Vége van a huza-Vonának !

2019.10.30

Vannak emberek a politikai palettán akikről ha ténylegesen tudja az ember hogy ki is valójában, akkor pontosan tudja azt is hogy mi várható a személyével kapcsolatban. Zázrivecz Gábor pontosan ilyen figura volt. 2010 (legalább is számomra) óta teljesen világos volt kit szolgál, kinek a strómannja, és az általa "vezetett" szélsőjobbos keresztény nacionalista mozgalom élén mi a szerepe.A 2014-ben készített Jezsuiták az új világrend urai,avagy Babilontól a Vatikánig c. politikai könyvemből íme egy részlet:


1.,

.....Megnevezett vezető Elnök Vona Gábor.
.
(Tiszteletbeli elnöke a 64 vármegye ifj. Mozgalomnak - A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (röviden: HVIM) mely tömörítője és központi magja a többi hazai szélsőséges csoportoknak. ( futball ultrák,neonácik hungarista mozgalmak..stb)
.
,de a jelenlegi igazi pártirányítás nem Magyarországon folyik illetve a magyarországi tényleges vezetés is megosztott.
Az alapító FIDESZ-es és MIÉP-es illetve MDF-es honatyák megosztottsága a pártra is idővel rányomta a bélyegét.
A cionistákhoz közelebb állók egyre erősebben követeltek maguknak szerepet,majd ez a nemzetellenes felhangok miatt visszaszorulni látszik miután egyre erősebben visszahatott és jelenleg is visszahat a pártra!
.
Emiatt van a párt két táborra van szakadva , Radikálisokra ,és konzervatív (Ál)-Keresztényekre akiknek 2/3-a nem rasszista vagy antiszemita csak szimplán megvezetett állampolgár aki nem látja a valóságot,de 2018 után mindenki számára világossá fog válni amikor elválnak az oldalak egymástól!


2,.
"Jobbik:A Jobbik elődszervezete,1999-ben alakult. "Jobboldali Ifjúsági Közösség"néven és elsődleges feladatának tekintette :"A Jobbik a nemzeti hagyományokat tisztelő,a keresztény értékeket magukénak valló,elsősorban,de nem kizárólagosan a felsőoktatási intézményekben tanuló fiatalok számára kiván közösséget teremteni." Kezdetektől fogva szoros és jó kapcsolatot ápolt a jelenlegi parlamenti pártok nem egy prominensével.
A Jobbik bepozicionálása már akkor megkezdődött :

Harrach Péter (Teológus,politikus volt miniszter a kormány és a katolikus egyház egyik összekötője,a fidesz pénzelte MKDSZ alapítója és Társelnöke Surján Lászlóval (SzK.) közösen! A FIDESZ majd a KDNP tagja! Az országgyűlés elnöke.
és
Semjén zsolt Jelenlegi miniszterelnök -helyettes
teológus, szociológus, politikus.
1994 és 1998 között, illetve 2002-től országgyűlési képviselő.
97'- MDF
2002 - FIDESZ / MDF
2003-tól a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke (KDNP)

"Az 1999-ben alapított Jobbik az egyetemi infrastruktúrát, helységeket, anyagi erőforrásokat, pénzeket használta fel és építette ki a későbbi párt alapját. Ez pedig feljebb vezet,mert a HÖOK gerincét tradicionálisan ELTE-sek adják."
Magyarán a helyzet az, hogy az ELTE-n létrejött Jobbik egy ugyanolyan "keltetőgép" volt, mint valamikor a Bibo szakkollégium (Fidesz).
.
A helyzet, hogy miért kellett a Jobbik és nem a MIÉP, az a 2002-es választási vereség után alakult ki. Egyrészt a MIÉP kiesett a választásokon. A Papolczy-Csurka kettős addigra már olyan szinten leamortizálta a saját pártját, hogy értelmes ember leírta őket. Azonban a választási vereség után az addig egyetemi szervezetként működő Jobbik két vezetője összedugta a fejét, és volt egy mentoruk is,: STUMPF ISTVÁN (SzK.)

.....és hogy ki ő?

jogász, politológus, egyetemi oktató. 1989 és 1990 között a Hazafias Népfront utolsó alelnöke, 1998 és 2002 között a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter, 2010 júliusától alkotmánybíró. Orbán Viktor egyik tanácsadója! A Fidesz egykori ideológusainak egyike!
Emellett 1983 és 1988 között alapító igazgatója a Társadalomtudományi Szakkollégiumnak, mely Soros György által pénzelt és képzett fiatalok gyűjtőheje, ma Bibó István Szakkollégium nevet viseli (Cionista Szabadkőműves kör).
1991-ben megalapította a Századvég Politikai Iskolát, melynek szervező igazgatója volt 1998-ig. Az ebből később kialakult a Századvég Kutatóintézet, amelynek alapító elnöke. 1998-ban, a jobboldal választási győzelme után megalakult Orbán-kormányban a Miniszterelnöki Hivatal vezetője lett, miniszteri rangban ("kancelláriaminiszter"). 2000 és 2002 között ilyen minőségében a miniszterelnök helyettese volt. Jelenleg is Orbán Viktor egyik háttértanácsadója és Alkotmánybíró!

