Operatívtörzs a boncasztalon avagy a pandémia okának feltárása! Első rész: Tavaszi Hullám!

2020.11.29

A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzset Magyarország Kormánya 2020. január 31-én alakította meg, kormányhatározattal. Fő feladata a 2019. decemberében kitört COVID-19-pandémia magyarországi kezelése és külföldi terjedésének elemzése és értékelése. Az operatív törzset Pintér Sándor belügyminiszter és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere vezeti.


Bevezetés


Jan7.

Vang - Cse-Kang a kínai tudományos és technológiai miniszter elmondja hogy minden adatukat kiadták minden nemzetközi szervezetnek és minden kutatónak a világon a Sars Cov2-vel kapcsolatban ami csak volt!

Így egy hónapnyi teljes adathalmazhoz jutott mindenki a világon aki érintett az ügyben!
02.06 - 5 hét.

Az 5. naptári héten tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedés miatt orvoshoz fordulók száma: 2019. január 28. és február 3. között 20%-kal több beteget regisztráltak a figyelőszolgálatra kijelölt orvosok, mint a 4. héten. A jelentések alapján végzett becslés szerint az 5. héten az ország lakosságának kb. 0,8%-a, mintegy 77 500 beteg fordult orvoshoz influenzás panaszok miatt. betegek 35,5%-a gyermek, 34,5%-a 15-34 éves fiatal felnőtt volt. A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 23,0%-a, 7,0%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki.


Jankovics István interjú:

a PTE virológiai kutatásokért felelős vezetője és a WHO kapcsolattartója02.06-án adott interjújában megerősíti Wang Cse szavait!


"Amikor kiderült, hogy egy genetikailag új, eddig ismeretlen vírus kezdett az emberek között cirkulálni, a kínai közegészségügyi rendszer a nemzetközi szabályozás alapján kérte a WHO-tól a járványügyi helyzet kiértékelését. A vészhelyzetet azért hirdették ki, mert a vírus nagyon gyorsan terjed Kínában és az ázsiai országon kívül is. A vészhelyzet annyit jelent, hogy minden országban létrehoznak egy epidemiológiai szakemberekből álló stábot, amely meghatározza a koronavírus okozta helyzetre adandó lépéseket, illetve jelenti az aktuális járványügyi helyzetet a WHO-nak. Az így kialakított nemzetközi figyelőrendszer háromhavonta újraértékeli a globális járványügyi helyzetet, és szükség esetén újabb intézkedéseket hoz.""Sem a járvány kiindulópontját sem az eredeti vírusgazdát nem sikerült azonosítani"

"A vírusok terjedési képességét az úgynevezett reprodukciós indexük alapján határozzuk meg. Az esetek halmozódása és szóródása alapján kiszámolták a koronavírus reprodukciós indexét is, 2,6-ra jött ki,az influenzavírus reprodukciós indexe 1,8-1,9 körül van, a nagyon fertőző kanyaróé viszont 20. A koronavírus a közelébe nem jár jelenleg is 1,5!"


Érdekes hogy a 2015-ös Amerikai Kanyarójárványnál senki nem kiáltott pandémiát.

Kérdem én miért?


"A legfrissebb reprodukciós modellezés alapján 85% teljesen tünetmentes! Az interjú pillanatában a halálesetek több mint 65%-a idős korban lévő vagy krónikus betegségekben, vérnyomás ,cukor, szív, tüdő problémákkal élő."


Vagy is maga mondja el hogy fent áll a nyájimmunitás!


02.23 - 8. hét


2019. február 18-24. között 33 900 fő fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt, 35%-kal kevesebb, mint az előző héten. 100 000 lakos közül 347 beteg  kereste fel orvosát influenzás panaszok miatt.A betegek 31,5%-a gyermek, 34,3%-a 15-34 éves fiatal felnőtt volt. A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 26,2%-a, 8,0%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki.

Soron kívüli tájékoztatást kér az operatív törzs az olasz hatóságoktól a járványügyi helyzetről, a váratlanul megnövekedett észak-olaszországi koronavírus-gyanús esetek miatt.
Határlépési egészségügyi szűrést rendel az Észak-Olaszországból érkezőkre is.


02.24

Új eljárásrendet alakítanak ki az észak-olaszországi járvány miatt a WHO és az ECDC ajánlásai szerint!

Ez kimeríti a hazaárulás fogalmát!


Hazaárulás  - Btk. 258.

258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején vagy
d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével
követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.02.25

Megalakul a Járványügyi Ügyeleti központ


A hatfős egységet Szabó Enikő helyettes országos tisztifőorvos vezeti, tagja Jackovics Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főosztályvezetője, Cseh Krisztián, az országos kórházfőparancsnoki támogató törzs vezetője, Pápai György, az Országos Mentőszolgálat orvosigazgatója, Lénárt Endre, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ helyettes főigazgatója, valamint Miklovich János, a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóaljának parancsnoka.


A Februári átlaghőmérséklet 7 C fok volt!


03.04

Az operatív törzs bejelenti az első magyar fertőzöttet!


03.06


2019. február 25. és március 3. között 21 300 fő fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt, 37%-kal kevesebb, mint az előző héten. , 100 000 lakos közül 218 beteg kereste fel orvosát influenzás panaszok miatt.

Jól látható a tendencia minden évben ugyan ez volt az influenzával kapcsolatban!


OT- Lakatos Tibor Ezredes:

Eddig 4 külföldi állampolgárnál diagnosztizáltuk az új koronavírust. 3iráni és egy Britt
Összesen 39-en vannak megfigyelés illetve karanténban.

Eddig 263 vizsgálatot végeztünk el.
Zajlanak a repülőtereken a szűrések. Olasz Német és francia ország és iráni útvonalakról. Eddig 6273 szűrés történt meg. 419 határátkelést ellenőriztünk.
Szeptember 7-ig a migrációs intézkedések élnek a kormány határozata által. Az iráni vízumok kiadása megszűnt. A felsőoktatási intézményeket felszólítottuk hogy a szükséges tájékoztatást és kockázati tényezőket osszák meg a hallgatókkal.
Az OT elrendelte hogy a nemzetstratégiai vállalatok és a hatóságok alakítsák ki az intézkedési terveket.Vagy is orvosilag járványügyileg semmi nem történt kifejezetten katonai és rendészeti intézkedéseket hoztak!

OT-Müller Cecília:

Egy járvány az egy dinamikus folyamat ezért minden nap megosztjuk önökkel a releváns információkat!
Sok információ kering sok csatornán ezért fontos hogy szakavatott szakaemberek koordinálásával végezzék a feladatokat.
február 22-én jött az iráni diák ő volt az első Semmelveis egyetemen
összesen egy 16 fős csoport van kontaktkutatás alatt.
február 28 : 20 fős party ugyan úgy 9+6 fő kontaktkutatása is zajlik egyre tágul a kör.
A második diák 28-án érkezett Magyarországra szent istván egyetem hallgatója és a dél pesti centrum korházba a feleségével együtt. Ő betartott minden kérést.
A harmadik esetre tegnap derült fény egy Britt állampolgár aki Debrecenben él és gyakran járt ki milánóba . Csaka felesége és az anyósa volt kontakt.
A 4. eset Sote-es diák felesége lett kontakt és beteg.

A kontaktkutatása folyamatban van.

OT-Szlávik János:

A dél pesti kórházban folyamatosan vizsgáljuk a két iráni polgárt hogy bennük van e a koronavírus!
A Brittnél Debrecenben vesekárosodás lépett fel de már jobban van kezeljük.
A karanténban lévő 11 lány teljesen tünetmentesek.
14 japán turista egy szállodában > a Szent Lászlóba vitték karanténba tettük és teszteljük őket.2020.03.07

Izrael bejelenti hogy tudják a megoldást a vakcina előállításához mindent tudnak és mindenük adott!
03.08 - Lakatos Tibor ezredes

A koordinációt az operatív törzs végzi!

