Sargentini vs. Magyarország? - 3. Fejezet (avagy az elmaradt számvetés)

2018.09.16

Eljött 2010. Eljött az az időszak a magyar nép (Magyarország) életében amikor számot kellett vetni mindazzal amit elrontott.A pénzéhséggel,a hazudozással, a képmutatással,a másokra való mutogatásokkal. De legfőképpen a közönnyel!


A rendszerváltás 1990-94-ig egy MDF-es felvezetést követően egy MSZP /SZDSZ ki enged többet típusú kormányzásába fordult amíg a régi MDF-es arcok felépítették a jobboldali álkeresztény vatikáni startégiát és pártot,arra az ideológiai és személyi hálózatra,amit ma is látunk és szerte a világban.

Az új korszak felvezetése és osztozkodása politikai és gazdasági téren a szabadkőműves és banki világban már 2000-re megtörtént. A magyar nép a saját jövőjét szórta ki az ablakon mikor meghallgatta 97-ben a Göbbelsi Fidesz propagandát mely akkor semmi másról nem szólt csak Bokros démonizálásáról és arról hogy brutális megszorításokra nincsen szükség!

Persze normális terv és koncepció nem volt program se volt,de a magyar embereknek (magyarországnak) illetve az enyhe többségnek (nyugdíjasok és az akkori 20 évesek illetve szüleik) teljesen mindegy volt. Képtelen volt még a "demokráciát " és annak politikai hozadékát megérteni egy átlag magyar. Képtelen volt megérteni hogy egy Járai Zsigmond (FIDESZ) ugyanaz mint Bokros Lajos (MSZP) ugyanonnan jön ugyan akkora elismert bankár a legelitebb körből és ugyan úgy szabadkőműves. Képtelen volt megérteni hogy nincsen jobb vagy baloldal csak elit van meg a nép. A bankárok vannak meg a nép. Gazdasági lobby meg gyógyszer meg olaj lobby van meg a nép!

A magyarok nem tudták meghúzni a határokat! Ma se tudják akkor se tudták.

Csak bizony e közben eltelt 20 év!

20 év telt el és ma már azok akik 98-ban igent mondtak Orbánnak és Magyarországot a sírba tették hogy ne lehessen eus tagállam soha eus színvonalon,azoknak már a gyermekei is felnőttek abban a demokráciának nevezett mocsokban amit a pénzéhes felelőtlen szüleik megteremtettek akkor nekik.

Persze joggal merül fel a kérdés hogy bizonyítékok vannak arra hogy a baloldal konkrétan a bankárvilág lekötelezettje és az új világrend nyílt globalista szervezeteinek emlőiből táplálkozik,és mindent az Európai Egyesült Államok létrehozásának az érdekében tett és tenne. Akkor én aki annyira új világrend ellenes vagyok hogyan dobálhatom arra a sarat aki megállítja a migrációt és megvédi a hazát megvédi Magyarországot!?!? ( Az egész cikksorozat pont erről szól! Nem dobálok senkit csak pusztán egy történelmi áttekintést nyújtok arról hogy hogyan is jutottunk el a mostani helyzethez és mik lesznek a következmények illetve mik lettek)

2010-ben mikor + 4%-on átadta Bajnai Gordon az államháztartást a Fidesznek akkor megtörtént valami amit az emberek megint csak elfelejtettek! Nem volt elnöki vita! Nem volt kampány teljesíthető ígéretekkel! Nem volt koncepció! Nem volt semmi csak Gyurcsány Ferenc!

Nem volt semmi csak egy eladósodott nemzet mely az önhibájából teljesen eladósodott,és ezt rá akarta kenni valakire. Nem volt semmilyen hiteles program,csak egy Jobbik -Fidesz-KDNP paktum és egy a közös démon ellen összeborult jobboldal mely "néppárti" retorikával az előre lefutott választások után csak ennyit tudott mondani!

" Ha rajtam múlik akkor a baloldal soha többet nem fog kormányozni" (vagyis kijelentette hoyg minden eszközzel ki fog építeni egy diktatúrát,és ezt a nép még éljenezte is)

2 hónap alatt gyakorlatilag teljesen koncepciózusan átszabtak minden jogi keretet arra hogy bebetonozzák a hatalmukat és azt ne lehessen szinte sehogy sem vissza csinálni!

Már hónapokkal előre kész volt a menetrendjük,mert tudták hogy simán nyerni fognak! ÉS azt is tudták hogy lesz 2/3-uk a jobbikkal együtt biztos! És hogy kik voltak azok egyik akik vezényelték az egészet a háttérben? - többek között: Shmidt Mária, Lovasi András, Stumpf István, Matolcsy, Járai. Átírtak banki törvényeket közigazgatási törvényeket média törvényeket büntető törvénykezést hatalmi és végrehajtói szabályokat mindent!

Ahogy megindult a kormányzásuk nem volt nap hogy ne egy tucat törvénymódosítás került volna be a parlamentbe. Futószalagon adták be és fogadták el a Jobbikkal közösen a létező összes indítványt. Az ellenzék el se tudta olvasni ,fel se tudott szólalni a témák és beadványok 80%-ban mert annyi volt belőlük hogy képtelenség volt utolérni a több hónapos előmunkákat! Ha pedig interpellált valaki vagy be se mentek vagy nem adtak választ. Megtehették 2/3- uk volt.