" Stumpf István úgy véli a MIÉP helyét a Jobbik Magyarországért Mozgalom veheti át a jövőben, amely már most nagyon határozottan és keményen képvisel olyan ügyeket, amelyeket korábban Csurka István pártja is felvetett, de mindezt a MIÉP-et jellemző "durva felhangok nélkül" teszi.
-A Jobbik vezérkara jól képzett, jól kommunikál, világképe és értékelkötelezettsége alapján meg van a lehetősége, hogy elfoglalja a nemzeti jobboldal pozícióját- tette hozzá".

Ez persze megmaradhatott volna a feltételezések és pletykák szintjén, ha Orbán Viktor SZEMÉLYES meghívására Vona Gábor nem lép be a Szövetség a Nemzetért Polgári Körbe 2002-ben.
2002 szeptemberében még látványos hűségnyilatkozatot tettek Orbán Viktor mellett: "A Jobbik közleményében határozottak kiáll Orbán Viktor Bicskén elhangzott véleménye mellett. Kijelentik, hogy támogatnak minden olyan kezdeményezést, amely az úniós csatlakozás kapcsán a magyarság érdekeit veszi figyelembe."


A politikai fertőben eljött az idő hogy külföldi mintára a Fidesz létrehozza a saját ellentáborát melyet szintén ő vezet. A kereszténység és a nacionalizmus zászlója alatt így született meg a jobbik. Az akkori "mozgalomvezetés" (lásd fentebb a neveket) tisztában volt azzal hogy mi lesz a szerepük de mindenki más nem. Akik csatlakoztak beléptek azok tényleg hittek abban a filozófiában amit a Jobbik kínált. Tényleg elhitték hogy egy keresztény lehet abortusz párti fasiszta rasszista bűntetlenül és ez még az országot is segíti megmenti.Tiszta téboly....

Vona Gábor szü. Zázrivec Gábor pontosan az a figura volt aki minden szempontból megfelelt a mozgalom élére.
Jóképű, jó kiállású,jól kommunikál és karzmatikus.

19990-ben a jobboldali ifjúsági szervezet alapítóinak egyike.
2001-ben FIDESZ tag.

2002-ben az elbukott választás után sok neves közéleti személyiség után (Wittner Mária 56-os Fidesz képviselő
Tóth Gy. László - Politológus
Usztics Mátyás (Színész- A magyar gárda egyik alapítója)
Lovas István (SzK.) (volt miniszterelnöki tanácsadó- Orbán Viktor (SzK.) egyik legfőbb bizalmasa - az amerikai (Soros- Rothschild) B'nai B'rit Cionista szabadkőműves páholy tagja akár csak O. Viktor ) és
Für Lajos Cionista (SzK.) (későbbi gárda alapítók egyike a Jobbik egyik fő ideológusa és politikai támasza!) volt MDF Alapító, volt Honvédelmi miniszter,titkosszolgálatokért és titkosításokért felelős megbízott!
kérésére és útmutatására .....

Létrejött a JOBBIK!
(Képen a Szövetség a Nemzetért Polgári Kör alapító ülése)

A Jobboldali Ifjúsági Közösség 2003. október 24-én a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevet felvéve párttá alakult.
Az ifjúsági szervezetből párttá alakult Jobbik alakuló kongresszusán, 2003 őszén a párt Vona Gábort egyik alelnökévé, a 2006. novemberi tisztújításon pedig elnökké választották. 2007 nyarán alapító tagja és első elnöke lett a Magyar Gárda Egyesület nevű, a Jobbikhoz köthető szervezetnek.
Vezetése alatt a párt gyorsan erősödött, így a 2008-ban alig 1-2%-on álló Jobbik a 2009-es európai parlamenti választáson már a 3. legnagyobb erő lett.

2009. június 14-én a Jobbik együttműködésről egyeztetett Szegeden a Magyar Gárda szervezettel, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal, valamint a radikális jobboldal két emblematikus figurájával:

Toroczkai Lászlóval akinek Személye 2006 szeptemberében került a figyelem középpontjába, amikor az MTV-székház ostromakor a tüntetőket a budapesti Kossuth térről a Szabadság térre vezette. A zavargások egyik fő szervezője volt.
2011-ig több országból is kitiltották vagy be se engedték,szélsőséges csoportok lázítása,és összefogása miatt.
Szoros kapcsolatot ápolt a Betyársereggel és a Pax Hungarica nevű Skinhead fasiszta mozgalmakkal!

Budaházy Györggyel aki 1990-ben kezdett érdeklődni a politika iránt, amikor is a taxisblokád idején többször fellépett az akkori jobboldali Antall-kormány ellen tüntető taxisokkal szemben. 1992-ben belépett az MDF-be, de ott pozíciót sohasem vállalt, és az 1990-es évek második felére gyakorlatilag kikopott a pártból.
A 2002-es hídblokáddal vált ismerrté.
A 2006-os székház ostrom egyik vezéralakja és szervezője volt ahogyan Torockai és társai is.
A 2009-es EP választások után részt vett a "nemzeti radikális" oldal Ópusztaszeren megtartott csúcstalálkozóján, ahol jelen volt még Toroczkai László, Kiss Róbert, Tyirityán Zsolt és Vona Gábor is.

