Üzenet minden Magyarnak 2!

2020.09.19Üzenet minden Magyarnak!


Sok hazafias megmondás kering a Magyarok Istenéről, a magyar szellem kiválóságáról, a minőségi munkánkról, a csodás földünk adta lehetőségekről. Mi magyarok nagyon büszkék vagyunk valamire egy olyan világban, melynek a vezetői pont azon dolgoznak, hogy mindazt, ami a magyarság érdeke is, azt megszüntessék.

Az állam mi vagyunk, szellemi és fizikális javaink összessége, és a határainkon belül ezt hívjuk Magyarországnak! Mi magunk vagyunk Magyarország! Mi vagyunk az Állam!
Ezen földön minden a népé, és mindennek a népet kell szolgálnia a legigazságosabb formában! Senki nem nevezheti magát, egyetlen politikus sem, egyetlen tudományos szakember sem Államnak vagy Magyarországnak mert az önmagában is hazaárulás!

Az utóbbi 30 év szisztematikusan kidolgozott és megvalósított politikai ámokfutásában Mi, Magyarok mindent elveszítettünk, amit csak egy ember elveszíthet, a félszből, nemtörődömségből, vagy csak szimplán a pénzért.

Sikerült elérnie a politikai elitnek, hogy annyira megosszanak egy népet amennyire csak lehet.

Sikerült mindenkit egymás ellen fordítani.

Sikerült a 200 éves tervüket olyan precízen megvalósítani és kivitelezni, hogy mára már egyetlen országnak sem maradt semmi mása, mint az a gondolat, hogy FÉLEK vagy TÁMADOK!

Mind a kettő egyenlő a nemzethalállal!

Az új világrendben Magyarország már régen elérte önrendelkezésének végső határát ezt Orbán Viktor megmondta évekkel ezelőtt! Szijjártó Péter Pedig szintén megerősítette, hogy Magyarország elsődleges prioritása az az, hogy az új világrendbe vezető úton a külföldi politikai érdekek mentén kell nekünk bemenni!

És most itt állunk a szép új világ kapujában és már csak 10 lépésünk van addig.
10 év 10 lépés.

A hatalom pedig már lejátszotta ezt a tíz évet előre!

A magyar valóság neoliberális bolsevizmusában nincsenek politikai oldalak, ahogy más országokban sincsenek. Nincsenek pártok, vallások, fajra korra vagy nemre, vagy bármilyen ideológiai vagy szexuális hovatartozási kérdések! 1800 -óta csak a végcél létezik, amit úgy hívnak, hogy új világrend!

Csak az elit van meg a nép!

Az elit melynek semmije sincsen, mert amijük most van az minden a MIÉNK!

Az elit melynek tagjai lehet hogy egy maréknyian vannak hozzánk képest, de mégis el tudták érni, hogy ti mint az ő munkáltatójuk mégis féljetek bizonytalankodjatok, és az oszd meg és uralkodj elv mentén soha ne lássátok meg a valóságot, és csak a tieteket próbáljátok ráerőltetni mindenki másra!

Mindenkit aki csak egy kicsit is megingatható volt a hitében azt berángatták valamelyik vallásba, teljesen átmosva hosszú évek alatt a tudatát, hogy még véletlenül se lehessen értelmes párbeszédeket folytatni az egyről, a teremtőről, Istenről, aki mindannyiunkban ott munkál akihez mind vissza fogunk menni amint letelik az időnk az ő általa alkotott tökéletesnek teremtett földön. Minden vallás a Vatikánból ered és neki tartozik engedelmességgel és ezen elvek mentén ők tartják egyben a világ összes vallását azon az alapon, hogy mindegy miben hiszel mert mi másban hiszünk. Nektek Isten egy megfoghatatlan jóságos szellemi lény, nekünk pedig Isten egy rosszakaró és Lucifer a megváltó.

Az elit melynek a tagjai magukat aranyvérűnek tekintik ők a nemesek.

Ők azok, akik a címeik és királyi rangjeleik mögé bújnak és az eugenikai elvek mentén alsóbbrendűnek tekintenek mindenkit, akinek nem olyan a vére, mint az övék. Számukra a transzhumanista jövőkép az egyetlen alternatíva, melyben nincsen helye másnak, csak az ember feletti embernek mely egybe forr a technológiával. Számukra az, aki beteg, gyenge, elesett és nem hasznosíthatóan öreg az egyszerűen felesleges.

Az elit melynek tagjai a világbankárok vagy sokan úgy ismerik a nevüket a Kazár-Cionista kereskedőhálózat vagy Rothschild szindikátus.

E csoport tagjai családjai tagjai vezetik a világ legnagyobb Transzatlanti konglomerátumait melyek a földünk összes cégét magukba foglalják. Ezek a cégek nem mások, mint a pénzoligarchiai hálózat kereskedelmi és logisztikai hálózata, melyben nem a pénz a fontos elem, hanem a kereskedői hálózat melyet egybe olvasztottak, és amit a kisember úgy hív világgazdaság!

és végül.....

