Sargentini vs. Magyarország? - 2. fejezet (avagy ki mit jelent kinek?)

2018.09.13

1998-2002 Fidesz-FKGP(Független Kisgazda Párt) - MDF

A 90-98-ig zajló rendszerváltó szabadkőműves társaságok berendezkedése politikai és gazdasági zónáinak kialakítása után szükségét érezte a magyar nép hogy egy új lendületes fiatalos társaság vezesse az ország fiskális és jogi rendszerét.

A tényekhez hozzá tartozik hogy hatalmas pénzekkel vesztegették meg az akkori FKGP-t és annak vezetőjét Dr. Torgyán Józsefet,amiért az meg is tette hogy visszaléptette a megfelelő koncepció keretében a jelöltjeit. Az MDF főkutyái bábáskodtak a Fidesz keltetőben és a körül úgyhogy nem lehetett őket se kihagyni szóval ők is bekerültek a kalapba. Az akkori "radikálisokat " pedig a MDF nagykutyák irányította MIÉP vezetgette illetve használta a céljainak megfelelően.

Ekkor kezdődött meg a magyar nép megvezetése.

Járai mint bankszakember Bilderberg tag lett és sorra alakultak meg illetve újjá a cionista globalista körök. Ilyen volt pl a Magyar Atlanti Tanács mely Nato propagandáért felelt (idén juliusban pl megszavaztatta a Natos költségvetéseket a kiadások növelését). Élén magasrangú akadémikus kőművesekkel mint pl Vizy E. szilveszter és hasonlók.

Az MSZP zord pénzügyi politikája miatt komoly tartalékok álltak rendelkezésre e miatt sok népszerű intézkedést vezetett be a kormány,leginkább szociális téren. De mivel egy MAgyar Római Klubban illetve egy Bilderberg klubban vagy egy Magyar Atlanti Tanácsban ülnek az igazi fejesek akik kidolgozzák hogy mit is kell tenni így természetesen nem lehet kibújni az új világrendi kötelességek alól!
Kidolgoztatták járaiékkal a lakáshitelezési és banki csomagokat,illetve piacra vezették deviza alapú hitelezési rendszert. Bevezették a diákhitel programokat.
Elkezdődött az ország külföldi tőke kezére játszása. Illetve az oligarcha rendszer kialakítása.

1998-ban hivatalosan is a FIDESZ egyezséget kötött a szent székkel vagyis a jezsuitákkal a vatikánnal! A hazai legfőbb tanácsadó akkor Balogh Zoltán lelkész lett,illetve összekötő ügynökként Semlyén Zsolt kapta meg az egyházi ügyekért felelős államtitkári posztot.

99-ben a Magyar Atlanti Tanács tető alá hozta a NATO paktumot mellyel gyakorlatilag Amerikai katonai gyarmat lettünk.

A párt körül egyre magasabbra csaptak a korrupciós ügyek de tussolták ahogy tudták a vége az lett a történetnek hogy a háttérben kiegyeztek a nagy emberek és kimosdatta mindenki a másikat senki nem talált semmit senkiről. Gyakorlatilag a koalició darabokra hullot a Fideszi simliskedések és a partnerek átverése miatt. A közpénzek manipulálása és magánzsbekbe való átjátszása ekkor vette komolyan kezdetét.

A 2002-es választások voltak talán a legfontosabbak a magyar nép életében. Egyik oldalon ott volt egy kiábrándult tábor egy liberális eszmecsomaggal feltöltve a nyugat víziójával,a másikon pedig ott volt egy éppen kialakuló elbizonytalanodott de még egy esélyt adni akaró réteg mely hajlandó volt elnézni mindent a Fidesz országimázsos keresztény propagandájának, Kaja ibrahimmal meg a létező összes simlisséggel együtt.