Jelenleg minden egyes védekezési feladat állami hatáskörbe tartozik!  Megvan a 6. és 7. fertőzött is.
Az aktuális helyeztekröl az egyetemek folyamatosan tájékoztatják februári felszólítás óta az operatív törzset!
Február 28 óta vizsgáljuk a fogyasztói árakat a fertőtlenítő szereket papírárut. A kereskedelmi szektor ellátottsága zavartalan nem kell pánikolni! A fogyasztás kiegyensúlyozott.
Márc 5-7 között olaszoknál a betegek aránya 53%-al nőtt dél koreában 15% az irániak között 50 %-al! És ezek betegek!
A külfölre utazók vegyék figyelembe hogy karanténban ragadhatnak! A konzuli regisztráció fontos!

Az operatív törzs látogatási tilalom bevezetését javasolja a kórházakban és a szociális intézményekben. Az országos tisztifőorvos a javaslatot elfogadta, így az ország területén valamennyi fekvőbeteg-ellátást végző és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményben elrendeli az intézkedést. Kivételt képeznek a különösen méltányolandó esetek. Az intézkedést határozatlan időre hozza.


Vagy is olyan korlátozást vezettettnek be amit akkor kell amikor a legsúlyosabb influenzás időszak van ! És hivatalosan is heti 15.000 megbetegedés van influenzás tünetekkel!!!

Kérdés mi indokolja?03.09 - Lakatos Tibor Ezredes

Újabb 2 beteg van
Olaszolszágból nem fogadunk repülőket
6598 személyt ellenőriztünk eddig a határokon 427 személyt ellenőriztünk
Szent Lászlóban megfigyelt irániak egy része nem hajlandó betartania kért rendelkezéseket ezért rendőri megfigyelés alatt vannak!
A járványügyi szabályok be nem tartása bűncselekménynek minősül!
03.10

A Kormány 8,7 milliárd forintot biztosít az operatív törzs számára, amelyet javaslataik alapján használnak fel.

Vagy is majdnem nettó 1 milliárdot minden tagnak a mi pénzünkből!

Kérdés mire?

A korábbi kijelentés értelmében minden államilag garantált és a koordinációs és adatközlési munkát végzik és ezért fizetést kapnak!

Akkor mire kell a szabadon felhasználható pénz?

Komolyan felmerül több vádpont is és a bűncselekmények gyanúja!


Lakatos Tibor ezredes

jelenleg 12 fertőzöttet tartunk számon

Müller Cecília

Az eljárásrendnek megfelelően az összes kontakt esetet megvizsgáljuk laboráns szinten még egyszer amit a WHO is előirányoz szakirodalomban az ajánlásában!

A WHO nemsokára videokonferenciát fog tartani szóval amennyiben fontos hogy változtassunk a jelenlegi menetrenden akkor megtesszük.

A szeretteink védelme érdekében kérem a megértésüket a látogatási tilalom miatti.


Vagy is újra közölte Cecília hogy a WHO ha dönt és utasítást ad akkor változtatni fognak! Ezzel újfent kimerítette a hazaárulást!03.11 - Lockdown 1

Az operatív törzs javaslatára a kormány különleges jogrendet, veszélyhelyzetet rendelt el Magyarország teljes területére!


Vagy is az előző napi WHO pandémia kikiáltása miatt változtatott ahogy Cecilia mondta ezzel az OT kimerítette ismét a hazaárulás fogalmát! teljesen indokolatlanul tett meg olyan lépéseket amit semmi nem támasztott alá ezzel különösen nagy vagyoni és egyéb károkat okozva!03.11

A WHO világjárványnak minősíti a koronavirust!
---------------------------------------------------------------------------
2020.03.11 - Merkely Béla interjú

Merkely Béla Péter (Budapest, 1966. június 28. -) magyar orvos, kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora (2018-), a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Orbán Viktor első számú Pandémiás tanácsadója az Egészségügyi Tanács Tagja!

"A 22-24 éves korosztály szinte veszélytelen ,ha megfertőződnek akkor is csak enyhe lefolyás alakul ki náluk. A fő veszélyt ezen korosztály mobilitása jelenti mely az idősebbeket veszélyezteti!"
03.11

Mivel a gyerekek körében nem jellemző a fertőzés, a kormány nem tartja indokoltnak az iskolák bezárását a koronavírus miatt - tájékoztatott az operatív törzzsel közös sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.

A kormány a következő járványügyi intézkedéseket hozta:

Az egyetemek bezárnak, holnaptól távoktatásra van lehetőség. Ezt a miniszterelnökség a sok külföldi hallgatóval indokolja, akik körében gyakoribb a megbetegedés.
Minden száz főnél nagyobb beltéri és ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvény betiltásra kerül.
Bezárnak a színházak, mozik, szórakozóhelyek, de a bevásárlóközpontok egyelőre normál rend szerint maradhatnak nyitva.
Megtiltják a beutazást Olaszországból. Ez alól kizárólag a magyar állampolgárok mentesülhetnek, ha azonban ők hazajönnek, automatikusan két hétre otthoni karanténba kerülnek.
Felfüggesztik az Olaszországból érkező repülő- és vonatjáratokat. Ausztria és Szlovénia határán visszaállítják a határellenőrzést.
Megtiltanak minden külföldre szervezett iskolai utat, így a Határtalanul program is felfüggesztésre kerül.

A középiskolások kéthetes külföldi nyelvoktatását jövő évre halasztják.
Arra kérték az intézmények vezetőit, hogy minden iskolai programot, március 15-ei és más ünnepséget, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást, osztálykirándulást - beleértve ebbe a Határtalanul! programot, az Erasmus és Erasmus+ programot, külföldi nyelvtanfolyamot és a testvériskolai látogatásokat is - mondjanak le. A Lázár Ervin-program keretében szervezett valamennyi programot is határozatlan ideig fel kell függeszteni.
Az óvodák és bölcsődék nyitva tartásáról a fenntartó önkormányzatok dönthetnek.
03.13 a 11 hétben


Lakatos Tibor ezredes

A magyar kormány veszélyhelyzetet hirdetett!

ujabb 3 fertőzött van
A vírust nem tudjuk megállítani az OT törzs mindent megtesz amit a kormány elrendel.
Bezártuk az egyetemeket!
Betiltjuk a 100 beltéri és a az 500 fő kültéri rendezvényeket!
Előzzük meg az álhírek terjesztését!
Egyenlőre egyedi esetek vannak a és azon dolgozunk hogy gócpontok ne alakuljanak ki!

Orbán viktor - Március 13-án!

16-val bezárnak az iskolák!

A kormányfő bejelentése értelmében március 16-tól a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, az igazgatóknak viszont be kell menni az iskolába és a tanároknak is folytatni kell a tanítást, de digitális eszközökkel, aki tudja otthonról, ha vannak ilyen eszközeik, akkor otthonról, ha nincsenek, akkor az iskola digitális eszközeit vehetik igénybe.

Az iskolabezárásokat a hét elején javasolta a Jobbik, majd a két legnagyobb pedagógus szakszervezet, a PSZ és a PDSZ is.

A szakszervezeti vezetők felelőssége ettől a pillanattól kezdve főképpen az augusztus hónaptól felértékelődik és bűnrészesként kell elszámoltatásukat követelni! De erről bővebben augusztus végén!03.14 - Lakatos Tibor ezredes

Megfeszített erővel dolgozunk.
6 ujabb megbetegedést regisztráltunk az elmult 24 órában mindegyiknek jó az állapota!
Az okmányirodákat ne terheljék foglaljnak időpontot.
2020.03.15

Meghal az első magyar a Sars cov2 által kiváltott covid19 névvel illetett tünet együttesbe vagy annak szövődményébe vagy fene tudja miben....a hivatalos álláspont szerint koronavírusban....teccikérteni?!03.16 - Müller Cecília!

A fertőzés egy újabb szakaszba léptünk!

Az első szakaszban egyedi jelleggel léptek fel betegségek. A következő napokban belépünk várhatóan a csoportos fertőzések szakaszában!
ez a legjobban az influenza szakaszához hasonlít.

A közösségekben nagyobb számban fognak megbetegedések fognak történni.

Már nem mérhető fel hogy ki kinek adja a fertőzést.Nem tudjuk megmondani hogy mi várható.
Nem vagyunk hozzászokva a Pándémiához nagyon kedveznek a feltételek jelenleg neki és j dolgokat kell megszoknunk. az élet nem lesz olyan amit megszoktunk minimalizálni kell a kapcsolatok és ezeket szolgálják az intézkedések!
Aki teheti maradjon otthon!
A tömegközlekedést lehetőleg mellőzzük!
A helyes kézmosásról nem lehet eleget beszélni!