Az elit melynek tagjai azok a politikusok melyeket az államok választanak meg fenntartva a választás illúzióját, és akik bábokként funkcionálnak a kereskedői hálózatnak és a nemesi vérnek és a Vatikánnak.

Felhatalmazást kaptak tőlünk, hogy a mi MAGYAR érdekeinket képviseljék a legnívósabb szakmai szinteken megalkuvások nélkül, és végül ezek az emberek lettek saját hóhéraink, akik olyan nemzetközi magáncégeknek adták kezére az ország minden vagyonát, vagyis MINKET, mint legfőbb értéket és értékteremtőket, akik az új világrend leghatalmasabb építőkockáinak is a tulajdonosai!
lásd...Vatikán - Király / nemesi vérvonalak - Kereskedelmi szindikátus
Akik pedig birtokolják magáncégieken keresztül a földünk minden függetlennek hitt szervezetét legyen szó bármiről!
WHO - ENSZ - NATO - UNICEF stb...

Ez a teljes globális hálózat mindent együtt alárendelt az Új Világrendnek vagyis transzhumnizmus korának. Melyben az ember többé nem emberi lény, csak egy humán erőforrás mely arra szolgál, hogy az ő víziójukat megvalósítsa. Egy világkormány egy vallás egy haderő, és egy olyan társadalmi berendezkedés melyben a totális kontroll uralkodik cserébe a biztonságért.


A jelenlegi Covid-19 néven ismert "pandémiás" folyamat és a rá felépített gazdasági folyamatok is egyetlen célt szolgálnak, az pedig az, hogy eltörölhessék Európát a határokat és egy új normatívát teremtsenek melyben az ő egy világ egy tudat elméletük érvényesül.

Minden oldalt ők finanszíroznak!

Nekünk, Magyaroknak sem maradt már semmink, mert amit lehet azt jogilag és gazdaságilag már elérték velünk szemben!

Már csak egy valami nem az övék és az a teljes kontroll!

Minden nemzet, minden ország, beleértve minket is olyan megosztottságban él, melyben ott a faji, a politikai, a vallási, a jogi és a történelmi vita, és olyan mélyen ivódott bele mindenbe mely átszővi a közéletet, hogy attól már az emberiség képtelen elszakadni.

Amióta videózom, azóta minden féle MAGYAR emberrel tudtam már szót váltani.

Legyen szó külhonban élő magyarokról a világ minden táján vagy hazánkban élőkről.
Legyen szó borsodi vagy más megyében élő cigányokkal.
Radikális gondolkodású "ultrákkal"
Szcientológusokkal, Mormonokkal, Jehova tanúival, karizmatikusokkal, keresztényekkel, ateistákkal, szegénnyel és jómódúval egyaránt!
És mindig megtaláltuk a közös hangot nagyon rövid idő alatt!
Ez a közös hang pedig tele volt kétkedéssel félelemmel és dühvel.


Viszont ott volt mögötte az a tény, hogy mindannyian megértették az üzenetem lényegét.
Mindazok, akik ma a fent említett rendszereket megteremtették és jelenünkben is üzemeltetik, és élősködnek minden nemzeten ők vannak a legkevesebben ezen a földön. Globálisan kb. 50 millióan vannak idehaza pedig kb. 5.000 ember.


Minden általuk kreált mozgalom vagy párt, vagy vallás csak egy dologért jött létre, hogy megosszanak minket, és mind addig amíg kell, egymás ellen forduljunk, hogy aztán ők, mikor már elérték, hogy robbanásig feszült legyen a helyzet, amikor már vér folyik a kilátástalanságban, a propaganda árnyékában, akkor ők fel kínálhassák az egy világ, egy tudat új világrendi megoldását!

Minden nemzet alszik és megosztott sok felé, de van egy közös pontja mindannyiunknak!

Ez pedig az, hogy EMBEREK VAGYUNK!

Egy maréknyi ember nem tud élősködni sok millión, milliárdon, csak akkor, ha hagyjuk!

Tegyetek félre minden kétkedést félelmet politikát vallást és faji nézetet, és vegyétek elő a szíveteket a józan eszeteket a szeretteitekért a családotokért a Magyarság jövőéjért vagyis gyermekeinkért!

Ha megteszitek akkor a döntés jogáért folytatott szabadságharcát megvívhatja ez a kicsiny nemzet itt Európa szívében megmutatva a világnak, hogy mi a magyarok istene, mi a magyar szellemiség és hogy a saját földünkön mi vagyunk az urak, a mi földünk az maga a Magyar Állam és az Állam mi vagyunk!

A politikai elit pedig vagy minket fog szolgálni és a népfelség elvén végzi azt a munkát amire a nép felhatalmazta, vagy mind pusztulni fognak!
NINCS ALKU! Gyermekeink szüleink többet érdemelnek!

Azok a "közalkalmazottak", akik hivatástudatukkal felvértezve a nép kiszolgálásán dolgoznak többet érdemelnek.