Hogy mindenki értse:

Gazdasági értelemben volt egy nagyon komoly megszorításokon átment ország (Bokros Lajos) mely komoly tartalékokat képzett gyakorlatilag európa egyik legjobb banki szakemberének a keze alatt ,hosszútávú startégiai fiskális politikát előrevetített pontos számokkal és ígéretekel! De magyar nép nem akart ésszerű gazdaságpolitikát ,nem akart tartalékokat biztonsági fedezetet nem akart többet "szenvedni" neki a gyors jólét kellett és annak a víziónak a hazug politikája hogy hirtelen minden jobb lessz. A Fidesz gyakorlatilag mindent amit Bokros Lajos megteremtett, ahhoz hogy sikeres gazdasági átmenet vegye kezdetét az országban, és az uniós politikára és pénzügyi gazdasági feltételekre és az euró mihamarabbi bevezetésére,azt élte fel osztogatta a népnek, mintha az miatta lenne pedig ez csak egy álomvár volt egy nagy lufi! Nem teremtett valójában semmilyen közértéket! Nem lett jobb semmilyen közszolgáltatás. Nem lett jobb a bérezés a közbiztonság sem az egészségügy. Ellenben azt a több ezer milliárdot amit a magyar nép összeadott megspórolt a Bokros éra alatt hogy az uniós jövőjébe fektesse azt szépen elosztogatta meg lenyúlta meg szociális intézkedésekként visszaadta azoknak akiktől kapta.

2002-re a kettészakadt ország képe tökéletesen kirajzolódott a választások eredményében. A Fidesz/KDNP kapta a több szavazatot de az MSZP/SZDSZ koalició alakíthatott kormányt.

A Francia - Német és az Anglikán szabadkőművesek szembenállása a csúcsára ért,legalább is ekkora igazán kivehető lett a hétköznapi politikai életben is.
A Francia vonal hatalomra kerülése autómatikusan hozta magával hogy egy BANKÁRKORMÁNY alakult egy bankár Medgyessy Péter vezetésével aki abszolut ellentéte volt minden szempontból a jobboldali eszmének és stílusnak. Rossz retorikai képességek méregdrága öltönyök gyenge jellem. A baloldali világpolitikában sokkal fontosabb az hogy az új világrendi gazdasági ideológia kapjon szerepet mint az hogy ki van a porondon. A jobboldali mentalitás ezzel ellenben mindig mindenhol egy vezér köré épít mindent aki jó szónok.

Medgyessy 2002-2004-ig Szakértői kormányt vezetett és meglehetősen nagy áldozatokat kellett hoznia. Be kellett tartania az igéreteket melyek a kampányok alatt hangoztak el de ugyanakkor a bankári mivoltát se vetkőzhette le teljesen. Ennek ellenére 100 napos programja siker volt az emberek szerették. A baj csak az volt hogy az osztogatást folytatta bizonyos szinten amit a FIDESZ elkezdett és ennek az államháztartás látta kárát. A növekedést ekkor már csak a hitelexpanzió révén végrehajtott mesterséges fogyasztásnöveléssel sikerült fenntartani, miközben nemcsak az állam, hanem a vállalati és leginkább a háztartási szektor is eladósodott, többnyire devizában. Az emberek persze úgy voltak vele hogy bizony amit ígért azt tartotta ezért még ha sokat is szidták a stílusa miatt és hogy gyenge szónok érezhető volt hogy csinál is valamit.

Ráadásul ekkor az emberek nagyobb része bizakodó volt és optimista!

A globalista bankárelit világ az egy Európai Egyesült Államok létrehozásba vetett hite továbbra sem állt le,és hiába voltunk elég nagy szarban ettől függetlenül a Medgyessy kormány a politikai paletta minden oldalának támogatása mellett bevitte hazánkat az unióba választási csalással!
A jobboldal az ügynokbotránnyal meg is próbálta kivéreztetni de ezen is túllépett és ujabb 100 napos programot hírdetett. Ez persze már az SZDSZ-nek nem tetszett ezért szövetkeztek néhány MSZP-s vamzerral (Kis Péter és hasonlók) és olyan mértékig aláásták a pozícióját hogy lemondott.

Az orbáni retorikával szemben úgy ítélték meg baloldalon hogy ha nem is egy vezérelvű diktátortípus lesz a nyerő de mindenképpen egy olyan ember kell aki hasonszőrű ért a pénzügyekhez a gazdasághoz és jól fel is vágták a nyelvét.

Az eredmény egy megsemmisítő csapás volt az Orbáni kommunikációs startégiának és egy megalázó miniszterelnöki vita,amely óta Orbán Viktor soha senkivel egyetlen magyar politikustársával se állt ki nyilvános vitára.