A zárt terek különösen veszélyesek lehetnek.

Megszülettek olyan döntések melyek lehetővé teszik az egészségügyi átcsoportosításokat amennyiben ez szükséges!

Lakatos Tibor ezredes

Az üzletek bezárása 15:00 után reggel 6 ig
A vendéglátó helyeken nem lehet tartózkodni 15:00 után
Zenés rendezvények megtartása tilos és ilyenre is gyülekezni tilos kivétel a hitközösségek házasságok temetések
A sportrendezvényeknek nézők nélkül kell lezajlani!
Mozik színházak könyvtárak bezárnak
Drogériák és gyógyszertárak kutak és dohányboltok kivételével mindenkinek be kell zárni 15:00 után
Külföldi állampolgárok nem léphetnek az országba

ect......


Bravó - 12 fertőzöttnél 6-8 betegnél akiknél enyhe lefolyás van és egy kérdéses halottnál mindent bezárunk! Lockdown 3 szintre egyből!

Gondolkodjunk!

2019. március 4-10. között 13 900 fő fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt, 35%-kal kevesebb, mint az előző héten.

100 000 lakos közül 141 beteg kereste fel orvosát influenzás panaszok miatt.

Bevezetni karantént pandémiát kiabálni egy olyan helyzetben amikor semmi nem támasztja alá és éppen kifele lábalunk az influenzából!

Ez mit sugall?! És mit merít ki jogilag?

03.19- A 11. hét

A leghalványabb becslés szerint 75.000 influenzás van magyarországon, és havi szinten a jelenlegi csúcsidőben a lábon kihordás aránya 1 hét! (fertőzési arány: 200:1-hez! A hivatalosan is bizonyított Koronavírussal fertőződött polgáraink száma 70 fő! (fertőzési arány: 130.000:1-hez)

A hivatalos adatok szerint a magyar átlag heti 5000 embernek felel meg a 11-12. hétre nézve ami márciusra min 20 max 30 000 embert jelent!

A betegek 20,0%-a gyermek, 39,2%-a 15-34 éves fiatal felnőtt volt. A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 28,8%-a, 12,0%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki.

A magyar munkáltatói viszonyok és a népegészségügyi kérdésben máig nem tisztázott hogy a tüneteket produkálók mellett mennyi a tünetmentes de fertőzést továbbadók száma de általában ugyan annyiban határozzák meg mint a tüneteket produkálók!

eközben a TV-ben:

2020.03.19

Március 19-én a Magyar Közlönyben megjelentek a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei. Varga Mihály pénzügyminiszter a Magyar Bankszövetség (MBSZ) képviselőivel. A különböző minisztériumoktól 1345 milliárd forint került átcsoportosításra, míg az összes pártnak járó támogatás fele, a multinacionális láncok kereskedelmi adója, a pénzügyi szektortól elvont 55 milliárd forint és a gépjárműadó eredetileg az önkormányzatoknak szánt része kerül ide.

Müller Cecília:

"Az utolsó órákban vagyunk a tömeges megbetegedés felé!"


Tényleg??!?!? Hogyan?!?!? Influenzaidőszak végstádiumában? 8 beteggel meg egy halottal?
Enyhítés gazdaságilag ? Milyen enyhítés az hogy 1300 milliárdot elveszünk a semmiért? Több bűncselekmény gyanúja is felmerül amiért a kormánynak és az OT-nak együtt kell felelnie!03.20 - Müller Cecília

85 fertőzött a szám megdöbbentő
2 újabb halottunk van 68-és 74 éves több más krónikus betegségben szenvedtek
összesen 3 halott van idáig

65 felettiek maradjanak otthon


Ébresztő:

Az arány 100.000 a  0,85- höz FERTŐZÖTT SZÁMMAL ÉS NEM BETEGGEL!!

miközben a sima influenza adat 100.000 a 140-hez MEGBETEGEDÉSSEL!!
03.21

a csoportos fertőzések fent állnak és számítanunk kell a tömeges megbetegedésre!
Fertőzöttek száma 103 

halottak száma 4

1 új halott egy 54 éves férfi számos alapbetegséggel küzdött

Vagy is elértük a 100.000:1-hez arányt a fertőzöttek tekintetében!Az elvégzett tesztek száma nő,hiszen a felfedett megerősített betegek számával együtt nő hiszen a WHO ajánlásainak vizsgáljuk az összes gyanús esetet és a kontaktokat is.


Tudományosan bizonyított tény hogy ha nő a tesztelések száma akkor a pozitív vagyis a fertőzött egyedek kimutatható számai is nőnek! Vagy is az itt elhangzott mondat mindamellett hogy kimeríti a BTK 336-337 pontját még továbbra is a WHO-ra való hivatkozással együtt a Hazaárulást is megvalósítja!03.22  - DR. Szlávik János OT jelentés és Müller Cecília


131 az összfertőzöttek száma, ez mutatja hogy a tömeges fertőzés stádiumában vagyunk!

Az arány 100.000 :1,3 -hoz!


A vírus itt van köztünk az egész ország területéről kaptunk fertőzéses megbetegedéseket az ország minden pontján jelen van a vírus!

Ez hazugság! még most is csak 85% körüli az országos lefedettség!


Az idősek nem fertőznek bárki más is fertőzhet!

Ezt mind kommunikációs mind tudományos szempontból fejtse ki nekem egy agyoniskolázott szakértő!A virus nagyon nem ellenálló pár óra alatt kiszárad nagyon érzékeny a klór alapú szerekre.

49 beteg kórházi kezelés alatt
7en szorulnak intenzív kezelésre
újabb 2 halott 65-75 éves krónikus betegek voltak ezzel 6 halottunk van!

az intenzív kezelésre szorulók meglévő súlyos betegségekkel fekszenek ott.

"A kórházba került emberek 65%min. enyhe vagy közepes tünetekkel kezeljük!"
Vagy is sima influenzával ami miatt még csak kórházba se kell menni! Vagy is akik bekerültek azok más betegség miatt kerültek be!"

"Kb. 20% az aki súlyos tünetere vált és azoknak egy része kényszerül intenzív ellátásra és esetleg lélegeztetésre ami önmagában is súlyos rizikófaktor! van olyan beteg aki két hete gépen van!


A tények megállapítása után ezen a ponton már ki kell mondani hogy  a kórházban lévők azok a nyájimmunitási faktorban vannak tüneteik nem indokolják ottlétüket hacsak nem valami komolyabb alapbetegség miatt kerültek be! Az intenzíven pedig nincs olyan aki a vírus miatt került volna oda! A vírusba valamint a járványnak titulált dologba idáig egyetlen ember se halt bele! A magyar népnek nyájimmunitása van a meghozott intézkedések pedig semmivel sem indokolhatóak!03.23 - A 12 hét vége!

exponenciális emelkedésnek nézünk elébe!

36 új fertőzött áttértünk a tömeges fertőzésre!

(162 összfertőzött ez 100.00:1,6)

Nincsen olyan megye ahol ne találtunk volna már fertőzöttet de nincs ok a pánikra hiszen tudjuk hogy 85% enyhe tünetekkel átvészeli a betegséget.

összesen 7 halott mind krónikus betegek voltak

2019. március 18-24. között 5 600 fő fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt, 21%-kal kevesebb, mint az előző héten. 100 000 lakos közül 58 beteg kereste fel orvosát influenzás panaszok miatt. a hónapban ez 22 ezer embert jelentett összesen!


A koronavírus miatti állapot 100.000 :0,5-höz!

Akkor ez mekkora tömeges fertőzés?

Folytatódnak a kutatások a vírus izolálására vonatkozóan amit már a nemzeti népegészségügyi központban már sikerült megtenni!!

 A vakcina és a gyógyszerkutatás területére koncentrálhatunk!
03.25

226-ra emelkedett a fertőzöttek száma (100.000:2-höz!)
10 re emelkedett a halottak száma  ( 100.000: 0,1-hez! )


Hol van az exponencialitás?03.26

Március 26-án már a 250-et is meghaladta az azonosított fertőzöttek száma, és ugyanekkor lépte át a 8000-et az akkreditált tesztek száma is. (2,7%)

261 fertőzött  (100.000: 2,6-hoz!)