Hozzátok szólnék:Egészségügyi dolgozók

Az egészségügyi dolgozóinknak ki kell állni az egészségbe vetett hitük mellett, hogy a nép egészségének fejlesztésében és megtartásában érdekeltek, nem pedig a pharmakológiai multik döntéseit veszik figyelembe! A komplett háziorvosi hálózatnak ki kell állni és azt mondani elég volt a megfélemlítésünkből és a kenőpénzek világából! Ha megteszitek a nép meg fog védeni benneteket! Nincs szükségünk egy túlterhelt alulfizetett, kényszerpályára állított, megalkuvó egészségügyre! Országunk, szeretteink életét a kezetekbe adjuk, mikor olyan helyzet van és ezért tisztességes bért érdemeltek, de ahhoz tisztességes kiállásra van a részetekről szükség! Ha ti féltek akkor mit mondjon a kisember? Ti nektek kell kiállni a nép elé az első sorba felemelni a köpenyeiteket és azt mondani az esküm szent, mert magyar vagyok és a magyar életet védem minden eszközzel és tudással, és nem vagyok hajlandó semmilyen módon hozzájárulni egy kétes orvosi beavatkozáshoz sem mely magyar életet veszélyeztet! Mert ha csak egy is megbetegszik majd a globális oltási vakcinától, az mindannyiunk bűnössége és vesztesége!!


Tanárok

A tanárainknak fel kell fogni, hogy az, amit minden nap tesznek az senkinek az érdekét nem szolgálta és szolgálja ma sem, legfőképpen nem egy gyermekét! A felelősségetek olyan nagy, amit nem bírtok el az Állam vagyis a magyar nép támogatása nélkül! Nektek nem tekintélyre van szükségetek, hanem arra, hogy kiálljatok a mellett, hogy a tudás mindenkié és azt nem lehet egyetlen olvasatból prezentálni egy könnyen befolyásolható elme felé! Ha megteszitek a nép a vállára fog emelni benneteket! Nincs mitől félnetek! A rendszer kiölte belőletek azt a látásmódot mely emberközelien áll a kisemberekhez és a modern világ követelményeihez. Vissza kell térnetek az alapokhoz a kritikus gondolkodáshoz és elvetnetek a tudományos közegek mindenhatóságán alapuló oktatási rendszert! Tudom, hogy sokan vannak köztetek olyanok a felsőoktatási klientúrában, a tanszékek élén, minden szektorban, kik belátjátok és tudjátok, hogy országunk jövője ott van kezetekben és egy új jogi normatívát teremthettek mindazon elvtelen diktatúra ellen, ami most van! Álljatok ki a fényre a nép elé és mutassátok meg, hogy ha ott van a lehetőség, amit megteremtünk, akkor beszéltek és tesztek azért, hogy visszaállítsuk az alkotmányos rendet! És a nép meg fog benneteket védeni!


Rendőrök

A rendőreink új fejezetet kell, hogy nyissanak a szolgálunk és védünk eszme igazi megvalósítása érdekében! Az a maréknyi rendőr, aki ma a politika játszószere és alulfizetett pribékekként "kvótarendszerekben" fenyíti vegzálja és becsteleníti meg a jogrendet nap mint nap, az aláássa az igazi hivatástudattal rendelkezők minden megnyilvánulását ezzel együtt a szervezet ellen fordítva az Államot! Ezen a helyzeten mindenki csak veszít! Vegyétek elő az emberségeteket és a nép mindent meg fog nektek adni amire csak szükségetek van, hogy kivonhassátok közülünk azokat, akik nem hajlandók vagy nem akarnak a magyar egység része lenni és a békét megteremteni! Számotokra nem lehet egy dandártábornok parancsa mérvadó a nép hangjával és akaratával szemben! Parancsot egy kutyának adnak, egy lelketlen elvtelen embernek! Ne hagyjátok, hogy felhasználjon benneteket a politika mert 20 ezren vagytok mi pedig millióan és ti veszítettek, ha összecsapás lesz! Gyermekek apák anyák szülők vagytok ti is magyarok vagytok és a nép fizet meg benneteket, hogy értünk dolgozzatok! Tegyétek le a fegyvert és a nép megvéd titeket is! Megérdemlitek a tisztességes bért és a tisztességes munka feltételeit!


