Támogatási megoldások Szeptember 10-től!

2021.06.07

Kedves MAG-tagok!

A korábban "tagsági díj"-ként ismert 5000 Ft-os Humanista alapképző támogatás és a személyes támogatási lehetőség eltörlődik!

________________________________________________________________________________________


Aki augusztusban befizette a támogatását az természetesen megkapja a szokott módon a cseppeket szeptemberben!


Aki igényt tart a továbbiakban is a Harmónikum cseppekre, annak meg kell várnia az alapítványi számlaszámot és az 5000 ft-os alapítványi minimumtámogatási díj fejében természetesen továbbra is ingyen kapja a cseppeket!


Mivel a támogatási rendszer átalakul így nincsen semmilyen kritérium sem a jövőben hiszen a személyes támogatásom az a ti személyes döntéseteken múlik hogy mennyivel támogatjátok a munkám a stúdió fejlesztését és minden felmerülő lehetőségemet és járulékos költségemet.Oláhné Juhász Nóra - CIB Bank - 10700048-71289658-51100005

IBAN: HU26-1070-0048-7128-9658-5110-0005

swiftcode: CIBHHUHBXXX


A magweb tulajdonjoga az enyém így a fejlesztési / fenntartási költségei is engem terhelnek . Aki szeretné támogatni a fejlesztését és a felmerülő költségeit az megteheti! Ez esetben kérek mindenkit írjon e-mailt az mhaosi@protonmail.com-ra a részletekért!

(A jelenlegi project terv még két lépcsőt tartalmaz aminek összköltsége 1.4 millió ft.)Kedves MAG-tagok!A "támogatások" mértékéről és a korlátokról és keretekről illetve a fent említett mechanizmusokról és jogtiszta megoldásáról további tájékoztatást az mhaosi@protonmail.com címre írva kaphat!


1. Az e-mail-ben kérném megjelölni az összeget, a nevet, a céges adatokat adószámmal együtt, és az elérhetőséget mobil és e-mail címet!

2. A magánszemélyeknek nem kell adószám,minden más ugyan az!

3. Aki szerződésben gondolkodik reklámozási platformban vagy lehetőségben az kérem fejtse ki a koncepcióját vagy tegye meg az ajánlatát.


Mivel a magweb.org-hoz tartozó magánvállalkozáshoz  (631105_620201_855901) alkalmazkodó banki megoldás is készült így válaszlevélben mindenki meg fogja kapni hogy az általa megnevezett összeg milyen módon juthat célba.

A jelenlegi tisztázott vállalkozói jogi keretek között a továbbiakban is kérek mindenkit hogy az itt leírtaknak megfelelően és figyelmesen járjon el,hogy megkönnyíthessük egymás dolgát és a lehető legjobb legoptimálisabb módon haladhassunk a célunk felé.


Köszönettel * Szeretettel * Tisztelettel : Oláh Sándor