Sargentini vs. Magyarország? - 4. fejezet (avagy a "szabadságharc" igazsága)

2018.09.16

A számvetések és a számonkérések időszakát éli a magyar kormány!
NEM A MAGYAR NÉP ,AMI NEM MÁS MINT MAGYARORSZÁG HANEM A KORMÁNY!


Ez korábban is volt így és ezután is így lesz.
Az európai bizottságok biztosai folyamatosan járnak kelnek az uniós tagállamokban és készítenek jelentéseket bizottságok bankok és úgy alapvetően az Eus parlament részére.

Judith Sargentini egy tipikus neoliberális új világrendi globalista szociológiai szakember,akinek a hátterébe szokás szerint az Open Society féle alapítványi elitista rendszerek vannak. Értsd Soros Faundation és hasonló szervezetek.

De ez nem újdonság . Ahogy az amerikai szenátus tagjainak irodái előtt is sorban állnak a lobbysták hatalmas pénzekkel úgy a magyar politikai elit illetve a nemzetközi ingyenélő eus parlamenti képviselőkkel is ugyan ez a helyzet. Minnél nagyobb kutya valaki minél közelebb ül a tűzhöz annál nagyobb a befolyás, annál nagyobb a hatalom és annál nagyobbak a kenőpénzek minden ágazatból! Így megy ez. Egyik nap a Monsanto jön oda hogy fogadd el a pénzem szavazd meg a bio és vegyipari fejlesztéseim piacra vitelét és a jogok kisajátítását és gazdaggá teszlek csak add a bankszámlaszámot és utalunk. A másik nap a biztosító társaságok a harmadik nap a gyógyszercégek a negyedik nap a Nestlé az ötödik napon valamelyik szépségipari konszern jön és így tovább!

Az európai politikai társaságok élén gyakorlatilag kb 20 fő ül akiket soha senki nem választott meg és nem hatalmazott fel! a parlament 750 tagja és a körülöttük serénykedő 3000 bürokrata gyakorlatilag az adófizetők pénzén dőzsöl brüsszelben, elképesztő pénzeket szakítva a havi fix több milliós fizetés mellett,miközben semmit nem kell tenniük csak az olyan intézetek iránymutatásaira igent mondani mint a Tavistock Ins. a RIIA, a Római Klub, Az a Atlanti bizottság, NATO/ENSZ tábornokok vagyis az amerikai hadipari komplexum,és hasonlók. Ennyi a történet.

Az új világrendet nem lehet elkerülni vagy így vagy úgy de mindenkinek be kell mennie és része lesz! Két út van! Rengeteg áldozattal vagy sok áldozattal. Nincs más lehetőség.

Aki a balodali nyilt "liberalista" vonalat választotta lásd sok nyugati ország ott jólét van volt. Az előző fejezetekben jól látható hogy egy Hollandia egy Skandináv államok Luxemburg Németország Franciaország Olaszország hol tart jelenleg mind gazdasági mind politikai téren.
Aki a másik oldalt választja az is megkapja a maga jussát csak másképp.

A Vatikán teljeskörü támogatása és kezdeményezése mellett megindult az Európai Egyesült Államok koncepciójának végső fázisa melyről már korábban a CFR-ben és az ENSZ-ben is komoly előadások voltak ahogy az uniós parlamentben is 1997-ben!!!!

Ahhoz hogy az európai országok szuverenitása megszűnjön ahhoz kell egy komoly gazdasági és jogi formula és természetesen a katonai. Ha ez megvan jöhet a megtervezett migráció és a propaganda. A harmadik lépésként ki kell robbantani polgárháborúkat lehetőleg egy időben. Ekkor be lehet vetni a NATO és az ENSZ utóbbi 10 évben hozott normatíváit és háborús tervezetét,ami nagyon komolyan elkezdené szabályozni az uniós országok minden egyes szegletét!!! Gyakorlatilag a polgárok szarni nem mehetnének majd ki ha nem teszik amit parancsolnak nekik. HA valaki ellenszegül az szembe megy az európai normákkal az emberi értékekkel és a nyugati ideológiával az egy békés világ viziójával,vagyis az ÚJ Világrenddel! Az büntetést fog maga után vonni!

A földön nincsen jelenleg egy politikus se államvezető aki ne tudná hogy mi is hogyan működik ezzel kapcsolatban egész életükben erre voltak kiképezve! A hatalmasok döntöttek mondhatnánk.....

De ez nem így van!

A magyar nép döntött 98-ban és 2002-ben! és 2010-ben! És most döntött 2018-ban is!
A magyar nép eldöntötte a felkínált két út közül melyiken akar az új világrendbe bejutni.

A végletekig szabályozott és kordában tartott migráció helyett a "szabadságharcot"választotta! A harc harcokat szül sose békét! A harcok pedig sok áldozattal járnak!

2/3-al bármit meg lehetett volna oldani törvénykezési és végrehajtási szinten! Bármit nyíltan meg lehetett volna szavaztatni népszavazással egy tucat pontot is! Érdekes hogy ez a birka nemzetnek megint nem jut eszébe!!! 2/3-od adnak egy pártnak azon címszóval hogy ne legyen többet döntésképtelen helyzet és ezáltal marakodás! Erre mivan?!?!? - Harc Harc és megint aharc! A békés fejlődés helyett....