Először a magyar politikában folytatásra kapott lehetőséget egy párt függetlenül a problémáktól! A magyar nép annyira hitt és hinni akart az európai uniós vizióban hogy mindent feltett egy lapra. A sok fizetés a jó élet reménye teljesen elvakította az embereket. Azt gondolta mindenki hogy van már egy szakértői kormányunk aki érti mi a csízió, egy karakteres kormányfő aki megmondja a tutit,és ami legfontosabb van program van menetrend. A gond csak az volt hogy Gyurcsány nem egy Bokros Lajos volt ahogy az olyanok körülötte mint Oszkó Péter se hogy csaka egy balfaszt említsek.

A rendszerváltás 6. kormánya így egy átmeneti kormány lett ugyanazon égisz alatt csak más köntösben más retorikával. Az élen pedig Medgyessy sportügyekért felelős minisztere lett a szintén francia szabadkőműves Gyurcsány Ferenc.

2004-2006-ig a bankárkormányt egy cégeskormány váltotta fel.

Gyurcsány Ferenc már az elején leszögezte hogy egy országot úgy kell vezetni mint egy nagy céget,innen ered a buisness kormány kifejezés.
Gyakorlatilag ahogy elindult korábban a D209 ügy úgy indult el Gyurcsány ellen is a totális hadviselés az Angol szabadkőműves vonalon. Minden létező módon megpróbáltak alávágni.

Mikor már újra előtérbe kerültek a régi nagy MSZP kutyák tekintélyelvű hatalmi játékai és manipulációi akkor borult a bili. Egyfelől az uniós pénzügyi szervezetek IMf és hasonlók nyomásai miatt,másfelől a korábbi osztogatás miatt folyamatos megszorító intézkedéseket kellett tenni pénzügyi vonalon. E mellett persze folyamatosan a jobboldalt kellett überelni média és kommunikációs szinten illetve sokszor olyan menthetetlen helyzetet kellett menteni ami nyílván való volt hogy nem az ő asztala de mint elnöknek neki kell megtenni.

2006 szeptemberében nyilvánosságra hozták a Balatonöszödön elhangzott beszédét melynek érdekessége hogy egy mondatot mindenki tud idézni belőle azonban a teljes beszédet mindössze a magyar lakosság kb 5%-a hallota végig!
Aki hallotta az tudja hogy mi is volt a háttérben ténylegesen. Egy kiábrándult kikezdett kirakatember kétségbeesett beszéde volt. Egy üzletemberé akinek terve volt koncepciója,de a politika az az elvtelenek az aljasok sportja amiben a hatalom és a pénz az első. (ajánlott végighallgatni mert aki nem tette az kúrta el!)

A beszéd hatására komoly zavargások törtek ki,melyeknek a hátterében természetesen a régi MDF-es nagykutyák a FIDESZES nagykutyák voltak csak elvégeztették a piszkos munkát a szélsőjobbos "hazafikkal" meg a 64 vármegyésekkel és a Jobbikkal!

Gyurcsány Ferenc úgy maradt meg mind a mai napig mint a legrosszabb miniszterelnök a magyar palettán. Pedig 2006-2008-ig csupa kényszerintézkedés sorozat volt amit az államcsőd elkerülése miatt kellett bevezetni. És ami a legérdekesebb az egészben hogy utódja Bajnai Gordon 2009-2010 az ő koncepcióját vitte tovább illetve egészítette ki,melynek az lett a következménye,hogy 8%-ról 4% alá ment a hiány és stabilizásódott a gazdaság.

A VÁLSÁGKORMÁNY amit Bajnai vezetett 2009-2010-ben annak sikerült azokat az intézkedéseket keresztül vinnie a szocialista frakción, amelybe Gyurcsány Ferenc belebukott. A Bajnai csomag keretében tovább emelték az áfát, teljesen kivezették a 13. havi nyugdíjat, és rengeteg egyéb kisebb tételt vezettek be, annak érdekében, hogy a költségvetés egyensúlyba kerüljön. A Bajnai csomag azonban nem csak megszorító intézkedéseket tartalmazott, a komplex tervbe több olyan növekedés ösztönző lépést is beépítettek, amelyek segítették kihúzni a recesszióból Magyarországot. Igaz ekkora már a teljes magyar lakosság jelentős része eladósodott devizában,és a munkahelyteremtéssel is nagy gondok voltak a válság utóhatásai miatt.
A csomag ráadásul olyan elemeket is tartalmazott, amely minimum elvárás a megszorítások idején: miniszterek és államtitkárok bércsökkentése, állami cégvezetők bérének csökkentés. Még ha összességében ezek gesztusértékű lépések is, szívesen látnánk a mostani kormánytól is hasonló intézkedéseket.