Katonák

A katonáinknak el kell fogadniuk, hogy nemzetközi gazdasági viták és politikai haszonszerzés céljából felhasználták és használják őket! Be kell ismernetek, hogy soha nem szolgálta egyetlen fegyveres konfliktus sem a Magyarok érdekeit melyben részt vettetek! A politika parancsa és a nemzetközi jogi csűrcsavarok áldozatai lettetek. De a ti dolgotok az, hogy a határainkat felügyeljétek nem az, hogy bárki más mellett vagy ellen fegyvert fogjatok! A politika parancsára pedig, ha a sajátjaitokra fogtok fegyvert akkor nem csak hazaárulók vagytok, hanem olyan emberek, akik méltatlanok arra, hogy szabadlábon legyenek! Milyen MAGYAR az, aki képes fegyvert fogni egy másik Magyarra? Ha meghúzzátok a vezérőrnagy parancsára a ravaszt, ha eljön a döntés pillanata abba a népünk pusztul bele! De ha a népünk elpusztul akkor ti is vele pusztultok! Nem lesz többé emberségetek méltóságotok semmi jogotok arra, hogy magyarnak nevezzétek magatokat, ha egy katonai NATO pribék parancsára a sajátjaitok ellen fordultok! Egy igazi katonát nem parancsok vagy politikusok, hanem a nép védelme mozgatja, az a tudat, hogy tudja felhatalmazása van a néptől arra a pillanatra, hogy amikor meg kell húzni a ravaszt akkor megtegye! A nép védői kell, hogy legyetek nem védhetitek meg magunktól azt, ami a miénk! Ha egy közintézményben ül 300 hazaáruló és a nép odamegy, hogy eltávolítsa őket, akkor mivel az épület is a népé, joga van bármit megtenni! Nektek pedig mellettünk a helyetek!


Cigányság és Radikálisok!

Az a cigányság mely mindig is része volt a magyar nemzet egységének és sok évszázad alatt hozzájárulva minden szinten ennek az országnak a felépítéséhez és kivette a részét a harcokból bármikor is volt az, annak is ki kell tudnia mondani azt, hogy nincs magyar meg cigány csak MAGYAR! Félre kell tennetek az agressziót és a félelmet, mely most is uralkodik köztetek! A félelem csak még több agressziót fog szülni az pedig egyenlő a kudarccal! Majd 2 millió cigány él ma Magyarországon és az utóbbi 30 év alatt a politika szisztematikusan kihasznált benneteket, hogy megteremtse a Magyar-Cigány ellentétet! Olyan szinten félnek tőletek a politikusok, hogy meg kellett, hogy nyomorítsanak benneteket minden szinten, hogy ne lehessen összefogás! Ez a ti országotok is nélkületek nem megy! Tegyétek le a fegyvert és a félelmet, nyújtsátok ki a kezeteket higgadtan minden magyar felé és higgyétek el nem lesztek többé cigányok a szemükben hanem Magyarrá váltok!
A Radikálisoknak pedig el kell fogadniuk hogy mindenre van megfelelő gazdasági és jogi megoldás és nincs szükség többet a radikális faji nézetekre mert mindenkinek megvan a szerepe meg a helye, és a társadalom hasznos tagja tud lenni! Aki pedig nem akar hasznos aktív teremtő lenni azt majd jönnek a rendőreink és korrektül elintézik ahogy emberhez méltó! Emberek vagyunk és mindenkinek kijár a tisztességes munka lehetősége és ugyan azon esélyek az életben! A magyar föld a talpunk alatt mindent megadhat nekünk osztozzunk rajta úgy ahogy kell!


Vallási vezetők és egyházak tagjai!

Az, hogy kiben hisztek vagy miben hisztek az a ti magánügyetek! De a teremtőbe vetett hit alapja, hogy a béke a szeretet és humanitás az első és ez kell, hogy mozgasson mindenkit! Legyetek bármelyik egyház vagy felekezet tagjai az nem jogosít fel és nem is mentesít, ha isten mögé bujtok mert egy pap azt mondja! A hitetek kell, hogy legyen a legelső, ami megvéd titeket és annak kell lenni a leghatásosabb fegyvernek! Álljatok ki amellett, hogy tartjátok magatokat a teremtő törvényéhez és félretesztek minden vallási lózungot és kizárólag a humánum jegyében szeretitek embertársaitokat és összefogtok velük gyermekeitekért közösségeitekért! Nem mondhatja meg egyikőtöknek se egy pap sem, hogy az oltás milyen jó vagy rossz dolog és hogy beadassátok e vagy nem! Ez a helyzet nem az a helyzet, amiben helye van bármilyen konteózásnak vagy vallási érdeknek! Itt az emberről van szó, és a döntés szabadságáról!Kedves "Spirituálisan" fejlett Magyarok!

Az elmúlt bő 15 évben a világ minden részén forradalmi változások történtek az újraéledő spirituális mozgalmak és a már meglévők között. A fényszolgakultusz olyan mértékben szippantotta fel az összes szervezetet ,és azok tagjait, hogy mindenki aki e vonalakon mozgott vagy mozog jelenleg is ,mára már mindenkit megelőzve éli az életét a transzhumanista álomvilágban. A jólelkűségeteket és az egótokat használták ki, és jelenleg is használják arra hogy altassák az egész emberiséget. A hamis bizalomkép kialakításával 2 legyet ütöttek egy csapásra. Az hogy a bolygók együttállásaira,a Nibirura ,Angyalokra, űrlényekre, Ashtarra,Trumpra, St. Germain grófra, a gurutokra a jósotokra meg az ISTEN tudja csak hogy milyen 5 dimenziós felemelkedésre vártok már évtizedek óta hétről hétre új sci-fi történetbe ringatva magatokat, közben a valóságban semmit nem téve népünk helyzetének a javításáért. Ti magatok lettetek az a passzív magát mindenki felé helyező réteg aki bár összefogásról szeretetről békességről és együttérzésről papol,a valóságban a segíts magadon ISTEN is megsegít elvét sose gyakoroltátok! Itt az ideje újra átgondolnotok, hogy mit is jelent számotokra a függetlenség a hit és az élet,de legfőképpen azt hogy mit vagy kit is szolgáltok. HA azt hiszitek hogy elodázhatjátok elbújhattok vagy spirituálisan felül emelkedhettek a jelenlegi problémán a nélkül hogy a valóságban is mindent megtennétek anyagi értelemben akkor nem szimplán tudatlanok vagytok de ostobák is!


