lehetőségeket,mert a legutóbbi oltójelöltek történelmi kudarcot vallottak!

Vagyis az elsőszámú cél a portfólió növelése .

Mert ez egy globális filantróp szemlélet hogy megvédhessük a legkiszolgáltatobbakat!
A kis országnak elő kell lépni hogy kezelhetővé váljon financiális megoldás.
A 172 orszég 4.9 milli

árd embert fed le.

(megerősíti a nyájimmunitási határt amit Bill Gates 4. hóban elmondott!)

Ahhoz hogy mi létrehozhassuk ezt a globális oltási programot ahhoz az országoknak meg kell tenni a szerepvállalási kötelezettségeiket!

A krízis akut fázis 2021 végéig fog tartani (ami a harmadik hullám) mire kész kell lennie a WHO teljes hitelesítésének és engedélyezésének!

43 ország hagyta hogy nyilvánosságra hozzák hogy együttműködnek a Covax-al a Cepivel!


Magyarország kérte hogy titkosan kezeljék további 30+ országgal együtt
Az országok financiális szempontból besorolásba kerültek és ez is titkosítva van Magyarország szempontjából!
Kérdem én miért? - Ez mit merít ki jogilag?


08.30 Reggeli Balázs show radio 1
Boldogkői konteozik és leszerepel. " nincsenek adataim erre"  "Erre nem tudok válaszolni" ect.....9.01

Trump beszéd:

Helyben hagyott mindent és decemberre már 150 milliót előre hozatott az Astra szeréből és rekordsebességgel fogják leoltani a nemzetet a Warp Speed hadműveletben. A sorrend ugyanaz mint nálunk.09.04 - Cepi Covax interjú

A teljes földi tudományos technológiai logisztikai hálózat keretein belül (9-9-ről) 321 vakcinajelöltre nőtt a portfólió!

Kibővítették a covax portfóliót 32 jelöltre! az alap 9 mellé újabb 2 résztvevő is bekerült
34 ország 470 helyszín 280.000 résztvevővel zajlanak a 2-3 fázis oltásai és tesztjei
Az engedélyezéshez szükséges adatok várhatóan év végére rendelkezésre fognak állni!

Ajith Shingvi a Loyola ins. feje mondja:

Az oltási protokollban a jelenlegi legnagyobb változás az jelenleg a multinacionális vállalatok részvétele! Kína 11 intézetre bővülve és amerika a warp speed operation hadműveleten belül csinálja ezt a programot +3 amerikai meg nem nevezett platformmal a keret jelenleg 10 milliárd dollárt elérte!

értelmezzük:
vagyis a felszólitásnak eleget tette az elit mert övék minden létező egyetem kórház minden.
Észak Amerika 86 cég lépett be a 33 akadémiai rendszerbe a publikus 6
Ázsia 62 cég
Európa 46 cég

A cégek profilja multinacionális gyógyszergyártó vállalatok!

Az alkalmassági kritériumok enyhítése a próbapopuláció kiszélesítése érdekében kulcsfontosságú . Ennek a a számnak a vizsgált közegben reprezentatívnak kell lennie!

Vagyis mindenkit be fognak fogni minden létező korút neműt és fajta betegséggel bírót hogy fel tudják majd mutatni azt hogy ennyire ok a szer. Mert jelenleg orvosi alapon vissza lehet utasítani az oltást ha nincs megfelelően alátámasztott bizonyíték arra hogy az adott betegségben szenvedőre hogy hat majd az oltás hiszen gyógyszereket szed.

Továbbá kérdezem én a tudományos elitünktől mi is az a reprezentatív szám amit nekünk magyarként el kell fogadni?

Ez az oltás egy vadonat új technológián alapul ezért az adatbázis rendkívül fontos hogy az emberek elfogadják.

Vagyis itt elismerik hogy ennek a vakcinának semmi köze semmihez olyan értelemben mint oltás ,mert olyan technológián alapul amit korábban még sose használtak! És persze most se mondja meg a tudományos közeg hogy mi is van valójában nem hogy a népnek de még egy miniszterelnöknek se aki pedig láthatóan nem is kérdez semmit!

