Jakab Ferenc (PTE-MTA) szerint a járványok korába léptünk. A Covid-19 mutációs folyamatai pedig több ezer mutánsból bárhova fejlődhetnek. Erre persze A Bill és Melinda Gates által és a filantróp szabadkőműves Rotary hálózat által fenntartott és finanszírozott GAVI már decemberben felkínálta a megoldást a világ számára az önfelépítő nanobotos...
A Magyar Humanista szemlélet alapjait 2020 lerakta. 2021-re pedig hazánkban és szerte a világban lettek olyan MAGyarok akik megértették hogy mit is takar ,és mi az amit valóra szeretne váltani.

A 2020-as év minden magyar ember számára egy különleges év volt és ezzel nem voltunk egyedül. Valami mindenki számára teljesen nyilvánvalóan megváltozott.

A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzset Magyarország Kormánya 2020. január 31-én alakította meg, kormányhatározattal. Fő feladata a 2019. decemberében kitört COVID-19-pandémia magyarországi kezelése és külföldi terjedésének elemzése és értékelése. Az operatív törzset Pintér Sándor belügyminiszter és Kásler Miklós, az...

A legtöbb ember szemében a doktori címeket viselők valamiért ember feletti embereknek vannak tekintve. Ők magukról azt hiszik hogy tévedhetetlenek és doktori titulusuk kiváltságokkal jár számukra és hitelt ad a szavuknak. TÉVEDNEK!

Sok hazafias megmondás kering a Magyarok Istenéről, a magyar szellem kiválóságáról, a minőségi munkánkról, a csodás földünk adta lehetőségekről. Mi magyarok nagyon büszkék vagyunk valamire egy olyan világban, melynek a vezetői pont azon dolgoznak, hogy mindazt, ami a magyarság érdeke is, azt megszüntessék.