és Tyirityán Zsolttal aki a hazai nenonáci tábor feje volt és jelenleg is prominens képviselője.

________________________________________________________________________

Mikor 2010-ben megírtam a könyvemet és komolyan beleástam magam hazai politikai szektorokba és háterükbe akkor vált számomra világossá hogy mire is ment ki a játék és ebben ki is Vona Gábor.
A 2010-es választások után a teljes jobboldal összeborult még ha kifele előadott műsor más is volt! A FIDESZ háttéremberei már a választások előtt tudták hogy a több évi tervezgetés révbe fog érni és a Jobbikkal együtt teljhatalmuk lesz.
Éltek is vele.
A sok hónapig előkészített és megírt törvényjavaslatok és változtatások hetek alatt keresztül mentek a parlamenten olyan simán mint kés a vajon. Mindenki tehetelen volt.
Napi 100!-val adták be a Fideszes honatyáink a tervezeteket és módosításokat és 100-val dugták el a salátatörvényeket a passzusok között,amiket még csak elolvasni se tudott az ellenzék.

A Jobbik pedig amire szerződött azt végig is csinálta. Mindent megszavazott amit a Fidesz letett az asztalra,amit nem azt a Fidesz pont annyira irta át pár nap alatt hogy keresztül lehessen verni a parlamenten!

"Szépen lassan " elkezdődött a strómanhálózat kiépítése és tőkésítése az állam kárán. Elkezdtőtek a pozíciókba tett emberek jogi hátterének a kiépítése hogy a NER létrejöhessen.

A Jobbik pár év alatt pályája csúcsán Vona Gábor "vezetése" mellett elérte a 20%-ot is!!!!!!!!!! (ezt nem tudom annyira kiemelni hogy megértessem a jelentőségét)


Ezt hitte mindenki aki nem látott át a szitán,és nem látta tudta hogy a párt mögötti szavazótábor a könyvemben leírt módon megosztott és egyre nagyobb szakadék tátongott a megalkuvó keresztények és a szélsőségesek között.

Előre borítékolható volt hogy ha kész a NER akkor a szakadásnak meg kell történnie hiszen a jobbik életképességét veszélyeztette a náci nacionalista vonal.
Viszont a FIDESZ vezetése avval is tisztában volt hogy ha létrejön a szakadás akkor a kereszténység a és a jobboldal címszóval maga mellett fogja tudni az álkeresztény tábort!

A Jobbik jelenleg egy alig mérhető erő 5%-lett a szakadás után A mi hazánk mozgalom pedig a megmaradt radikálisokat próbálja ugyanúgy egybe terelni mint ahogy Vona tette anno csak nagyon nem megy nekik 2%-os mutatót tudnak maximum és ezt se országos csak területi viszonylatban!

Vona Gábor jött látott és győzött!


És ebben semmi vicces vagy irónikus nincsen!

Elkezdett túlnőni a Fidesz saját koncepcióján a Vona effektus mikor elérték a 20%-ot!!!!!!!

Ami biztosítéka lett a NER kiépítésének az egyben hosszútávon a veszte is lehetett volna,ezért szisztematikusan elkezdődött a párt leépítése.
Vona Gábor a konszolidált jól kommunikáló karizmatikus arc kiszolgálta megszolgálta az idejét,és hiába jött látott győzőtt,az ő győzelme a FIDESZ győzelme volt és most is az!


Az igazság fájdalmas minden hazaárulót skandáló nacionalistának és egykori Jobbikosnak. Elhittek a politikai elitnek egy olyan manővert ami világosabb volt mint a nap hogy kit és mit szolgál.

A Fidesz pedig ahogy régen is a Jobbik kezdeti virágzása közben is most is ugyanazt fújja minden sajtó és médiaorgánumba. Egyszerre eladja magát a haza védelmezőjének és egyszerre nyalja fényesre a külföldi hatalmak seggét miközben az egész országot elértékteleníti és saját vagyonának tekinti.

Sokan Gyurcsányoznak Gyurcsányoztak ,hogy ő a legrosszabb politikus aki valaha volt kis országunk elitjében, (mindezt úgy hogy gőze sincsen a legtöbbeknek hogy ki is ő és mit tett vagy nem tett)
de az az igazság hogy Vona Gábornál hazaárulóbb alattomosabb és kétszínűbb politikust még nem nevelt ki a jó öreg MDF-es neofasiszta cionista réteg.

Ő a bizonyíték rá hogy egy politikus soha nem azért van ott ahol. Soha nem a nép az első szempont egyiküknél sem. Mindenki aki a politikai elit része lesz az oda van szánva és szerepe van.

A kérdés az marad hogy mennyire hitelesen tudják felépíteni hátulról és ezt milyen szinten kajálja meg a birka nép!