A covid elleni tétovázás és ellenállás is felmerült ezért sürgősen meg kell tervezni és valósítani a globális közösségi szerepvállalási és bevezetés utáni pharmakovigliai rendszert!

vagyis: ha kell erőszakkal joggal törvénnyel a lobbisták hassanak politikára hogy megvalósithasság a közegészségügyi protokollokat! Vagyis el kell kezdeni egy fajta kényszerintézkedési sorozatot bevezetni hogy megfélemlítsenek mindenkit és erre az orvoskat és a rendőrséget és a katonaságot vagyis a közegésségügyiseket és a belbiztonságiakat kell átszervezni!.

Kérdezem én! MEGTETTE A KORMÁNY A LÉPÉSEKET?

 - HAZAÁRULÁS!2020.09 16-án Orbán Viktor újabb szigorításokat jelentett be, ezek alapján a maszk használata kötelező a tömegközlekedés és az üzletek mellett már a mozikban, színházakban, egészségügyi és szociális intézményekben, és az ügyfélfogadási irodákban is, és hogy a tesztek hatósági ára 19 500 forint lesz.

A bejelentés után gyakorlatilag Orbán pálinkafőzés haveri meghívások mindenhol maszk nélkül flangált és parolázott mindenkivel.


10.08 Merkely Béla interjú

A Richter Gedeon bejelentette hogy sikeresen szintetizálta a Remdesivirt!


10.15 WHO

Kiadja a hatástanulmányát a A szolidaritási terápiás vizsgálat i eredményekről melyben pontosan kifejti és megállapítja hogy sem a REMSEDIVIR sem a többi általuk vizsgált szer nem alkalmas a mortalitás megfékezésére és nem bizonyított a hatékonyságuk !


2020. 10. 22. Boldogkői Zsolt interjú az Azonnalinál

Mi a különbség a koronavírus és az influenza között? Miért annyira fontos a maszkviselés? Miért állt ki vitázni a járványtagadókkal? És mit tehet az egyén, hogy ne fertőződjön meg?
Mit tud ma a tudomány a koronavírus-járványról?

A vírus járványtani aspektusait illetően hiányos a tudásunk - annak ellenére, hogy még sosem kutattak ennyien egy járványt.


Március óta mindent tud mindenki a tudós a virusról 4 hóban már emberebe kísérleteztek a kínaiak hivatalosan május óta több országban több cég is már embereken tesztelt! Június óta készül gyártja az Astra Zeneca a szert! Augyusztus óta pedig már a Cocax megállapodott a szerepvállalásokról a rendelések mértékéről és a kiszállítási és mennyiségi időpontokról!

HA hiányos a tudás akkor mégis mi hogy képzelik hogy be lehet adni egy olyan szert bárkinek is amire nincsen garancia! Amiről maga a gyártó mondja el hogy nem lesz mindenkinek jó! Amire Bill Gates mondja el hogy lesznek mellékhatások de azt el kell fogadni! Amire a gyártó azt mondja hogy 4 éven belül bármi kijöhet!

Egy oltás kifejlesztése és normális tesztelése sok évbe kerül a hatástanulmányoknak olyan szerteágazónak kell lennie amennyire csak lehet és azt minden lépcsőfokon bizonyítani kell tudni! Jelenleg semmire sincs semmi amit a magyar tudományos elit alá tud támasztani!

Akkor még is mire készült a vakcina? Akkor mégis milyen jogon mondod azt hogy embereket kell megfosztania döntési joguktól a szabad levegővételtől ha te sem tudod tudományosan bizonyítani hogy mi is a valóság?!?

Ez az első olyan pandémia, melynek során a tudomány működése ország-világ szeme előtt zajlik. A laikus közönség láthatja a sok bizonytalanságot, ami ugyan csökken az események előrehaladtával, de mégis azt a benyomást keltheti bennük, hogy a tudomány nem egy megbízható módszer. Modelljeink vannak, az előrejelzések pontossága pedig közel sem száz százalékos. A tudomány nem ex cathedra kijelent, hanem megvizsgál minden hozzáférhető adatot, és ez alapján készít előrejelzéseket.

Ahha értem.... nem kelthetitek hanem keltitek..gunagdongi sars nem volt pandémia Szaudi mers cov nem volt pandémia? 2015 Amerikai kanyarójárvány nem volt pandémia?

