Jogi megoldások


Az Oviedoi egyezmény 5. cikkében foglalt tájékozott beleegyezéshez való jog és az Emberi Jogok Európai Bíróságának vonatkozó gyakorlataKémeri Zsófia Eszter: Az Oviedoi egyezmény az emberi jogok védelmében

Szentnek tartott iratok


Talmud

Inkább nevezném érdekes könyvnek mint sem jónak. Önmagában nézve és a megfelelő kontextust megragadva úgy gondolom sokkal inkább romboló mint építő hatású. Semmiképpen sem első könyvnek ajánlom tanulmányozásra.


Simon Róbert: Korán

Szerintem abszolut rendben volt maga a könyv én a Biblia után javaslom elolvasni de a Talmud előtt.


Bhaktivedanta Swami Prabhupáda: Bhagavad Gíta

Zseniális műnek tartom a maga nemében de persze van bennem egy elfogultság. Mindenképpen a Biblia után vagy minden után kell neki állni a hindu és buddhista dolgoknak.


Krishna Dharma: Mahabharata

A Gita után azonnal ezzel kell folytatni nem kérdés :)Károli Gáspár: Biblia

Alapmű kötelező elolvasni és áttanulmányozni legalább egyszer viszont erre is érvényes ami a Koránra és a Talmudra is. A megfelelő kontextusba kell rakni a sorrend függvényében! Önmagában nézve nem tekinthető egy jó könyvnek és talán értelme se nagyon van elolvasni mert annyi szekcióban ellentmond önmagának és ad okot a többszörös értelmezésre hogy e miatt könnyen elveszíthetjük a fonalat.Joseph Smith: Mormon könyve

Moloch egyházának ez a tanúbizonyságnak nevezett műve szerintem a leggyengébb próbálkozás az összes vallást figyelembe véve. Nem akarok senkit megsérteni ezért csak annyit írok róla hogy tanulságos elolvasni.Új világrendi könyvek minden témakörben a szabadkőművességtől a transzhumanizmusig a filozógiától a geostratégiáig
Edward Bernays:  Propaganda

Azonnal kötelezővé kellene tenni mint tananyag! Magyar fordítást neki azonnal!Raymond Kurzweil: A szingularitás küszöbén

Ez az ember nem viccel! Minden műve megszólalása kötelező tananyag az eugenikai transzhumanista víziót követőknek!Bertrand Russell - A filozófia alapproblémái


Nobel díjas Eugenikus neonaci az író mi kellhet ennél még több...Egyike volt azoknak akik már sok éve megírták hogy kell oltásokkal rabszolgalelkületű embereket létrehozni! Maga eza könyve nem olyan nagy durranás de érdemes  elolvasni nem hosszú elég könnyed olvasmány.


Bertrand Russell - A nyugati filozófia története

Ez egy fokkal jobb könyv mint az előzője de azért irt már ennél is jobbat :)Adolf Hitler: Mein Kampf

Örök klasszikus kötelező olvasmánnyá tenném főképp hogy nem ő írta hanem Hess és Göbbels.Donella & Dennis Meadows : A Római Klub első kiadott tanulmánya 1972 ! ( A növekedés korlátai)
The First Global Revolution, Alexander King & Bertrand Schneider, 1991 * A római klub alapítóinak tanulmányaHelena Blavatsky: A titkos tanítás -  A tudomány a vallás és a Filozófia szintézise  (angol)

Kifejezetten fajsúlyos olvasmány de azoknak akik az okkultban el akarnak merülni és érteni akarják a fényszolga kultuszt azoknak minden műve kötelező ennek a spirianyónak.


Az okkult történelme
Wolkenberg Alajos: Teozófia és Antropozófia

Elég hullámzó egy könyv nevezhetném furának is de nyilván blavatsky meg mások után jött a képbe.


Dr. Lothar Gassman: Az antropozófia keresztény szemmel

Zbigniew Brzezinski: A nagy sakktábla

Alapmű és minden műve kötelező olvasmány kell hogy legyen mindazoknak akik ki merik nyitni a szájukat az uj világrendről! Amig nem olvastad el minden művét neki és Kissingernek addig a tudásod a geostratégiáról NULLA!