10 halott  (100.000: 0,1-hez! )

Ha nem vagyunk betegek, a maszk viselete még káros is lehet!


Szeretném leszögezni!

Az egészségügyi dolgozóknak feltétlenül fontos a maszk ők tudják mit kell viselniük!
De feltétlenül felhívnám az emberek figyelmét arra hogy a maszk az utca emberénél nem állítja meg a járvány terjedését!

Egy olyan maszk viselése, ami hamis illúziót kelt bennünk hogy mindentől védve vagyunk ,az nem helyes is nem elégséges ,sőt egy felesleges tényező lehet, hiszen fogdossa az arcát és megfertőzheti magát.
03.27 - Müller Cecília

300 összfertőzött  (1000.000:3)


haláleset nem volt,összhalottak még mindig 10

határozatot hoztam:

Fenntartjuk a jelenlegi eljárásokat és azok fontosságát a terjedés megakadályozására!
Alapos indokkal tartjuk fent az intézkedések folyamatosságát mindaddig amíg az országgyűlés újabb határozatot nem hoz!
A fő cél az idősek védelme és a járvány terjedésének megakadályozása


Ezekkel a mondatokkal újabb komoly BTK tételek róhatók fel és a helyzet jogi tisztázása kötelező!  Az alapos indokkal fenntartott eljárás továbbra is kimeríti a hazaárulás fogalmát és az adatokból jól látható hogy semmiféle indoklás nem állja meg a helyét sem orvosi sem szociológiai sem jogi!03.28-29! - Müller Cecília


Az emberek jelentős része komolyan vette a figyelmeztetéseket és megtették amit kell.
Éjféltől kijárás lesz életben ez tovább segíthet.


Ha az emberek betartották a szabályokat és két hete gyakorlatilag Lockdown 3-ban van az ország akkor minek kell újabb szigorítás?


408 fertőzött van összesen 

(100.000:4-hez!)


13 összhalott mind krónikus idős beteg

(100.000:0.13-hoz!)Sok az esetszám nő az estek száma ezért nő a tesztek száma is!


Értem akkor nem fordítva ugye?


12148 eddig az össztesztek száma!


Ez 3,3%-os fertőzöttségi mutatóval párosult,amiből az következik hogy 120.000 elvégzett tesztre már 4000 fertőzöttet kell hogy mutasson minden eredmény!

Amennyiben ez igaznak bizonyul majd,úgy a halálozási mutatónak a 100.000 a 10-hez arányt kell tudnia mutatni!


Mindeközben az influenza járványidőszak végéhez közeledünk !

a 13. hét végével:

2019. március 25-31. között 3 800 fő fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt, 32%-kal kevesebb, mint az előző héten. , 100 000 lakos közül 40 beteg kereste fel orvosát influenzás panaszok miatt. betegek 18,1%-a gyermek, 41,8%-a 15-34 éves fiatal felnőtt volt. A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 27,2%-a, 12,9%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki.


A koronavírus esetében a szám  100.000 a 4-hez és nem beteggel hanem fertőzöttel!Influenzavírus vs. Koronavírus

Koronavírus
Koronavírus
influenza vírus
influenza vírus

Lipidburkos RNS vírus


Érintett szervek: Tüdő szív és teljes érrendszer

Etiológia: Vírusfertőzés cseppfertőzés útján

Kockázati tényező: Járványos lehet

Főbb tünetek: láz, izomfájdalom, elesettség, száraz köhögés mely görcsös izomtónus összehúzódási rohamokkal együtt súlyos légzési problémához vezethet! Szövődményei ugyan azok mint az influenzának.


Lipidburkos RNS vírus

Érintett szervek: Tüdő szív és teljes érrendszer

Etiológia: Vírusfertőzés cseppfertőzés útján

Kockázati tényező: Járványos lehet

Főbb tünetek:

láz, izomfájdalom, elesettség, száraz köhögés

Szövődmények: Gyulladásos megbetegedések
03.30

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz a WHO feje:

Aki nem beteg ne viseljen maszkot!
Eközben a tv-ben Müller Cecília:


447 összfertőzött
Újabb 2 halott így 15re emelkedett a számuk mindketten idősek voltak 90 év felettiek voltak
13300 minta vétel volt
A megbetegedettek és a fertőzöttek száma egyenletesen eloszlik jelenleg az országban a szigorítások meghozzák az eredményt!
Robbanásszerű terjedés nem történt!


PCR és Antigén gyorsteszek


Sokféle teszt kering a világban.

De ezek a tesztek csak korlátozottan alkalmasak a válaszok megválaszolására!

A vírus kimutatásához kell kellő számú fertőzött sejt kell amiből ki tudjuk mutatni a vírus örökítő anyagát!


PCR:

A tesztelés egy adott állapotot mutat de a következő 10-14 napban nem tudhatjuk hogyan reagál a szervezet és ez hogyan befolyásolja az aktuális helyzetet!
Ne várjunk olyat ezektől a vizsgálatoktól amit nem tudnak és amire nem alkalmasak!

Antigén gyorsteszt (pálcikás agy vércsepp alapú)

A másikféle teszt még bizonytalanabb hiszen a már megfertőződött vagy a fertőzésen átesett eseteket tudjuk detektálni! Hiszen az ellenanyag ott van amit az új vírus ellen termel a szervezet.

Nincs az a teszt ami a járvány terjedését megállítja vagy bármilyen módon befolyásolja!

Ez orvosi kérdés.


Vagy is elmondja hogy azért mert valakit leteszteltek pcr-el az semmit nem jelent mert nem lehet tudni hogy az örökítő anyag illetve annak egy darabja attól hogy bent van milyen hatást fog kiváltania következő 2 hétben ha éppen tünetmentes az egyén!
A vércseppes gyorstesztet meg még hatékonytalanabbnak nevezi miközben elmondja hogy az már az antigént mutatja ki magára a vírus támadására!

Egyébként ekkor már 99%-os hatékonyságú vércseppes teszt is volt a piacon a Frost diagnostika-tól! És 2-3 hónap múlva már egy féltucat cég tudott ilyen tesztet biztosítani 96,8%-tól felfelé! A WHO által elfogadva és hitelesítve! Vagy is a tünetmenteseket felesleges tesztelni aki meg tünetet produkál attól elég a vércseppes április 1-től! és irány a táppénz mint bármikor máskor!

Mivel ez orvosi kérdés és az orvoslás szemszögéből tudományos tényeket kell közölni,így a fent említett kijelentések megint csak kimerítették a BTK 336-337 keretét valamint a a csalás minősített tényezőit!

Nem volt szükség lockdownra se semmilyen intézkedésre és megszorításra!2020 március vége WHO bejelentése alapján a globális halálozási arány 3%

A 2020.as év márciusának átlaghőmérséklete 12 fok volt!
04.02 ( A 14. hét kezdete)

3 hete Lockdown 3-as szinten az ország!

585 összfertőzött - ez 100.000 az 5 höz!
21 összhalott mind krónikus idős vagy súlyos alapbetegségben szenvedtek

A helyzet annyiban változott a korábbi napokhoz képest hogy egyértelműen növekszik a fertőzöttek száma minden megyében és akár minden településen is hiszen nem tudhatjuk hogy hol üti fel a vírus a fejét. Az egész ország területén jelen van napok óta ezt mondjuk és nem is mindig igazolható a fertőződésnek az útja!


BRAVÓ!
Több mint két hete lockdownban az ország! Az emberek betartják amit kell nincsen járvány megfelelő tesztelés sem amire hivatkozni lehet a pánikkeltés megy ráadásul úgy hogy azok számokkal nincsenek kimutatva! Egyetlen ember se halt meg a vírusnak vagy a járványnak köszönhetően!

Az exponenciális időszak kikiltása megtörtént 03.23 -án :

131 meglévő fertőzöttel
36 uj esettel fertőzöttel!!!

167 össz fertőzöttel

-------------------------------------------------------------------------------------

Az Exponencialitás elve és a magyar valóság!