.Arrogáns férgek,  paraziták vagytok a nemzet testén ,és miközben szívjátok a vérünket előrejelzést készítettek olyan adatokat közölve melyek egyszerűen nem igazak! Ha pedig valaki megkérdőjelezi a számaitokat akkor azokról nem tudsz " Erre nem tudok válaszolni" Nekem ilyen adataim nincsenek" Radio 1. De mindenki tudománytalan aki kérdést mer feltenni vagy használja az eszét! Milyen EXCathedráról is beszélünk meg kinyilatkoztatásról? (CSATT ATV)

" Az utóbbi időkben sokan mondtak olyat ami meglapozatlan volt meg amit nem kellett volna DE ILYEN A TUDOMÁNY!"

Kérdem én: Ki a laikus?

A valószínűségi állítások a tudomány logikájának szerves jellemzői, de tegyük hozzá, hogy nagyon sok dolgot olyan nagy bizonyossággal tudunk, hogy ezeket nyugodtan nevezhetjük tényeknek.

Nem a tények tények a saccolás meg saccolás...

Magyarok millióinak az életéről van szó meg az egészségéről! És ilyen a tudomány?

Az alaptörvény kimondja hogy csak nektek van jogotok dönteni tudomány körében!

NEKTEK????

A kutyámat nem bíznám ilyen lelkileg halott és szakmaiatlan senkikre akiknek ennyit ér egy emberélet és egy nép!

Az hogy tény ként közlik a földrajz könyvek hogy melyik földréteg miből áll milyen mélyen majd 27 évnyi fúrással sikerül lejutni 12 km mélyre és addig i s kiderült semmi nem olyan mint aminek lennie kell ,ezek után milyen büntetőjogi felelősség terheli azt aki a könyvet irta és tényként állít valamit alátámasztás nélkül? Az hogy a fény sebessége természetes vagy laboráns vákumos közegben hogyan tér el az egy dolog de 30 év alatt 2x változtatta meg a tudomány a fény sebességére vonatkozó tételeit! Szóval erről ennyit... Ha én állítok valamit hogy 2025 ig Peter Swartzék megetrveztek egy forgatókönyvet és Bill Ggatesék a rockefellerekkel meg a komplett Vanguarddal a CEPI-ne keresztül a Covax-al egy világoltást vezényel le 2017 óta!!!!

Akkor én konteós vagyok Mert te azt mondod mert neked DR. címed van te alja kuruzsló!
Pedig minden szavamat a világoltás feje írja alá meg a Rockefeller alapítvány meg a hivatalos adatok!

Nem nevezheted a te saccolásaidat és véleményed tényeknek miközben szemenszedett hazugság és propaganda minden szavad! Nem hogy a Doktori címedtől fosztanálak meg de az állampolgárságodtól is te hazaáruló féreg. És még az ilyennek katedrát adnak...

Mit tud a tudomány magáról a koronavírusról?

Magukról a koronavírusokról sok mindent tudunk, például hogy RNS-vírusok, amik általában picik, de a többi RNS-vírushoz képest óriásinak számítanak.

Google ..bravó komoly érvelés és adathalmazt mutattál be...

Miben más a most terjedő koronavírus (SARS-CoV-2) a korábban terjedő hasonló vírusokhoz, a SARS-CoV-1-hez és a MERS-CoV-hoz képest?

Mindhárom koronavírus, és a SARS-CoV-1 igen közeli rokona a jelenleg járványt okozó SARS-CoV-2-nek.

A legfőbb különbség, hogy a mostani vírus hatékonyabban terjed és sokkal kisebb a virulenciája (azaz a megbetegítő képessége ), mint a másik két vírusé.
Mi az hogy mind3?
HCoV-229E, HCoV-OC43, HCoV-NL63, HCoV-HKU1.
Milyen közeli rokonok első uncsitesók vagy keresztapa vagy féltestvér ugyanattól az apától vagy anyától ki az apa és ki az anya...ect...Kisebb a virulencia? Mi a fene ?!

10 meg 30 %-os halálozási mutatója volt mind a két említett vírusnak!
Istenem és ez a DR....nem hiszem el hogy ilyen hülyék rohangálnak köpenyben egy biológiai laborban...