Zbigniew Brzezinski: Stratégiai vízióHenry Kissinger: Világrend

AlapműHenry Kissinger : Diplomácia

Kötelező mint minden műve


Philip Roth: Összeesküvés Amerika ellen

Elkezdtem olvasni de félbehagytam.....
Daniel Estulin: ÖSSZEESKÜVÉS Tényfeltáró kötet a világot irányító titkos társaságról
Cathleen (Cathy) Ann O'Brien: TRANCE Formation of America


Aki tud angolul annak kötelező! HA valaki lefordíítaná azt meg is köszönném. Az ilyen könyveket mindenkinek el kellene olvasnia! Nekem a Franklin Cover up előtt volt meg szóval nagyon kemény lelkületre sarkallja az embert. Egy szexrabszolga igaz története.Bunyevácz Zsuzsa: Az új világrend tíz parancsolata

Még nem olvastam el de még idén meglesz....Mónus Áron: Összeesküvés: A Nietzschei Birodalom

Kifejezetten érdekes,ajánlott megforgatni!


Szerintem Drábik Jánost nem kell bemutatni senkinek a leghíresebb új világrendi író a Magyar David Icke Rengeteg könyvet adott már el ,tulajdonképpen minden műve alaptétel az új világrendet ismerni akaróknak!

Drábik János: Sex és az új világrend

Drábik János: A hatalom új világrendje

Drábik János: A pénz diktatúrája


Drábik János: Az emberközpontú világrend

Drábik János: UzsoracivilizációAldous Huxley: Szép új világ

Testvérével együtt ők találták ki a Sex Drugs and Rock n' Roll kultuszt szóval minden műve kötelező!


Julian Huxley: Transumanism


Covid-19: The Great Reset

Minden magyarnak kötelező elolvasnia de csak azután hogy a fenntartható fejlődés programját elolvasták!


Az ENSZ és az Unió közös programja: A fenntartható fejlődés 2012

A világ 66 legbefolyásosabb embere irta meg vagy is a Római Klub!


George Orwell: 1984

AlapműDr. Somogyi József : Tehetség és eugenika

Ajánlóban kaptam még nem olvastam aki olvasta az azt mondta nagyon jó könyv volt számára én is kíváncsi vagyok rá.


Salesforce tervezet : Thrive scenerios for resilient leaders

Kötelező darab a fenntartható a great reset és a Rockefeller terv után!


" A Rockefeller terv "

A sorrendet megadtam hol kell elővenni!


David Rockefeller: MemoárAlbert Pike : Morál és Dogma

Minden idők egyik legfontosabb könyve! Szégyen hogy magyar nyelvre ezt senki nem fordította még le és adta ki! Kötelező olvasmánnyá kell tenni!Sándor Anton Lővei (Anton LaVey) : A sátán bibliája

Nagyon különleges könyv. Eszméletlen jól ötvözi a 2 bites kommunikációt és a megtévesztési faktort. Szinte lehet mondani hogy a gyerekesség és a felnőtt érett humanista szemlélet között őrlődve ugrál a könyv tematikailag. A csúsztatások mértéke az minden képzeletet felülmúl!
Fritz Springmeier : Az illuminátusok vérvonala

Fritz könyvei alapműnek számítanak az új világrendet kutatók között hiszen vérvonalkutatóként sok évig kutatta a háttérhatalmat és ráadásul több nagy családhoz is beengedést nyert akár csak Quigley!


Gergely Jenő: A pápaság története

Közepes mű de aki laza pihenős kikapcsolódósban tolja mondjuk egy strandon vagy pecázás mellett annak teljesen rendben lesz.


Martin minden műve kötelező akár milyen vallású vagy vallásmentes e az ember! Ez a Jezsuita csuhás az életét adta a hitéért! Isten nyugosztalja!