Szüleink, Nagyszüleink, Nyugdíjasaink, idősek és szép korúak!

A politika utóbbi 20 évben ti voltatok a legnagyobb hányada a szavazóknak és a politikai alkuk elsődleges tárgya is ti lettetek. Jelenleg 2,6 millióan éltek Magyarországon és soha nem kaptátok meg azt, ami benneteket megillet! Magatokkal hoztatok egy olyan normatívát mely egyszerűen megölte bennetek a szellemet. Annak a felelősségvállalási döntéseken alapuló folyamatnak lettetek ti a vesztesei, amiből ki sem vettétek részeteket. 1989-től végig asszisztáltátok azt a folyamatot az oszd meg és uralkodj elvek mentén, amiben elfelejtettétek megvédeni az alkotmányunkat! Ma ennek a folyamatnak a visszahatása miatt pedig az egész népünk szenved. Nem köthetitek tovább az ebet a karóhoz, dobjátok ki a múltat vonjátok le a megfelelő konzekvenciákat és segítsétek a gyermekeiteket, hogy megvédhessenek benneteket attól a szép új világtól melyben nektek már senki nem szánt szerepet! Sikerült a politikának a generációs szakadékok mentén egymás ellen fordítani a nemzetünk azon tagjait, akik felépítették mindazt, amink van, és azokat, akik nem értik e hagyaték jelentőségét! Tegyétek félre a politikát ne féljetek úgy ahogy ma az anyák féltik a gyermekeiket. Ahogy a cigányok féltik a leamortizált valóságukat! Álljatok ki az oltás ellen, hogy megvédjetek mindenkit ezzel is megmutatva, hogy ti felelősségteljes emberek vagytok és nektek a Magyarságtudat még mond valamit! Mert ha ti is beleálltok ebbe a dologba akkor oda vissza fog hatni a kezdeményezés és olyan erő van a kezetekbe, amitől minden hatalom megretten és összeomlik! Újra teremthetitek a magyar család fogalmát!


és végezetül:


Szülői közösségek!

Ti, akik a fent említett tudományos gazdasági szociológiai hálózatban úgy ahogy van elvesztetek, és mára már képtelenek vagytok objektívan dönteni, tegyétek félre azt a rossz szülői beidegződést, hogy csak, a félelmedet a saját gyermekedre is! Szülőként nem az az elsődleges kötelességetek, hogy egy rendszernek újabb idomított rabszolgát adjatok a saját álmaitokkal, vágyaitokkal, esetleg elvárásaitokkal felvértezve, hanem egy önálló döntésképes, tudásra vágyó és szeretettel feltöltött embert neveljetek, egy közösség egy állam részére mely tovább viszi a Magyarság fennmaradását! Az, hogy ti mit akartok az a saját egótok szüleménye, de azt nem vetíthetitek ki a gyermeketekre! Nincsen jogotok belefecskendezni semmit egy döntésképtelen gyermekbe csak mert egy PHD.-t láttatok valaki neve mögött! Ez nem döntési kérdés, ez egy elembertelenedési folyamat melyben ti aktívan részt vesztek! Részt vesztek minden nap amikor a tanárok dolgáról esik szó, amikor a kórházi kérdésekről van szó amikor a vallási kérdésekről van szó. Mindenben ott a felelősségetek! Ahogy a mai magyar fiatalság áll, az pontos lenyomata annak, hogy ti milyenné tettétek őket, a ti viselkedési formáitokkal! Mert egy gyermek olyan felnőtt lesz amilyenné ti tettétek és amilyenné a ti mintáitok tették!
Nincsen jogotok a saját tudatlanságotokat kivetíteni az én gyerekemre vagy bárki máséra sem! A döntés joga a tiétek a magyarság sorsa iránt a felelősségvállalásotok nélkül szemléletváltásotok nélkül ennek a népnek nincsen jövője!
Ti vagytok az alapja annak, hogy megálljt lehessen parancsolni minden hazánkat érintő szociális anomáliának! Vállaljátok fel a felelősséget a gyermekeitekért a gyermekeinkért!


Kérlek mindannyiótokat!

