A tudomány képviselői közt nincsen ellentmondás,ahogy a Boldogkői Zsolt mondta anno a CSATT c. műsorban.Az pedig, hogy valaki olyat mond ami nem feltétlenül felel meg az általa hangoztatott dolgoknak, illetve ellentmondást generál az egyszerűen elfogadható mert a tudomány az nem olyan dolog ami egzakt módon alátámasztható a valóságból.

Sajnos azt làtom így 8 hónap megfeszített túra és munka utàn, hogy a politikai hàttéralkuk és nyomàsgyakorlás jó úton van ismét a győzelem felé,hogy sikeresen újra és újabb éket verjen a globálvakcinaellenesek és az alkotmányos vàlsàggal szembesítők közé.

A globális világoltás vezetését ellátók és finanszírozók korábbi bejelentései értelmében már kaphattunk egy sejtelmes képet arról hogy mégis mit jelent ez a 2021 márciusában hivatalosan is elindított 5 éves oltási program,de kézzelfogható és világos megerősítés eddig a pillanatig nem volt. MOST MÁR VAN!

A transzhumanista vízióért felelős globalista világelit oltási programja hivatalosan is kezdetét vette! Richard Hachett (CEPI igazgató) márciusi bejelentése értelmében 2026 márciusáig fog tartani a frissen elindított 5 éves globálvakcinázási folyamat ,melyben a végcél 7 milliárd ember beoltása a koronavírus/vírusok megfékezése miatt!
Sokan sok országban sokféleképpen próbálják meggyőzni az embereket az oltás szükségességéről. A legtöbb ország követi a gazdasági kényszerítési protokollt hogy azon keresztül oltsák le 5 év alatt többször is a nemzetüket. A Magyarország nevű fantomállam, alkotmányostól ,kormányostól ,ellenzékestől, a tudósok hadától egészen a médiahálózat minden...