A kormány azon kívül hogy rengeteg mindent arra írt meg hogy ellopja kifossza a magyar emberek zsebeit és egy totalitáriánus diktatórikus látszatdemokráciát tartson fenn nem tett semmi mást csak "harcolt" az olyanokkal akik ellen ő is tudja hogy semmi esélye nincsen. Ezért tartott be mindent miután hazajött az meg hogy mit mondott idehaza vagy odakint az meg nem jelent semmit....

Ez a kormány a jólét és a béke helyett az adóztatást a tolvajkodást és a kettős politikát űzi a nép pedig tapsol hozzá! A baloldal legalább nyíltan csinált volna mindent és tiszta helyzetek lettek volna....sunyi népnek nincsen jövője.....Ha birka vagy bográcsban végzed,a bográcsban pedig már pirul a hagyma!!!!!!


Aki harcos az nem bújik el nem hajt fejet nem alázkodik meg!
AZ HARCOL KIVONT KARDDAL LOGIKÁVAL JOGGAL TÖRVÉNNYEL! FELKÉSZÜL A HARCRA! ÉS FELKÉSZÍTI A NÉPET IS!

Aki harcos az nem hajbókol a bankároknak és a brüsszeli bürokráciának!
Aki harcos az kiharcolja magának hogy a népet amit vezet tisztelettel kezeljék!
Aki harcos az nem lopja szét sunyiban a saját országát!

Aki harcos az pedig NEM HAGYJA HOGY KISEMMIZZÉK ÉS ELVEGYÉK MINDAZT AMIT LÉTREHOZOTT!
ORBÁN SE VOLT SOHA HARCOS ÉS A MAGYAR NÉP SE AZ!

EGY HARCOS NEM RETTEG MEGHALNI AZÉRT AMIBEN HISZ!

A magyar a szaros 150.000 ft-os fizetését is félti annyira hogy nemsokára Orbán ellen fog fordulni mert ilyen a mentalitása ilyen a népi szolgalelkűség! (Tenni fognak róla)

Ez a különbség a keleti ideológia és a nyugati fotelhuszár mentalitás között! Az iszlám fundamentlisták a saria szolgák azok meghalnak azért ha kell amiben hisznek,ezért van az hogy jelenleg egy 10 milliós nemzet leigázásához 100.000 iszlamista katona elég lenne! Mert mindenki menekülne meg pofázna,de senki nem harcolna! Aki pedig meg akarná vívnia sok szarfaszú helyett az igazi harcot ha oda kerül a sor azokat meg már nem támogatná a beszari sokaság mert akkor oda az állásom meg oda a házam meg az autóm mega lufi életem!

Aki azt mondja nem igy van elég szétnézni európában hogy mi megy most! Az állampolgárok nem zárnak össze nem kérik számon a zsarukat nem védik meg egymást! Egyszerűen félnek! És a legtöbben nem az életüket féltik hanem azt a kibaxott egzisztenciájukat! Ne keveredjünk bel mert akkor járhatunk pereskedni meg rendőrségre elveszitem az állásomat akkor meg mi lesz?!?!?
Nálunk jelenleg nincs az ami sok kis vagy nagyvárosban szerte euban és már most retteg a magyar akkor mi lesz ha tényleg bekeményítenek az uniót vezető hatalmak???
Most még csak kóstolgatnak minket pszihológiai hadviselés megy de az mindig csak az első lépcső!

Judith Sargentini nem harcos hanem bürokrata! Azok akik fizetik ideküldték hogy készítsen jelentést az Orbán kormány tényleges visszaéléseiről ha vannak ilyenek mert fogást kell rajta találni! Ennyi a történet!

És ahogy az már évek óta van a magyar közéletben az emberek 90%-a el se olvasta a 68 oldalas jelentést de a véleménye bezzeg most is megvan! (Elkúrtátok,megint)


Először is tisztázni kell egy két dolgot.

Az Európai Unióról szóló szerződés meghatározza a tagállamok közös értékeit, ezek közé tartozik a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok tiszteletben tartása is. A Szerződés 49. cikke értelmében az Unióhoz való csatlakozás előfeltétele ezen értékek tiszteletben tartása és előmozdítása. A 7. cikk értelmében a Tanács különleges eljárás keretében állapíthatja meg, hogy egy már csatlakozott tagállam részéről fennáll ezen értékek súlyos sérelmének egyértelmű veszélye.

1. Minden jelentés egy javaslat csomag egy adott bizottság iletve tanács számára.
2. Az Európai Parlament általi elfogadása önmagában semmilyen jogi következménnyel nem jár.


A sargentini jelentés vizsgált területei:

1) Alkotmányos és választási rendszer működése
2) Igazságszolgáltatás és más intézmények függetlensége, a bírák jogállása
3) Korrupció és összeférhetetlenség
4) Magánélet védelme és adatvédelem
5) Szólásszabadság
6) Tudományos élet szabadsága
7) Vallásszabadság
8) Egyesülési szabadság
9) Egyenlő bánásmód
10) A kisebbségekhez tartozó személyek - köztük a romák és a zsidók - jogai, valamint a kisebbségekkel szembeni gyűlölködő kijelentésekkel szembeni védelem
11) A migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai
12) Gazdasági és szociális jogok.

Folyt. köv