Mondjatok NEM-et a kötelező "oltásra" mert ez a vakcina nem válogat! Nem ismer se vallást se bőrszínt se kort se nemet és határokat!
Mondjatok NEM-et a diktatórikus jogi csűrcsavarásra
Mondjatok NEM-et nemzetünk kizsigerelésére
Mondjatok NEM-et Államunk magánosítására és az oligarchinizmusra
Mondjatok NEM-et a arra a hazaáruló passzusokkal teli fércműre melyet Alaptörvénynek hívnak

Mondjatok NEM-et minden politikai pártra mert a pártoskodás az a nemzetünk halála,csak a megosztottságunkat tartja fenn.

és .....

Mondjatok IGEN-t az egységre
Mondjatok IGEN-t a hit erejére és a magyar szellemi egységre
Mondjatok IGEN-t az alkotmányra (mert van olyanunk) és alkothattok újat ha úgy akarjátok!
Mondjatok IGEN-t arra, hogy nem adtok lehetőséget arra ennek az aljas hatalmi elitnek, hogy véghez vigye a tervét, és a mentális kasztráció után most már fizikálisan is megnyomorítsa bármelyik honfitársunkat!
Mondjatok IGEN-t arra, hogy együtt közösen megvédjük egymást és leszámoljunk azzal a diktatúrával mely úgy akar bennünket az új világrendbe bevezetni ahogy az a világhatalmi elitnek jó és nem a Magyarságnak!!


ÉBREDJETEK FEL MAGYAROK MERT ELFOGYOTT AZ IDŐNK ÉS HA MOST NEM LÉPÜNK ÉS FOGUNK ÖSSZE MINDANNYIAN FÉLRETÉVE MINDENT KEZDVE A KISHITŰSÉGGEL AKKOR ENNEK A NÉPNEK IS MINT MINDEN MÁSIKNAK MEG VANNAK SZÁMOLVA A NAPJAI!
A DÖNTÉS JOGA A MIÉNK!
AZ ÁLLAM MI VAGYUNK, SZELLEMI ÉS FIZIKAI JAVAINK ÖSSZESSÉGE!
CSAK MAGUNKAT VÉDHETJÜK MEG ÉS CSAK MAGUNKNAK TEREMTHETÜNK MEG VALAMI OLYAT, AMI PÉLDA NÉLKÜLI A VILÁGON!
IDEJE MEGMUTATNI MI IS A MAGYAROK ISTENE ÉS MI AZ A SZELLEMI NÍVÓ ÉS ERŐ, AMIT KÉPESEK VAGYUNK MEGTEREMTENI!


Ideje visszatérni a valóságba ,és egy olyan alternatív rendszert építeni,mely nélkülözi a kapzsiságot a megosztottságot a háborúkat és az egyenlőtlenségeket.

Ideje újragondolni és újraalkotni az életünk minden szegmensét,figyelembe véve mindent ami emberi és mindent ami ISTENI.

Ideje lenne újra teremteni, mert jelenleg a Magyarság is csak egy reagáló nép a sok között,és elszenvedője a politikai és vallási megosztottságnak.


Álljatok bele a tükörbe és gondoljátok végig mit jelent számotokra az élet!

Nekünk Humanistáknak az élet a kapcsolódásról és a teremtésről szól,és az életünket az univerzális törvények keretein belül próbáljuk élni minden nap, ahogy csak szellemi vagy testi erőnkből telik.


Az értékrend amit vallunk egyszerű:

A humanizmus 5 alapelvét figyelembe véve és az Oviédói egyetemes emberjogi egyezmény alapján

Semmilyen kollektív,illetve tudományos érdek sem lehet olyan jelentős hogy háttérbe szorítsuk az emberi lény individuális jogosultságát"

a jelenlévők elfogadták és kijelentették hogy a Magyar Humanista Egységben betöltött bármilyen nemű munkájukat az egyetemes törvények alapján kívánják korlátozni/segíteni és a személyes döntési szabadságuknál fogva érvényesíteni és szabályozni.


Ezek a következők:

1. Szabad akarat törvénye

2. ok okzat törvénye

3. Lehetőség törvénye

4. Vonzás törvénye

5. Egyensúly törvénye

6. Egyéni felelősség vállalás törvénye

7. univerzalitás törvénye (Egység törvénye)

8. Bűntetés és jóvátétel törvénye


1. A szabad akarat törvénye biztosítja az emberi létforma alapját.

Mindenkit megilletnek, egyetemlegesek, senkitől sem vehetőek el. Az alapvető emberi jogokon belül vannak abszolút jogok, amelyek semmiképpen nem korlátozhatóak. Ezek olyan általános követelmények, amelyeket mindenkinek tiszteletben kell tartani, és amellyel szemben nincs helye más szempontok mérlegelésének. Ilyen pl.: az emberi élethez és méltóságvaló jog, a kínzás tilalma, az embertelen, megalázó bánásmód tilalma, a szabadsághoz és személyi biztonsághoz való jog, ember jogképességének az elismerése, lelkiismereti és vallásszabadság, ártatlanság vélelme.

(Ezt minden európai állam jelenleg is elismerte és az oviédói egyezményt is ratifikálta így ezen leírt elvek kötelező jogi érvénnyel bírnak jelenleg is minden hazai és nemzetközi jogi platformon!)