Az amerikai tudományos akadémia lapjában (PNAS) nemrég megjelent tanulmányban a Kölni és a Brémai Egyetem kutatói arra keresték a választ, hogy az exponenciális növekedés meg nem értése mennyire befolyásolhatja a járványkezelési intézkedésekről való gondolkodást. A vizsgálatokat 2020 márciusában végezték. Amikor a napi adatokat nézzük, ne azt lássuk, hogy mennyivel van több eset a tegnapi helyzethez képest, mert hajlamosak leszünk ezt a különbséget kivetíteni a következő hetekre. Azt nézzük, hogy hányszorosára növekedett az esetszám. Ezzel a szorzóval kell továbbszámolni, ha meg szeretnénk becsülni, mi várna ránk, ha minden maradna úgy, ahogy van.


Vagy is 3,63%al kell minden nap számolnunk...a német tudósoknak köszönhetően!

-----------------------------------------------------------------------------------------

A magyar tudomány álláspontja az exponenciális növekedésről: Az R0 paraméter!

Az R0 paraméter azt fejezi ki, hogy egy ember átlagosan hány másikat fertőz meg. Ha egynél többet, akkor máris a terjedés exponenciális sebességéről beszélhetünk. Ez az a szám amit terjedési indexnek nevezünk!

Ezt egyben kell kezelni a lappangási idővel és ez adja meg a várható terjedési mutatókat!
A legsúlyosabban érintett országok adatait alapul véve úgy tűnik, 3-5 nap alatt megkétszereződik a fertőzöttek száma.


Ha a német tudósok számításait vesszük akkor pedig naponta kell nézni az adatokat:
1.-re 238 kerekítve 240 fertőzöttnek kellett volna lennie a magyar elv szerint 100-1200!


Vagy is láthatjuk hogy egyik számítás sem felel meg a valóságnak.

De számoljunk tovább!


Ekkor a reprodukciós index vagyis az R0 hivatalosan 2-2,6 volt a Sars Cov2 esetében a Who vészhelyzeti bizottságának tanulmánya szerint!

Ugyanakkor több egyetem is elvégezte januárban és februárban a saját számításait és és volt aki 2,6-ot kapott és volt olyan aki 3-5 közé tette de nem határozta meg pontosan mert azt mondta hogy nem lehetséges ennyi idő alatt ennyi információból pontos számot venni!

Amennyiben fenntartjuk az R0 alaptézisét miszerint a lappangási idő maximumát vesszük figyelembe ami 14 nap és a WHO 2,6-es R0-al számolunk akkor 04.01-től 04.15-ig az exponenciális ciklusban kell kiszámolni az adatok alapján a valószínűségi mutatót!

Április 2-án 585 összfertőzött 21 halott egy se a vírus miatt halt meg ez 3,8%-os mortalitás
Április 15. - én 1572 összfertőzött volt (lásd később) 134 halott egy sem a vírusba halt bele 8%-os mortalitás!


ok vagy is 2 hét alatt összesen 1000 új fertőzöttet találtak ami napi átlag 71.5 főnek felel meg!

A német tudósok szerint 3,63%-os növekedéssel kell számolni naponta ha előre kívánjuk vetíteni az exponenciális értelmezést!

Ha a német tudósoknak igazuk van a meghatározott számukkal amit nemzetközileg is elfogadnak akkor napi átlag 21,2 fővel kellett volna emelkednie a fertőzött számnak!

Így a 14. nap után 882 összfertőzöttnek kellett volna lenni de majdnem a duplája volt!

______________________________________________________________________

Ha a magyar értelmezésben nézzük a számolást akkor előbb keresnünk kell egy nemzetközileg is megfelelő viszonyítási alapot az R0 miatt.

1982-ben publikáltak egy régebbi pestisjárványt melyben egy Eyam nevü falu volt a karanténzóna és az R0 az 2,8 volt!


A 0 értékhez viszonyítva 4 nap után 100 fertőzött lett (25 beteg/nap) a második 4 napra már 50 beteg /nap-ra emelkedett a szám!

8 napra 300 fertőzött  lett! Amennyiben 7 napra átlagolunk akkor 42-es számot kapunk!

_______________________________________________________________________

Ok! Tehát van napi új 70 fertőzött emberünk a jelenben melynek 65% -a fix tünetmentes de potenciálisan fertőző ez 45 embert jelent!


És azonnal megszólal a vészcsengő az átlag ember fejében aki csak egy kicsit is gondolkodik!

45-90-180-720- 2160 - 6480- 19500- 58000 potenciálisan fertőzőt jelenthet egyetlen hét leforgása alatt!


Van gond nem kicsi....


És itt jönnek a különböző számítási lehetőségek mert ilyen a tudomány,úgy mondjuk a végén ahogy akarjuk!!Átlag számítási megoldás:De mivel 7 napról beszélünk mint alapvető lappangási idő így minden napra fel kell számolni a 45 főt ami legkevesebb 315 olyan embert jelent aki a 8. napra már átadta újabb min 2 embernek! Így 8 napra 945 re jönne ki a szám!

Ha ezt továbbszámoljuk a 65%-os elven akkor az új nulla 614-ről indul a második hétre ami legkevesebb 1850 főt jelent a 15. napra!

Ha ezt átlagoljuk akkor 135-re jönne ki a napi szám! Ha pedig ezt levetítjük a teljes lappangási időre vagy is ugyan igy számolunk akkor 614 emberből a végszám a következő hét végére 1850 körül kéne lennie 70-80 halottal!

Az 1500-as számhoz láthatjuk hogy ez van a legközelebb! Igen ám csak hogy ezek a számítások nem a 2,6-al voltak hanem az alsó határral ami 2!

Ha 2,6-al számolunk akkor 1134 --> 737 --> 2653 a 14 napra!

______________________________________________________________Ha a megállapított egy ember kettőnek adja tovább vagyis R0-át 2-ben határozzuk meg a WHO alsó határa alapján akkor az első 70 emberből 45 valószínűleg újabb 2 embernek juttatta el a vírust ami azt lenti hogy 90 emberrel növelték a fertőzöttségi számot!

Ha 45 embernek vesszük az alapot a 0-át akkor 7nap lefutása 2-es R0-al számolva!!

45 fő --> +90 = 135

87 fő --> +174 = 261

169 fő--> + 338 = 508

330 fő --> +660= 990

643 -- > +1287 = 1930

1254 -- > +2509= 3763

A 7. napra 3700 feletti számot kellett volna látnunk ebben a számítási esetben!

2,6-al számolva még drasztikusabb adatokat kaptunk volna!


A végső értékelést egyszerűen mindenki megteheti maga!

A tudomány képviselői olyan kifejezésekkel olyan utakra vitték az operatív törzsön keresztül a magyar embereket melyek a legalapvetőbb számok meghamisítása alapján lettek kezelve természetesen külföldi vezényszóra ahogy azt elismerték!  Az átlagos influenza 1,3-1-8 között ingázik minden évben és márciusban 1,5-re tették nálunk a magyar szakemberek 7-12 fokos átlaghőmérsékleten ami egyébként megegyezik az téli influenzaidőszak bevezető szakaszának az átlaghőmérsékletével! Ennek novemberben nagy jelentősége lesz!

És akkor most számoljunk 1,5-el ami az idei és a tavalyi normál influenzának is megfelelt!

45 --> 315 --> 472 = 787! -- > 511 --> 1278!

*

45 fő --> +90 = 135 *** (112)

87 fő --> +174 = 261 *** 182

169 fő--> + 338 = 508 *** 297

330 fő --> +660= 990 *** 482

643 -- > +1287 = 1930 *** 782

1254 -- > +2509= 3763 *** 1270!


Akár honnan nézzük a dolgokat az éves átlagos influenzajárványt meghatározó 1,8 R0 a reális illetve az annál is kevesebb! Csak így jönnek ki az exponenciális és átlagszámítások vagy is a WHO által elfogadott és publikált 2,2-2,6-os átlag nem állja meg a helyét! Az hogy az Operatív törzs pedig hatalmas félelmet generált a z exponencialitásra tett kijelentéseivel és súlykolásával a mellett hogy kimerítette a tudomány és az orvosi hiteleket is a BTK több paragrafusát ismét semmibe véve erkölcstelenül járt el és valótlan fényben tüntetett fel minden adatot illetve nyíltan hamisította az MTA-val együtt!