Malachi martin: A sötétség birodalma

Malachi Martin: A kiforgatott katolicizmus

Malachi Martin: Örök háború

Malachi Martin: A megláncolt Péter

Malachi Martin: Az elhagyott szőlőskert

Malachi Martin: A kisértés órájaFrederic Martel : A vatikán kínos titkai

"A papságon belüli homoszexualitás nagyon komoly kérdés, ami aggodalommal tölt el." - Ferenc pápa. Papi cölibátus, az óvszerhasználattal szembeni egyházi tilalom, a szexuális visszaélések rendszeres eltussolása, XVI. Benedek pápa lemondása, a klérus nőgyűlölete, a papi hivatások számának drasztikus visszaesése, a Ferenc pápa elleni áskálódások - Frédéric Martel szerint ezeket a jelenségeket egyetlen titok köti össze, mely sokáig kimondhatatlan volt. A neve: Szodoma. A bibliai Szodoma városát a hagyomány szerint Isten azért pusztította el, mert lakosai homoszexuális gyakorlatot folytattak. Csakhogy korunkban éppenséggel a Vatikánon belül található a világ egyik legnagyobb homoszexuális közössége. A francia szerző négy éven át belülről követte a Vatikán életét és nagyjából harminc országra kiterjedően folytatta nyomozásait. Több tucat kardinálisnak tette fel kérdéseit, több száz püspökkel és pappal találkozott. Könyve, A Vatikán kínos titkai, az egyház rejtett oldalát tárja fel: azt a legkisebb papi szemináriumoktól a Vatikánig felépülő rendszert, amelyet egyszerre jellemez a homoszexuális kettős életvitel és a legradikálisabb homofóbia. A katolikus egyház Martel állítása szerint mélyen skizofrén: minél nyíltabban homofób egy papi méltóság a társadalom előtt, annál valószínűbb, hogy a magánéletében homoszexuális.Hatos Pál: Szabadkőművesből református püspök (Ravasz László élete)Dave Hunt: A vatikán árnyékában

Könyvünket mindenekelőtt olyan szabadgondojkozású és a tabuktól nem rettegő, kereső-kutató emberek figyelmébe ajánljuk, akik a Szentírás igazságait nem az egyházi hierarchia szemüvegén keresztül, hanem a szellem szabadságában közelítik meg. Azoknak, akik az új évezred küszöbén végre tömjénfüst nélkül, pusztán a történelmi tények alapján kívánnak szembenézni a "hét dombon trónoló asszony" töténelmi praktikáival.
W. C. Brownlee: A Jezsuiták titkos tanitása (angol)Ószövetségi apokrif iratok....
Albert G. Mackey : Szabadkőműves enciklopédia

alapmű! Megkerülhetetlen ha valaki a szabadkőművességről akar tudni többet az átlagnál! De ez minden művére igaz!

Albert G. Mackey : A szabadkőművesség szimbolikájaCarroll Quigley : A civilizációk fejlődése

Kifejeztten szórakoztató könyv bár ízlések és pofonok,lesz akinek nyomasztó lesz és nehezen emészhető.

Carrol Quigley : Tragédia és Remény

Az új világrendet kutatók között alapműnek számít hiszen az illuminátusok egyik legnagyobb kaliberű történésze volt Quigley! A szindikátus több családja is beengedte a családi könyvtárába!

Carroll Quigley : The Anglo -American establishment


Manly P. Hall : Minden idők titkos tanítása

Hall a valaha élt egyik leghatalmasabb szabadkőműves nagymester volt! Minden műve kötelező a témában!

Manly P. Hall: Az utolsó kulcsok a szabadkőművességhez

Manly P. Hall : A mindent látó szem

Manly P. Hall: Rózsakeresztes és kőműves eredetTimothy Brothers : A szabadkőművesség feltárása

Ajánlóba kaptam ha valakinek megvolt mondja el a véleményét!H. L. Haywood : A szabadkőművesek tanításai

Ha valaki rá van feszülve a témára olvassa el de amúgy elég semmilyen....Jaemes McBride & Ed Rychkun : THE DIVINE PROVINCE

Ajánlóba kaptam de egészen kiválónak mondják!


Dr. John Coleman: CONSPIRATORS' HIERARCHY: THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300

(A konspirátorok hierarchiája a 300-ak tanácsának története)


Statutes of The Supreme Council of the Thirty-third Degree Ancient & Accepted Scottish Rite of Freemasonry, S.J., U.S.A


President J. Blanchard of Wheaton College : Scotch Rite THE COMPLETE RITUAL * OF TH« Ancient and Accepted Scottish Rite^ PROFUSELY ILLUSTRATED. By A SOVEREIGN GRAND COMMANDER, 33<=> WITH AN HISTORICAL SKETCH OP THE ORDER, INTRODUCTIOJI AND CRITICAL ANALYSIS OP EACH DEGREE -Kőművesek és királyi tanácsok


A magyarországi szabadkőművesek reform nagypáholya


Szabadkőműves dosszié : A Magyar Királyi Belügyminisztérium szabadkőművesek megfigyeléséről szóló jelentése, 1938


Benedek Szabolcs: A magyar szabadkőművesség eredete


Hollós László: A szabadkőművesség története

Sokan megénekelték már magyarországon a szabadkőművességet de a legtöbben sajnos csak humbukkolnak össze vissza :( Számomra 90% értékelhetetlen . Erre se tudom azt mondani hogy nem éri meg elolvasni de biztos nem megyek tőle a falnak.Gróf Csáky Tivadar: A Páholy könyve

Szabadkőműves tollból kifejezetten könnyen fogyasztható!