A korábban járványt okozó koronavírusok általi halálozási arány jóval nagyobb volt, de szerencsére hamar sikerült a terjedést megállítani, így végeredményben nem haltak meg sokan emiatt. Mindhárom vírus állatokról került át az emberre, így indult a járvány.
Azt megemlíteném, hogy az embernek van négy ún. endemikus koronavírusa, amely csupán enyhe, náthaszerű tüneteket okoz, és tavasszal eltűnnek. Ugyan a mostani koronavírus is mutat szezonalitást, de a nyár nem támaszt abszolút akadályt a terjedésben.

Nagyobb volt a halálozási arány és sikerült megállítani gyorsan? A Szaudi Mers covnak 21 országban mutatták ki a jelenlétét 30%-os halálozási mutatóval! Miről beszélünk?

Milyen tanulságokat tudunk levonni az első hullám kapcsán?

A vírus a világ összes országában megjelent, és emiatt a kormányok különféle korlátozó intézkedéseket hoztak. A kínaiak nagyon keményen reagáltak: volt, amikor ötvenmillió embert helyeztek karantén alá. A történelem során még soha nem fordult elő hasonló volumenű korlátozó intézkedés.

Dél-Korea elsősorban a tesztelésre és a kontaktkutatásra fektette a hangsúlyt, Európa pedig elsősorban a szociális távolságtartás különféle módozatait vezette be. Voltak országok, amelyek a nyájimmunitás kialakulásában bíztak, de a nagyszámú haláleset miatt csak Svédország tartott ki emellett.

Sajnos a svéd modell nem vált be, mert a gazdaságot sem tudták kellően megvédeni, miközben a halálozási arányuk jóval magasabb volt, mint a környező országokban.

A Svéd modell megbukott?!

Nesze neked svéd modell!


A 2018-2019-es idényt Svédországban az A influenza uralta, és közepes intenzitási szintet ért el. Több megfigyelő rendszer szerint az idény kevésbé volt intenzív, mint az előző öt évad. A járvány december második hetében (50. hét) kezdődött, és a csúcspontját február közepén (6. hét) érte el. A svédországi laboratóriumok 13 757 influenzás esetről számoltak be a szezonban, ami kevesebb volt, mint az előző szezonban.

A laboratóriumi igazolt betegek közül 505 (3,8 százalék) halt meg 30 napon belül. Összességében a halálesetek 88 százaléka a 65 éves és annál idősebb emberek körében történt. A meghalt betegek aránya az életkor növekedésével nőtt.

A 2018-2019-es szezonban a 65 éves és idősebb emberek átlagos oltási lefedettsége 52 százalék volt, ami magasabb volt, mint az előző hét szezonban.

Azok közül, akik a kockázati csoportba tartoztak (65 év felettiek és krónikus betegek) és intenzív ellátásra azoknak 30 %-a be volt oltva a szezonális influenza oltással!

2019- 2020-as svéd adatok:
A 2019-2020-as influenzaszezon enyhe volt, és három vírus keringett: influenza A (H3N2), influenza A (H1N1) pdm09 és B / Victoria. A 2019-2020-as szezonban 7941 laboratóriumi vizsgálattal igazolt esetet jelentettek, amelyek többsége A-influenza volt (69 százalék). Az altípusú influenza A-minták 64 százaléka A (H3N2) és 36 százaléka A (H1N1) pdm09 volt.
szezon során 175 influenzás betegről számoltak be, hogy intenzív ellátásban részesültek országszerte, ami kevesebb, mint az előző négy szezonban. A betegek többségének (80 százaléka) influenza A volt, a medián életkor 61 év volt. Az intenzív terápiában jelentett esetek 62 százaléka a súlyos influenzás megbetegedések kockázati csoportjába tartozik, akár életkor (65 éves és idősebb), akár egy vagy több orvosi kockázati tényező miatt.


okt 28.

kiadva a legfelsőbb svéd orvosi tanács jóváhagyásával és pandémiai szakértői csoport által:


Egy svéd kutatók által végzett új megfigyelési tanulmány szerint a súlyos akut légzési szindróma koronavírussal (SARS-CoV-2) fertőzött kórházi betegek halálozási arányának jelentős csökkenése mutatkozik. "A kórházi ápolt covid-19 betegek körében bekövetkezett halálozás csökkenése Svédországban: országos megfigyelési tanulmány" című tanulmányukat online kiadták, mint előzetes nyomtatást a medRxiv * szerveren.