Így a földön élő emberek legyenek azok (isten)hittel -(vallás) élők vagy ateisták el kell hogy fogadják vagy az Istentől kapott szabad akarat elvét vagy ha ateisták akkor az Oviédói egyezmény individumra vonatkozó egyetemes kötelező érvényű passzusát.

2. Az ok - okozat törvénye kimondja: hogy minden a hatás visszahatás elvét vagy is a kölcsönhatás törvényét követi. A mennyiben viszont figyelembe vesszük az időt és a ciklikusság elvét úgy megkapjuk a választ a törvényszerűség miben létére. Az emberi létformának is van egy folyamata, egy tesi lelki és tudati görbéje mely valahonnan indul (születés) és valahova tart (halál). Ahhoz hogy ebben a folyamatban ne tudjon időrendi testi lelki vagy tudati visszahatás érvényesülni ahhoz olyan rendszert kell alkotni,melyben mind az egyén mind a társadalom megérti hogy ki kell zárnia a visszahatásokat. A tudatosság a jelenben képes csak megteremteni a cselekvés elvén bármit.

3.A lehetőség törvénye kimondja: hogy minden emberi lényt ugyan az a bánásmód és lehetőség illeti meg a boldogulásra,ha viszont nem él vele akkor az nem mentesíti az egyént a visszahatástól!

A lehetőség törvénye a humanizmus egyik alappillére. Jelenkorunk társadalmi egyenlőtlenségei az 1. törvény eltorzulása miatt van. A tudományos és vallási világ vezetői a titulusaik mögé bújva megalkottak egy olyan illúziót hogy egy embernek csak akkor lehet normális (sikeres) élete ha elfogadja és kötelező érvényűnek tekinti az ő parancsaikat.A jobb élet reményében pedig az emberek maguk felé helyezték ezeket az uralkodó kasztokat és nézeteiket.Ezzel a felfogással gyakorlatilag azonnal lemondva a szabad akaratról és és az egyetemes elvehetetlen emberi jogokról!(rabszolgaság)

4. A vonzás törvénye kimondja : hogy azonos minőségű emberek között tud csak létrejönni olyan minőségű kapcsolat mely képes a materiális világban a teremtésre! Az hogy az alkotási folyamat mekkora változásokat tud generálni annak pedig csak a tudat szab határt!

5. Az Egyensúly törvénye kimondja hogy a spirituális fejlettségnek és a materiális fejlettségnek egyensúlyban kell lennie. A fékeknek és ellensúlyoknak mindig kötődnie kell a materiális világban az erkölcshöz a hithez és a szív hangjához!

6. Egyéni felelősségvállalás törvénye kimondja: hogy a szabad akarat elvén a lehetőség törvényének elvén és a büntetés és jóvátétel elvén,minden embernek fel kell vállalnia az egyéni felelősséget mindazért amit kimond ,cselekszik egyszóval megteremt!

7. Az Univerzalitás törvénye (Egység törvénye) kimondja hogy: az aki betartja az emberi létforma mindegyik törvényét az eléri a teremtői szintet a materiális világban.

8. A Büntetés és jóvátétel törvénye kimondja : hogy a büntetés kiszabása mindig visszahatás nélkül kell hogy megtörténjen. Emberi életet nem olthat ki ember! A jóvátétel lehetősége pedig mindenkit megillet. A jóvátétel lehetősége kegyelmi szolgálat. Az emberélet kioltására nincs jóvátétel minden más esetben a megfelelő kegyelmi szolgálat és társadalmi jogfosztás elvét kell alkalmazni.


Bárki aki egyet ért bármelyik ponttal is az már tud hozzánk csatlakozni.


Mi hiszünk abban hogy a Humanizmus útja egy olyan lehetőség mely a 8 univerzális törvénnyel együtt képes olyan rendszert alkotni/teremteni melyben minden Magyar ember megtalálhatja önmagában a HITét,az élete értelmét, a kiegyensúlyozottságot ,vagy ahogy sokan mondják az utat.


A humanisták nem hiszik, hogy bármely politikai párt képes lenne valós változásokat elérni. Ezért, míg a hagyományos pártok megelégszenek azzal, hogy a választások alkalmával megpróbálják megnyerni a még részt vevő választók többségét, egy Humanista azon munkálkodik, hogy minél több embert tegyen aktívvá a döntéshozatalban, és nemcsak választóként, de humanista vagy független jelöltként is.


A humanizmust mint életszemléletet ,mint filozófiai irányzatot, egy bizonyos aspektusból szintén kifacsarták mint a legtöbb ma is létező meghatározást. Ezek a szélsőségek a fundamentalizmus mentén tenyésznek és burjánzanak,de egy igazi humanista sohase lehet fundamentalista még ha legtöbb esetben bizony radikális gondolatiságot is képvisel.

Egy Humanista minden tevékenysége, a választások közötti időtartamban is, arra irányul, hogy megteremtse a véleménynyilvánítás igényét és lehetőségét, tüntetések, fórumok, népi kezdeményezések és népszavazások révén.