Nagy Töhötöm :JEZSUITÁK ÉS SZABADKŐMŰVESEK

Alapmű


Dr. Bartha Tamás : A szabadkőművesség

Elkezdtem de abbahagytam....


Dr. Ilkei Csaba : SZABADKŐMŰVESEK,PAPOK,BANKÁROK,TITKOS SZERVEZETEK


Miklóssy István: A szabadkőművesség önleleplezése

Érdekes perceket okozhat ez a mű,de egyébként az író műveit én kifejezetten ajánlom.


Miklóssy István: Nyílt interpelláció a Belügyminiszter Úrhoz a magyarországi szabadkőművesség állam- és társadalomfelforgató törekvései ügyében
Raffay Ernő: Politizáló szabadkőművesség


Semmiylen fércművekkel operáló humbukkembernek tartom a Raffait és ezt továbbra is fenntartom mert a jelenünkben behúzza fülét farkát miközben egész életében körbevették a mívesek és mégse terítette ki öket soha!

Raffay Ernő: Szabadkőműves béklyóban
FilozófiaFriedrich Nietzsche: Bálványok alkonya

MINDEN MŰVE KÖTELEZŐ! Ő volt az új világrend egyik ATYJA!


Friedrich Nietzsche: Ecce Omo


Friedrich Nietzsche:Adalék a morál geneológiájához....

Ez agyeldobós kategória!


Friedrich Nietzsche: Túl az erkölcs világán (jón rosszon túl)Friedrich Nietzsche: Aforizmák


Friedrich Nietzsche: Im- Ígyen szólott Zarathustra

Zseniális


Friedrich Nietzsche: A hatalom akarása

ALAPMŰ KÖTELEZŐ TANANYAGGÁ KELLENE TENNI!Arthur Schopenhauer:

Shopi sem különbözik Nicsitől! Kötelező minden műve!


Arthur Schopenhauer:


Arthur Schopenhauer:


Arthur Schopenhauer:


Arthur Schopenhauer:Dr. Somogyi József: Tehetség és eugenika

Ajánlóba kaptam meglátjuk.....
Egy kis konteós irodalom csemegének


Graham Hancock: Istenek kézjegyei

Beszippantós könyv akár csak a többi fényszolga kultuszos meg idegenes téma!David Icke: Az igazság felszabadít

Icke könyvei közül az Ébred már az oroszlán mellett alapműnek számít bár nem lehet rá mondani hogy kiváló író lenne az "öreg"


Erich von Daniken: A minden-hatók nyomában

Ezt az embert én a magam részéről egy zseninek tartom függetlenül attól hogy a könyveit szerintem nem túl jó olvasni sokkal inkább az új fényszolgairányzatban tv műsorként volt élvezhető.


Erich von Daniken: Istenek ivadékai vagyunkErich von Daniken: Idegen civilizációk nyomában
Zecharia Sitchin: Az Istenek városai

Utolsó senkiházi humbukker a pali de ettől függetlenül érdemes elolvasni a könyveit ha képes az ember már helyén kezelni a fényszolga irányzatokat!


Zecharia Sitchin: Dimenzió kapu


Zecharia Sitchin: A 12. bolygó
Daniel Pipes:  Összeesküvések

Ajánlóba kaptam meglátjuk nem tudom miért de amikor kézbe vettem azt éreztem hogy jó könyv lesz.
Feketenemesi szekció


Ebből a szekcióból minden nyelven mindent el kell olvasni! Mindegy mi jön szembe!


BLACK NOBILITY TERROR PART 1 - OLIGARCH ELITISM

( A feketenemesség terrorja 1. rész)Black Nobility Terror part 3.The Committee of 300: A Brief Historyof World Power... Venetian BlackNobility,Roots of Today'sRuling OligarchyThe Black nobility vs. The Doctrine of Reception ---- The (Khazar) Black Nobility - The Secret Treaty of Verona
Buddhista olvasmányokFromm * Suzuki : Zen buddhizmus és analízis


Ursula Baatz: Buddhizmus


Porosz Tibor: A buddhista filozófia kialakulása


Hetényi Ernő: Buddhista Lexikon


Csorgo Zoltán: A buddhista szimbólumok világa