A legtöbb COVID-eset szövődmények miatt került kórházba.

A kutatók megkísérelték megnézni a 60 napos mortalitást
Összesen 15 761 kórházi, COVID-19-ben szenvedő beteget vontak be a vizsgálatba. Az adatok a Svéd Nemzeti Egészségügyi és Jóléti Testülettől származnak. Feljegyeztük és elemeztük a betegek 60 napos összes okú halálozását. A betegpopulációt a felvétel hónapja szerint osztályozták. Kiszámolták a betegek halálozásának relatív kockázatát a felvétel hónapja szerint. Olyan tényezőket vettek figyelembe, mint a már meglévő társbetegségek, az életkor, a nem és a gondozási függőség, valamint a súlyos betegség.

Összesen 15 761 beteget vettek fel.

A betegek átlagos életkora 64 év volt (51 és 78 év között), és ezek 57,5 ​​százaléka férfi volt.A halálozások aránya 2020 márciusában 24,7 volt, ami 2020 júniusában 13,3 százalékra csökkent majd tovább csökkent.

Október 13-án Svédországban az egy főre jutó halálozási arány 58,4 / 100 000 Erre megy a hivatkozás!!! Boldogkői elvtárs :))
Erre a számra amiből a legfrissebb kimutatások szerint továbbra is 85% feletti a 65 év felettiek aránya és az elhunytak 90%-a szenvedett valamilyen súlyosabb akut vagy krónikus panaszoktól!
Ez a szám márciusban 105 volt 100.000 re!


A Svéd modell a természetes nyájimmunitásra vonatkozó megoldásaival a leg előremutatóbb és természetes megoldás egy ilyen helyzetben! És bizonyítja az idényoltás hatékonytalanságát is mindamellett hogy megmutatja hogyan is néz ki az amikor egy tudóscsoport névre címre és mindenre tekintettel végez egy reprezentatív kutatást és nem saccolgat  meg előrejelez azt is úgy hogy tévedhetetlennek mondja magát majd ha téved azt mondja hogy ilyen a tudomány és kussolj és fogadd el!

Így kellett volna nyíltan elmondani a magyar népnek amit joga van tudni!


Ön szerint melyik ország védekezik a legjobban?

Ha úgy fogalmazza meg a kérdést, hogy melyik ország védekezik a leghatékonyabban a járvány megfékezését illetően, akkor nyilvánvalóan Kína, de ez a modell nem importálható a fejlett világba, elsősorban a demokratikus hagyományok miatt.
Másrészt, ha Kínában lezárnak egy tartományt, más régiók még működésben maradnak, ezért a gazdaság nem szenvedi meg annyira ezt lépést - szemben a kis területtel rendelkező Európával, ahol egy ilyen léptékű karantén az egész országot érintené. A dél-koreai modell is nagyon jó, ami a nagyléptékű tesztelésről és kontaktkutatásról szól.

Ezt kellene Európában mindenütt alkalmazni.

Oké kínai modell. Azonnal hermetikus karantén mindenki tesztelés a gyanús és a fertőzött esetek elkülönítése megadott módokon és az élet mehet tovább!

A dél koreai modell: Úristen mind meghalunk statáriumi állapotok kényszerintézkedések gazdasági csorbulás ,de van időnk találgatni és a tudomány nevében hazudozni. Miután Korea lekötötte a 2 miliard vakcinát érdekes módon 2 hét alatt megfékezhetetlen lett a járvány pedig előtte kussoltak...wow...azóta is sír a szájuk hogy nem bírnak a fertőzéssel és már náluk újrafertőzési járvány is van ,ami máshol a világon nincsen és még nem is jelentkezett!

Dél Korea jelenleg is a harmadik legfertőzöttebb ország!

BRAVÓ és ezt kellene követni...remek.... Hazaáruló tudományos  rohadék


És Európában melyik ország védekezik a legjobban?