A saláta törvénykezések és a MINDENT A CÉGEKKEL fizettetünk meg c. kampány kezdetét vette elfedve mindazt az aljas jogi procedúra sorozatot amelyben gyakorlatilag Magyarország megszűnt létezni!

És ami a legvérfagyasztóbb az egészben hogy a magyar ember annyira beleélte magát hogy bosszút állhat a kisember a nagy gonosz multikon meg bankokon hogy el is hitte a propagandát és hogy minden könnyebb lesz és mindenre lesz több pénz. (mint 98-ban rémlik?- Nincs program stabil a költségvetés démon az ellenfél)

Megint a könnyebbség meg a pénz.....

És ha már a pénznél járunk: Orbán Viktor vezetésével a Fidesz/KDNP - Jobbik triumvirátus új alkotmányt csinált mely minden jogától megfosztotta a magyar nemzetet. 4 év alatt 3000 MILLIÁRD forint adót róttak ki a népre!! ( Igen ennyi mert minden amit kiszabtak vagy célzott volt vagy át lett hárítva sokszor nem 100%-ban hanem még magasabb arányban a nemzetre) A 2. fejezet végén volt egy szám a baloldali kormányzás idején kirótt adókból befolyó összegről,ajánlom megtekintésre.

Az elmúlt 8 év alatt a legnevesebb szakértők se tudják megszámolni hogy pontosan mire mennyi pénzt is költött el a kormány mert hónapokig kellene pereskedni azért hogy megkapj egy információt bármelyik minisztériumból pedig nyílt közpénzekről beszélünk!!!!

Az első 4 év 3000 milliárdját a második 4 évben 5000 milliárdra becsülik!! Vagyis összesen legalább min.6000 millárd forinttal fixen nem tud elszámolni az Orbán kormány a mellett hogy semmi nem lett jobb 8 év alatt gyakorlatilag egy diktatúra van romló közállapotokkal értem ezt mind egészségügyileg anyagilag és mentálisan is,a JOG-ról mint olyanról meg a közszféra helyzetéről meg már inkább nem is beszélek.

Szóval adott egy baloldalnak nevezett globalista öltönyös réteg mely képtelen úgy megoldani a dolgait hogy az bármiféle komolyan vehető alternatíva legyen mert már mindegy hogy mit tesz vagy mond azzal csak Orbánt erősíti!

Van egy Jobboldalunk mely összezárt egységesebb mint valaha ,jobban él mint valaha és úgy nyert meg egy újabb választást toronymagas 2/3-al hogy megint nem kellett semmit tennie mondania! Kellett egy ellenség kép ami adott volt a globalisták világpolitikája miatt. A migráció álcája mögött gyakorlatilag bármit megtehetnek!

Hogy mi az új világrend legfőbb ideológiája?
RÉMLIK?
Kelts félelmet szorongást pánikot és az emberek maguk fogják kérni jogaik csorbítását!

2018- ban Magyarország egyet jelent a FIDESZ-JOBBIK-MDF/KDNP -vel! Egyet jelent a Vatikáni akarattal mely ha részlegesen is de mindig szemben állt a klasszikus globalista vonallal. A Francia és Britt szabadkőművesség már nem játsza el a hogy ki kivel hogyan osztozkodik ezért vérre fog menni a játék .

2018-ban ott tartunk hogy aki értelmes felvetéseket és megoldásokat kínál fel mindenféle negatív felhangok nélkül ,de a kormánynak nem tetszik akkor az hazaáruló.

2018-ban ott tartunk hogy senki nem akar az Eu tagja lenni már ebben a kurva országban csak a politikai vezetőink , akik azt hangoztatják hogy mennyire nem jó ez nekünk és hogy harcolnunk kell Brüsszel megy Soros meg mindenki ellen.(nem fura?)

2018 ban ott tartunk hogy a magyar nép retteg! NEM FÉL ,RETTEG!
Retteg kimondani hogy elkúrtuk! Nem kicsit NAGYON!
Retteg kimondani olyan egyszerű szavakat hogy tévedtünk!
Rettegi kimondani az igazságot, hogy gerince mellett a gyermekeink jövőjét is a megálmodott EU-s életszínvonalért eladta az új világrendnek!
Retteg attól hogy munkanélküli lesz és nem tudja majd fizetni a házat a kocsit ,azt a lufi életet amit azért él hogy elhitesse magával és a környezetével hogy minden rendben van!

A magyar nép egy igen sajátságos fajta. Mindig arra fordította az imazsámolyt amerről a könnyebb életet a több pénzt várta. Soha nem gondolkodott előre,soha nem érdekelték a miértek.

Bezzeg most hogy eljutottunk arra szintre hogy a globalista elit pszihológiai hadviselést folytat az ellen az Orbáni fasizmus ellen amit ők építtettek ki vele,most már azon megy a rettegés mikor jön a szokásos kettes lépcső a gazdasági majd a jogi szankciósorozat!

Félelmetes ez a képmutatás.

Amíg a baloldal mindig is nyíltan vállalta globalista uniós nézeteit addig az Orbánisztáni rezsim alattomosan alamuszi módon tette 98-ban és 2010 óta folyamatosan ugyanazt !

Ez itt a gond!

Amilyen a nemzet olyan lesz a vezetés is!

Amíg a magyar nép nem tanul a saját hibájából és az elmúlt 20 évből és nem hajlandó nyíltan kimondani hogy ez van elkúrtuk ki akarunk szállni bármekkora is legyen az ára,addig nem lesz változás.

Hogy miért?

folyt köv....