Az eddig valóságnak megfelelő számítások azonban teljesen máshogy kell hogy kinézzenek!

Hogy miért?

Mert az éves influenza szezonnak vége és még így is hogy csökkenőek a számok mellett 100.000 :40 betegedést mutat fel mig a koronavírus 100.000:5-hőz arányt képes felmutatni nem beteggel fertőzöttel!

Még ha összevonjuk a képletet akkor is a nyolcada!

Előző hónapban heti átlag 3500-an mentek orvoshoz az influenza szezon végéhez közeledve!

Elvileg az influenza 1,8-as hivatalos adattal bír! Így tartottunk számon 12-15 beteget a hónapban!

A koronavírus miatt vagy is a Sars Cov2-re hivatkozva heti 100 fertőzöttet tudtunk felmutatni egy hónap alatt és egyetlen halottat sem!

Akkor mekkora is az R0?????


Ha számot vetünk az első hullám előtti influenzaidőszakkal akkor heti 10.000 emberben kiegyezhetünk 5 hónapon át ami 1,8-as R0-nál ment végbe elvileg!min 200.000 emberről betegről beszélünk akit az egészségügy simán lekezelt feltünés megterhelődés nélkül! Havi 40.00 betegről beszélünk napi 1300 betegről van szó!


Most pedig 1 hónap alatt lett 585 fertőzött  (napi 19) és 21 halott (akik mind idős súlyos krónikus betegek voltak) miatt egy országot lezárni és az egészségügyet eltemetni hogy alig bírja és hatalmas terhelés van?


NYÍLTAN KI KELL MONDANI EZ A JÁRVÁNY NEM LÉTEZIK CSUPÁN EGY POLITIKAI JÁRVÁNYRÓL VAN SZÓ MELY NEMZETÁRULÓ MÓDON A CEPI A COVAX A GAVI ÉS A WHO ÁLTAL FELÉPÍTETT GLOBÁLIS OLTÁSI PROGRAMOT HAJTATJA VÉGRE MINDEN ORSZÁG VEZETÉSÉVEL ÉLEN POLITIKUSOKKAL ÉS A TUDOMÁNYOS ELITTEL!


04.08
Nehezen elkerülhető a tömeges megbetegedés már Magyarországon
04.04
A tömeges megbetegedés küszöbén vagyunk
04.03 -Müller Cecília
A tömeges megbetegedés nehezen elkerülhető2020 04.13

Bill Gates

elmondja hogy minden országnak meg kell győznie minden lakosát hogy szükséges az oltás, a BBC intrjújában megerősíti hogy 7 milliárd embert kívánnak beoltani és hogy sok intézkedést meg fognak hozni. Az országok le fogják zárni a határaikat ect...

Tedrosz Adhanom a WHO feje:

WHO: Fokozottan kell feloldani a korlátozásokat!!!!


Eközben a tv-ben

04.15: Müller Cecília

1572 összfertőzött (100.000:15)
134 összhalott mind krónikus idős krónikus betegek (100.000:1,3)
összteszt szám: 37000 felett


Vagy is két hét alatt a fertőzöttek száma 3x-os lett a halottak száma 4x lett de nem releváns mert mind idős súlyos krónikus beteg volt!04.23

Május 3. ig meghosszabítva a kijárási korlátozások!
Továbbra is csökkennek a karanténszámok a határok részleges nyitása megtörténik!
2284 összfertőzött - ez 100.000 a 22 hez!
Még emelkedő tendencia vana járvány tekintetében.
239 összhalott mind idős vagy krónikus beteg volt súlyos krónikus betegek!
55390 összteszt
850 korházban
61 lélegeztetőn egyébként sokan le is kerültek!


04.24

Merkely Béla: Nincsen tömeges fertőzés!


Érdekes egy hónapja heti többször is azt hallottuk Müller Cecília szájából hogy egy két napra vagyunk a teljes összeomlástól és a a totális fertőzési hullámtól! Egy hete nem volt hogy utoljára is elmondta "lassan belépünk a tömeges megbetegedés időszakába illetve már 2 hete a tömeges megbetegedés fázisban vagyunk!! Mindezt úgy hogy Jankovits István is azt szorgalmazta hogy lassan vissza kell térni a lockdownból és eleve csökkenő tendenciát mutatnak egész európában és nálunk is a számok!

2019. április 22-28. között 1 200 fő fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt, közel annyi, mint az előző héten.  Vagy is a március hoz képest ahol 15.000 ember kereste fel egy hónap alatt alatt az orvosát tüntei miatt ez áprilisra 5000 volt kb! Lezárult az influenza szezon hivatalosan is már árilis 1-el!!
Az NNK Légúti vírus osztályára a 17. naptári héten a hagyományos diagnosztikus célú beküldés keretében 2 influenza-gyanús betegtől érkezett légúti minta, amelyben influenza jelenlétét nem igazolták ahogy a 16. héten sem ahogy a 15. héten sem!
A betegek 8,3%-a gyermek, 54,4%-a 15-34 éves fiatal felnőtt volt. A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 25,0%-a, 12,3%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki.


26850 pcr tesztet futtatunk le 2,7%volt fertőzött koronavírusra. De ezek az adatok nem mérvadóak nem tekinthetőek pontosnak!
2020.04.26 - Bill Gates interjú

" Az emberek úgy csinálnak mintha lenne választásuk de nincs választás.A normális élet akkor fog helyre állni ha az emberek nagy részét (nyájimmunitási határ 65%) beoltottuk"
04.26 - Müller Cecília


2500 fertözött
pesten 1274

350 pest megyében
fejér 251 fő!

Itt ujra kibukott egy hónapos hazugság mely folyamatosan sulykolva lett miszerint az ország teljes lefedettsége megvan és mindenhol ott a virus! És már nem csak megyeszékhelyeken!
2500-ból 1875 ember pest és pest környéki!
Ez 75%-os arány!!! Ekkor nem hogy nem volt járvány de az ország 25% volt jelen a virus!

272 összhalott mind idős krónikus
927 kórházban
56 lélegezteőn

Továbbra is sikerül alacsonyan tartani a járványgörbét! Bár emelkednek a számok!! mégis azt látjuk hogy mindenki hozzájáurlt ahhoz hogy kontroll alatt tartjuk a járványt.
Más országokkal való összehasonlításoknak nincsen helye! Mert mindenki másképp futott bele a járványba!

100.000 főre 25 fő a pillanatnyi adat ezt érdemes nagyon figyelnünk!

vagy is: hogy értse mindenki! az influenza időszak végén márciusban mikor a számok 100.000 az 50 környékén mozogtak még annak is csak a felénél vagyunk és azokat betegként irták be itt pedig fertőzöttekről van szó!04.28

2649 összfertőzött - ez 100.000 a 26 hoz!
291 halott mind krónikus súlyos alapbetegek voltak!
976 korházban
49 lélegeztetőn súlyos állapotban
67172 összteszt

A járvány görbe egyenletesen emelkedik és csak kicsit bizodalmunk van abban hogy nem fog tovább emelkedni a számok.
Továbbra is azt látjuk hogy a szociális intézményekben és a zárt helységekben vannak problémák! illetve a kórházakban történő fertőzések további plusz terhet rónak az egészségügyre!


Kérdezem én:
Hogy mi van?  A kórházak karanténzónák nem lehet ki be grasszálni mindenki el van különítve! Steril körülmények vannak mi az hogy a kórházon belül elkaphatják egyesek?


A WHO elmondta hogy az akut vizsgálatra a legmegfelelőbb továbbra is a PCR teszt!

Mert ez mutatja ki a legbiztosabban hogy a vírus a testben van e.
A gyorstesztek azon alapul hogy már a víus ellen képződött ellenanyagot mutatja ki.


Lassan egy újabb hónap telt el de a műsor még mindig ugyan az ami már egy hónapja is megdőlt és mind orvosilag mind jogilag kimerített minden létező keretet! Az erkölcsről nem is beszélve!04.30

2775 összfertőzött ez 100.000 a 27- hez
312 összhalott idős krónikus betegek voltak
73.000 PCR teszt volt

Gócaink az idős otthonok és a zárt közösségek és a kórházaink ahol koronavírusos betegeket kezelnek!
közös sikerünk hogy a járvány görbe kiegyenlítődni látszik de a járvány még nem zajlott le.
nem lélegezhetünk fel a védekezésnek második szakaszába léptünk be az egészségügy felkészült...

ja látom... mire? Idősotthonok amik eleve zárt rendszerekként működtek és kezdettől fogva folyamatos szűrés és látogatási korlátok alatt voltak?