Európában Németország védekezik a legjobban, több okból is.
Az egyik az, hogy a németeknél rendkívül jó járványügyi rendszer működik évtizedek óta a Robert Koch Intézet irányításával.

A németeknél akik tehetik küzdenek az emberek a jogaikért a halálozási mutatóik pedig 100.000/12 tudtommal a Kanadaiaké 24! Egyébként mindenhol betartják AZ EMBEREK A SZIGORÍTÁSOKAT! A Coch intézet pedig egyenlő a németek megalázásával ugyan olyan humbukkerek mint ti a legtöbb esetben!

Nagyon jó, hogy a maszkviselést és az influenza elleni oltást propagálja a kormány, és annak miniszterelnöke személyes példát is mutat ebben. De emellett szerintem sokkal komolyabban kellene szankcionálni a maszkviselés megtagadását és a helytelen viseletet is. Szükséges lenne a meglevő jogszabályokat alkalmazni, vagy újakat alkotni a biztonsági előírások be nem tartására való felbujtás ellen.

Egyetlen bizonyítékot se tettél még ki a hónapok alatt semmire mert neked nincsenek adataid minden állítás a levegőbe eresztett hazugság volt és ezek most már tények.. ez a tudomány....

a tévedhetetlenségét fenntartó folyamatosan spekuláló és tévedő társaság, az élén olyan hazudozókkal mint a kollegáid és olyan hülyékkel mint te!

Egyes szakemberek azt állítják, hogyha a maszkviselést a népesség nagy része betartaná, akkor az akár olyan hatású is lehetne, mint egy jól működő vakcina.

Akkor azért van az hogy rekord sebességgel terjed a vírus miközben a teljes nép betartja amit kell...

Ha valaki megtagadja, hogy maszkot viseljen, az lényegében azt az elvet képviseli, hogy nem számít a másik. Sajnos nálunk a maszktagadás erőteljessége korrelál a szolidaritás eszméjének gyengeségével.

EZ HAZUGSÁG AZ EMBEREK BETARTJÁK AMIT KÉRTEK TŐLÜK!

Miért gondolja, hogy csak nálunk ilyen erős a maszktagadás?

A magyarok egyik jellemzője a kurucos mentalitás, ami nem csak jó ügyek esetében aktiválódhat. Másrészt idehaza igen erős a vírusszkepticizmus, hála néhány orvos és egy gyógyszerész aknamunkájának, aki jelenleg a védőoltások ellen is gyűjt aláírásokat. Ennél jelenleg ártalmasabb tevékenységet nehéz elképzelni, csodálkozom is a hatóságok tétlenségén.

Talán ha nem a pánikkeltés a riogatás és a hazudozás lenne az első szempont hogy elérjétek az oltás beadását egy gazdasági terroron keresztül,amit tulajdonképpen egy influenzánál is kisebb problémát okozó vírusra hivatkozva tesztek meg karöltve a kormánnyal,talán nem is lenne gond! Én meg azon csodálkozom hogy még nem lettél agyonverve mindazért a kollégáiddal együtt amit ezzel az országgal tettetek pár hónap alatt!
10.14
Bejelentette a Covid-19 elleni második orosz vakcina bejegyzését Vlagyimir Putyin orosz elnök


10.22
Gulyás Gergely kormányzati tájékoztató

A kormány nem tudja mikor tetőzik a járvány!

Bravó akkor segítek:

december második hetétől február második hetéig tart a legerősebb időszak és minden évben az utóbbi 10 év kimutatásait átnéztem és január 2 hetétől feburár második hetéig van a csúcs már ami az influenza szezonunkat érinti de mivel ezt ti egyben kezelitek és eleve igy növelitek a statisztikát mert a tünetek ugyan azok így nincs miről tárgyalni!

Az első hullám adatai megvannak ugyebár és akkor is tudtuk mikor volt a tetőzés ! Kikkel tárgyaltok ti mint szakértők


Folyamatosan vizsgáljuk a helyzetet, ha szükséges, akkor tudunk dönteni további szigorításokról. A véleményünk továbbra is az, hogy a jelenlegi szabályok minél szélesebb körű betartása megfelelő a járvány elleni védekezésben - mondja Gulyás.
Ha emberéleteket tudunk azzal megmenteni, akkor tovább fogunk szigorítani

Napról napra jelentősen növekszik a tesztek száma, a tegnapi az egyik legmagasabb volt, ahogy a fertőzés terjed, a tesztek száma is növekedni fog!