Hogy mindenki értse:

1998 - Bokros Lajos Baloldali Szocialista Francia szabadkőműves európai központi banki pénzügyi startéga rendberakja az országot (Bokros csomag) Hatása stabil gazdaság hitelek nélkül tartalékképzési eu unió és euro koncepció. Európai uniós csatlakozás várható ideje 2002 euró bevezetése 2006! ehhez nyíltan ki volt mondva hogyha nem is ugyan olyan komoly megszorítások de 2002-ig feszes költségvetési intézkedések kellenek! Na erre mondott nemet a pénzéhes azonnal jól akarok élni szlogennel felvértezett magyar nép!

98-2002 A Fidesz gyakorlatilag elszórja mindazt ami az alapja volt annak hogy mi egy korrektül a magunk erejéből uniós tagokká vált ország legyünk,bármit is jelentsen az most!

2002-2004 Medgyessy Bankárkormánya folytatja a globalista eladósítás folyamatát mindamellett hogy betartja az igéretei igencsak nagy részét,csak nem éppen kamera és beszédképes. Ezért leváltják de amúgy a baloldali feeling bejön a magyaroknak mert úgy érzik élhetőbb az életük!

2004-2006 A Gyurcsányi Buisness kormány Fiskális politikája és koncepciója gyakorlatilag ugyanaz mint anno a BOKROS volt. Egy 4 éves ciklusban gondolkodva megpróbálja helyrehozni 2008-ra az ország gazdaságát. Természetesen az uniós álom kezd szertefoszlani a fejekben ehhez pedig egy nagy lapáttal a jobboldal is hozzátesz pár MSZP-s vamzerral és Öszöd nem öszöd nem kapsz mást. A kiábrándult gondolkodni már nem képes uniós álmoktól megfosztott nép ott tölti ki éppen a hargját ahol tudja és természetesen egyre jobban a nagyotmondások felcsúti ramszeszéhez fordul,hogy az majd megmondja a frankót.

2006-2008 A gyurcsányi kormány és a teljes balodal ahogy a magyar valóság is a béka segge alatt landol a válság kirobbanására. A globalista bankárelit koncepciója sikeres lett abból a szempontból hogy amit lehet kisajtoltak az országból. A FIDESZ gyakorlatilag ha coming out-olta volna teljes frakcióval hogy pedofil és vagy meleg akkor is simán nyerte volna a választásokat 2010-ben ,mondjuk úgy nyertek hogy nem is ígértek semmit csak azt hogy helyrehoznak mindent,a baloldal meg fel tudott mutatni ellenfélnek egy tejfeleszájú szabadkőművest Mesterházy Attilát!

2009-2010 Világválság: Imf hitelek Bajnai féle kétlépcsős hatalmas megszortások,továbbra is folyik az ország teljes megnyomorítása ahogy sok másé is de ez nem vigasz. Bajnai Válságkormánya rendbe teszi a dolgokat és egy stabil költségvetést és államháztartást ad át az angol szabadkőműves vonalnak vagy ha úgy jobban tetszik a Nemzet Együttműködés KFT-nek!

E teljes időszak megszorításai forintban is kimutathatóak. A gyurcsány éra kb 1200-1400 milliárd forintot volt kénytelen! a magyar nép nyakába varrni az elődjei politikája miatt! Bajnai Gordon további kb 600-700 millárddal fejelte ezt meg. Ez 6 év alatt nagyjából 2000 milliárd forintot jelent!

Vagyis 6 évbe az uniós álomba és a magyar nép teljes eldósulásba került mindaz a kb 6 év amíg a fidesz és a Medgyessi kormány volt hatalmon és hogy átvezettek minket az európai unióba térden csúszva!

folyt.köv.