Lehetséges stratégiaváltást fenntartjuk ha a fertőzöttségi arányokat megnézzük és azok nem változnak


Tényleg?
Folyamatosan emelkedik minden szám! szinte napról napra ugyan annyival! Akkor miért kell azt mondanio hogy stagnál ha 2 hónapja ugyanezek az arányok?!?!?2020 április: átlaghő 18 fok!2020.05.01

A WHO feje bejelenti hogy 2. hullám és 3. hullám is lesz!
Majd bejelenti a hivatalos halálozási mutatókat ami 0.06%
Több országban is megindul a rendeletek lazítása és a karanténeljárások feloldása.
05.01 - 18. hét


2019. április 29-május 5. között 800 fő fordult orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt, 32%-kal kevesebb, mint az előző héten.


2863 összfertőzött ez 100.000 a 28 hoz!

Ez a fertőzöttség az egy hónappal korábbi adathoz viszonyítva 5X-ös!!!!


323 halott összesen mind krónikus betegek voltak
983 kórházban
49 lélegeztetőn
Nem engedhetünk ki.....Nem lazítunk hanem próbálunk visszatérni az élet szintereire ugy hogy kontroll latt tartsuk a járványt! A szabályokat továbbra is tartsuk be!
Fontos lenne a sál maszk a megfelelően használva.
lassú felszabadítások fognak következni.

Miért is? Engedünk ki?Május 4-én Magyarországon is megkezdődött az enyhítés. Vidék fellélegezhetett.


05.04


Változott az adatközlésünk megváltozott mert megváltozott a járvány helyzet.


Tényleg?!?!?

A járvány tovább zajlik még fokozottabb óvatosságra van szükség és még szorosabb adat követésre.

összfertőzött 3030 - Ez 100.000 a 30 hoz


Ismerkedjünk meg egy új fogalommal : ez az aktív fertőzött:
2054 fő.

vagy is elkezdték hamisítani az adatokat és beismerik hogy eddig valótlan adatokat közöltek! Hogy miért? Mert a WHO kiadta hogy jöhet az enyhítés és ezt alá kell valahogy támasztani! A startégiaváltás ami fenn volt tartva mint hallottuk meg is történt! Mindezt úgy hogy semmi nem indokolta sőt ! 2 hónap Lockdown 3 után a számok még mindig emelkednek és kimutathatóan egyenletesen! Tökélketesen bemutatva hogy teljesen hatástalan volt a nemlétező járvány ellen minden korlátozás és hogy minden amit tettek és tesznek az nincsen szinkronban a valósággal és az országunk vezetése és tudományos elitje teljesen alkalmatlan a helyzet kezelésére!
Május 5.

WHO: Aki nem beteg ne viseljen maszkot!


Eközben a  tv-ben:


3065 összfertőzött - ez 100.000 a 30 hoz!
363 összhalott
aktív fertőzött 1993 ezt a számot ugy kapjuk meg hogy a gyógyultakat levonjuk az összfertőzöttek számából a gyógyultakat!

csökkent az össz fertőzöttek száma és nőtt a gyógyultak száma!!!
05.06


Az összfertőzöttek 72%-a továbbra is Pest megyei és a halottain új 10 is mind Pest megyeiek.
A korlátozásokat Pest megyére továbbra is fenntartjuk és indokoltnak látjuk a kormány jelenleg is ülésezik.
Már 2 napja az aktív fertőzöttek száma csökkenőben van


na ne bassz 45 uj fertőzöttünk van egy nap alatt ráadásul újra elismeritek hogy a hónapok óta szajkózott országos lefedettség kamu volt!


Összfertőzött 3110 jelenleg - EZ 100.000 a 31 hez!
373 összhalott Egyértelműen alapbetegséggel küzködtek
05.07


3150 összfertőzött - ez 100.000 31 hez!

39 új esett ez nagyon kedvező!

Tényleg ?

jelentősen csökkent az új fertőzöttek száma! Több napja csökkenek a számok és ez bizakodásra ad okot!Az előzetesek modellszámok és becslések beigazolódni látszanak! Úgy fest elindult a megbetegedéseknek és a fertőzéseknek a csökkenése.
383 halott


Már meg sem emlitette hogy igazoltuk náluk a koronavirust de idős és súlyos krónikus betegek voltak. Az átlagos napi 10 halálozás ugyanazon feltételek mellett amikor bezártunk mindent továbbra is fent áll! A fertőzöttek száma is tovább nőt!05.09


3213 összfertőzött ez újabb előrelépés 100.000 a 32 -höz!

405 halott
103258 össz PCR
Az egyetemek is beszálltak az adatokba amia teszteket illeti és frissítjük az adatainkat!
a május4-én bevezetett rendeletek élnek
május 7. rendeletek élnek.


szlávik:

Arról szeretnék beszélni hogy mennyi mindent nem tudunk kornavirusról
nem tudjuk honnan szármozik hogy betegitette meg az embereket nagy valószinüséggel denevérről jött.
Ezt láttuk a Guangdoni sars esetében ahol egy cibetmacska volt a feleős vagy a szaudi mers esetében ahol egy teve volt a vádlott.
És talán a jelenlegi egy tobzoska vagy macskaféle lehetet a közvetítő de még most se tudjuk pontosan hogyan fertőz. A pontos mechanizmust még nem ismerjük.
Nem tudjuk megmondani hogy ki lesz súlyos beteg.


Tényleg? Hát akinek szar az immunrendszere az lesz beteg mint a sima influenzánál és a tünetei ugyan azok lesznek.


Nem tudjuk mikor lesz védőoltás! Van aki őszt vagy telet vagy jövő tavaszt mond. De az is lehet hogy már megvan már a védőoltás de azoknak nagyon komoly vizsgálatokon kell átmenni.


Jankovics István 04.14 -én :
A koronavírusra akár egy hét múlva már lehet működőképes vakcina"
05.11

Március 4 regisztráltuk az első pozitív esetet azóta folyamatosan követjük a járvány mozgását és rengeteg adatunk van. a járványgörbéből látható hogy hétről hétre emelkedő görbét látunk.
Volt olyan hogy a reprodukciós ráta-2-3 között volt ez egy nagyon rövid időszak volt csak mert a korán bevezetett intézkedések meghozták a hatásukat!
Nagyon sikeres járványkezelés zajlott.
ennek köszönhetőek azok az adatok amikről nap mint nap beszámolhatunk.
Most már visszatekintéssel is rendelkezünk és egy pici fellélegzéssel értékelhetünk

3284 összfertőzött - ez 100.000 a 32 höz!
05.12


3313 - ez 100.000 a 33 hoz!

stabilan tartjuk a fertőzöttek számát!

Tényleg 2 hét alatt 2 szintet léptünk feljebb!


425 halott +4 fő
746 kórház
45 lélegeztetőn
ezek a kedvező adatok olyan helyzetet teremtettek hogy csökkent a fertőzöttek és a ókezeltek száma!


Két hét alatt a kórházban kezeltek számát egyszer se közöltétek a legutóbbi 980 volt 1-én szóval az csökkent viszont a lélegeztetőn lévők nem csökkentek stabil 50 környéki daganatos krónikus szív érrendszeri és idős ember van rajtuk a halottak száma stabilan átlag 8 fővel minden nap emelkedik és a fertőzöttség is! Szóval hazugság!
_______________________________________________________________________

A tudományos alátámasztás 05.12: Szlávik János


A tömeges tesztelésre kiválasztott 17 778 ember 49%-át sikerült eddig tesztelni; mindössze két pozitív esetet, illetve 9 olyan személyt találtak, akik korábban már átestek a fertőzésen.

vagy is 8889 ember tesztelése után fel tudtak mutatni 2 fertőzöttet!
Kérdezem én hogy? 110.000 PCR teszt ment le már ekkora és abból 3200 volt a fertőzött állítólag! Ki a fenét teszteltetek ti le?05.13


3341 összfertőzött +28 as emelkedés ez egy rendkívül mérsékelt mérsékelt adat
430 összhalott
688 kórház
45 lélegeztetőn
A mai napi adatok hasonlóak az elmúlt napokhoz viszont mértékükben csökkenőek minden tekintetben kivéve a fertőzöttek számát! De ott is azt kell hogy mondjam hogy az is jelentősen visszaszorult!
Ezek az adatok kedvezőek és az egyetemi vizsgálatok is nagyon kedvező képet mutatnak!
Az óvodások bölcsisek nagyon fogékonyak tanítsuk meg nekik a higéniai dolgok fontosságát!
Ekkora egy idiótát....Az immunrendszer legjobb fejlesztése az ha mihamarabb találkozik minden új kórokozóval egy gyerek ahogy lehet és természetes úton legyűri!