Nem! Ahogy nő a tesztelések számú úgy nő a fertőzötteké is akik nem betegek és még csak nem is bizonyított hogy koronavirus melyik fajától! Ráadásul ha betartottuk volna a legalapvetőbb startégiai dolgokat akkor most nem lenne miről beszélni! Az első hullám adatai alapján mindenünk megvolt hogy a második ne történjen meg sem milyen szinten! Ide értve a gazdasági buktát az egészségügyi reformot a teszteléssel kapcsolatos problémákat!

1,3 millió influenza elleni védőoltás áll rendelkezésre, szükség esetén tudunk többet rendelni, illetve gyártani, vagyis az utánpótlás is biztosítható - mondja a miniszter.

10.22 mondtad ezt te féreg és 4 nap múlva már megirták a lapok hogy elfogyott minden készlet! Ennyire hülyének nézitek az embereket? 3 nap alatt országos szinten leoltottatok 1,5 milió embert csak úgy hogy senki nem hallott senkiről aki ment volna azért a szarért önként és mindenhova időpont kellet meg bejelentkezés mert sehova nem lehet menni távorvoslás van. 72 óra alatt 1,5 millió vakcina beadása! Az óránként 21000 oltás beadását jelentette fullosan megszervezve megállás nélkül éjjel -nappal!! BRAVÓ! eza legsötétebb diktatúrák propagandáját és hazugságait is kimeríti!

6,5 millió vakcinát kaphatunk

A vírusnak akkor lesz vége, ha lesz vakcina, ezzel kapcsolatban különböző kutatások zajlanak, az EU ilyen fjlesztéseiben részt vesz Magyarország is. Legutóbb az AstraZenecával írt alá együttműködést az Unió. Ha lesz vakcina, akkor Magyarország 6,5 millió oltóanyaghoz jut 13 milliárd forintért

legutóbb? Szemenszedett hazugság. Az unió nem irt alá szerződést a CEPivel és a covaxal kellett megállapodnia az országoknak!


10.29 Merkely Béla interjú

Heteken belül megkezdődhet az oltóprogram európában. Decemberben elkezdődhet a lakosság beoltása közben több gyógyszer is van már kérdés melyiket mikor kezdi el alkalmazni az orvosok.


Mindent engedélyeztetni kell Te aki egyik tagja vagy elvileg az engedélyeztetőknek ezt pontosan kell hogy tudd! MIT nem mondasz el?

A járvány első fázisában az első vakcina megjelenésére novembert mondtam.

NEM ez hazugság!
04 hó eleje jankovits

" A kornavírusra akár egy hét múlva már lehet működőképes vakcina"

Te 06.08-án mondtad! mikor már kint voltunk a "járványból" és a CEPi feje közölte meg Gates is hogy olyan gyorsan verik keresztül az engedélyeztetéseket ahogy csak lehet és reményeik szerint az engedélyeztetésekkel meglesznek már januárra vagy akár decemberre vagyis november végére!

08.01 -el pedig kiállt Trump is és elmondta hogy az AstraZeneca szere novemberre hitelesítve legyen és az engedélyeztetés decemberre készen álljon mert a warp speed hadműveletben a nép egy részét már decemberben Fauchiéknak be kell oltania szövetségi támogatással!
Onnantól kezdve minden fórumon és csatornán még Orbán Viktor szájából is az jött a reggeli rádióműsorban hogy talán 2021 második negyedévében!

A D vitamin fontos A gyógyszerekkel kapcsolatban pedig elmondható a hogy a remsedivir ma az elérhető leghatékonyabb szer!

BRAVÓ ezt nevezem én korrekt és egészségorientált gyógyszerlobbista tájékoztatásnak!

A REMDESIVIR az ELI LILLY szere mely a világ legnagyobb gyógyszergyártóinak egyike és a Vanguard világkonlomerátumának tagja! Ráadásul egy ugyan olyan oltás mint a Kevzara melyet a Regeneron fejlesztett ki! Mindkettőt a WHO nem ismeri el! És nem tekinti gyógyszernek!