Egy Humanista nem a hatalomra törekszik, ezért nem köt politikai alkukat, nem lép választási szövetségre más pártokkal, és nem változtatja meg az álláspontját néhány szavazat elnyerése érdekében.

Egy Humanista elsődleges céljának a mentalitás megváltoztatását tekinti, azt, hogy a társadalom széles rétegei kezdjenek el bízni a saját megoldásaikban, valamint önkéntesen és szolidárisan cselekedni.

Egy Humanista elve az hogy egy ország népének a legfőbb gazdasági és politikai lépésekről magának kell döntenie és ezért kollektíven vállalnia kell a felelősséget.

A mozgalom tagjai saját életüket, személyes fejlődésüket és saját mentalitásuk megváltoztatását nem választják el társadalmi céljaiktól.


Egy Humanista szemléletű ember legelső és legfontosabb alapelve az hogy az emberi élet szent,és EMBERI lényként nem helyezi magát semelyik embertársa felé vagy alá. Nem támogat semmilyen életellenes megmozdulást és elutasítja az erőszakot és párbeszédre törekszik a fundamentalista irnyúltságu képviseletekkel minden szinten,hogy megteremtse a közös jogi normatívát és a mentén a békés együttélés feltételeit!


A Humanizmus második legfontosabb alaptétele a közös gondolkodás ,az hogy mindenkivel meg lehet találni a közös pontot és e mentén kell megközelíteni minden emberi kapcsolatot. Vagyis szükség van egy gondolatiságra egy alapra mely biztosítja hogy az emberek indulatok nélkül politika és vallások nélkül mindenféle jogi csűrcsavarok nélkül egy egységes gondolkodás mentén eszmét cseréljenek és megoldásokat dolgozzanak ki a közösen megállapított cél elérésének érdekében!A harmadik alapelv a tolerancia

Jelenkorunk PC gender-transzhumanista és ál-antifasiszta neoliberális bolsevizmusában az emberek már nem tudják mit is jelent maga a tolerancia valójában. De ez is a megosztottság miatt van. Egy toleráns ember zászlójára nem olyan hangzatos kampányok vannak tűzve mint a fent említett ideológiailag kifacsart torzszülött "politikai" háttérmozgalmak,hanem az élni és élni hagyni!

Az igazi tolerancia az egy humanista ember számára nem más mint egy közös jogi konszenzus mely kimondja hogy a törvény mely a népfelség elve szerint kiszab egy büntetést az mindenkire egyenlően vonatkozik! Nincs se pénz se hatalom se jogászkodás se elitista politika! Csak a törvény!A negyedik alapelv hogy egy ember igazsága nem lehet mindenki igazsága! Ezért a szólás és vallásgyakorlás és hitéleti szabadság joga megkérdőjelezhetetlen minden körülmények között! A gyakorlatok azonban nem okozhatnak semmilyen kárt senkiben aki nem ugyan azt az értékrendet követi. A vallása vagy hite mindenkinek a saját dolga nem élheti meg csak is magán vagy általa fenntartott közösségekben.


Az ötödik alapelv az tisztán és világosan kimondja hogy egy olyan ember aki e életszemléletet képviseli, annak felül kell emelkednie minden olyan nézeten, mely abszolút igazságokat fogalmaz meg bármelyik olyan szegmensben mely globálisan vagy országosan kihat az emberiségre. Az emberi tudás az mindenkié kell hogy legyen, nem lehet egy vallási, gazdasági, politikai vagy tudományos alapon szerveződött párté vagy szervezeté sem!Nincsen olyan hogy lehetetlen csak hit és elszántság kérdése. Aki tényleg szeretne változtatni a jelenlegi helyzeten és szeretne egy olyan Magyarországot amiben úgy és olyan módon élhetünk ahogy mi gondoljuk az keressen meg minket.


A magwebre az előregisztráció már folyamatban van. 

www.magweb.org


Központi csoportunk :

https://www.facebook.com/groups/mhemhun


Személyes oldalam a liveokkal és tartalmakkal:

www.facebook.com/teerpaakofficial


Személyes blog: 

www.teerpaakofficial.huRegionális csoportjaink:


MHEM 1.RÉGIÓ (Pest,Nógrád megye)


MHEM 2.RÉGIÓ(Borsod, Heves, Szabolcs, Hajdú-Bihar megye)


https://www.facebook.com/groups/295003128922871


MHEM 3.RÉGIÓ(Bács-Kiskun, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok,Csongrád,Tolna megye)

https://www.facebook.com/groups/499219774828771


MHEM 4. RÉGIÓ(Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom megye)

https://www.facebook.com/groups/1859483110884092


MHEM 5.RÉGIÓ(Győr-Moson-Sopron, Somogy, Zala, Vas megye)

https://www.facebook.com/groups/332558924878155


MHEM 6.RÉGIÓ( KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAROK)

https://www.facebook.com/groups/1173750326398109A Teremtő Áldása és nemzetünk Békessége mindannyiunk Jóléte!