Tényleg?
Ez nagyobb emelkedés mint az elmúlt hetek bármelyik száma!!!!
05.14

3380 összfertőzött +39
ez az adat besimul a több mint egy hete rögzitett adatok közé!


Tényleg akkor nem emelkedik méghozzá drasztikusan á dehogy.....


436 összhalott+6
A gyógyultak száma természetesen nő hiszen az új fertőződöttek száma és az elhalálozások száma is csökken!!


Tényleg? Én csak folyamatos emelkedést látok és márciusban amikor 20 fő -vel nőtt a napi szám akkor más súlyos krizishelyzetet jelentettetek ráadásul 100.000 a 5 aránynál! Most meg 100.000 a 33 -nál nem csökkenő hanem stabilan megállás nélkül emelkedő számoknál csökkennek a dolgok??!?!? Ez bizony BTK 336 és 337 meg még két másik vádpont! ráadásul ahogy nő a fertőzöttek száma és a tesztek száma ki volt mondva úgy nő a fertőzöttek száma is vagy is most hogy nő a szám hogy csökkenhet bármi más?


123548 PCR összteszt
Az a adatok azt mutatják hogy nyugvó szakaszba értünk sőt csökkenő tendencia figyelhető meg a járvány mérséklődik és immár csökkenésnek vagyunk tanúi! Most már bizonyosan kijelenthető hogy a nyitás ami vidéken megvolt nem eredményezett fertőzési többletet de még várunk egy hetet.


Persze mert ott elve nem is volt semmilyen járvány hiszen az ország 25% volt lefedve elvétve volt sok ezer telpülésre és sok millió emberre vetitve kimutathatatlan %-ban fertőzött eset!


05.15 20.hét


3417+37 - ez már 100.000 a 34 hez!


"A felelős viselkedés most a távolságtartás és a maszk viselése."


Milyen Maszk?

Tedrosz: Aki nem beteg ne viseljen maszkot!

Müller Cecília 03.26:

A maszk viselete káros is lehet!

De feltétlenül felhívnám az emberek figyelmét arra hogy a maszk az utca emberénél nem állítja meg a járvány terjedését!

Egy olyan maszk viselése, ami hamis illúziót kelt bennünk hogy mindentől védve vagyunk ,az nem helyes is nem elégséges ,sőt egy felesleges tényező lehet, hiszen fogdossa az arcát és megfertőzheti magát.


Ja hogy az elmúlt 2 hétben a WHO megváltoztatta az állás pontját akkor nekünk is meg kellett..értjük!05.16


3473 összfertőzött

ez +56 fős kiugróan magas újabb fertőzőtt számot jelent!!!


448 összhalott mind idősek voltak és krónikus betegek
131000 mintavétel volt
05.18


Május 18-tól országos feloldás a szigorítások alól Magyarországon!


Müller Cecília: "Aki teheti, térben és időben is tartsa a távolságot."


3535 összfertőzött +62 uj fertőzöttet jelent ami 31 /nap igy már ujabb szintlépéssel 100.000 a 35 az arány!


462 összhalott mind krónikus 80 év felettiek + 11!
568 korházban
46 gépen
Egy nagyon mérsékelt de egy emlekdés volt a járványügyi adatokban

:DDDD
Érdekes egy hétig hajtottad hogy minden csökken! Teljes a feloldás Kérdés miért?


05.25 - A győzelem pillanata!A koronavirus elleni védekezés első fázisa befejeződött!
Magyarország az első fordulót megnyerte!
Nagyon kedvező adatokat mondhatok


3756 összfertőzött


Ez 100.000 a 37! hez!!!! Soha nem volt ekkora a fertőzési ráta! egy hét alatt 2 szintet léptünk feljebb!

491 összhalott ez átlagosan napi 4 nek felel meg ami nem rossz de nem mérvadó ugyan is a fertőzöttségi görbe autómatikusan magával kellett volna hogy hozza a halottak számának folyamatos 10 feletti márciusi és áprilisi számait! hiszen a tesztek száma is nagy ütemben nőtt!


Az összhalottak Kb 4% az akinek nem voltak alapbetegségei!Tényleg?
Minden alkalommal még a 20-30-asoknál is el lett mondva hogy komoly alapbetegségeik voltak!
De ha még igaz is lenne ami nem az akkor is 19 immungyenge ember halt meg 3 hónap alatt a járvány kezdete óta!

Ez 0.5%-os halálozási mutató!
Ez alatt a 3 hónap alatt az influenza szezonban ezrek haltak meg hiszen min 3% a halálozási mutató! és heti sok ezren mennek és mentek minden szezonban kórházba és táppénzre!
Milyen járványról beszéltünk?

05.28 - 22 hét

3816 -ez 100.000 a 38 hoz!
509 + 18!
404 korházban
24 lélegeztetőn

Szlávik:

Az ismert esetek 80 % ban enyhe vagy tünetmentes!

(vagy is újra elmondja amit már február óta tudunk és gyakran elmondták hogy van nyájimmunitás vagy is szükségtelen volt minden amit tettek és amit tesznek! Így nem hogy semmire sincs szükség de még az oltásra se!)05.29 a vendéglátó egységek megnyitnak szabadtéri programok engedettek ect...
A májusi átlaghő 18 C fok volt!06.02


3921 összfertőzött +29! - 100.000 a 39hez!


532 összhalott az ujak idős krónikus betegek voltak.


Napi 10 re emelkedett újra a halottak száma! Vagy is emelkedik a szám.


A járvány lecsengő szakaszban van a járványgörbe 10 napja lefele tart! Minden nap elemezzük az adatokat keressük a gócokat! :)

MIVAN??

Az OT által kiadott halálozási adatok:

11: 1 - tizerelékes érték

12: 6 - 100.000:1

13: 7 - 100.000:4

14: 30 - 100.000:5-10

15: 67 - 100.000:15
16: 91----> 13 szintet mentünk fel 2 hét alatt!
17: 80---->
18: 70 - 100.000:28
19: 69 - 100.000:32
20: 41 - 100.000:33-ról felmentünk egy hét alatt a 100.000 :35-re!
21:28 - 100.000:36 - 100.000:37
22: 35 - 100.000:38

23: --> 100.000:39

24: --> 100.000:40

25. -- 100.000:40 (folymatosan stabilan emelkedő fertőzöttségi mutató mellett!)06.09

4017 összfertőzött - 100.000 a 40hez!
550 összhalott átlagosan 4 halott naponta! mind krónikus idős beteg volt06.15

 Összfertőzött 4076


A napi átlag 19 fertözött! Ami még márciusban meg áprilisban nagyon magasnak számított. a 40 es mutató egy hét után stagnál!

563 összhalott átlagosan 3 halott naponta
június 15-től a teljes egészségügyi hálózatot újraindítják Magyarországon06.16
A veszélyhezet nem áll fent várhatóan minden kinyit. a készenlét megmarad a járvány nem ért véget!
A különleges jogrend nem indokolt.

4077 összfertőzött
565 összhalott


3 hete stagnál a mutató a 100.00:40-es szinten a napi 10 új fertőzött majd miután egy nap valahogy úgy alakul hogy nics egyetlen újabb se! Hogy lehetséges ez?


06.17 - Búcsúzik az Operatív Törzs (25. hét)

A kihírdetett vészhelyzet megszűnik,az OT  a tavasz kezdetén éppen felívelő számok mellett visszavonul de továbbra is éberen figyelnek és továbbra is készítik az elemzéseket !