10.29

Orbán viktor bejelenti a szigoritásokat mert a magyarok nem kapnak több türelmi időt hogy megértsék a maszk mennyire fontos..és ezek mellett bejelenti hogy az állandó maszkviselés is kezdeményezni fogja!

Látjuk a mindent elsöprő védelmet! Nyílván ezért emelkedik folyamatosan a fertőzöttek száma mi mert hetek óta mindenki betartja amit kell....


Az orvosok és egésségügyiseket megalázó és becstelenítő törvényről ezt mondta!

"Ha lepra van, dögvész, vagy ilyen állapotok - és ki tudja, nem lesznek-e megint ilyen állapotok - akkor vezénylés van, és ott korlátokat nem nagyon tudunk, ilyen emberiességi korlátokat, mert akkor menni kell."

A lepraára 90% a az emberiségnek hivatalosan is immunis! És jelenleg is specialis antibiotikum kurával kezelhető!
A Dögvész az maga a pestis
Főbb formái a bubópestis (mirigypestis), a szeptikémiás pestis és a tüdőpestis.
A pestis ellen nincsen megfelelő védelem ma sem, a karanténozás és az izoláció és a rendszeres tisztasági óvintézkedések hatványozottan fontosak!

DE miért, mit okoz, milyen megbetegedést?

NE hasonlitsuk már egy ilyen semmihez ami most van....

A mai napon a hivatalos halálozási mutató 2,1% globálisan 45 millió fertőzött mellett!

A Sars CoV2 indexszáma továbbra is 1,5!


Összegzés:


Ha valakinek nem állt volna össze a teljes kép hogy mi is zajlik most Magyar földön,akkor röviden összefoglalva ugyan az mint bárhol máshol csak más ütemben!

Egy globális világoltás részesei vagyunk melyet a 2016-ban életre hívott CEPI nevü szervezet vezényel le,egy tudományos és gazdasági csoport a COVAX szervezésében és politikailag pedig a WHO-t használja fel a céljai elérésére!

Mindaz a kényszerintézkedési hullám mely minden országban különböző stációkban van arra szolgál hogy a vírusra hivatkozva egy gazdasági folyamatba kényszerítsenek bele minden országot mely révén nem csak megroppantják egész európát,hanem emiatt az emberek önként válalni fogják hogy beléjük szúrják azt amire valójában semmi indok nincsen!

És láthatjuk hogy semmi indok nincsen!

Nem lehet megkérdőjelezni ezt a folyamatot minden bizonyíték megvan ahhoz hogy minden ország mely felébred eltávolítsa a hatalomból azokat akik részt vesznek ebben az aljas folyamatban és a népük életére törnek és meg akarják fosztani az embereket az isten adta szabad akarattól és a döntés jogától!

Az egyetlen védekező mechanizmus amire a hatalom jelenleg is támaszkodik az az hogy a virus miatt kell a lockdown ami a munkahelyeket veszélyezteti! De mivel van megfelelő gyorsteszt és a Szlovákok példáján a svédekén és a németekén is hogy nincsen szükség semmire sem csak a józan eszünkre és a természetes megoldásokra!


Forskolin - nyírfakéreg - zöldtea- kurkuma - nagy dózisú c vitamin- magnézium klorid ect...a proteázgátlásról már mindent tud aki akarja vagy is a fehérjekoronaeffektus megállítását bárki megteheti mellékhatások nélkül bizonyíthatóan!

Mivel

NINCS JÁRVÁNY!

így

Nincs szükség kényszerintézkedésekre!

Ha pedig nincsen kényszerintézkedés

Akkor nincsen Lockdown se gazdasági probléma!

ha pedig nincs veszélyben a gazdaság akkor


Nincs szükség oltásra!NEM LEHET SENKIT KÖTELEZNI ARRA HOGY BEADASSA MAGÁNAK !


NEM LEHET KÉNYSZERÍTENI SENKIT mert az bűncselekmény!A Döntés joga a miénk!


GONDOLKODJATOK ÉBREDJETEK FEL!